home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Златна Рибка

ул. Цар Симеон I №3, Бургас
Кухня: Рибна, Вегетарианска, Пица и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Petar Zahariev

Управителката не беше особено приветлива в началото, сякаш с малко надменен подход. Но като изключим това, като цяло беше приятно. Пицата ни направи впечатление, че беше с доста тънко и хрупкаво тесто, на някой може да му хареса, на друг по-малко. Вероятно бихме посетили отново.

Виж повече

За "Златна Рибка"

Ресторант "Златна рибка" е резултат на един творчески процес, започнал през 2004 година с идея родена от собственика и осъществена с много любов от художник със сърце.

През месеците, небходими за реализирането на проекта, ние сме се стремихме максимално да се доближим до атмосферата на бургаския Кей от началото на миналия век. Мястото въплъщава духа на морските хора, техните семейства и на всеки, който чувства морето като част от себе си.

Ресторант "Златна рибка" е перфектно съчетание между спокойна и артистична семейна атмосфера, първокласно обслужване и първокласна кухня, внимателно балансирана и подбрана и предлагаща най-доброто от Средиземноморската и традиционно българска кухня и традиции.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса и Бебешко столче
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6.При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Petar Zahariev
София / 06 Юни / 19:09 ч.

Управителката не беше особено приветлива в началото, сякаш с малко надменен подход. Но като изключим това, като цяло беше приятно. Пицата ни направи впечатление, че беше с доста тънко и хрупкаво тесто, на някой може да му хареса, на друг по-малко. Вероятно бихме посетили отново.

Мариана Евтимова
Бургас / 15 Април / 15:38 ч.
Обстановката е много приятна,обслужването беше чудесно.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса