home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

БМ Сити

бул. "Сливница" 2-6, сградата на ФКЦ, Варна
Кухня: Интернационална, Европейска, Рибна, Средиземноморска, Суши и BBQ Район: Одесос Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Стиляна Пейчева
Виж повече

За "БМ Сити"

БМ Сити е ресторантът ни в сърцето на Варна – във Фестивален и конгресен център, на секунди разстояние от входа на Морската градина – място, което чудесно се вписва в културния ритъм на града. Отличната локация и градският шик в синьо-зелени нюанси създават романтично бягство чрез кулинарно пътешествие с изразен морски вкус. Менюто следва различни градски „маршрути“ – рибни специалитети, италианска паста и пица, суши.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор и Бебешко столче
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Стиляна Пейчева
Варна / 18 Февруари / 14:24 ч.
Гергана
Варна / 21 Януари / 19:35 ч.
Свилен Радев
Варна / 19 Януари / 13:06 ч.
Milena
Варна / 02 Май / 21:40 ч.

Вкусно и добро обслужване

Екатерина
Варна / 08 Април / 12:08 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте! За съжаление в последния момент се наложи да отменя резрвацията си, но не успях - може би беше прекалено късно. Съжалявам, че не можахме да опитаме кухнята на ресторанта.

Мария Илиева
Варна / 05 Март / 08:52 ч.
Любимо място на семейството ми. Прекрасна обстановка,много вкусна храна,персоналът винаги ни кара да се усмихваме и да се чувстваме чудесно. Благодаря ви!
Sunshine
Варна / 21 Февруари / 14:05 ч.

За пореден път се почувствахме доволни.Храната беше много вкусна.Обслужването -превъзходно! Благодарим Ви!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса