home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Casa Felice

Срещу бл. 12/вх. А, Варна
Кухня: Италианска, Вегетарианска, Рибна и BBQ Район: Чайка Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Татяна Лесидренска
Виж повече

За "Casa Felice"

Новото любимо място - Casa Felice!
Ние сме гаранция за качество, неустоим вкус, приятна атмосфера, любезно обслужване и незабравими емоции. При нас ще преоткриете най-доброто от италианската и българската кухня. Ще имате възможността да се насладите на храната си в отпускаща атмосфера, докато децата Ви се забавляват. 
Casa Felice е правилното място за всеки Ваш празник и специален повод. В детския ни кът - “Felici Bambini”, малките ни гости могат да се потопят в свят на игри и забавления.
Очакваме Ви! Заповядайте!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Детски кът, Телевизор, Бебешко столче и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 08:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Татяна Лесидренска
Варна / 22 Май / 18:26 ч.
Катя
Варна / 19 Януари / 13:21 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не съм доволна, нито от обслужването, нито от храната.

Албена Дякова Дякова
София / 02 Януари / 09:54 ч.
Храната е добра. Гостите непушачи настанени в така наречената ''вътрешна зала'', си тръгват добре омирисани на цигари, защото няма преграда. Има бутон за такси пред заведението, много е удобно.
Виктория Чавдарова
Варна / 05 Ноември / 09:58 ч.

Добро обслужване и храната, като изключа платото балкански мезета, които не ставаха за ядене...

Elena
Варна / 17 Юли / 11:53 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и отлично обслужване!
Сурен Задурян
Варна / 11 Юни / 19:19 ч.
Чудесна атмосфера, хубав детски кът, умерено богато меню за всички вкусове.
Станислава Мицова
Варна / 12 Май / 09:57 ч.
DARIN
Варна / 21 Март / 22:24 ч.
Комуникацията между сайта и ресторанта липсва. В ресторанта не знаеха за резервацията и ни настаниха в зала за пушачи. Бях резервирал в зала за непушачи, тъй като имаше бременни в компанията. Вместо да отреагират адекватно, ме питаха дали сме на правилното място, дали да викали управителя и т.н.т. Впоследствие успяха да ни преместят, но не беше приятна първоначалната реакция и отношението.
Силвия
Варна / 23 Февруари / 16:12 ч.

Доволна съм! Изкарахме си чудесно!

Диана Славова
Варна / 11 Февруари / 14:33 ч.
Борислава Загорчева
Варна / 17 Декември / 15:04 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Силно разочарована съм от обслужването в заведението. В началото, когато нямаше много заети маси бяхме обслужени бързо и навреме, но след като се напълни, сервитъорите не можеха да обслужат всички. Имах поръчан артикул, но недонесен на масата, след което беше наличен в сметката. Разочарованието ми идва и от това, че нямах направена 10% отспъпка от сметката, а сервитъорката обясни, че просто е забравила. Само да отбележа че имах 30 одишен юбилей и искрено се надявах всичко да бъде наред с ресторанта!

Отговор от ReZZo.bg:

Условия за ползване на отстъпки:

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

Поздрави, екипът на Rezzo.bg

Петя Иванова
Варна / 09 Ноември / 15:18 ч.
Ивайло Ванков
Варна / 01 Ноември / 19:31 ч.
Проверено от ReZZo.bg

1. Отстъпката не беше приспадната от сметката! 2. В заведението се пуши - даже да си си запазил маса в залата за непушачи трябва да минеш през цялата смрад. На всичко отгоре вратата м/у двете зали не се затваря от персонала и в т.нар. "зала за непушачи" смърди на кръчма.

Николай Ганев
Варна / 29 Октомври / 07:40 ч.
Приятно обслужване,обстановка и храна
Живка Желева
Варна / 11 Октомври / 14:05 ч.
Резервацията от Резо изобщо не беше отразена, обслужването беше доста бавно и някои от поръчките ни бяха забравени. Не получихме нито отстъпка, нито каквато и да е компенсация!
Ваня Николова
Варна / 09 Октомври / 09:01 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За съжаление вече втори път не ползвам отстъпката която имам към резервацията.Все пропускат и нямало как вече да ми я направят защото са приключили сметката ...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия, поради това не е получила отстъпката, към резервацията си.

GALINA
Варна / 08 Юли / 23:09 ч.
След резервацията в Rezzo, се обадих по телефон, за да ми потвърдят резервацията. Когато отидохме, съобщихме за резервацията, нямаше предварително определена маса-дадоха ни право на избор- в двора или в зимната градина. Избрахме да седнем в градината. След около час и повече, пристигна една жена, дори не се представи в качеството на каква, и ни се кара на висок тон, защо сме седнали в градината, а сме нямали право- супер непрофесионално. Въпреки, че знаеха за резервацията и информирахме сервитьора, отстъпка не получихме :). Не бих посетила отново това заведение.
Ради Костов
Варна / 02 Юни / 14:51 ч.

Приятно изкарано време.

Ваня
Варна / 20 Май / 22:09 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса