home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Candy Club

бул. Джеймс Баучер 100, София
Кухня: Интернационална и Суши Музика: Денс, Хаус, R&B, Гръцко и DJ Район: Лозенец Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Николай Миланов
На фона на останалите заведения от групата- Хепи/Саса, този клуб като че ли вече малко е занемарил обгрижването на клиентите...няма Хостеса, която да настанява при резервация, няма редовното наобикаляне на сервитьорка, която да се информира как е храната и дали имаме нужда от нещо...сякаш единственото и задължение е да налива вино по чашите, за да поръчаш следващата бутилка, музиката и програмата повече клонят към пиано бар с БГ музика, отколкото както си беше Кенди Клуб: Дийп Хаус с Ди Джей и сакс изпълнение на живо.Също така останах с впечатление, че клиентите с резервация през Резо са малко пренебрегнати от към избор на места за разлика от редовните такива. Виж повече

За "Candy Club "

Candy Club предлага вдъхновяващ атмосфера, модерен и стилен дизайн, подходящи както за бизнес среща, така и за луд купон, и забавление!

Клубът разполага с озеленена лятна и зимна градина, която още повече допринася за усещането за уют и спокойствие.

Candy Club организира партита с популярни изпълнители, музика на живо, ефектни шоу програми – разнообразна програма, която ще направи престоя Ви незабравим!

 

Всеки вторник, петък и събота има такса вход в размер на 5лв/човек за вътрешна зала.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Наргиле бар и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00
08:30 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Николай Миланов
София / 29 Декември / 12:13 ч.
На фона на останалите заведения от групата- Хепи/Саса, този клуб като че ли вече малко е занемарил обгрижването на клиентите...няма Хостеса, която да настанява при резервация, няма редовното наобикаляне на сервитьорка, която да се информира как е храната и дали имаме нужда от нещо...сякаш единственото и задължение е да налива вино по чашите, за да поръчаш следващата бутилка, музиката и програмата повече клонят към пиано бар с БГ музика, отколкото както си беше Кенди Клуб: Дийп Хаус с Ди Джей и сакс изпълнение на живо.Също така останах с впечатление, че клиентите с резервация през Резо са малко пренебрегнати от към избор на места за разлика от редовните такива.
Албена Петкова
София / 15 Декември / 21:59 ч.
Здравейте, прекарахме чудесно, но накрая 5 мин. след плащането на сметката от 200 лв. хостесата след като почти ни изгони с думите "след като повече няма да си поръчате нищо, да знаете, че отвън във фоайето чакат хора за вашата маса!" Беше много грозно, при положение, че резервацията ни беше отпреди 2 седмици и сметката, която направихме беше съвсем прилична
Пенчо Шомов
София / 12 Март / 17:15 ч.
Тодор Николов
София / 02 Март / 08:21 ч.

Всичко беше на ниво, вкусна храна и приятна обстановка.

Мартин Димитров
София / 24 Февруари / 00:32 ч.

Да се спомене някъде с големи букви че в това заведение се пуши навсякъде!!!

Поли Чонова
София / 21 Декември / 14:19 ч.
Valentina Vasileva
София / 19 Ноември / 18:24 ч.
Plamena Daneva
София / 02 Ноември / 02:10 ч.
Благодаря за точноста и вниманието! Всичко беше прекрасно!
Севдалина Неделчева
София / 19 Март / 15:30 ч.
Всичко беше ОК
Simona Nikolova
София / 19 Ноември / 09:34 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Изключително разочарована съм от Candy Club! Първият път, началото на септември, когато отидох с резервация от REZZO за 5 души, те ни сложиха на масичка за 4 и казаха, че не били разбрали, с уговорката да ни преместят след това на по-голяма маса, което не се и случи. Втората ми резервация беше миналия месец, където съвсем спокойно час преди часа в който исках да отида направих резервация. В сайта пишеше, че има свободна маса и всичко беше наред, получих смс с потвърждение. 15 минути след направената резервация ми се обадиха от Candy да ми кажат, че те свободни маси нямат и резервацията ми не важи. В това заведение по никакъв начин нямат уважение към резервациите направени от REZZO. Просто спрях да го посещавам, заради лошото впечатление което ми оставиха.

Отговор от ReZZo.bg:

Управата на ресторанта споделят нашето мнение, че резервацията с отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението, към клиента. Управата на заведението съжаляват за останалото впечатление у клиентката и ни уверява, че ще извърши проверка и ще вземе необходимите мерки. 

Borislava Tzolova
София / 03 Ноември / 15:36 ч.
Изкарахме страхотно, бяхме компенсирани за предишно излизане там! Очаровани сме и Благодарим за отношението
Емил Витков
София / 01 Ноември / 12:52 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, Искам да направя коментар по отношение на резервацията ми в Кенди клуб на 29.10., 22 ч. Въпреки че я бях направил седмица предварително, се опитаха да ме настанят във външната зала, при положение че изрично бях посочил настаняване във вътрешната зала. Моля да ми кажете дали резервацонната система важи за този ресторант, тъй като това съвсем не е единственият такъв случай. С уважение, Емил Витков

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че всичко по резервацията е наред т.е. не е имало проблем със системата и от ресторанта са резполагали с информация за резервацията. След проведена кореспонденция с ресторанта установихме, че се е получило леко недоразумение, при настаняване на клиента, но персонала е реагирал и се е коригирал. Управата на Candy Club ни уверява, че ще бъдат взети мерки да се избегне подобно объркване в бъдеще. 

Емил Витков
София / 30 Октомври / 14:28 ч.
Много добра кухня, както винаги!
Христина Зарева
София / 21 Септември / 18:29 ч.
Borislava Tzolova
София / 10 Септември / 10:22 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не ни включиха отстъпката в сметката! Платихме си 130лв без да ни дадат обяснение защо не са пуснали 10% отстъпка и в едно с лошо отношение от сервитьорката и хостесата! Явно има нормално отношение само за определени хора в това заведение! Няма смисъл от този сайт ако персонала не си следи клиентите и не им дава ПОНЕ отношение!!!

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че управата на Candy Club споделя нашето мнение и  разделение в отношението, към клиентите няма. Управата поднесе свойте извинения, за причиненото неудобство, на клиентката. Задейставана бе ReZZo.bg гаранция и клиентката ще бъде компенсирана при следващото си посещение в заведението!

Plamen Popov
София / 18 Юни / 14:25 ч.
Liked it!
Емил Витков
София / 08 Юни / 16:44 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Редовно не зачитат Вашите резервации...

Отговор от ReZZo.bg:

След проведенена кореспонденция с клиента установихме, че е бил настанен и е получил отстъпката, към резервацията си. След кореспонденция с ресторанта установихме, че се е получило недоразумение при предаването на информация между обслужващия персонал, което е било изгладено своевременно. От ресторанта ни уверяват, че ще вземат мерки, за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще. 

Емил Витков
София / 21 Февруари / 22:10 ч.
A very nice mood!
Емил Витков
София / 21 Февруари / 22:09 ч.
A very good food!
Емил Витков
София / 28 Януари / 09:52 ч.
Много добро парти и обслужване!
Емил Витков
София / 08 Декември / 15:37 ч.
Много добра кухня и обслужване!
Емил Витков
София / 08 Декември / 15:36 ч.
Въпреки че имаше малко недоразумение в началото, момичетата бяха много любезни и ни настаниха.
Ваня
София / 20 Ноември / 18:28 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко е чудесно (кухня, музика, обстановка), но често ми се случва когато си поискам сметката отново да спомена, че резервацията ни е през rezzo, а сервитьорката да се направи на чукната и да не начисли отстъпката, след което упражнението да се обесняваме, че сме през rezzo се повтаря и тогава се начислява отстъпката. Получава се ефекта, че вместо да ти е приятно, че си посетил някой ресторант с rezzo, трябва да се обесняваш по 100 пъти. Както казах това не се случва за първи път - част от персонала е страхотен, но има и момичета които само правят физиономии....

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме  ресторанта за този случай, свързан с обслужването на клиентите и от заведението ни увериха, че такъв тип грешки няма да бъдат допуснати повече. 

Александър Винчев
София / 10 Ноември / 12:47 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Консумирах напитки и торта, дори не знам дали начислиха отстъпката, резервирах през Rezzo, защото беше лесно и бързо. Цените са приемливи като за този тип снобарски заведения. Персонала като цяло беше доста незаинтересован от резервацията, нямаше запазена маса и ме оставиха да си избера. Изключително лошо впечатление ми направи, че пушенето вътре е РАЗРЕШЕНО, цялото заведение е осмърдяно на цигари и дори бельото ми миришеше доста стабилно на цигари само за час и 20 мин престой там. Определено не бих повторил това изживяване без сериозна причина, а да отида там с деца - абсурд!!! Получават две звезди, защото тортата им беше хубава.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че клиентът е ползвал своята отстъпка. ReZZo.bg не взима отношение относно политиките и практиките на ресторантите, с които работи. Уведомили сме управата на заведението за този сигнал и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип дискомпфорт.

 

Danail ZHELYAZKOV
София / 26 Юли / 11:15 ч.
Много ни хареса.
Ива Владова
София / 18 Май / 05:53 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Давам 4 точки, защото при пристигане в заведението се оказа, че заведението не знае за резервацията. След половин час чакане успяха да намерят маса, на която да ни настанят, за което сме благодарни на управителя.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е 
била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Ваня
София / 19 Март / 07:47 ч.
Ваня
София / 19 Март / 07:47 ч.
Ваня
София / 19 Март / 07:47 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса