home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Mr. Pizza България

бул. България №49Б, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Мотописта Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Фарида Калбахани

Не бяхме доволни на обслужване. Сервитьори са много бавни и не усмихнати. Зала е с малко осветление, полу-тьомна, а и храна не е много вке.усна. Няма да правим тържества в този ресторан повече

Виж повече

За "Mr. Pizza България"

Всеки ден от 12 часа в ресторанта отваря врати и чисто новия детски кът, в който децата  Ви могат да се отдадат на луди игри и забавления. 

Здравейте всички Вие, ценители на истинските гастрономически съвършенства. 
Всяка уважаваща себе си личност се стреми да задоволи изискванията и прищевките на стомаха си. 

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдаватепочит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност. 

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на 
почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче, Телевизор и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Фарида Калбахани
София / 25 Септември / 14:13 ч.

Не бяхме доволни на обслужване. Сервитьори са много бавни и не усмихнати. Зала е с малко осветление, полу-тьомна, а и храна не е много вке.усна. Няма да правим тържества в този ресторан повече

Антоанета Димитрова
София / 05 Август / 17:20 ч.
Боби Божинов
София / 07 Юни / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка. Учтив персонал. Имаше проблем с пицата - забравиха я и дойде студена, но в последствие се коригираха  (смениха я с нова).

Евгения Стефанова
София / 18 Май / 17:36 ч.
Чудесно място !
Борислав Стоянов
София / 14 Май / 14:02 ч.

Храната беше вкусна, но чакахме 55 Мин за основно

Николай Радославов
София / 17 Април / 09:03 ч.

Храната беше чудесна, обстановката приятна, детския кът идеален!

Мария Георгиева
София / 04 Април / 23:33 ч.
Много вкусно. Приятна музика. Хубав детски кът.
Камелия Данова
София / 18 Януари / 09:28 ч.
Звезделина Халтъкова
София / 19 Октомври / 15:53 ч.
Храната беше превъзходна и обслужването на ниво! И в детския кът дъщеричката ни беше занимавана и в добро настроение.
Ина Милева
София / 09 Октомври / 17:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната не беше на достатъчно добро ниво за цените.

Петър Василев
София / 28 Септември / 14:13 ч.
Люба Панчева
София / 27 Септември / 08:44 ч.
Камелия Ибовска
София / 23 Септември / 16:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Явно липсваше персонал и обслужването беше ужасно. По3 пъти трябваше да се подсеща сервитьорката за нещо поръчано.

Светослав Костов
София / 23 Септември / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Весела Захариева
София / 11 Септември / 14:05 ч.

Добро обслужване, вкусна кухня и голяма радост за децата в прекрасния детски кът. Благодарим.

Калина Дойчинова
София / 02 Септември / 16:07 ч.

Приятно похапване с приятели докато децата се забавляват в детския кът. Фактът, че приемат 2годишното без придружител ни печели съвсем.

Светлозар Ангелов
София / 31 Август / 16:08 ч.

Изключително съм недоволен, при положение, че бяха заети около 20% от местата чакахме по половин час и повече за поръчките, някои от тях бяха забравени, наложи се да откажа нещо, което после беше включено в сметката. Иначе момчетата, които обслужваха бяха приятни и учтиви, но имаше някакво голямо объркване непрекъснато. С две думи, вероятно няма повече да посетя този ресторант.

Валентина Георгиева
София / 24 Август / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Радостин Радев
София / 12 Август / 21:41 ч.

Леко съм разочарован от цялостното представяне тази вечер. Първо - резервацията ми беше за градината, а ни настаниха в основната зала. Поръчките ни се бавиха, а и трябваше да напомняме на сервитьора че сме поръчали вода и сок за децата. И последното нещо, което ме изненада е че ми казаха че отстъпката ми от 20% е включена в сметката, но никъде не видях да е отбелязана отстъпка от Реззо. В крайна сметка разочарованието беше по-голямо от удоволствието.

Кристина Димитрова
София / 11 Август / 14:35 ч.
Разочароващо! В заведението имаше около 20 деца, които дивееха ТОЛКОВА ШУМНО И НЕКОНТРОЛИРАНО, че беше трудно за осмисляне как е възможно никой дори да не опита да направи забележка! Блъскаха се в масите и прозорците, събаряха чаши, КРЕЩЯХА с пълно гърло, спускаха се по високите лампи в градината, ревяха, хвърляха играчки във всички посоки, завираха се под чуждите маси! АБСОЛЮТНА ДЖУНГЛА!!! Никой не взе мерки! Преместихме се вътре, но и там не беше по-различно! Детският кът в заведението не представлява никакъв интерес за малчуганите и не се задържат никка там - гравитират свободно и абсолютно неконтролирано из цялата площ на заведението! Освен това: менюто, както и подложките за хранене на масата бяха лепкави, очевидно мръсни! Коктейлът Блъди Мери беше с ОГРОМНО количество Табаско, невъзможно да се пие. Помолих да ми направят нов, само с 2 капки Табаско, но и новият не беше много различен! С една дума - тотално разочаровани сме!
Daniela Stoyanova
София / 05 Август / 14:15 ч.

Доста съм разочарована от Мистър Пица на бул. България. Не бях ходила отдавна, но няма и да повторя скоро! Поръчките се забравяха, една салата така и не се донесе до края на вечерта, въпреки многократни напомняния… виното беше свършило, в последствие се оказа, че има още…Обслужващият персонал е любезен, но доста разконцентриран

Tzvetina
София / 04 Август / 14:39 ч.
Много приятно и добро обслужване
Ивелина Църнаклийска
София / 19 Юни / 20:47 ч.
Милена Стефанова
София / 19 Юни / 15:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Чудесно обслужване!

Мария Петрова
София / 18 Юни / 15:02 ч.
Даниела Иванова
София / 17 Юни / 18:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, изключително неприятно преживяване- основната зала нямаше добра климатизация и бяхме заливани от миризмите на това, което се готвеше в момента. Изключително бавно обслужване, последната поръчка дойде след като всички други вече бяха свършили вечерята, Чакахме отделно 20 Мин за сметката.

Мина Петрова
София / 04 Юни / 14:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

-5 звезди. Бях направила резервация с отстъпка от 20% При пристигането ни настаниха и после чакахме може би 20 минути за да ни донесат менюта и още 20 след това за да ни взимат поръчката. На всичко от горе храната не отговаряше на цените. При поискването на сметката,чакахме още 20минути и в нея бяха забравили да сложат отстъпката. Много съм разочарована и недоволна.

Ивелина Църнаклийска
София / 07 Май / 16:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Атанас Тодоров
София / 30 Април / 14:02 ч.
Цвете Дръгина
София / 13 Април / 16:52 ч.
Полина Н
София / 22 Март / 09:48 ч.
Прекарахме добре, благодаря
Боряна Михалик
София / 31 Октомври / 15:37 ч.
Гергана Захариева
София / 26 Февруари / 14:33 ч.
Кухнята, персоналът и обслужването са на ниво. Вкусни и добре презентирани ястия. Препоръчвам.
Боряна Гошева
София / 17 Януари / 00:07 ч.
Невероятно вкусна пица, уютен ресторант.
Цвете Дръгина
София / 29 Декември / 23:27 ч.
Резервацията ни беше отменена по телефона, но не и в системата и не можахме да резервираме на друго място.
Даниела Кавръкова
София / 10 Декември / 15:21 ч.
Андрей
София / 24 Септември / 14:05 ч.
Весела
София / 09 Август / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямаме забележки към храната. В началото беше идеално, но в последствие спряха климатика и стана ужасно топло и задушно. Бъдете наблюдателни и внимавайте със сметката! Отстъпката ни от 20% не беше начислена накрая като сума за да може човек да види колко е отстъпката реално, а беше приспадната от всяка една цена на ястията поотделно, които поръчахме. Много НЕКОРЕКТНО, тъй като не бяха -20, а -10% ! Ако с всеки клиент така постъпват, както се опитаха с нас?!! Като викнах управителката да питам, защо не са направили отстъпка 20%, ми се извиниха и ни върнаха останалата част от парите.

Антоанета Димитрова
София / 05 Юли / 14:02 ч.
Много приятно място, с вкусни ястия.
Милена Иванова
София / 03 Юли / 14:29 ч.

Приятна грдина, и добро обслужване! Хапнах гръцка салата - много вкусна и хумус - има върху какво да поработят :)

Петя Илиева
София / 19 Юни / 14:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изкарахме си чудесно. Масите навън ни чакаха. Накрая отстъпката от 20% беше включена в сметката. Храната и напитките бяха божествени. Някои порции бяха минималистични - единствена забележка. Домашната вишновка беше прекрасна, много много вкусна, но и силничка :)

Христо Николов
София / 23 Май / 09:37 ч.
Ембие Местан
София / 22 Май / 00:04 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и добро обслужване! При възможност със сигурност ще ги посетя отново, а и препоръчвам на всички останали.
Ембие Местан
София / 18 Май / 09:59 ч.

Десерта беше много зле. Само една лъжица сме яли. Може да е било и развалено. Когато казахме на сервитьора отговори: “ Не стига, че имате 20% отстъпка” и какво от това. Не сме доволни и от обслужването. Единия от сервитьорите беше груб и нахален, а другия се държеше, като луд. Пиците не са зле.

Лили Крумова
София / 10 Май / 16:03 ч.

Много приятна обстановка,обслужване на ниво и страхотна кухня!

Десислава Черкезова
София / 07 Май / 15:59 ч.

Прекарахме чудесно! Сервитьора, управителя и какичките в детския кът бяха много мили и отзивчиви!

Диляна Мелникова
София / 30 Април / 00:49 ч.
Галя Ненова
София / 26 Март / 14:21 ч.
Всичко беше на ниво, страшно съм доволна и със сигурност отново бих избрала същото място.
Martin
София / 18 Март / 02:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Martin
София / 18 Март / 02:33 ч.
Симона Стоичкова
София / 15 Февруари / 14:10 ч.

Въпреки желанието на персонала да се справи със ситуацията, резервацията ни беше забравена, настаниха ни точно до вратата, питието ми беше объркано, а основното се забави повече от час и половина.

Виолета Найденова
София / 14 Февруари / 14:59 ч.
Todor Gospodinov
София / 09 Февруари / 20:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата ми беше резерварана, но в заведението беше шумно - десетки децата бягаха като на състезание. Поръчаното от жена ми го донесоха на 10-тата минута, а питката й я отказахме, защото не беше готово 40 минути след това. Пицата ми беше приготвена след 40 минути след като храната на съпругата ми. Не съм доволен, макар че заведението ми направи комплимент и не платих пицата.

Петя Илиева
София / 24 Януари / 14:58 ч.
Резервацията беше безупречна - с 20% отстъпка, както си бях резервила тук. Обстановката е много приятна. Приятно впечатление ми направи, че има детски кът в заведението. Само не попитах дали се заплаща допълнително. Горещо препоръчвам. Обслужването беше на ниво.
Джоджи Цале
София / 31 Декември / 11:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добро обслужване но бяха забравили да направят отстъпката от сметката

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Михаела Велинова
София / 12 Декември / 14:09 ч.
Viktoria Cvetanova
София / 15 Ноември / 15:21 ч.
Много добро обслужване. Страхотен детски кът. Прекарахме чудесно!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса