home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Nobel by Chef Shishkov

ул. Велико Търново №19, Пловдив
Кухня: Авторска, Европейска и Сезонна Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Марияна Чотова
Много приятна обстановка. Вкусна храна, истинска наслада! Виж повече

За "Nobel by Chef Shishkov"

Да те поглези екипът на хитовия кулинар шеф Шишков и да споделиш красивата емоция от комбинацията на музика и вкусна храна – неповторимо! Оказва се, че тези думи не са просто телевизионна реклама или трик за печелене на клиенти, а реално преживяване в бутиковия Nobel by Chef Shishkov.

Ресторантът в сърцето на Пловдив се превърна в предпочитано място, за да похапнем с любими хора, да отбележим специални за семейството събития, да проведем бизнес срещи или да организираме елегантни партита.  Само за месец, откакто отвори врати в сградата на хотел „Резиденс Сити Гардън“, екипът от професионалисти превърна заведението в привлекателен център за ценители на висококачественото изживяване. Факт са първите резервации за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Клиентите са изкушени от специалитетите и разнообразната кухня на шеф Шишков, поднесени в уютна и дискретна обстановка. 

Няколко са суператрактивните предложения в менюто, които засилват усещането за изисканост, стил, естетика. Всеки, който се е докоснал до атмосферата на Nobel by Chef Shishkov, води приятели и близки, за да сподели с тях преживяната емоция и удоволствието да бъдеш специален и уважаван клиент.

Всичко в Nobel by Chef Shishkov е подчинено на идеята за хармония и вкус. В модерния дизайн дискретно са вплетени български мотиви чрез картините на старите майстори. Менюто е изтънчено и селектирано от най-известните кухни в света, за да се покажат на публиката различните алтернативи, които галят небцето и на най-изтънчените гастрономи. В Nobel by Chef Shishkov идват гости, които търсят високо качество и нетрадиционно преживяване. 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Романтичен, Шеф готвач и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:30 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Марияна Чотова
Пловдив / 20 Януари / 09:47 ч.
Много приятна обстановка. Вкусна храна, истинска наслада!
Лина Пъжева
Пловдив / 22 Декември / 18:27 ч.

Много приятна обстановка, страхотно обслужване и приятна тиха музика. Вкусна, много качествена храна. Беше прекрасна вечер.

Мирослава Тинкова
Пловдив / 10 Ноември / 15:09 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса