home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Note Di Vino Jazz & Wine

ул. Димитър Талев 87 , Пловдив
Кухня: Италианска, Интернационална и Средиземноморска Район: Юг Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мария Бичева
Виж повече

За "Note Di Vino Jazz & Wine"

Изискана, но не лъскава обстановка. Стилен и изчистен интериор, създаващ усещане за нещо различно. Автентичен роял и пианист, притворил очи и потънал в поредното си неповторимо изпълнение. Запалени свещи. Много вино! Миризма на прясно изпечен хляб. Специално отношение още от вратата. Усмихнати успели хора вдигат поредната наздравица, а камината гори...

Храна, пленяваща, ароматна. Сомелиер, който ще Ви предложи най-подходящото вино и изящно ще го декантира. Сервитьори с маниер и класа. Note Di Vino ще Ви изпрати в перфектно настроение, и ще го посетите отново. Защото в Note Di Vino всичко ще е както трябва, както го искате. И ще Ви бъде доказано, че качеството не е толкова недостъпно...

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса и Детски кът
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00
11:00 - 02:00

Общи условия

В петък и събота по време на вечеря, когато има музика на живо, към сметката Ви автоматично ще се начисли такса вход на човек.

 

Детският кът в ресторантът се заплаща 5 лв. еднократна такса на дете. Ако към резервацията имате отстъпка, то тя не се начислява върху таксата за детския кът, както и върху детско меню и промоции за детски рожден ден.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мария Бичева
Пловдив / 17 Май / 14:42 ч.
Silvana Dzhambazova
Пловдив / 16 Януари / 21:54 ч.
Не можах да посетя ресторанта поради заболяване на моята приятелка и не мога да намеря начин да отменя резервацията..Съжалявам!
Antonia Karakoleva
Пловдив / 23 Декември / 11:08 ч.
Беше страхотно, обслужване на високо ниво. Малки забележки към кухнята, но все пак беше неделя и шефа почиваше ????
Гергана Милкова
Пловдив / 17 Август / 16:50 ч.

Доста шумно, храната не е нищо особено. Според мен цените са по-високи от качеството.

Илияна Тодорова
Пловдив / 22 Февруари / 20:21 ч.
Бих искала да похваля екипа на ресторанта с личното им отношение към клиентите им. Въпреки малките перипетии покрай резервациите, кухнята, обстановката и обслужването от първото посещение ме впечатлиха максимално и смятам да посещавам ресторанта все по-често.
Илияна Тодорова
Пловдив / 22 Февруари / 15:04 ч.

Един от любимите ми ресторанти, но за съжаление при резервацията имам проблеми. Първият път когато резервирах маса в ресторанта чрез Rezzo получих телефонно обаждане, поради липсата на места в Jazz&Wine;(поради коледните банкети - разбираемо), с опция масата, която резервирах да е в La Familia(приех). Мисля, че трябва да има някаква синронизация между сайта и ресторантите за наличните места, особено в такива периоди, като този с коледните банкети. За съжаление по-голямото ми разочарование беше последната ми резервация на 20 февруари 2018, след която отново получих обаждане, дали да сме в зала за пушачи или не. Незнам дали е от значение(ако е така, трябваше да бъда предупредена), но избрах такава за непушачи. При отиването в ресторанта(Jazz&Wine;) ми беше заявено, че масата ми е в La Familia, тъй като в техния лист явно не фигурирах. Все пак мисля, че ако исках маса в La Familia, резервацията ми щеше да е за този ресторант :)

Любена Каракехайова
Пловдив / 21 Март / 12:29 ч.
С резервацията всичко беше точно. Отлично обслужване!
Ивелин Инджов
Пловдив / 18 Февруари / 15:54 ч.
Обстановката е прекрасна, ястията вкусни, обслужването на ниво.
Iva
Пловдив / 12 Февруари / 06:49 ч.
Прекрасен
Стоян Александров
Пловдив / 26 Юни / 20:42 ч.
Посещавам ресторанта вече доста пъти. Градината му е страхотно красива и изискана. С белия роял в средата и чудесните музиканти, атмосферата става неповторима! Кухнята и сервиза са на много високо ниво, винаги. В другата ,част на градината има семеен ресторант, когато ходя с детето сядаме там. Явно госпожата с долния коментар, е от по-бедните клиенти, щом и се е сторило скъпо. Защото цените за такъв изискан ресторант са съвсем нормални. Но, българина традиционно не си знае точното място....
Магдалена Добрева
Пловдив / 23 Май / 14:58 ч.
Разочарована съм. Изключително скъпа, невкусна храна, нелюбезен персонал. Посещавам заведението за пръв и последен път!!!
Христина Димитрова
Пловдив / 25 Март / 12:34 ч.
Maya
София / 27 Февруари / 10:33 ч.
Храната беше много вкусна, препоръчвам патешкото магре
Стоян Александров
Пловдив / 12 Февруари / 18:29 ч.
Един от най-добрите ресторанти на Пловдив! Очарован съм! Вече доста пъти го посещаваме и сме много доволни. Имат страхотни музиканти, пианист и китарист, пеят невероятно. Похвално е, че не разрешават да се пуши. Въобще, интелигентно място за интелигентни хора! А за кухнята и сервитьорите нямам думи, просто са класа! Посетете го и няма да съжалявате.
vanya miteva
Пловдив / 08 Януари / 13:58 ч.
Прекарването ни вчера вечерта беше разочароващо. Не смятаме да посещаваме ресторанта отново. Бяхме за 2 път, като първият път останахме доволни. Вчера обаче имаше много хора и персонала почти не ни обърна внимание. Объркаха поръчката ни, взеха ни чиниите, после ни ги върнаха отново с леки добавки...доста непрофесионално.
vanya miteva
Пловдив / 27 Ноември / 13:22 ч.
Обстановката е прекрасна, топло и уютно е. Персоналът е учтив и обслужването е на ниво. Храната е много вкусна, поднесена красиво и ароматно. С удоволствие бихме посетили мястото отново!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса