home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Pizza Amici Левски

ул. "Архитект Петко Момилов" 2, Варна
Кухня: Пица, Вегетарианска, Рибна и BBQ Район: Левски Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Надя Илиева
Здравейте от пицарията ми се обадиха че нямат веста в зала непушачи и трябваше да отменя рез но Не можах да влезна да я отменя Виж повече

За "Pizza Amici Левски"

Пицария "Amici" е обещание за вкусна храна, приятелско отношение и страхотна семейна атмосфера. Ние можем да Ви предложим едно страхотно кулинарно преживяване, от което да се почувствате доволни и специални!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 07:30 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Надя Илиева
София / 09 Март / 21:50 ч.
Здравейте от пицарията ми се обадиха че нямат веста в зала непушачи и трябваше да отменя рез но Не можах да влезна да я отменя
Бистра Митакова
Варна / 04 Февруари / 14:28 ч.
Спокойно и приятно ! Добра кухня !
Янислав Янкиев
Варна / 30 Октомври / 10:17 ч.
Всичко относно храна и обслужване беше ОК . В заведението има обособена зала за пушачи , което е изключително странно при положение ,че закона цитира забрана за пушене на общественни места и ресторанти .
Диляна Богданова
София / 15 Август / 14:39 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Имах направена резервация за 20:00 часа, бях в точния час, а бях настанена след 10 минути през, които поне три пъти си казах имената , за да открият масата, на която да ни настанят. Приеха ми поръчката в 20:35 Мин, а салата ми беше сервирана след повече от 30-40 Мин. Но предвид натоварения час, ние чакахме търпеливо. Проблемът дойде при поискване на сметката, където не беше отразена отстъпката от Rezzo. Оказа се, че сервитьорката не е знаела , че сме с резервация от Rezzo, след което ни беше казано че ако сме за 11 лв да си ги приспаднем от сметката. Тук изниква въпросът Защо има отстъпка в Rezzo, а след това персонала те кара да се чувстваш неудобно и има ли нужда да използваме Rezzo в такъв случай?

Йорданка Сулакова
Варна / 02 Септември / 06:20 ч.
Свилен Радев
Варна / 12 Август / 18:19 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса