home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Cabana Rooftop Beach Bar

Цариградско шосе 111В, Walltopia, ет.6, София
Кухня: Интернационална Музика: Комерсиална, Хаус, DJ и Чилаут Район: Полигона Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Daniel Lachev
Виж повече

За "Cabana Rooftop Beach Bar"

Има места в София, които са ексклузивни и барът на покрива на сградата на Walltopia е едно от тях. Тук може да се насладите на невероятна 360 градусова гледка, излючителни коктейли, да добиете загара, който искате и да почувствате комфорт, релакс и лукс.

Това е място с лимитиран брой места, на което не продаваме просто плаж, а създаваме изживявания за нашите гости. Ако цените лукса, красотата, спокойствието, хубавата музика и доброто отношение, елате при нас всеки ден от 09:00 до 19:00 часа.

През уикендите, имаме дневни партита с топ диджеи, а шампанското, коктейлите и платата с плодове са навсякъде.
При нас може да организирате свое частно парти, запомнящ се рожден ден и друг личен празник, както и да се присъедините към вечерните партита на Cabana rooftop beach bar. Направете своята резервация и си подарете изживяване, което ще погали всичките ви сетива. Очакваме ви!

 

Цени:

1. Барбарон- 20лв

2.Шезлонг - 30лв

VIP LINE

3.Vip шезлонг - 45лв + комплимент аперол

4.Шатра за двама - 100лв + комплимент 2 аперола + плато плодове 
 

П.П. Въпреки, че много обичаме деца, условията, дълбочината на водата, комплиментите и понякога програмата не е подходяща за тях. За това лица под 18 годишна възраст не се допускат!!!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Коктейл бар, Наргиле бар и С басейн
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi
Работно време: 09:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Daniel Lachev
София / 07 Юли / 12:57 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса