home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Fratelli Чайка

кв.Чайка, бл.34, партер, Варна
Кухня: Италианска, Интернационална, Пица и Рибна Район: Чайка Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Невена Недева
Виж повече

За "Fratelli Чайка"

Fratelli Чайка разполоага с около 140 места, красив интериор, градина и страхотна зеленина, които гарантират за доброто ви прекарване. Майките могат да бъдат спокойни за своите деца, тъй като те имат възможност да си играят на воля на детската площадка към заведението. Не са забравени и спортните фенове, които имат възможност да наблюдават любимите си отбори на няколко плазмени телевизори.

Едно от големите предимства на заведението са и многото достъпни паркоместа в района.

Менюто е една от най-големите гордостите на бързо разрастващата се верига ресторанти, а цените в него са достъпни за всеки. То е изключително богато и не се ограничава само с голям избор на пици, а и с много ястия, салати, морски и други специалитети. То абсолютно отговаря на мотото на Fratelli: “...вкус, който ти харесва”.

Fratelli предлага и най-големите фамилни пици във Варна – с диаметър от 60 сантиметра. За сравнение стандартът е 50 сантиметра, което е голяма разлика.

Ароматът на прясно изпечени пици, неустоими пилешки специалитети и току-що приготвени десерти всеки ден изкушават посетителите на ресторанта… Позволете си да се изкушите и Вие! 

Допълнителни опции: Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Телевизор, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 08:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Невена Недева
Варна / 30 Април / 10:25 ч.
Илина Батанова
Варна / 18 Април / 03:54 ч.
Петя Христова
Варна / 09 Август / 14:08 ч.
Николай Георгиев
Варна / 27 Юли / 15:39 ч.
Страхотна вечеря!
Валери Узунов
Варна / 20 Февруари / 14:49 ч.
Нормални цени, вкусна храна, великолепно обслужване!
Тодор Стефанов
Варна / 17 Март / 20:01 ч.
Добро обслужване, приятна обстановка и отлична кухня.
Мартина Иванова
Варна / 03 Март / 22:27 ч.
Пламенна Ангелова
Варна / 28 Февруари / 19:14 ч.
Dilyana Keremitchieva
Варна / 28 Февруари / 17:11 ч.
Румина Сиракова
Варна / 24 Декември / 12:30 ч.
Никаква отзивчивост към клиента , настаниха ни на крайна маса точно до вратата и беше много студено. Пожелахме да ни сменят масата и при наличие на още 3 свободни маси ни беше отказано. Не препоръчвам, само заради отношението , за храната не мога да кажа, защото си тръгнахме преди да си поръчаме въобще.
Росен Иванов
Варна / 16 Септември / 18:56 ч.

nice

Здравко Тушев
Варна / 15 Май / 18:18 ч.

беше много добре ,кухня обслужване на ниво

Росица Чакова
Варна / 27 Март / 17:37 ч.
Любомир Попов
Варна / 22 Март / 22:40 ч.

Добре си прекарахме

Ася Петкова
Варна / 05 Февруари / 13:34 ч.

При това ни посещение във Фратели се затвърди мнението ни, че в това заведение се работи на високо професионално ниво. Обслужваше ни Тони - изключително приятно и засмяно момиче. Сервизът й беше перфектен! Имахме лека забележка към крехките свински каренца, едното от които се оказа изцяло жили и не можеше да се разреже с нож и се разтягаше като ластик. Казахме за това на сервитьорката, не като забележка, а просто като факт да предаде на готвача. Момичето се извини няколко пъти, предложи да си изберем друго ястие или да ни приготвят нови каренца. Беше много мила и веднага информира управителя, който приспадна от сметката ни тази порция. Изключително ни хареса отношението на сервитьорката - непринудено, мило и сърдечно, високо професионално. В случая нейното отношение и професионална реакция направиха посещението ни във Фратели безкрайно приятно! Благодарим на Тони, на управителя на Фиш залата и на собственика на Фратели за грижата към клиентите! Горещо препоръчваме това заведение заради вкусната храна и отношението към клиентите!

Ася Петкова
Варна / 05 Февруари / 13:10 ч.

Посетихме Фратели Чайка по покана на собственика с извинение, заради лошо обслужване при предишно наше посещение. Изключително хубаво впечатление ни направи фактът, че мнението ни не остана незабелязано и имаше бърза и много адекватна реакция. Това показва, че собственикът изключително много държи клиентите да са доволни и прави всичко възможно за това. Впечатлени сме от този жест и се радваме, че има места, където се работи на световно ниво. Радваме се, че собственикът на Фратели държи на доброто си име и се грижи максимално клиентите да се чувстват добре. Ако всички в България работят толкова отговорно и с грижа за хората, ще се живее леко и щастливо в нашата страна. Благодарим!

Марина Смирнова
Варна / 02 Февруари / 18:16 ч.
Доволни сме.
Александра Антонова
София / 28 Декември / 16:37 ч.
Приятна, уютна обстановка, добро обслужване, но поръчаните от нас патешки сърца на скара бяха доста жилави.
Ася Петкова
Варна / 17 Декември / 11:11 ч.

Винаги сме били изключително доволни от Фратели Чайка ... до сега. При последното ни посещение бяхме настанени в новата зала на заведението. Сервитьорката беше симпатично младо момиче, но с изключително слаби професионални умения. Донесе ни ястие, което въобще не бяхме поръчвали, а тя спореше и настояваше, че съпругът ми го е поръчал. След няколко минути се оказа, че въпросната порция е за господин от съседната маса и тя без извинение премести порцията от нашата на другата маса. След това поръчахми тъмно столично bock а тя донесе светло и отново настояваше, че weiss stolichno е също тъмна бира, само че с различен вкус. Странното беше, че щом имат 3 вида столично и смятат, че и трите са тъмни защо сервитьорката не попита кое от трите предпочитаме, а по своя преценка донесе weiss, с настояването, че това е тъмно. Чери доматите в салата бяха почти вкиснали. Сервитьорката и барманът си позволяваха да коментират клиентите на заведението (масата ни беше точно до бара и успявах да чуя, за съжаление, част от разговора). Сега не съм сигурна, че отново ще посетим това заведение. За жалост няма как да си избираме сервитьора. Преди дори сме благодарили за перфектния сервиз от друга сервитьорка. Но последния път беше абсолютно разочарование! Успех!

Отговор от ReZZo.bg:

Сигнала на клиентката бе предаден, към ресторанта. Управата на веригата ни уверява, че са взети необходимите мерки, за в бъдеще да не се повтарят подобни ситуации! Поднесоха своите сърдечни извинения и тъй като Fratelli високо ценят и държат на своите клиенти, клиентката ще бъде компенсирана, за причиненото неудобство, при следващо посещение в ресторанта! 

Константин Косев
Варна / 06 Декември / 14:41 ч.
Страхотно обслужване
Anita Stamova
Варна / 14 Май / 17:48 ч.

Сервитьорката не беше запозната с услугата на Rezzo.bg, но всичко останало беше на ниво.

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с клентката установихме, че от ресторанта са я очаквали и е имало запазена маса на нейно име. След проведена кореспонденция с управата на ваведението установихме, че се е получил пропуск при препредаването на иформация мнежду облужващия персонал в заведението. От управата на заведението ни уверяват, че ще бъдат взети необходимите мерки за да се избегнат подобни ситуации в бъдеще. 

MINA TZONCHEVA
Варна / 14 Януари / 19:14 ч.
Много добро обслужване, но кухнята се е нивото влошила .
Любомир Георгиев
Варна / 18 Март / 12:49 ч.
Добра кухня, но прекалено шумно и претъпкано.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса