home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Mamma Mia Шишман

ул. "Цар Шишман" №39, София
Кухня: Италианска и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Венета Стоянова
Очаровани сме от обстановката, обслужването, храната! А шоколадовата торта с шам фастък е просто божествена! Виж повече

За "Mamma Mia Шишман"

Пицария Mamma Mia е марка с 20-годишна традиция и смеем да твърдим за великолепна репутация.Тази репутация не е случайна–за нас насладата от пиците, пастата, подправките и автентичният вкус на стара Италия са повече от религия.Ние приготвяме храната с внимание и стил,директно почерпили вдъхновение от многобройните си посещения на Апенинския полуостров. Някои от тях си бяха истински изследователски експедиции в търсене на традиционни, уникални похвати на местни майстори-готвачи И,както научихме от нашия добър приятел Масимо Орио,главен майстор в гостилница "Гато Росо" в южния град Таранто,в областта Апулия,«няма нищо по-хубаво от кухнята на мама, ако искате един-единствен съвет,винаги гответе със страст и по домашному,с най-добрите пресни продукти.Защото по домашному е най-хубаво.Следваме неотлъчно този негов съвет и до днес.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Венета Стоянова
София / 28 Март / 14:41 ч.
Очаровани сме от обстановката, обслужването, храната! А шоколадовата торта с шам фастък е просто божествена!
julia Yvanova
София / 01 Март / 15:08 ч.
Както винаги изкарахме си супер! Това е любимото ни заведение за ежемесечните ни срещи с приятелки!
Kristin Krilcheva
София / 26 Февруари / 15:02 ч.
Малко се забавиха с вземането на поръчката, но всичко друго беше добре
Юлия Стайкова
София / 28 Януари / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, обслужването - любезно, но не ни беше направена отстъпката от 15%, която обещава резервацията през rezzo.bg. Когато се усетихме, вече бяхме платили и решихме да не усложняваме сметката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации

. От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Лиляна Ставриева Ставриева
София / 08 Януари / 11:08 ч.

Не бих посетила отново пицарията , бяхме настанени на маса почти в кухнята, при наличие на много свободни маси в останалата част на заведението. През цялата вечер на саниметри от мен се опаковаше храна за в къщи .

Пламена Петрова
София / 06 Януари / 14:14 ч.
julia Yvanova
София / 14 Декември / 11:14 ч.

Изкарахме си страхотно! Бързо обслужване, вкусна храна и приятна атмосфера!

Маргарита Коруева
София / 09 Декември / 20:16 ч.
Красимира
София / 03 Декември / 20:18 ч.

Пиците бяха вкусни, но обслужването беше малко бавно

Галина Йотова
София / 27 Ноември / 14:19 ч.
Любезно обслужване. Вкусна и разнообразна храна.
Пламен Пенчев Дикова
София / 21 Ноември / 20:58 ч.
Krasimir
София / 20 Ноември / 11:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ина Братоева
София / 12 Ноември / 17:14 ч.
Кристина
София / 20 Октомври / 14:25 ч.
Кристина
София / 20 Октомври / 14:25 ч.

Винаги сме доволни

EPopova
София / 18 Октомври / 12:43 ч.
Храната е вкусна, а обслужването традиционно любезно и внимателно. Посетихме семейно, в 17 ч, в градината, тъй като беше все още топло. Масите наоколо бяха заети. Хапнем и си поприказваме в рамките на 2 часа. При представяне на сметката отстъпката беше включена.
Пламен Пенчев Дикова
София / 11 Октомври / 17:44 ч.
Mirena Miteva - Mira
София / 07 Октомври / 14:10 ч.

Отстъпката ми не беше добавена към сметката. Поръчките и обслужването се изпълняват изключително бавно. Сервитьорката на няколко пъти да ни донесе поръчката на някой друг (бъркат кое за коя маса и кого е). Иначе, храна става.

Красимира Марчева
София / 08 Септември / 14:37 ч.

Приятна атмосфера и много вкусна храна. Препоръчвам

МИЛЕНА
София / 07 Септември / 20:02 ч.

Разнообразно меню, отлична кухня, любезно обслужване, топ локация!

julia Yvanova
София / 30 Август / 16:30 ч.
*****
Глория Асенова
София / 29 Август / 07:51 ч.
Tetyana Tymchenko
София / 26 Август / 21:24 ч.

You made my day today. The food was excellent. We especially enjoyed cauliflower with chili and quail. The service was very friendly and fast. The view from the balcony was fantastic.

EPopova
София / 25 Август / 14:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Семейно посещение, много сме доволни, както винаги, когато посещаваме заведението, което се случва през 2-3 месеца. Избираме маса в основна зала, понеже навън е доста горещо. Бързо и любезно обслужване. Бири -Столично!! Гладни бяхме и 3-та ометохме чиниите, както се казва, :)), Пица Вегетариана, Пилешко с пармезанова коричка и картофени ньоки и Вегански бургер с картофки и зеленчуци.

julia Yvanova
София / 09 Август / 14:14 ч.

Приятна обстановка, богато меню, сервиз на време от любезен персонал. Това е нашето място!

Йоана
София / 31 Юли / 14:05 ч.
Много вкусно, но ни объркаха поръчката.
Десислава Недялкова
София / 25 Юли / 14:06 ч.
Чудесно, както винаги. Скоро - пак. Единственият минус беше прекалено силният климатик.
Весела Чергова
София / 21 Юли / 10:53 ч.
Доволна съм от обслужването и качеството на храната. След предваедварителна консултация бяхме настанени на терасата, която се оказа много приятно място. Благодаря.
Milena Bankova
София / 10 Юли / 23:40 ч.
Глория Асенова
София / 10 Юни / 12:18 ч.
Мария Петрова
София / 02 Май / 00:29 ч.
Кухнята е добра, но обслужването беше изключително бавно - чакахме 40 минути за пиците и салатата
Десислава Недялкова
София / 27 Април / 15:01 ч.

Много вкусно, прекрасна обстановка и обслужване в сряда вечер. Съвсем скоро ще дойдем отново.

Десислава Недялкова
София / 24 Април / 09:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всички останахме изключително доволни, за пореден път, от кухнята. Този път обслужването беше малко бавно, но го отдаваме на факта, че беше събота по обяд, прекрасно време и заведението беше пълно. Това едва ли ще ни спре да ви посетим отново. Прекрасна нова седмица на екипите на Mamma Mia и Rezzo!

Светлана Стоичкова
София / 08 Април / 09:33 ч.

Всичко беше точно. Храната вкусна. Обслужване на ниво. Отстъпката беше включена в сметката. Благодаря Ви!

Евгени Алексиев
София / 03 Април / 15:18 ч.
Панайот
София / 03 Април / 10:19 ч.

Храната беше хубава, но оставям 4 звезди, защото като поискахме сметката не беше приспадната остъпката. Когато казахме на сервитьорката тя ни се скара, че не сме й казали по-рано, че резервацията е през rezzo.bg. Поне аз не знам да има такова изискване.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. 

Ирена ялъмова
София / 24 Март / 12:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, всичко беше хубаво, само дето нямаше намамление от 15%. Платих 100%.

Глория Асенова
София / 21 Март / 15:02 ч.
Victoria Trendafilova
София / 20 Март / 11:46 ч.
Глория Асенова
София / 20 Февруари / 20:30 ч.
Gergana PETROVA
София / 17 Февруари / 20:49 ч.

Уютно и чисто. Добро обслужване

Глория Асенова
София / 05 Февруари / 14:04 ч.
Антония Анева
София / 30 Януари / 19:33 ч.

Всичко беше вкусно и обслужването на ниво.

EPopova
София / 24 Януари / 09:37 ч.
Ходим от време навреме на тази точно локация - централна. Обслужването е много добро, храната е вкусна и винаги има много посетители.
Делчо Дичев
София / 21 Януари / 14:07 ч.
Десислава Семерджиян
София / 19 Януари / 14:13 ч.

Страхотно си изкарахме за пореден път в Мамма Мия .Вкусна храна и добро обслужване .Добри порции,както на вкус така и на количество.

Пламен Пенчев Дикова
София / 13 Януари / 19:47 ч.
Галина Жекова
София / 12 Декември / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много приятна вечер в уютна обстановка и чудесна храна. Благодаря на усмихнатия състав на заведението, че съдействаха за организираната изненада от семейството за рождения ми ден.

Krasimir
София / 06 Декември / 11:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Пламен Пенчев Дикова
София / 30 Ноември / 10:51 ч.
Панайот
София / 23 Ноември / 15:49 ч.

Всичко беше наред.

Маргарита Георгиева Георгиева
София / 14 Ноември / 10:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна и страхотно обслужване! Направиха отстъпката! Благодаря Rezzo.bg! Ще посетя отново!

tany666
София / 11 Ноември / 15:08 ч.

Не за първи път посещавам пицарията и отново съм много доволна както от храната, така и от обслужването.

Пламен Пенчев Дикова
София / 10 Ноември / 14:06 ч.
Глория Асенова
София / 31 Октомври / 15:43 ч.
tany666
София / 29 Септември / 14:40 ч.

Много сме доволни! Вкусна храна, отличо обслужване, приятна атмосфера...

Евгения Янева
София / 16 Септември / 17:38 ч.
Евгения Янева
София / 13 Септември / 18:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не винаги има подходяща маса, някои сервитьори не са особено любезни. Като цяло не е лошо, но би могло да се желае повече.

Галина Жекова
София / 11 Септември / 14:26 ч.
Светослав Иванов
София / 10 Септември / 10:54 ч.

Много съвестен персонал!

Marie-Josepha Kotseva
София / 08 Септември / 10:54 ч.
Marie-Josepha Kotseva
София / 27 Август / 15:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше добра, обслужването също, но при поискване на сметката, 15% отстъпка няма. Сервитьорът излъга, че от Rezzo щели да я приспаднат и в крайна сметка платихме пълната цена. Разочарование.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Mamma Mia Шишман бихме искали да поднесем извинения относно възникналата ситуация, както и да отбележим, че са взети незабавни мерки за да няма подобни случаи в бъдеще.

Задействана е ReZZo гаранция, като сумата от непредоставената отстъпка ще бъде възстановена и клиентът ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Райна
София / 09 Август / 17:01 ч.
Доволни сме. Сервитьорката беше уникално любезна.
Стефка Велчева
София / 30 Юни / 16:45 ч.
Всичко беше отлично, както винаги. Горещо препоръчвам заведението! Чудесно обслужване, прилични цени, вкусна храна и прекрасна гледка към църквата.
Victoria Trendafilova
София / 27 Юни / 17:51 ч.
Евгени Алексиев
София / 28 Май / 17:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочароващо! Настаниха ни в салона, въпреки че резервацията беше за градината. Също така не ни направиха отстъпка, въпреки че няколко пъти напомних на персонала! Иначе заведението е добро!

диляна николова Nikolova
София / 02 Май / 19:10 ч.
Павлина Райчева
София / 18 Април / 15:04 ч.
В заведението не знаеха, че имаме резервация през Rezzo. Още от вратата ни посрещнаха с това, че отстъпка няма да ни дадат. Масата на която ни настаниха беше до терасата, а врата, беше непрекъснато отворена. Навън беше 5 градуса. Салатите дойдоха след около 40 мин.
EPopova
София / 17 Април / 18:37 ч.

В събота за обяд посетихме заведението. Вкусно ни беше, опитахме телешко с бренди и баварски наденички като, и двете ястия бяха вкусния а внимателното и любезно обслужване допълни приятното ни изкарване.

EPopova
София / 17 Април / 18:31 ч.
Росица Алексиева
София / 17 Април / 17:38 ч.

Приятна обстановка,бързо обслужване от усмихнати млади хора.

Андриана Андреева
София / 25 Март / 10:37 ч.
Krasimir
София / 16 Март / 11:43 ч.

Приятна обстановка, любезен персонал и вкусна храна.

Юлиянова
София / 28 Февруари / 21:28 ч.
Останахме доволни и от храната и от обслужването. Отстъпката беше извадена от сметката след допълнително напомняне.
Марин Пашов
София / 25 Януари / 13:44 ч.

Беше вкусно, като цяло непретенциозна храна и атмосфера

Ания Коева
София / 22 Декември / 15:21 ч.
Много приятна обстановка! Много добро обслужване и изключително вкусна храна!
Victoria Trendafilova
София / 22 Ноември / 12:35 ч.
elena
София / 13 Ноември / 16:42 ч.

Ужасно. Студено. Неприветливо. Сервитьора и готвача щяха да се сбият.

Aleksandrina Petrova
София / 01 Август / 23:38 ч.
Оказва се, че заведението не работи с Rezzo от няколко месеца тъй като не получават данни за направените резервации. Въпреки това Rezzo предлага възможност да се направи резервация. Все пак ни настаниха, сервитьорът беше мил, но обслужването беше изключително бавно. Чакахме за пост терминал около 20 минути.
Anamaria Georgieva
София / 22 Юли / 18:04 ч.

Great evening in a nice location with good food!

Венцислав Венков
София / 05 Юли / 11:18 ч.
Владимир Димитров
София / 04 Юни / 21:25 ч.
Всичко беше предварително подготвено. Отлично обслужване и добра атмосфера, както винаги! :-)))
Стефка Велчева
София / 18 Май / 14:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме страхотно, както винаги. Отлична храна и вежлив персонал! Обезателно ще дойдем пак!

Светлана Младенова
София / 11 Март / 15:43 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 07 Септември / 20:04 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 31 Август / 14:07 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 25 Август / 10:48 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 13 Юли / 14:24 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 06 Юли / 10:06 ч.
Цвета
София / 09 Март / 15:07 ч.
Светлана Стоичкова
София / 27 Януари / 11:35 ч.
Посетихме в събота, 25 януари 2020. Бързо обслужване, вкусна храна, никакъв проблем със сметката и отстъпката. Препоръчвам! Пробвайте салатата с риба тон! Имах усещането, че току що са я откъснали от градината! Свежест! Поздрави на всички и на готвачите!
Лидия Рангелова
София / 22 Януари / 08:12 ч.
Лошо обслужване! Продължително чакане както на поръчка, така и на сметка! Листата на обедното меню не отговаря на донесеното блюдо! Никаква заинтересованост от обслужващия персонал!
Борислав Граматиков
София / 06 Януари / 08:39 ч.
Чудесно обслужване, отлична кухня!
Пламен Пенчев Дикова
София / 01 Януари / 15:41 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 23 Декември / 17:56 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 23 Декември / 17:54 ч.
Ева Тошева
София / 19 Декември / 14:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасно място и много вкусна храна! Към Резо обаче голяма забележка - резервацията не беше стигнала до ресторанта и беше късмет, че имаше свободна маса - не е приятно когато човек има повод и си е поканил гости...

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Мария Матеева-Георгиева
София / 08 Декември / 16:12 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 01 Декември / 19:00 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 24 Ноември / 18:54 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 22 Ноември / 13:07 ч.
Невена
София / 18 Ноември / 14:57 ч.

Останахме доволни и от храната (всичко беше много вкусно), и от обслужването. Отстъпката беше извадена от сметката без допълнително напомняне

Пламен Пенчев Дикова
София / 15 Ноември / 19:05 ч.
Христина Митова
София / 23 Октомври / 14:06 ч.
Беше страхотно!Благодарим за прекрасното облужване!
Палмира Желязкова
София / 26 Май / 14:35 ч.
Доста неадекватно обслужване. Сервитьорката, която ни посрещна, а впоследствие и ни обслужваше, просто ни каза да си намерим масата отвън (на терасата). Обърка някои от поръчките ни, а накрая и сметката беше объркана. С нас имаше и чужденец, който също не остана доволен Със сигурност няма да повторим посещението си в този ресторант.
Юлиянова
София / 09 Май / 16:18 ч.

И обслужването и храта бяха супер. Всички условия на резервацията бяха спазени. Ще посетим отново.

Васил Бурнаски
София / 03 Май / 22:17 ч.

Приятно заведение, обстановката е много интересна, ще посетим пак!

Лилия Стоянова
София / 23 Февруари / 16:05 ч.
София
София / 19 Февруари / 14:15 ч.

Отлично обслужване и храна. Отстъпката ни бе отчетена без проблеми. Любезен екип.

Евгения Граматикова
София / 25 Януари / 17:31 ч.

Чудесно място! Уютна обстановка, приятна тиха музика, отлично обслужване и кухня! Менюто е разнообразно, обслужването на клиентите е бързо, коректно , с много внимание и лично отношение от страна на персонала.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса