home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mr. Pizza България

бул. България №49Б, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Мотописта Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ивелина Църнаклийска
Виж повече

За "Mr. Pizza България"

Всеки ден от 12 часа в ресторанта отваря врати и чисто новия детски кът, в който децата  Ви могат да се отдадат на луди игри и забавления. 

Здравейте всички Вие, ценители на истинските гастрономически съвършенства. 
Всяка уважаваща себе си личност се стреми да задоволи изискванията и прищевките на стомаха си. 

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдаватепочит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност. 

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на 
почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче, Телевизор и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ивелина Църнаклийска
София / 19 Юни / 20:47 ч.
Милена Стефанова
София / 19 Юни / 15:01 ч.

Чудесно обслужване!

Мария Петрова
София / 18 Юни / 15:02 ч.
Даниела Иванова Иванова
София / 17 Юни / 18:14 ч.

Здравейте, изключително неприятно преживяване- основната зала нямаше добра климатизация и бяхме заливани от миризмите на това, което се готвеше в момента. Изключително бавно обслужване, последната поръчка дойде след като всички други вече бяха свършили вечерята, Чакахме отделно 20 Мин за сметката.

Мина Петрова
София / 04 Юни / 14:44 ч.

-5 звезди. Бях направила резервация с отстъпка от 20% При пристигането ни настаниха и после чакахме може би 20 минути за да ни донесат менюта и още 20 след това за да ни взимат поръчката. На всичко от горе храната не отговаряше на цените. При поискването на сметката,чакахме още 20минути и в нея бяха забравили да сложат отстъпката. Много съм разочарована и недоволна.

Ивелина Църнаклийска
София / 07 Май / 16:30 ч.
Атанас Тодоров
София / 30 Април / 14:02 ч.
Цвете Дръгина
София / 13 Април / 16:52 ч.
Полина Н
София / 22 Март / 09:48 ч.
Прекарахме добре, благодаря
Боряна Михалик
София / 31 Октомври / 15:37 ч.
Гергана Захариева
София / 26 Февруари / 14:33 ч.
Кухнята, персоналът и обслужването са на ниво. Вкусни и добре презентирани ястия. Препоръчвам.
Боряна Гошева
София / 17 Януари / 00:07 ч.
Невероятно вкусна пица, уютен ресторант.
Цвете Дръгина
София / 29 Декември / 23:27 ч.
Резервацията ни беше отменена по телефона, но не и в системата и не можахме да резервираме на друго място.
Даниела Кавръкова
София / 10 Декември / 15:21 ч.
Андрей
София / 24 Септември / 14:05 ч.
Весела
София / 09 Август / 14:08 ч.

Нямаме забележки към храната. В началото беше идеално, но в последствие спряха климатика и стана ужасно топло и задушно. Бъдете наблюдателни и внимавайте със сметката! Отстъпката ни от 20% не беше начислена накрая като сума за да може човек да види колко е отстъпката реално, а беше приспадната от всяка една цена на ястията поотделно, които поръчахме. Много НЕКОРЕКТНО, тъй като не бяха -20, а -10% ! Ако с всеки клиент така постъпват, както се опитаха с нас?!! Като викнах управителката да питам, защо не са направили отстъпка 20%, ми се извиниха и ни върнаха останалата част от парите.

Антоанета Димитрова
София / 05 Юли / 14:02 ч.
Много приятно място, с вкусни ястия.
Милена Иванова
София / 03 Юли / 14:29 ч.

Приятна грдина, и добро обслужване! Хапнах гръцка салата - много вкусна и хумус - има върху какво да поработят :)

Петя Илиева
София / 19 Юни / 14:45 ч.

Изкарахме си чудесно. Масите навън ни чакаха. Накрая отстъпката от 20% беше включена в сметката. Храната и напитките бяха божествени. Някои порции бяха минималистични - единствена забележка. Домашната вишновка беше прекрасна, много много вкусна, но и силничка :)

Христо Николов
София / 23 Май / 09:37 ч.
Ембие Местан
София / 22 Май / 00:04 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и добро обслужване! При възможност със сигурност ще ги посетя отново, а и препоръчвам на всички останали.
Ембие Местан
София / 18 Май / 09:59 ч.

Десерта беше много зле. Само една лъжица сме яли. Може да е било и развалено. Когато казахме на сервитьора отговори: “ Не стига, че имате 20% отстъпка” и какво от това. Не сме доволни и от обслужването. Единия от сервитьорите беше груб и нахален, а другия се държеше, като луд. Пиците не са зле.

Лили Крумова
София / 10 Май / 16:03 ч.

Много приятна обстановка,обслужване на ниво и страхотна кухня!

Десислава Черкезова
София / 07 Май / 15:59 ч.

Прекарахме чудесно! Сервитьора, управителя и какичките в детския кът бяха много мили и отзивчиви!

Диляна Мелникова
София / 30 Април / 00:49 ч.
Галя Ненова
София / 26 Март / 14:21 ч.
Всичко беше на ниво, страшно съм доволна и със сигурност отново бих избрала същото място.
Martin
София / 18 Март / 02:33 ч.
Martin
София / 18 Март / 02:33 ч.
Симона Стоичкова
София / 15 Февруари / 14:10 ч.

Въпреки желанието на персонала да се справи със ситуацията, резервацията ни беше забравена, настаниха ни точно до вратата, питието ми беше объркано, а основното се забави повече от час и половина.

Виолета Найденова
София / 14 Февруари / 14:59 ч.
Todor Gospodinov
София / 09 Февруари / 20:37 ч.

Масата ми беше резерварана, но в заведението беше шумно - десетки децата бягаха като на състезание. Поръчаното от жена ми го донесоха на 10-тата минута, а питката й я отказахме, защото не беше готово 40 минути след това. Пицата ми беше приготвена след 40 минути след като храната на съпругата ми. Не съм доволен, макар че заведението ми направи комплимент и не платих пицата.

Петя Илиева
София / 24 Януари / 14:58 ч.
Резервацията беше безупречна - с 20% отстъпка, както си бях резервила тук. Обстановката е много приятна. Приятно впечатление ми направи, че има детски кът в заведението. Само не попитах дали се заплаща допълнително. Горещо препоръчвам. Обслужването беше на ниво.
Джоджи Цале
София / 31 Декември / 11:11 ч.

Добро обслужване но бяха забравили да направят отстъпката от сметката

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Михаела Велинова
София / 12 Декември / 14:09 ч.
Viktoria Cvetanova
София / 15 Ноември / 15:21 ч.
Много добро обслужване. Страхотен детски кът. Прекарахме чудесно!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса