home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Solo by Lili Pham

ул. „Шипка“ 46, София
Кухня: Азиатска, Фюжън, Европейска и Брънч Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Gergana Grigorova
Виж повече

За "Solo by Lili Pham"

Ако обичаш да пътешестваш из новите градски места, то Solo by Lili Pham е точният бар-ресторант за теб. Екзотичното място ще ти поднесе кухня от Азия и коктейли от всички краища на света. Не се колебай да дойдеш с цялото семейство, да организираш своята бизнес среща или пък да прекараш релаксираща вечер с коктейли до късно.

Майсторите готвачи са се съобразили с всеки вкус, така че да допадне на небцето ти, разкривайки ни кулинарните богатства на Изтока и вкусната страна на живота. Френските десерти пък чаровно ни се усмихват и напомнят, че сладкият завършек на всеки прекаран тук момент е задължителен.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Gergana Grigorova
София / 08 Юли / 16:00 ч.
Кристина Колева
София / 06 Юли / 18:37 ч.
Десислава Халачева
София / 10 Март / 01:35 ч.
Десислава Антова
София / 23 Февруари / 16:22 ч.

Отлична храна и обслужване, приятна атмосфера!

Velislav
София / 15 Февруари / 16:51 ч.
Славина Недялкова
София / 09 Октомври / 19:49 ч.
Виолета Методиева
София / 18 Март / 19:32 ч.

Всичко беше чудесно. Най-вкусният Пад Тай извън Тайланд!

Вяра Йорданова
София / 15 Март / 12:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната е с високо качество, лично обаче чакахме близо 30минути след настаняването си,въпреки че капацитет на заведението не бе пълен, което категорично ни отказва да опитаме втори път

Lachezar Petrov
София / 11 Февруари / 21:32 ч.

Супер

Юлий Минчев
София / 24 Януари / 17:29 ч.
Алек Арабаджиян
София / 05 Декември / 18:39 ч.

Чудесна кухня! Приятна атмосфера! Обслужване на ниво! Ще ви посетим отново!

Николай Долапчиев Долапчиев
София / 14 Май / 14:36 ч.

Недостатъчен персонал. Кухнята не беше добра.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Solo by Lili Pham бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Алек Арабаджиян
София / 10 Април / 18:14 ч.

Много вкусна и разнообразна чудесно приготвена храна. Виетнамската салата ни въведе прекрасно в кулинарния свят на Азия. Супата Том Ям е средно люта и много вкусна, в Тайланд се сервира с 4 броя скариди, но и трите в купата бяха достатъчни, а супата Уонтон с шийтаке е превъзходно приготвена с дим съм, скариди, оризови нудъли и др.! Китайският специалитет на па̀ра Дим Сум с Хакао скарида, 4 броя, са чудесна прелюдия към основните ястия.Традиционното корейско Бибимбап с мариновано крехко телешко ще зарадва всяко гурме. Една порция с три броя миди Сен Жак придава средиземноморски полъх., а Пад Тай със скариди приготвено във Вок е с тайландски поздрав. Обслужването е много точно и вежливо! С удоволствие ще бъдем отново ваши гости!

Десислава Кирмина
София / 21 Март / 08:49 ч.
Ясен Турсунов
София / 27 Февруари / 14:47 ч.

храната е типична за Азия. Много вкусно и странно. Приятно обслужване.

Илин Иванов
София / 09 Март / 15:06 ч.
Обслужването е чудесно, но храната е ужасна.
Александра Павлова
София / 09 Октомври / 14:46 ч.
Полина Н
София / 05 Февруари / 17:48 ч.
Много вкусна храна и приятна атмосфера.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса