home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Note Di Vino La Familia

ул. Димитър Талев 87 , Пловдив
Кухня: Италианска, Българска и Средиземноморска Район: Юг Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Петя Георгиева
Изключително доволни сме! Обслужването беше на много високо ниво, храната беше много вкусна, въпреки че нямаше кой знае какъв избор и цените бяха бих казала дори ниски в сравнение с тези на останалите ресторанти. Лятната градина е страхотна! Горещо препоръчвам :) Виж повече

За "Note Di Vino La Familia"

Ресторант Note Di Vino La Familia e част от най-големия ресторантски комплекс в гр.Пловдив, разположен в южната част на града на ул. Димитър Талев 87. Ресторантът разплога с 3 отделни и просторни зали подходящи както за възрастни така и за деца. Детския кът предлага множество атракции, които се използват безплатно от децата на клиентите на ресторанта.


Note Di Vino La Familia разполага с изключително красива лятна градина, обгърната със зеленина. Има различни водни ефекти както и за всички клиенти на ресторанта има осигурен безплатен, охраняем паркинг и автомивка.


Следвайки стриктно последователната си политика на безкомпромисно качество във всичко- храна, обслужване, обстановка, ресторантър е предпочитаното място за пловдивчани и гостите на града.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00

Общи условия

Детският кът в ресторантът се заплаща 5 лв. еднократна такса на дете. Ако към резервацията имате отстъпка, то тя не се начислява върху таксата за детския кът, както и върху детско меню и промоции за детски рожден ден.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Петя Георгиева
Пловдив / 30 Юни / 16:52 ч.
Изключително доволни сме! Обслужването беше на много високо ниво, храната беше много вкусна, въпреки че нямаше кой знае какъв избор и цените бяха бих казала дори ниски в сравнение с тези на останалите ресторанти. Лятната градина е страхотна! Горещо препоръчвам :)
Петя Георгиева
Пловдив / 14 Март / 14:01 ч.
Евгения Радинова
Пловдив / 20 Януари / 20:11 ч.

Чудесна обстановка и прекрасно обслужване. Както винаги.

Адриана Ичева
Пловдив / 13 Декември / 15:41 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За трети път отиваме в делничен ден и заведението е абсолютно празно. Чакахме 15 минути да дойде човек, който да седи в залата за игра. Детето няма с кой да си играе. Кухнята, както винаги, беше хубава. Обсужването - също.

Цветелина Ченгелян
Пловдив / 29 Ноември / 15:10 ч.

Храната беше изключително вкусна! Обслужването на много добро ниво. Обстановката във фамилната зала е уютна. Бихме го посетили отново с удоволствие!

Irina Kaloferova
Пловдив / 11 Април / 10:36 ч.
Десислава Йорданова
Пловдив / 03 Януари / 17:24 ч.
Мариета Бойкова
Пловдив / 16 Септември / 14:06 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Обслужването доста бавно и мудно.Храната средно качество. Накрая не ми начислиха отстъпката. Със сигурност това ни беше последното посещение....

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия, поради това не е получила отстъпката, към резервацията си. 

Атанаска Димитрова
Пловдив / 04 Май / 04:59 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Моля, Ви сменете си менюто на ресторанта, което е додавено към rezzo.bg , тъй като се оказа остаряло и така обърквате клиентите, които си правят резервация за вашия ресторант

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че от ресторанта не са ни уведомили за направените промрни. Менюто на ресторанта в системата на ReZZo.bg е актуализирано и спокойно можете да се ориентирате по него. 

Благодарим Ви за подадения сигнал!

 

цвета дачева
Пловдив / 26 Октомври / 14:00 ч.
Приятно, любезен персонал, вкусна кухня
Стоян Александров
Пловдив / 12 Февруари / 18:25 ч.
Много добро място за семейства с деца! Имат два семейни ресторанта с три детски зали. Имат и аниматори. Залите се ползват абсолютно безплатно, което е супер. Храната е много на ниво, поднесена добре и вкусна. Сервитьорите са уникално добри и отзивчиви. Разбрах, че лятото ще правят цялостни ремонти на ресторантите, а тогава ще работят в лятната си градина. Препоръчвам на всички семейства!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса