home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Mr. Pizza България

бул. България №49Б, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Мотописта Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Тодор Господинов
Виж повече

За "Mr. Pizza България"

Всеки ден от 12 часа в ресторанта отваря врати и чисто новия детски кът, в който децата  Ви могат да се отдадат на луди игри и забавления. 

Здравейте всички Вие, ценители на истинските гастрономически съвършенства. 
Всяка уважаваща себе си личност се стреми да задоволи изискванията и прищевките на стомаха си. 

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдаватепочит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност. 

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на 
почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Детски кът и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Тодор Господинов
София / 13 Април / 19:09 ч.
Тодор Господинов
София / 23 Март / 15:49 ч.
Маргарита Шулеска
София / 21 Март / 14:04 ч.

Вечерта ни беше изненадващо приятна. Сервитьорът, който отговаряше за нашата маса беше любезен, без да е натрапчив. Въпреки, че ни бяха запазили друга маса, съдействаха да се изместим на такава до детския кът, тъй като бякме с дете на 3 години. Храната беше вкусна и вс излизаше от кухнята доста бързо. А аниматорките в детския кът бяха страхотни, занимаваха с търпение и най-малките и ги въвличаха в различни занимания. Малкия почти не ни потърси. Адмирации!

Velislav
София / 05 Март / 14:02 ч.
Тодор Господинов
София / 14 Февруари / 15:15 ч.
Сервитьорка забрави за отстъпката и трябваше да се разправяме
Николета Николова
София / 12 Февруари / 11:21 ч.
Полина Detelinova
София / 07 Декември / 14:54 ч.

Салатата с фета е всъщност със сирене Дунавия. Ресторантът в Парадайс е на доста по-добро ниво.

Христо Христов
София / 17 Ноември / 14:35 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата не беше запазена, три пъти поисках сметката след като чаках доста време за нея и не беше включена отстъпка. В крайна сметка я включиха, но не приеха edenred ваучъри въпреки че говорих с управителя, че желая да заплатя по този начин и той дори каза, че се приемат и за доставка още първия път когато пожелах да платя сервитьорката ме упъти към него за да обясни дали може да се заплати с тях защото тя не беше запозната, дори логото на ресторанта е брандиран на тях. Накрая друга сервитьорка каза, че е трябвало да предупредя преди да извадят сметката въпреки че ги бях предупредил. И в крайна сметка платих в брой.

Стоян Илиев
София / 15 Октомври / 15:23 ч.

Страхотно обслужване и храна.

Ивайло Бързанов
София / 02 Октомври / 15:24 ч.
Мария Димитрова
София / 02 Октомври / 15:17 ч.
Мария Димитрова
София / 02 Октомври / 15:17 ч.
Детелина Алинска
София / 24 Септември / 14:08 ч.
Страхотно си изкарарахме.
Бона Иванова
София / 09 Септември / 17:00 ч.

Персоналът от детския кът има специални мои поздравления и благодарности. Разкошни са! Внимателно обслужване от сервитьора и вкусни ястия направиха вечерта ни много приятна.

Georgi Georgiev
София / 05 Септември / 13:27 ч.
Николай Радославов
София / 27 Юли / 17:58 ч.

Страхотен детски център с органицирани занимания за децата. Ресторанта е с добра храна, но климатика беше много слаб и ни беше доста топло.

Ива Ранова
София / 04 Юни / 22:37 ч.
Sylvia Dzhoneva
София / 19 Май / 22:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ми беше направена отстъпка от 20%, а от 10%

Мария Петрова
София / 17 Май / 21:09 ч.
Stanislava Hristova
София / 03 Април / 20:38 ч.
Татяна Свилчева
София / 02 Април / 17:53 ч.
Zlatina Todorova
София / 23 Март / 14:03 ч.
Вкусна храна, чудесно обслужване, а служителите в детския кът са толкова любезни и мили - оставиха много приятно изживяване на моето дете и мили.
Мария Симеонова
София / 20 Февруари / 09:39 ч.
Кети Стефанова
София / 13 Февруари / 18:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпка

Ивайло Николов
София / 03 Февруари / 15:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пиците не бяха нищо особено на вкус и нямаше отстъпка.

Никол Браткова
София / 22 Януари / 20:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Детския кът, заради който специално избираме мястото вече не приема деца под 3г без придружител, а преди два месеца, когато детето ми беше по-малко си стоеше само в детския кът. Съответно резултатът е 100 деца и 50 майки + 3 аниматори на 17кв. метра... Развъдник на вируси. Супер мръсотия, всички играчки разхвърляни, аниматорите с мръсни и кални обувки, децата по чорапки, а родителите с калцуни. Относно храната - нищо впечатляващо, обслужването - средна хубост.

Слава Славчева
София / 13 Януари / 14:13 ч.
Iveta Georgieva
София / 02 Януари / 15:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше доста посредствена. Излизаше в странна последователност - хляб, основни, салата, супа. В супата за разкош имаше косъм. Смениха я, но до смяната детето ни чакаше още 15 минути. Детското столче за хранене беше безкрайно мръсно, имаше боклуци по земята от предни клиенти, които нямаше кой да замете или събере. 3ма сервитьори, 3 маси, но пък много бавно обслужване, изчезваха всички през определено време. Накрая ако не бях напомнила за отстъпката, нямаше да я сложат. Дори сервитьорката беше приключила сметката, та се наложи да връщат разликата в кеш. Единственото приятно беше детският кът и аниматорката, но въпреки надписа, че болни деца не се допускат, имаше няколко подкашлящи и подсмърчащи. С две думи - няма да повторим.

Ванина Илиева
София / 19 Декември / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме настанени на маса, от която като се отвореше входната врата духаше изключително много. При поръчка на лимонада с по-малко лед първата беше донесена така, но втората беше с много лед. Сервитьорката не но обръщаше внимание. Иначе 20% отстъпка си беше начислена към сметката.

Detelina
София / 30 Ноември / 15:25 ч.

Качеството на храната и вкуса са разочароващи. Не отговарят на цените си. Салатата беше безвкусна, липсваше малко плътност на соса и някакъв минимален по-изразен вкус. Супата беше също много безвкусна. Пробвала съм и двете многократно в други заведения от веригата и винаги са били на ниво, но тук просто беше абсолютно разочарование. Единствено сервитьора беше на ниво и обслужването беше чудесно.

Стефан Марков
София / 17 Ноември / 13:48 ч.

Здравейте, прекарахме чудесно, обслужването беше, както винаги, на ниво. Не виждам, какво повече от това, може да се желае! Благодаря и на вас, за предоставената услуга.! хубав ден!

Камен Григоров
София / 06 Ноември / 16:01 ч.

Чакахме 15 минути някой да благоволи да ни донесе менюта… викахме неволята и накрая сами си ги взехме. После последва едно чакане да ни вземат поръчката. И капака беше, че нямаше отстъпка от сметката.

Панайот
София / 05 Ноември / 15:59 ч.

Всичко беше супер. Настаниха ни, въпреки че управителят каза, че резервацията ни е била отмена от rezzo, без ние да сме искали това. Просто човекът е решил да запази масата за 8 човека до последно.

Звезделина Халтъкова
София / 20 Октомври / 15:00 ч.
Антоанета Димитрова
София / 18 Октомври / 16:05 ч.
Чудесно и вкусно!
Фарида Калбахани
София / 25 Септември / 14:13 ч.

Не бяхме доволни на обслужване. Сервитьори са много бавни и не усмихнати. Зала е с малко осветление, полу-тьомна, а и храна не е много вке.усна. Няма да правим тържества в този ресторан повече

Антоанета Димитрова
София / 05 Август / 17:20 ч.
Боби
София / 07 Юни / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка. Учтив персонал. Имаше проблем с пицата - забравиха я и дойде студена, но в последствие се коригираха  (смениха я с нова).

Евгения Стефанова
София / 18 Май / 17:36 ч.
Чудесно място !
Борислав Стоянов
София / 14 Май / 14:02 ч.

Храната беше вкусна, но чакахме 55 Мин за основно

Николай Радославов
София / 17 Април / 09:03 ч.

Храната беше чудесна, обстановката приятна, детския кът идеален!

Мария Георгиева
София / 04 Април / 23:33 ч.
Много вкусно. Приятна музика. Хубав детски кът.
Kamelia Soltan
София / 18 Януари / 09:28 ч.
Звезделина Халтъкова
София / 19 Октомври / 15:53 ч.
Храната беше превъзходна и обслужването на ниво! И в детския кът дъщеричката ни беше занимавана и в добро настроение.
Ина Милева
София / 09 Октомври / 17:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната не беше на достатъчно добро ниво за цените.

Петър Василев
София / 28 Септември / 14:13 ч.
Панчева
София / 27 Септември / 08:44 ч.
Камелия Ибовска
София / 23 Септември / 16:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Явно липсваше персонал и обслужването беше ужасно. По3 пъти трябваше да се подсеща сервитьорката за нещо поръчано.

Светослав Костов
София / 23 Септември / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Весела Захариева
София / 11 Септември / 14:05 ч.

Добро обслужване, вкусна кухня и голяма радост за децата в прекрасния детски кът. Благодарим.

Калина Дойчинова
София / 02 Септември / 16:07 ч.

Приятно похапване с приятели докато децата се забавляват в детския кът. Фактът, че приемат 2годишното без придружител ни печели съвсем.

Светлозар Ангелов
София / 31 Август / 16:08 ч.

Изключително съм недоволен, при положение, че бяха заети около 20% от местата чакахме по половин час и повече за поръчките, някои от тях бяха забравени, наложи се да откажа нещо, което после беше включено в сметката. Иначе момчетата, които обслужваха бяха приятни и учтиви, но имаше някакво голямо объркване непрекъснато. С две думи, вероятно няма повече да посетя този ресторант.

Валентина Георгиева
София / 24 Август / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Радостин Радев
София / 12 Август / 21:41 ч.

Леко съм разочарован от цялостното представяне тази вечер. Първо - резервацията ми беше за градината, а ни настаниха в основната зала. Поръчките ни се бавиха, а и трябваше да напомняме на сервитьора че сме поръчали вода и сок за децата. И последното нещо, което ме изненада е че ми казаха че отстъпката ми от 20% е включена в сметката, но никъде не видях да е отбелязана отстъпка от Реззо. В крайна сметка разочарованието беше по-голямо от удоволствието.

Владимир Лилов
София / 11 Август / 14:35 ч.
Разочароващо! В заведението имаше около 20 деца, които дивееха ТОЛКОВА ШУМНО И НЕКОНТРОЛИРАНО, че беше трудно за осмисляне как е възможно никой дори да не опита да направи забележка! Блъскаха се в масите и прозорците, събаряха чаши, КРЕЩЯХА с пълно гърло, спускаха се по високите лампи в градината, ревяха, хвърляха играчки във всички посоки, завираха се под чуждите маси! АБСОЛЮТНА ДЖУНГЛА!!! Никой не взе мерки! Преместихме се вътре, но и там не беше по-различно! Детският кът в заведението не представлява никакъв интерес за малчуганите и не се задържат никка там - гравитират свободно и абсолютно неконтролирано из цялата площ на заведението! Освен това: менюто, както и подложките за хранене на масата бяха лепкави, очевидно мръсни! Коктейлът Блъди Мери беше с ОГРОМНО количество Табаско, невъзможно да се пие. Помолих да ми направят нов, само с 2 капки Табаско, но и новият не беше много различен! С една дума - тотално разочаровани сме!
Daniela Stoyanova
София / 05 Август / 14:15 ч.

Доста съм разочарована от Мистър Пица на бул. България. Не бях ходила отдавна, но няма и да повторя скоро! Поръчките се забравяха, една салата така и не се донесе до края на вечерта, въпреки многократни напомняния… виното беше свършило, в последствие се оказа, че има още…Обслужващият персонал е любезен, но доста разконцентриран

Цветина Стаменова
София / 04 Август / 14:39 ч.
Много приятно и добро обслужване
Ивелина Църнаклийска
София / 19 Юни / 20:47 ч.
Милена Стефанова
София / 19 Юни / 15:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Чудесно обслужване!

Мария Петрова
София / 18 Юни / 15:02 ч.
Daniela Ivanova
София / 17 Юни / 18:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, изключително неприятно преживяване- основната зала нямаше добра климатизация и бяхме заливани от миризмите на това, което се готвеше в момента. Изключително бавно обслужване, последната поръчка дойде след като всички други вече бяха свършили вечерята, Чакахме отделно 20 Мин за сметката.

Мина Петрова
София / 04 Юни / 14:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

-5 звезди. Бях направила резервация с отстъпка от 20% При пристигането ни настаниха и после чакахме може би 20 минути за да ни донесат менюта и още 20 след това за да ни взимат поръчката. На всичко от горе храната не отговаряше на цените. При поискването на сметката,чакахме още 20минути и в нея бяха забравили да сложат отстъпката. Много съм разочарована и недоволна.

Ивелина Църнаклийска
София / 07 Май / 16:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Atanas Todorov
София / 30 Април / 14:02 ч.
Цвете Дръгина
София / 13 Април / 16:52 ч.
Полина Н
София / 22 Март / 09:48 ч.
Прекарахме добре, благодаря
Боряна Михалик
София / 31 Октомври / 15:37 ч.
Gergana Zaharieva
София / 26 Февруари / 14:33 ч.
Кухнята, персоналът и обслужването са на ниво. Вкусни и добре презентирани ястия. Препоръчвам.
Боряна Гошева
София / 17 Януари / 00:07 ч.
Невероятно вкусна пица, уютен ресторант.
Цвете Дръгина
София / 29 Декември / 23:27 ч.
Резервацията ни беше отменена по телефона, но не и в системата и не можахме да резервираме на друго място.
Даниела Кавръкова
София / 10 Декември / 15:21 ч.
Андрей
София / 24 Септември / 14:05 ч.
Весела
София / 09 Август / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямаме забележки към храната. В началото беше идеално, но в последствие спряха климатика и стана ужасно топло и задушно. Бъдете наблюдателни и внимавайте със сметката! Отстъпката ни от 20% не беше начислена накрая като сума за да може човек да види колко е отстъпката реално, а беше приспадната от всяка една цена на ястията поотделно, които поръчахме. Много НЕКОРЕКТНО, тъй като не бяха -20, а -10% ! Ако с всеки клиент така постъпват, както се опитаха с нас?!! Като викнах управителката да питам, защо не са направили отстъпка 20%, ми се извиниха и ни върнаха останалата част от парите.

Антоанета Димитрова
София / 05 Юли / 14:02 ч.
Много приятно място, с вкусни ястия.
Милена Иванова
София / 03 Юли / 14:29 ч.

Приятна грдина, и добро обслужване! Хапнах гръцка салата - много вкусна и хумус - има върху какво да поработят :)

Ванина Илиева
София / 19 Юни / 14:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изкарахме си чудесно. Масите навън ни чакаха. Накрая отстъпката от 20% беше включена в сметката. Храната и напитките бяха божествени. Някои порции бяха минималистични - единствена забележка. Домашната вишновка беше прекрасна, много много вкусна, но и силничка :)

Христо Николов
София / 23 Май / 09:37 ч.
Ембие Местан
София / 22 Май / 00:04 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и добро обслужване! При възможност със сигурност ще ги посетя отново, а и препоръчвам на всички останали.
Ембие Местан
София / 18 Май / 09:59 ч.

Десерта беше много зле. Само една лъжица сме яли. Може да е било и развалено. Когато казахме на сервитьора отговори: “ Не стига, че имате 20% отстъпка” и какво от това. Не сме доволни и от обслужването. Единия от сервитьорите беше груб и нахален, а другия се държеше, като луд. Пиците не са зле.

Лилия Крумова
София / 10 Май / 16:03 ч.

Много приятна обстановка,обслужване на ниво и страхотна кухня!

Десислава Черкезова
София / 07 Май / 15:59 ч.

Прекарахме чудесно! Сервитьора, управителя и какичките в детския кът бяха много мили и отзивчиви!

Диляна
София / 30 Април / 00:49 ч.
Галя Ненова
София / 26 Март / 14:21 ч.
Всичко беше на ниво, страшно съм доволна и със сигурност отново бих избрала същото място.
Martin Tzvetanov
София / 18 Март / 02:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Martin Tzvetanov
София / 18 Март / 02:33 ч.
Симона Стоичкова
София / 15 Февруари / 14:10 ч.

Въпреки желанието на персонала да се справи със ситуацията, резервацията ни беше забравена, настаниха ни точно до вратата, питието ми беше объркано, а основното се забави повече от час и половина.

Виолета Найденова
София / 14 Февруари / 14:59 ч.
Тодор Господинов
София / 09 Февруари / 20:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата ми беше резерварана, но в заведението беше шумно - десетки децата бягаха като на състезание. Поръчаното от жена ми го донесоха на 10-тата минута, а питката й я отказахме, защото не беше готово 40 минути след това. Пицата ми беше приготвена след 40 минути след като храната на съпругата ми. Не съм доволен, макар че заведението ми направи комплимент и не платих пицата.

Ванина Илиева
София / 24 Януари / 14:58 ч.
Резервацията беше безупречна - с 20% отстъпка, както си бях резервила тук. Обстановката е много приятна. Приятно впечатление ми направи, че има детски кът в заведението. Само не попитах дали се заплаща допълнително. Горещо препоръчвам. Обслужването беше на ниво.
Джоджи Цале
София / 31 Декември / 11:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добро обслужване но бяха забравили да направят отстъпката от сметката

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Михаела Велинова
София / 12 Декември / 14:09 ч.
Viktoria Cvetanova
София / 15 Ноември / 15:21 ч.
Много добро обслужване. Страхотен детски кът. Прекарахме чудесно!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса