home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Bar Me

бул. Цар Освободител №7, София
Музика: Фънк, Джаз и Слинг Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ивана Василева
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятно заведение с много много вкусни коктейли, но градината е много близо да улицата и доста се чуват колите, което не е приятно. Вътре може би това се елиминира.

Виж повече

За "Bar Me"

Малък и уютен, позициониран в сърцето на София, Bar Me е бар със стил и внимание към детайла. С топлата си атмосфера той е подходящ за всеки повод - работна среща, питие след работа, частно събитие, среща и разбира се, парти вечер. Менюто съдържа класически напитки, както и селекция от авторски коктейли, винаги поднесени с отношение.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса и Коктейл бар
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 02:00
17:00 - 03:00
17:00 - 03:00
17:00 - 01:00
17:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ивана Василева
София / 26 Юли / 14:29 ч.

Приятно заведение с много много вкусни коктейли, но градината е много близо да улицата и доста се чуват колите, което не е приятно. Вътре може би това се елиминира.

Емилия Иванова
София / 26 Септември / 16:59 ч.
Уникални коктейли!!!
Вихра Маджарова
София / 08 Февруари / 14:37 ч.

Чудесно място с мноооого добри коктейли :) и приятно обслужване. Препоръчвам!

Nadya Tsvetkova
София / 07 Януари / 12:08 ч.
Страхотно място. Персоналът е много мил и отзивчив. Нямаше никакви проблеми с резервацията, изобщо не трябваше да напомням за отстъпката.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса