home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Meraki Bar & Dinner

Централна алея, х-л Кубан, Слънчев бряг
Кухня: Средиземноморска и Суши Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

За "Meraki Bar & Dinner"

В сърцето на Слънчев бряг отваря врати нов хитов ресторант „Мераки“. В превод от гръцки meraki означава страст, това е и концепцията на новата кулинарна и музикална дестинация в световноизвестния ни Черноморски курорт. Страст в готвенето, страст в музиката, страст в танците това ще получите от екипа, подготвящ откриването на ресторанта.

Намиращият се на централната алея под хотел Кубан ресторант е не просто място за закуска, обяд или вечеря, той е и уникална форма на изкуство. Стените на заведението са изрисувани от ръцете на талантлива художника, която е пресъздала изящно традиционни и любими сюжети от Гърция.

Страст е вложена и във всяко ястие, което ще поръчате от менюто на заведението. Разнообразната и отлично приготвена Средиземноморска храна няма да ви остави гладни, защото има от всичко по много: крехки калмари, октопод, прясна риба, класически салати, разядки, поднесени с домашно печени хлебчета и много други вкусотии.

Екипът на ресторанта знае, за да е отлично настроението Ви, храна е нужна и на душата. Тази отговорна задача е поверена на гост изпълнителите, които ще ви радват с богата вокална програма през цялото лято.

И разбира се, ще можете да се насладите и на задължителното лятно удоволствие – ароматно наргиле, приготвено по ваш вкус и поднесено професионално.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Място за хора с увреждания, Музика на живо, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 09:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса