home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Mr. Pizza Левски

бул. "Васил Левски" №53, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Радост Върбанова

Много добро качество на храната, бързо обслужване. Професионално отношение.

Виж повече

За "Mr. Pizza Левски"

Мистър Пица се намира на бул. Васил Левски в град София. Предлага разнообразна италианска и европейска кухня - специалитети, приготвени от професионални готвачи, различни видове паста или пица, телешки стек и пилешко месо, както и многообразие от десерти. През седмицата се изготвя обедно меню. За празненствата на своите клиенти заведението предлага кетъринг. Интериорът е решен в класически стил, а лятната градина и терасата носят истинско спокойствие. Подходящо място е за срещи, бизнес и семейни празненства.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете бутона "Откажи" към съответната резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете.

Виж повече

Коментари

Радост Върбанова
София / 02 Юни / 15:09 ч.

Много добро качество на храната, бързо обслужване. Професионално отношение.

Християния Джабирова
София / 11 Април / 14:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не съм доволна от много неща. Бяха ме пололили да направя резервация за събитие. Аз бях гост. Избрах заведението заради градината и заради отстъпката. След като поръчахме, казах на сервитьора че сме резервирали с Реззо и имаме 20% отстъпка, след известно време системата им се "бъгна" и трябваше да рецитираме цялата поръчка отново за осем души. Още преди да ни сервират видяхме плъх до масата, който тичаше с нагризан крак, други кленти бяха по-бързи от нас и съобщиха на сервитьорите, гониха го с метли и лопати и не стана ясно дали са го хванали. След това на стъклото в склада им, видяхме силует на друг плъх. Отвратително! Предложих да ставаме, но все пак бях гост на рожден ден и не решавах аз. Отвратително е, но както и да е... Накрая ни донесоха сметката без отстъпката, сервитьора започна да се вайка и жалва пред нас, как щял да я извади от джоба си и той да я плати, как нямало какво да направи и много, много съжалявал, как се извинява, как забравил бла бла бла (врели некипели) и тъй като аз бях гост на тази среща, другите от компанията ни го съжалиха и казаха ...хайде, нищо! Здраве да е! Видях го да говори може би с управителката, разказваше и за сметката, като сочеше с глава към нас и след това дойде и каза, че ще ни донесат десерти за вкъщи, за да измият поне малко това което сътвориха.. Донесоха ни една малка торбичка с две малки кутийки. Да, здраве да е, но аз направих своя избор за това заведение. Оплакването и негативният ми коментар са към заведението и триковете в обслужването и хигиената в мрПица Левски. От приложението Реззо съм доволна и ще продължа да го използвам! Благодаря, че изчетохте!

Тодор Господинов
София / 19 Март / 14:58 ч.
Симонета Бонева
София / 25 Февруари / 16:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Професионално обслужване, чудесна кухня и много приятна обстановка.

Elitsa Marinova
София / 18 Януари / 14:06 ч.
Катерина Живило
София / 02 Януари / 15:05 ч.
Кристина Пендуркова Пендуркова
София / 03 Декември / 16:02 ч.

Доволни сме от заведението, персоналът беше любезен, менюто вкусно.

Katrin
София / 14 Ноември / 18:44 ч.

Вкусна храна, бързо и любезно обслужване. Промените и свиването на капацитета на заведението са се отразили положително спрямо качеството през лятото.

Стратиева
София / 07 Ноември / 18:12 ч.

Страхотно си изкарахме

Пламен Пенчев Дикова
София / 02 Ноември / 19:39 ч.
Надежда
София / 27 Октомври / 09:20 ч.
Анелия Камбурова
София / 20 Септември / 18:15 ч.

Много любезно посрещане, много вкусна храна, горещо препоръчвам.

Димитър Кьосев
София / 18 Септември / 18:40 ч.

След няколко прияти посещения в зеведвнието, този път бяхме разочаровани!!!. Едната бира беше топла. Калмарите студени и жилави. Полешките шницили - сурови. Бяхме компенсирани. Мисля, че повече няма да ходя със семейството си в този им обект!!!!

sashka terzieva
София / 03 Септември / 16:22 ч.
Мария Русинова
София / 29 Август / 23:49 ч.
Любомира Дончева
София / 15 Август / 14:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Безвкусна храна! В сметката нямаше 20% процента отстъпка, която следваше да получим. Две позитивни неща- локация и персонал!

Владислава Згурева
София / 20 Юли / 10:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При направена резервация през Rezzo за пореден път в Mr. Pizza ни дават най-лошата маса - миналият път на входа на тоалетната, сега на входа на лятната градина, където постоянно минаваха хора блъскайки се в столовете и сервитьорите стояха зад гърба ни посрещайки клиенти, а резервацията беше направена 2 дни по-рано. Неадекватно отношение на персонала, храната не е нищо особено, но за сметка на това цените са увеличени доста, а за това колко е мръсна на тоалетната на лятната градина дори няма да коментирам. Не бих си го причинила повече!

Благовеста Стамова
София / 11 Юли / 12:36 ч.
Много разочароваща кухня, доста са си занижили нивото от преди. Жалко за красивата градина и комуникативното място. Обслужването, беше сравнително добро с изключение, че когато поисках сметката, касовия апарат беше отказал и ми изкараха дубликат на касова бележка на която много трудно успях да разбера, че е включена отстъпка. Изобщо си плачат за една проверка от НАП.
EPopova
София / 16 Юни / 13:33 ч.

Добро и любезно обслужване. Вкусни разядки. Приятелка, която живее в чужбина си поръча от правения ръчно и на място италиански сладолед и остана много доволна.

Волен Пенчев
София / 02 Юни / 14:27 ч.
Силвана Петрова
София / 12 Май / 21:36 ч.

Изключително ниско качество на храна. Мръсни хигиенни помещения. Тотално разочарование

Петрана Георгиева
София / 02 Май / 08:44 ч.
Отлично обслужване, всичко на ниво! Благодаря и успех!
Филип Търпов
София / 13 Април / 14:23 ч.
Удобен ресторант на добра локация в центъра, подходяща за големи групи. Потресаващо посредствена храна в дребни количества на ненормално високи цени. Облужването е ОК. Не бих стъпил отново в Mr. Pizza.
Теодора Петрова
София / 19 Март / 21:30 ч.
Panagiotis Mitsiou
София / 19 Март / 14:07 ч.
Милена Иванова
София / 15 Март / 09:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасна храна и отлично обслужване.

Тереза Милославова
София / 23 Февруари / 16:32 ч.
Обстановката беше приятна, а храната много вкусна. Останахме доволни. :)
Георги Милев
София / 19 Февруари / 18:19 ч.
Всичко бе много добре, но липсва сервис. Всичко поръчано се сервира заедно. Това не е стол! Ресторантьори, потърсете професионално мнение за обучение на персонала!
Вергиния Коцева
София / 18 Февруари / 18:46 ч.
Кристина Дикова
София / 17 Февруари / 14:21 ч.

Вкусно, комфортно и с любезно обслужване! Бонус- ползвахме и отстъпка :)

Marieta Georgieva
София / 10 Февруари / 16:21 ч.
Силия Димитрова
София / 07 Януари / 21:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна, любезно, но бавно обслужване - чакахме доста да ни бъдат донесени менюта; накрая след доста чакане трябваше човек от компанията ни да намери някой сервитьор за сметката, за да си тръгнем.

Данаил Мандраджиев
София / 05 Януари / 13:08 ч.

Всичко беше вкусно, точно и прекрасно!

Kiril
София / 28 Декември / 15:46 ч.

Всичко беше на ниво

Тереза Милославова
София / 09 Декември / 23:18 ч.
Лидия Маринова
София / 26 Ноември / 14:19 ч.
Iva Lazarova
София / 20 Ноември / 14:44 ч.

Храната беше вкусна, но нескопосана сервитьорка, носеща табла с чаши вино и други напитки, стояща на тесния вход и бърбореща си с някого с гръб към мен, се обърна внезапно и изля всичко това върху мен. Казаха "извинявайте" и дотам, но имаше поражения по палтото и дрехите ми, които трябваше да пера в тоалетната. Телефонът, който беше в ръката ми, бе обилно полят от съдържанието на чашите, но слава Богу, не се повреди от това. От куртоазия можеше да предложат нещо за компенсация на огромното неудобство, което ми причиниха. Но не би.

Diana Karazlateva
София / 29 Септември / 14:14 ч.

Страхотни, както винаги

Кристиян Павлинов
София / 09 Август / 08:20 ч.
Обаилжването беше бавно
Иван Алексиев
София / 30 Юни / 15:11 ч.
Много вкусна храна. Използвахме отстъпката от 20% даже за 10 души което е рядкост
Dimitar
София / 23 Юни / 14:35 ч.
прекрасно място в центъра. добра храна, добро обслужване. наливното вино не беше достатъчно изстудено за това 4 от 5 звезди.
vanya naumova
София / 27 Май / 16:18 ч.
приятна обстановка, отлично обслужване
Мария Русинова
София / 18 Май / 23:36 ч.
Emil Belyov
София / 08 Май / 17:53 ч.

Вкусна храна и добро обслужване, преопръчваме!

Мария Чифлигарова
София / 29 Април / 14:01 ч.
Беше добре храната и отношението, но тоалетните бяха под всякаква критика!
Веселин Stoianov
София / 16 Април / 14:06 ч.

Супер място! Супер сервитьор и вкусна храна!

tany666
София / 11 Март / 15:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много добро обслужване, хубава маса, безпроблемно ползване на отстъпката. Но този път не ми хареса храната-салатата Цезар не беше добре направена, разядката с кьопало също неми хареса.

Ценка Моянова-Иванова
София / 09 Март / 16:13 ч.

Настаниха ни на малка маса и беше изключително тясно за трима души.

Павлина Бакалова
София / 24 Февруари / 14:33 ч.
Петя Блажева
София / 15 Февруари / 23:05 ч.
Адмирации към персонала! Благодаря Ви за вниманието и атмосферата. Храната - позната!
Гергана Црънчева
София / 31 Януари / 16:42 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна.Препоръчвам

Маргарита Арсова Арсова
София / 22 Януари / 14:14 ч.
EPopova
София / 17 Януари / 14:42 ч.
Доволни сме от храната и обслужването!!
Даниела Иванова Иванова
София / 14 Декември / 14:56 ч.

Страхотно обслужване и много вкусна храна! Любим ресторант! ????

Петър Стоянов
Бургас / 13 Ноември / 14:07 ч.

Вкусно място

tany666
София / 19 Октомври / 09:42 ч.
Прекрасно местенце, вкусна храна и най-страхотната сервитьорка! Благодаря!
Инна Дионисиева
София / 23 Юни / 14:39 ч.
Много хубава лятна градина.Добро обслужване,редовни клиенти сме.Посещаваме всеки път с удоволствие ! :)
Виолетка Троянова
София / 12 Юни / 20:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
София Статкова Статкова
София / 31 Май / 14:44 ч.
Инна Дионисиева
София / 13 Май / 16:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много сме доволни от обслужването.Много любезен персонал,отзивчив,добра кухня.Редовни клиенти сме .Препоръчвам го горещо! :)

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo, бихме искали да Ви благодарим. Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Atanas Todorov
София / 08 Май / 16:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
ЕЛИ СКАРАНКОВА
София / 07 Май / 13:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Atanas Todorov
София / 30 Април / 14:02 ч.
Венета Петрова
София / 13 Април / 17:07 ч.
Сервитьорката ни беше много любезна и внимателна, храната - вкусна и си изкарахме прекрасно. Благодаря!
Мария Русинова
София / 09 Март / 20:36 ч.

Отлично

Инна Дионисиева
София / 04 Март / 14:36 ч.

Всичко беше много хубаво.

Мария Русинова
София / 30 Септември / 15:16 ч.
Както винаги отлично обслужване.
Мартин Такев
София / 17 Септември / 14:20 ч.
Като цяло харесвам ресторантите Mr. PIZZA. Обслужването, бързината, учтивостта са на ниво. Негативно впечатление е края на вечерта. От две ходения в този ресторант, първият път забравиха за отстъпката от Rezzo, но момичето се притесни и поиска да заплати сумата на отстъпката. Второто ходене, поисках дацплатя сцкарта, но не ми донесоха ПОС, помолиха да платя Cash, тъй като така са заявили касовата бележка.
Десислава Евтимова
София / 03 Септември / 12:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

отстъпка нямаше

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Сашка Янчева
София / 20 Август / 14:23 ч.
Габриела Митева
София / 07 Август / 16:05 ч.
Emilia
София / 05 Август / 14:05 ч.
Ива Евстатиева
София / 05 Август / 14:03 ч.
Беше много приятно като храна и обстановка и сме супер доволни от сервитьора на нашата маса- въпреки, че на няколко пъти забрави някои неща, беше супер позитивен и любезен :)
Iva Lazarova
София / 22 Юли / 15:06 ч.
Венета Петрова
София / 17 Юни / 14:51 ч.
Изкарахме чудесна вечер. Персоналът спазваше всички мерки за сигурност, а нашият сервитьор беше изключително любезен и отзивчив. Благодаря.
Marian Hristakiev
София / 07 Юни / 21:34 ч.
Мария Русинова
София / 05 Юни / 23:07 ч.

Отлично обслужване, както обикновено. Без проблеми по отношение на резервацията.

Яна Торбова
София / 04 Юни / 22:39 ч.
Стандартно обслужване, нямам оплакване или похвала.
Яна Торбова
София / 26 Май / 16:16 ч.

Доволна съм от резервацията, направена през Rezzo.bg. Отстъпката беше правилно отразена в сметката ни. За съжаление сервитьорката, която ни обслужваше, беше навъсена и неприветлива през цялото време.

Инна Дионисиева
София / 19 Май / 14:25 ч.
Всичко беше много хубаво!Много добро обслужване!
Ася Димитрова
София / 10 Март / 14:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни направиха 20% отстъпка, а не искахме да го повдигаме като забележка в крайната цена, тъй като бързахме. Не трябва ли автоматично да им излиза, че сме направили резервация с отстъпка, а не всеки път когато искаме сметката да трябва да обясняваме, че имам отстъпка? Благодаря

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Сашка Янчева
София / 22 Януари / 14:39 ч.
Чудесно място за похапване преди театъра....
Тихомир Дулев
София / 10 Януари / 00:09 ч.
Любослав Лозанов
София / 03 Януари / 21:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпката не важеше, като сервитьорката каза, че е на произволен принцип и се тегли жребий кой има отстъпка, и кой не. После каза, че като цяло в 20 часа вечерта не дават отстъпка. Не стана много ясно накрая на какъв принцип се решава.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Албена Сапунджиева
София / 31 Декември / 22:41 ч.
Albena
София / 21 Октомври / 18:34 ч.
Весела Динолова
София / 09 Септември / 14:19 ч.
Елеонора Стефанова
София / 05 Август / 11:02 ч.
Zlatina Todorova
София / 02 Юли / 10:26 ч.
Вкусна храна, приятна обстановка. Чакахме неочаквано много време, за да получим поръчките си: коктейл - 30 минути, паста - около 40 минути. Единствено това имам като забележка!
Hristina Bankova
София / 18 Юни / 15:59 ч.

вкусна, прясно приготвена храна; любезно, бързо обслужване

Венета Петрова
София / 18 Май / 16:05 ч.
Изкарахме чудесна вечер с приятели. Останахме много доволни както от храната, така и от любезното обслужване. Благодарим на персонала, че се погрижиха така внимателно за нас.
Йордан Лазаров
София / 17 Май / 15:06 ч.
Перфектно обслужване. Прекрасна храна.
Данаил Бешков
София / 14 Май / 04:41 ч.
Julia Vasileva
София / 12 Май / 09:51 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса