home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Момини двори

пл. "Никола Вапцаров" №2, Банско
Кухня: Българска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

veni_iv71@abv.bg
Много приятна обстановка, много добро обслужване и вкусна храна. Виж повече

За "Момини двори"

Може ли да човек да отиде в Банско и да не отиде на механа?! Не може! В Банско има много механи, но бъдете сигурни – ние разполагаме с най-добрата. Тук отново нямаме аналог – с откритата демонстрационна кухня, с оригиналния дизайн и огромната лятна градина, изпъстрена с много цветя и зеленина. И всичко това е на една ръка разстояние от Вас.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче и Механа
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
Не работи
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00
09:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

veni_iv71@abv.bg
Варна / 11 Април / 12:00 ч.
Много приятна обстановка, много добро обслужване и вкусна храна.
Anita Tasheva
София / 15 Февруари / 14:11 ч.

Обстановката не е приятна, до толкова, че решихме да не останем и да вечеряме на друго място. Не препоръчвам тази механа. Има много по-добри механи наоколо.

Марта Михова
София / 04 Февруари / 17:50 ч.

Изключително лошо обслужване. Чакахме 15 мин на вратата да ни настанят при направена резервация. Вечерята ни беше сервирана след час и трийсет минути чакане, вече бяхме заспали на масата. Помолих за компенсация в цената предвид огромното чакане. Не ми беше обърнато внимание. Настаниха ни на маса, на която нямаше място за краката. Не препоръчвам.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Жени м
София / 23 Септември / 16:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много вкусна! Порциите достатъчно големи. Много любезно обслужване! Отстъпката от резо беше зачетена. Единствено менюто, което е публикувано в момента на страницата на резо, не е актуалното меню на ресторанта.

Radoslav Rangelov
София / 04 Юли / 20:31 ч.
Вилияна Божинова
София / 27 Октомври / 15:24 ч.
Перфектно! И храната, и обслужването, и обстановката!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса