home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Hidden Beach Bar

Централен плаж, Слънчев бряг
Кухня: Европейска Музика: Хаус, DJ и Чилаут Район: Централен плаж Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Събития

Hidden! Cloning Sound Weekend Starter - 12 Aug

Hidden! Cloning Sound Weekend Starter - 12 Aug


 

Виж повече

Петъците стават все по-вълнуващи със страхотния парти вайб на Cloning Sound SHOWCASE Weekend Starter, с който даваме старт на три дни музика и много танци.  
Cloning Sound е музикален лейбъл, който обединява модерни "Tech House” артисти от целия свят и подържа българската ъндърграунд култура, като издава млади продуценти и прави регуляни събития с тях. Шоукейсите на лейбъла стават популярни още преди 8 години с резиденция от 10 събития в лондоския клуб EGG. Лейбълът е издавал тракове и ремикси на имена като Boris Bejsha, Carlo Lio, Tigger Skin, Pacho & Pepo, Nik & Danny Cahtelain и други.
В традиционната лятна компилация CODE0808, която ще излезе през август, ще срещнете младите родни таланти, които са част от това събитие на Hidden Beach Bar.
CLONING SOUND LINE UP:
DIMENZO
VERA RUSSO
Очакваме ви в петък, 12 август, точно в 14:00 часа.

Подготвили сме ви един незабравим парти уикенд и тази седмица на Hidden Beach Bar.  
LINE UP:

13.08 - Saturday

C-FUSION

FreeEntry
 

За "Hidden Beach Bar"

Спотаен в края на райска пътечка се крие уютен бар, който предлага интимна обстановка, вкусна храна и добра музикална селекция.

Приятелска атмосфера, свеж интериор и приветлив екип ви очакват в съкровения плаж на Hidden. 

Програмата от събития е интригуваща. Диджеите наблягат на стиловете House, Deep House и Tech House, а танците са от рано сутрин до късно през нощта. 

Плажът е аранжиран с цветни барбарони и свежи палмови дръвчета, а койтейлите са винаги поднесени с усмивка.

Това е дневното парти място на позитивните хора.

Hidden beach bar е комфортно скривалище, на което можете спокойно да се насладите на напитката си и да послушате качествена музика далеч от клишета. 

Тайна, която не е нужно да пазите само за себе си, но е добре да споделите само с който заслужава.

Допълнителни опции: Домашни любимци, Коктейл бар и Плажно парти
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Работно време:
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса