home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Floret Restaurant and Bar

пл. "Народно събрание" №4, София
Кухня: Интернационална и Брънч Музика: Джаз, Live music и Чилаут Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Desi Dimitrova
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Виж повече

За "Floret Restaurant and Bar"

Вдъхновен от забележителната си локация, Floret Restaurant and Bar изтъква нейната индивидуалност и позволява на гостите да усетят живия дух на София. Отворен от ранна утрин до късна вечер, това е идеалното място за зареждаща закуска, бърз делови обяд, незабравима вечеря или стилно парти. Барманите ще ви миксират едни от най-добрите коктейли в града, които ще направят вечерта ви наистина специална.

Елегантно и уютно, „Флорет“ е място, предоставящо изключително преживяване, споделено с динамична градска клиентела. Привечер той се превръща в пулсиращо от живот място, събиращо както софиянци, така и гости на столицата, които искат да прекарат една чудесна вечер навън с приятели и семейство. Екипът ни от опитни и креативни бармани ще ви изненада с авторски коктейли, които събуждат свежи идеи и запомнящи се истории.

„Флорет“ предлага кулинарно изживяване, което ще изпълни сетивата на любителите, както на международната, така и на местната кухня. Богатата и многоцветна българска кулинарна традиция е представена с типичните местни продукти и ястия, даващи автентичен поглед към българската култура.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Романтичен, Подбрана винена листа, Коктейл бар, Място за хора с увреждания, Телевизор, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
08:00 - 01:00
08:00 - 01:00
08:00 - 01:00
08:00 - 01:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 01:00
08:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Desi Dimitrova
София / 05 Септември / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Desi Dimitrova
София / 14 Август / 14:04 ч.
Валентин Копанаров
София / 18 Октомври / 14:49 ч.
Даниел
София / 16 Август / 21:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубав ресторант, посещавам го редовно. Сега бях разочарован защото резервацията беше с 10 % отстъпка. Платих с карта но не получих отстъпката. Това е срам за ресторанта. Много съм разочарован от тази шашма.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Даниел
София / 12 Октомври / 22:38 ч.

Супер, много хубав ресторант. Пианиста също беше супер

Любомира
София / 26 Септември / 16:38 ч.

Ресторант на европейско ниво! Сякаш бяхме в чужбина!Страхотна атмосфера! Стана нашето любимо място:)

Георги Симеонов
София / 19 Януари / 16:57 ч.

Луксозна обстановка, професионално и ненатрапчиво обслужване! Достатъчно обемни и много вкусни блюда!

Lora Stancheva
София / 24 Септември / 14:13 ч.
Lora Stancheva
София / 02 Септември / 14:27 ч.
Angel GEORGIEV
София / 29 Август / 16:46 ч.

Изтънчена обстановка, елегантна музика, перфектно обслужване и страхотна фюжън кухня. Едно от новите ми любими заведения в София. Поздравления за мениджмънта и персонала. Дано да задържите нивото.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса