home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Сатиричен театър „Алеко Константинов“

ул. “Стефан Караджа” № 26, София
Сатиричен Район: Център

Последен коментар

За "Сатиричен театър „Алеко Константинов“ "

Сатиричен театър „Алеко Константинов“ е уникален културен феномен със значително влияние и специално място в театралния живот на страната.

Основан през 1956 година, той е сред най-популярните, обичани и свободомислещи театри в София. Тук зрителят винаги се чувства желан и близък събеседник, приятел. Хуморът – силата на този театър – сближава хората, кара ги да се чувстват като общност, която чрез изкуството намира сили да преодолее трудностите на битието.

Като единствен жанров театър в България той е ценно естетическо богатство. Свързан е с дейността на знаменити актьори, драматурзи, режисьори, музиканти, художници. Български интелектуалци от най-висока класа са формирали естетическите му критерии. Създават уникалния му портрет и са го превърнали в любимец на публиката. Наред с българските таланти тук са създавали спектакли и режисьори от Русия, Румъния, Чехия, Сърбия, Франция.
Именно в Сатирата са работили едни от най-големите български звезди на театъра и киното: Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Григор Вачков, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Никола Анастасов, Константин Коцев, Катя Паскалева, Невена Коканова, Хиндо Касимов, Димитър Манчев, Васил Попов, Вели Чаушев, Светослав Пеев, Христо Гърбов и много други. Днес престижното име на Сатирата успешно се защитава от нова генерация театрални таланти.

Театърът разполага с две сцени Голяма – „Щастливеца“ и Камерна зала „Методи Андонов“. Във фоайетата му често се организират изложби.
Сатиричният театър е бил номиниран 32 пъти в различни категории за най-престижната българска театрална награда „Аскеер”. 13 пъти е печелил приза. Многобройни са и другите национални и международни отличия. Театърът многократно е селекциониран за всички наши театрални фестивали. Има и значителен брой прояви в чужбина.
Ние вграждаме таланта и усилията си в хумора, сатирата и смеха. Затова нашата вярна през годините публика ни отвръща с любов.

Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА БИЛЕТИ ЗА ТЕАТЪР

1. За да получите своя билет за театър, трябва да разпечатате закупения ваучер с уникален код, който се генерира от системата и да го представите на касата на съответния театър до 30 минути преди началото на представлението.


2. Баркодът на  билета получен на касата, ще бъде проверен на входа на събитието, на специално обозначените места.
 
3. Билетът позволява на един човек да влезе веднъж.
 
4. Плащане за билети не се анулира и съответно закупените билети не се връщат и не се заменят. Изключение  се прави при отмяна на представление. Тогава театъра се задължава да даде на клиентите възможност за срок от 14 дни след датата на отмененото представление да възстанови сумата ,  да завери билетите за следващо представление или да завери билетите за друг спектакъл на същата парична стойност. При по-ниска цена на билета, разликата не се връща. При по-висока цена на билета разликата се доплаща.
 
 
5. С покупката си на билет, билетопритежателят се задължава да спазва общоприетите норми на поведение в театъра.
 
 
6. Неправомерно копиране на разписката за платен билет ще я направи невалидна за достъп до събитието.


При възникнали въпроси можете да се свържете с екипа на ReZZo.bg на email: support@rezzo.bg или на телефон 0884161745
 
 
 
 
 
 

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Тип резервация

Брой хора

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
×
Купи билет