home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Pizza & Grill Рицаря

ул. Якубица №19, София
Кухня: Европейска, Италианска и Българска Район: Лозенец Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Румяна Николова
Виж повече

За "Pizza & Grill Рицаря"

Добре дошли в един от най-добрите ресторанти в София за семейни събирания, хапване с приятели, прекарване на уютна вечер с неочаквано продължение.

Сервираме специалитети от българската и италианска кухня, приготвени със свежи, пресни продукти с високо качество. Нашите майстори готвачи, сервитьорите – целият екип иска да ни приемате не като един от многото ресторанти в София, а като ваше любимо място. Затова ви обграждаме с грижа, внимание и ви предлагаме храна, която въздейства на всички сетива.

Допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Детски кът, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Румяна Николова
София / 17 Януари / 14:51 ч.
Георги Василев
София / 16 Януари / 14:29 ч.
Много добре беше пак ще го посетим скоро
Любомир Стефанов
София / 16 Януари / 14:24 ч.
Kiril Galunski
София / 15 Януари / 14:32 ч.
Приятна обстановка, храната е вкусна и обслужването беше бързо и приятно. Но истината е в детайлите и малките неща - донесоха ни свещ за масата, както и лед с виното :) Доволни сме и бихме посетили отново
Георги Андонов
София / 14 Януари / 12:17 ч.

Вкусна храна, топ сервиз и ниски цени. Препоръчвам!!!

Borislava
София / 13 Януари / 21:00 ч.
Храната беше прилична. Обслужването изллючително бавно.. чакахме над 30 минути за сметката. Имаше сдъвкана дъвка в чистите салфетки, което беше просто потресаващо..
Християния Огнянова
София / 11 Януари / 15:57 ч.
Пресиян Коев
София / 30 Декември / 20:55 ч.

Страхотна атмосфера. Отлично обслужване. Препоръчвам

Мирена Байкова
София / 29 Декември / 20:01 ч.
Георги Смитцин
София / 29 Декември / 14:31 ч.

Вкусна храна и дпбър сервиз

Борис
София / 29 Декември / 14:23 ч.

Отлично!

Zvezdelina Pesheva
София / 28 Декември / 12:04 ч.

Храната беше вкусна, персоналът отзивчив. Заведението не се отоплява добре и стояхме с якета.

Георги Иванов
София / 16 Декември / 14:02 ч.
Перфектно. Сервитьорката се справи чудесно, въпреки че беше претрупана с два децки рожденни дни! Заведението ще бъде посетено отново
Атанас Кранев
София / 12 Декември / 15:43 ч.

Всичко беше перфектно!

Бояна Тинкова
София / 03 Декември / 12:16 ч.

Много сме доволни от кухнята и обслужването

Metodi Kraniev
София / 02 Декември / 13:00 ч.

Чудесно обслужване, вкусна храна! Много съм доволен!!! :)))))))))))

Слав Попов
София / 30 Ноември / 14:43 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Отстъпката не се прилага за обедно меню, което е доста неприятно като за редовен / ежедневен клиент. Храната последните пъти е просто отвратителна няма нищо общо с това,което се предлагаше цяло лято когато ресторанта беше Вятърните Мелници. Пицата е абсолютно безвкусна също надявах се,че са я оправили,защото и преди беше така. И аз мога да потвърдя коментари от преди това,че храната се дава ПРЕСОЛЕНА и не става за ядене.

Валентина узунова
София / 25 Ноември / 21:52 ч.
Беше супер
Симона Павлова
София / 25 Ноември / 14:02 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и бързо обслужване - доволни сме :)
Димитър Сунджиев
София / 19 Ноември / 22:20 ч.

Всичко беше чудесно, едни от най-вкусните пици, които съм ял. Персоналът беше отзивчив, има детски кът, което беше супер. Ще се върнем отново!!!!

Иван Бъзовски
София / 19 Ноември / 18:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Провалиха ми празника - рожден ден - 14 човека. Много, много солена храна, помолихме сервитьора и отново следващите порции бяха още по-солени. Прословутите крехки ребра - едно дебело парче месо, без кокали, а вътре сурово и замръзнало. Голямо забавяне на поръчките, примерно един час чакане за една пърленка, проблеми със салатите и много други. На тръгване управителя и персонала дори не се извиниха, явно за тях това е нормално ежедневие. УСПЕХ РИЦАРЮ !!!

Атанас Парков
София / 13 Ноември / 16:59 ч.

Вкусна храна и много любезен персонал. Благодаря!

Kaloyan Bogdanov
София / 12 Ноември / 18:08 ч.
Чисто ново заведение. Приятен, интересен интериор. Беше леко хладно в ресторанта. От влизане до донасяне на първата поръчка минаха 40-тина минути - 20-25 минути се чака да се вземе поръчката и още толкова да се приготви. Поръчахме салата цезар, пица, свински късчета, пилешки хапки. Всичко беше не особено вкусно, сервитьорът работеше, като че ли сам и хвърчеше напред-назад - т.е. няма и някакво по-добро обслужване. В общи линии - не бихме посетили пак. Дадоха ни и десерт, комплимент от заведението, което беше приятно, но не променя общото впечатление.
Viktoria Angelova
София / 11 Ноември / 19:56 ч.

Много сме доволни от всичко. Поръчахме доста неща от менюто и всичко ни хареса. Храната е превъзходна, обслужването е на ниво, много любезни и усмихнати хора . Обстановката е едновременно уютна ,но и дизайнерска. Горещо препоръчваме !

Иван Бъзовски
София / 11 Ноември / 13:15 ч.

Всичко беше перфектно. Благодаря

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса