home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mr. Pizza Paradise

бул. Черни връх №100, София
Кухня: Европейска, Средиземноморска и Пица Район: Кръстова вада Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Vasilka Makaveeva

Беше много приятно. Обстановката е много уютно. Това е любимото ни заведение. Персоналът е любезен, храната е вкусна. Пак ще го посетим.

Виж повече

Оферти и празнични куверти

Празнувайте Нова година в Mr.Pizza

цена: 140 лв.

Бляскава атмосфера. Златен разкош. Една незабравима вечер.

Посрещнете 2019-та в ритъма на балканската музика и се потопете в шикозната обстановка на Mr. Pizza в Paradise Center. За втора поредна година, Mr.Pizza ще впечатли гостите не само с невероятната си атмосфера и вкусна кухня, а и със специална програма за вечерта.

Какво може да очаквате?

Оркестър El Greco ще ви забавлява с няколко часово шоу с гръцка музика на живо, а диджеят ще разнообразява програмата с ритми от Балканите.

Кувертът за партито е 140 лв., като включва богата четиристепенна вечеря и all inclusive консумация на алкохолни напитки, които ще бъдат БЕЗПЛАТНИ до 02:00 часа сутринта.

За "Mr. Pizza Paradise "

Здравейте всички Вие, ценители на истинските гастрономически съвършенства.

Всяка уважаваща себе си личност се стреми да задоволи изискванията и прищевките на стомаха си.

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдавате почит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност.

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на

почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

допълнителни опции: Бебешко столче, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете бутона "Откажи" към съответната резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете.

Виж повече

Коментари

Vasilka Makaveeva
София / 04 Декември / 14:39 ч.

Беше много приятно. Обстановката е много уютно. Това е любимото ни заведение. Персоналът е любезен, храната е вкусна. Пак ще го посетим.

Христо
София / 02 Декември / 12:41 ч.

бърз сервиз и добра кухня

Зорница
София / 01 Декември / 14:02 ч.

Добре изкарахме

Йордан Пенев
София / 12 Ноември / 15:14 ч.

Добро обслужване и вкусна храна.

Радка Зарева
София / 09 Ноември / 14:16 ч.

Благодаря беше много приятно

Рахила Йорданова
София / 05 Ноември / 10:30 ч.
Mилена Драганова
София / 22 Октомври / 21:04 ч.
Liya Lubenova
София / 17 Октомври / 11:40 ч.
Безобразно отношение. Още с идването абсурдите започнаха. От три заети маси в цялата градина, ни сложиха на най-крайната до вратата. Това го преживяхме, не беше болка за умиране. Явно бързаха да си ходя и да ни приключат бързо, та по тази причина сервитьорът стоя до главата ни през цялото време докато си избирахме, или пък това може би беше защото бяхме сложени до шкафа на бслужващия персонал. Пореден абсурд при толкова свободни маси. Сервираха ни основното и десерта заедно, защото кухнята затваряла. По средата на вечерята ни, на масата до този шкаф започнаха да се събират очевидно приключилите вече сервитьори и бармани, да наливат алкохол, за пушат и крещят, добавяха столове от съседни маси и непрестанно минаваха и бутаха нашата маса. Капака на тази безобразна седянка беше шума, тона, виковете и темите за разговор докато ние все още вечеряме и сме до тях. Едно на ръка че ни гледаха постоянно в ръцете и устата, подканяйки с поглед кога ще приключим и ще си ходим. При толкова свободни места в цялото заведение и на терасата те седнаха точно до нас. Много интересно как нямаше и вдин мениджър да ги види. Аз бих ги уволнила всичките до един за неуважение и не спазване на етикет и възпитание. Няма да стъпя повече там.
Despina Mancheva
София / 15 Октомври / 14:07 ч.
Страхотно обслужване!
Despina Mancheva
София / 06 Октомври / 20:13 ч.

Прекрасно

Деница Кирова
София / 03 Октомври / 16:18 ч.

Всичко беше отлично!

Milena Ivanova
София / 20 Септември / 14:48 ч.

Прекрасно облужване и вкусна храна, приготвена бързо.

Тодор
София / 13 Септември / 15:02 ч.

Много добро обслужване. Приятна атмосфера. Вкусна и бързо приготвена храна.

Симеонов
София / 01 Септември / 06:23 ч.

Прекарахме страхотна вечер с много вкуснио меню и напитки!

Михаела
София / 03 Август / 14:29 ч.

Страхотно обслужване, храна и гледка!

Полина
София / 01 Юли / 11:05 ч.

Поради големия брой посетители, отнемаше доста време, докато сервитьорката ни обърне внимание. Като изключим това, обстановката и храната бяха на ниво, както винаги.

Йордан Пенев
София / 15 Юни / 14:22 ч.

Без забележки. Препоръчвам пиле капрезе.

Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса