home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Masala Balkan & Oriental Restaurant

Ул. "Владислав Варненчик" № 256, партер Mall Varna Towers, Варна
Кухня: Балканска кухня и Ориенталска Район: Владислав Варненчик Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Венелина Ганева
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обекта не работеше , звъннах на номера оставен в сайта . Изключен беше .

Виж повече

Оферти

Тони Стораро LIVE | 20.04

Цена на куверт: 50лв.

Куверт: Тони Стораро

  • Салата: Хориатики- (краставици, домати, пресен  пипер,сирене ,фета, маслини, червен лук, риган).
  • Пилешко Сувлаки- ( 2бр.пилешки шишчета, гарнитура бял и черен ориз пилав, мариновано червено зеле, зелена салата)

Куверт+Вход=50лв.

Само Вход (без консумация) = 20лв.

Събития

Абитуриентски Балове 2024

Абитуриентски Балове 2024

Виж повече

Абитуриентски Балове' 24 наближават!  Нека празнуваме заедно! Masala Balkan & Oriental Restaurant с радост ще стане домакин на всички ваши ранни изпращания или вечерни празненства, с вкусни изкушения от кухнята и красива градина за снимки!
КУВЕРТИ ОТ : 45ЛВ.
 

За "Masala Balkan & Oriental Restaurant "

Заведението пренася своите клиенти в различна балканска страна и култура всяка вечер. Влюбените в Гърция ще могат да се пренесат в средиземноморска обстановка, съчетана с типични тамошни специалитети и узо. Сръбски вкусотии на скара, дюлева ракия и уникална музика ще ви пренесат в Западната ни съседка. Който пък е привлечен от магията на Ориента, ще може да се наслади на най-добрите турски вкусотии, на тамошните традиции и покръшващите снагата ритми. Естествено, България също ще бъде представена в тематична вечер с традиционни наши вкусотии от всички краища на китната ни родина. За вашия вкус ще се погрижат едни от най-добрите готвачи. За да е пълна насладата ви от местните култури, всяка тематична вечер ще бъде съпътствана от песните на известни гост-изпълнители и бендове от конкретната държава. Интериорът и обстановката в ресторанта ще бъдат променяни всяка вечер според държавата, на която е посветена тя.  

Отстъпката от сметката важи за всички предлагани ястия и напитки в а ла карт менюто, с изключение на винения лист!

Допълнителни опции: Телевизор, Място за хора с увреждания, Музика на живо, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
Не работи
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00
17:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Венелина Ганева
Варна / 24 Декември / 12:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обекта не работеше , звъннах на номера оставен в сайта . Изключен беше .

Диана Славова
Варна / 01 Декември / 14:07 ч.
Desislava Drazhkova
Варна / 30 Януари / 16:41 ч.

От заведението казаха, че такава резервация няма. За щастие имаха свободна маса :)

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че се е получило недоразумение при предаване на информацията между служителите в ресторанта. От Masala поднесоха своите най-искрени извинения на клиента.

Мелек Фердунова
Варна / 16 Януари / 23:35 ч.
Страхотно заведение,много вкусна храна, добро обслужване поздравявам целият екип.Аз и моята компания ходим доста често там и ви съветвам вървете и вие!
Мелек Фердунова
Варна / 15 Януари / 04:12 ч.
Отлична кухня,много добро обслужване, уникален ресторант
Живка Желевя
Варна / 14 Май / 12:38 ч.

Като цяло останахме доволни от обслужването и обстановката, но доста неща от менюто не се предлагат вече или са свършили. Също така отстъпката важи само за храната, а не за цялата сметка, което не го пише никъде в сайта Ви.

Мариян Марков
Варна / 13 Април / 07:49 ч.
Антон Коларов
Варна / 08 Март / 15:17 ч.

Обстановката е приятна, обслужването е на ниво.

Иванка Костадинова
Варна / 18 Февруари / 08:28 ч.
Заведението е хубаво и приятно, хубава музика, но с кухнята си имат проблем. Поръчките се бавят доста, без значение в заведението колко хора има. Сервитьорите хвърчат като финикийци и правят каквото могат, но в кухнята като не са наред нещата ,ситуацията става изнервена.
ДАРИНА ВИДЕНОВА videnova
София / 24 Януари / 14:54 ч.
Прекрасен ресторант с чудесна кухня,усмихнат персонал,уютна обстановка!Препоръчвам!!!
Никол
Варна / 05 Януари / 00:13 ч.

Заведението е приятно, храната е хубава има жива музика, но не останахме много доволни от обслужването. Всеки сервитьор си гледа само и единствено неговата маса, ако махнеш на друг сервитьор се прави, че не те забелязва и те подминава. А според мен, всички сме клиенти на заведението и трябва да останем доволни, без значение кой е поел масата първоначално. Честно казано, това държание не беше приятно!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса