home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Casa Felice Beach

Крайбрежна алея , Варна
Кухня: Средиземноморска и Пица Район: Крайбрежна Алея Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

МИЛЕН А
Чудесни условуя за една приятна вечер!!! Виж повече

За "Casa Felice Beach "

Ресторанта се  намира  на плажната алея, където можем да се насладим не само на вкусната храна и невероятния интериор, а и на прекрасната гледка. Вече е възможно да похапваме любимите си ястия на CASA FELICE и да се любуваме на морския пейзаж, при това целогодишно! В допълнение, от екипа на CASA FELICE BEACH са ни подготвили и друга приятна изненада – тематични партита с гръцка и сръбска музика на живо, за да бъдат нощите ни още по-горещи и незабравими! 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:

10:00 - 24:00 

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

МИЛЕН А
Варна / 25 Май / 18:18 ч.
Чудесни условуя за една приятна вечер!!!
Давид Гей
Варна / 18 Януари / 23:27 ч.
Павел Буслаков
Варна / 03 Януари / 14:16 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Сделали резервацию на 11-30. Когда пришли, там не работала кухня, только начали мыть полы... Пришлось пойти в другое место!

Velislava
Варна / 18 Ноември / 10:06 ч.
Ирена Ситтиг
Варна / 08 Октомври / 14:30 ч.
Ирена Ситтиг
Варна / 01 Октомври / 15:17 ч.
mariqna todorova
Варна / 04 Септември / 09:47 ч.
МИЛЕН А
Варна / 02 Септември / 14:46 ч.
Ирина Томова
Варна / 29 Август / 20:46 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, Нямах никаква резервация, съответно и отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най-искрени извинения на клиента.

Tanya Nasteva
Варна / 21 Август / 09:50 ч.
Приятно
Деси Стоянова
Варна / 09 Август / 22:52 ч.
Tanya Nasteva
Варна / 23 Юли / 14:15 ч.
Хубава обстановка.
Irina
Варна / 19 Юни / 11:08 ч.

Добре беше , но любимото ми вино Casa-Lunardi-Sauvignon-blanc го нямаше..

Светлана Йорданова
Варна / 15 Юни / 11:21 ч.
Много приятно,хубава храна,хубава панорама към морето,Доста близко са поставени масите и почти се чува разговора на съседната маса,имам забележки и по отношение на сервиза(налагаше се да напомняме за някой допълнителни поръчки)
Irina
Варна / 12 Юни / 17:01 ч.
Жельо Атанасов
Варна / 09 Юни / 14:53 ч.
Хубава атмосфера, добър интериор, просторно, проветриво и уютно. Вежливо посрещане, настаняване и обслужване. Качество на приготвената храна от 1 до 10... 7. Имаше само един проблем. Не ни направиха 10% отстъпка, която ни се полагаше.
Петя Симеонска
Варна / 10 Май / 11:54 ч.
Genoveva Popova
Варна / 28 Март / 15:06 ч.

Много добре приготвена храна, добро обслужване и приятна обстановка.

Гергана Димитрова
Варна / 12 Март / 10:55 ч.
Безвкусна и определено претоплена храна. Много ястията,предлагани в менюто ,при поръчка сервитьорът ни казваше- "няма" А все пак бе празник - 8маерт,следователно трябва да е заредено достатъчно.Обслужването беше на ниво. Определено няма да повторя,освен за кафе -гледката е невероятна. Предпочитам другия ресторант-до стадион Черно море
Павел Елисеев
Варна / 22 Февруари / 14:30 ч.

Ресторан красиво оформлен, обслуживание приятное и ненавязчивое, меню - довольно богатое и разнообразное. Ценник на морские деликатесы - очень порадовал. Брал говяжий язык - был жесткий, и не до конца разогрет. За это на бал ниже ставлю оценку. Но в оправдание ресторана - блюда у моей жены и тещи были очень вкусными, на все 5 баллов.

Daniela Daneva
Варна / 15 Януари / 09:49 ч.
Интериора и мястото на заведението е добро, но приложеното меню не е същото и няма ценова листа, което подлъгва клиентите и не им дава представа за ценовия диалазон. И уж Каса Феличе, а пици на място нямаха, а пастата им Дженовезе беже до толкова преварена, че при допира с вилицата, се разпадаше на парчета. Беше първото ни и май, за съжаление последно посещение на това място.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса