home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Simple Taste The World

ул. Ген. Йосиф В. Гурко №38Б, София
Кухня: Италианска и Пица Район: Център Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Анабел Петкова
Виж повече

За "Simple Taste The World"

Защо Simple? Защото менюто съдържа вече отдавна превърналите се в световна класика италиански специалитети: брускети, бурата с домати, както и останалите салати-класики като табуле, капрезе, цезар, следвани от широко разгърнато меню от паста/ризото и пици. Следват скалопини, талята, салтимбока, милански шницел, а десертите са четири: тирамису, чийзкейк, щрудел, и домашна торта. Simple, защото тук амбицията и усилията не са да се откриват нови и нечувани кулинарни територии, а добре познатото да е сготвено вкусно и максимално близо до оригинала.


Един от създателите на Simple е италианецът и сомелиер Ханес Перфлер, който е в ресторантите по рождение и когото познаваме от  други заведения. Сега е решил да направи "своето" място. Затова е много вероятно да го видите там.

Защо Taste the World, след като кухнята е изключително италианска? Защото тук ще се канят готвачи от цял свят, които за седмица ще готвят своите регионални кухни. Филипинска например.

В Simple може да се седне и само на питие, затова и алкохолът е добре "покрит". Предлагат се базовите коктейли, а вината са основно, и очаквано, италиански заедно с Франция, Германия, Австрия, Испания и Португалия.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Анабел Петкова
София / 07 Март / 14:52 ч.
Yordan Hristev
София / 27 Август / 17:19 ч.

Перфектно обслужване и храна, ще бъда редовен клиент!

Julia Ginzburg
София / 05 Май / 21:51 ч.

Прекрасна храна и сервиз

Антония Найденова
София / 04 Декември / 21:18 ч.
Aни
София / 25 Март / 14:32 ч.
koutsarov
София / 28 Декември / 14:01 ч.
Nia Ivanova
София / 02 Септември / 14:25 ч.

Всичко на отлично ниво

Kristina Jekova Жекова
София / 09 Юни / 14:01 ч.
Симона Георгиева
София / 07 Март / 15:03 ч.

Храната не беше нищо особено. Пицата беше средно ниво, пастата с морски дарове не ни хареса никак. Единствено тартарът беше хубав. Забравяха ни постоянно неща от поръчката.

Отговор от ReZZo.bg:

Екипът на ресторант Simple би искал да поднесе своите извинения, относно възникналата ситуация. От управата ни увериха, че ще вземат необходимите мерки за да не се случват подобни ситуации вбъдеще.

Ема Попова
София / 09 Март / 15:49 ч.
Иво Митов
София / 03 Декември / 16:36 ч.
Храната беше много хубава, виното отлично, обслужване - много добро, професионално и не натрапчиво, локация и интериор също много добри. На нас ни хареса. И да - със сигурност над 40лв на човек трябва да си предвидите :)
Полина Н
София / 12 Ноември / 16:03 ч.

Вкусна храна и добро обслужване.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса