home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Сръбски ресторант "Котилото"

ул. Крайречна №26, София
Кухня: Сръбска и BBQ Район: Драгалевци Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Михаела Колева
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Уникално вкусна и автентична храна. Уютна атмосфера. Сервитьорите са изключително любезни и помагат в избора на клиентите. Препоръчвам!

Виж повече

За "Сръбски ресторант "Котилото""

Ресторант „Котилото” е едно от малкото места в София, където автентичния вкус на сръбската кухня и перфектното обслужване намират своята най-висока пресечна точка. Тук ще можете да се насладите на едно истинско гурме изживяване директно от сърцето на родината на сръбската скара – Лесковац. Традиционните ястия се приготвят лично от майстора готвач Далибор Маринкович – Даци, носител на златен медал от прочутия конкурс „Скариада” 2009г. в Лесковац. Сръбските специалитети, приготвени от сръчните ръце на майстор Даци ще оставят незабравим спомен с вкус на домашна кухня.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Шеф готвач и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Михаела Колева
София / 16 Юни / 12:12 ч.

Уникално вкусна и автентична храна. Уютна атмосфера. Сервитьорите са изключително любезни и помагат в избора на клиентите. Препоръчвам!

Марина Гъчмова
София / 14 Март / 15:45 ч.
Jasmina Kranfogel
София / 09 Март / 14:29 ч.
Людмила Михайлова
София / 05 Март / 14:48 ч.
Чудесна обстановка, любезен, усмихнат и предразполагащ персонал. Храната е много вкусна, порциите са внушителни. Винаги се чувствам уютно и не ми се тръгва.
Вероника Янкова
София / 18 Ноември / 16:25 ч.

Резервацията през Резо беше отчетена и ни настаниха дори с 10мин. по-рано на маса. Самото заведение: Пушеха вайпове вътре и имаше димна завеса. Тоалетната на втория етаж е като обградена и следена от сервитьорите. Малко е неприятно да влизаш в нея и да имаш чувството, че ти броят минутите в нея. Конкретно нашия сервитьор беше намусен чичо на който си личеше, че изобщо не му се работи днес. Въпреки това оставихме бакшиш. Може пък следващия път да е в добро настроение... Кухнята като цяло беше вкусна с добри порции, но се бяхме омирисали на манджа, Бихме посетили отново, само за да проверим дали сервитьорът ще ни се усмихне...някога.

Петър Петров
София / 30 Октомври / 14:13 ч.
Вкусна храна и отлично обслужване.
Елица Петкова
София / 12 Август / 11:37 ч.
Петър Петров
София / 18 Юли / 14:16 ч.

Вкусна храна и отлично обслужване.

Илия Илиев
София / 24 Април / 17:55 ч.
Страхотно място с най-вкусната храна!
Hristo Петков
София / 21 Април / 20:39 ч.
Stevan Angelov
София / 24 Март / 19:45 ч.
Делина
София / 17 Март / 14:44 ч.

Въпреки, че резервацията ни беше за градината, бяхме настанени вътре. Храната не е лоша, без да е нещо запомнящо се. Няма да повторим.

Йоана
София / 23 Декември / 21:11 ч.
Много добро обслужване, както обикновено страхотна храна и приятна обстановка.
Aleksandra Dyulgerska
София / 15 Юли / 17:31 ч.
Благой Граматиков
София / 22 Юни / 08:15 ч.
Препоръчвам.Много вкусна храна.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса