home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Старият Пловдив

ул. Фредерик Жолио Кюри №6А, Пловдив
Кухня: Българска Район: Капана Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Тина Загорска
Обслужването и храната бяха на високо ниво.Препоръчвам на всички ,които искат да вечерят в спокойна атмосфера и вкусна храна. Виж повече

За "Старият Пловдив"

Разположен в сърцето на Пловдив, в „Капана“ – един от колоритните квартали с възрожденски дух, с многобройните дюкани и занаятчийски работилници, превърнати днес в модерни магазини и ателиета за услуги. Намира се на спокойна, заслонена от градския шум улица в самия център на града. „Старият Пловдив“ посреща своите редовни и нови клиенти в уютна и стилна атмосфера. Архитектурно раздвижен на няколко нива, с обширна лятна тераса. Интериорът на „Старият Пловдив“ е умело съчетание на старинна архитектура с модерен елегантен стил. Отделните зали създават различна атмосфера – от уюта на старата пловдивска къща, с огнище и предмети от бита, до изисканата трапезария за делови обяд и просторна тераса със зеленина и цветя сред стари градски къщи и дувари, под автентичната камбанария, измервала в миналото времето за христиани, мюсюлмани и евреи. Богато меню, отлично обслужване, умерени цени. Нужно е да отделите само няколко минути, за да опитате неговите нови предложения: барбекю на дървени въглища и пици, изпечени на пещ с дърва. Еднакво подходящо място за бизнес срещи и лежерно похапване с приятели. С гозбите си „Старият Пловдив“ задоволява вкуса и капризите на всеки клиент. И най-традиционното ястие е майсторски изпипано и поднесено с вкус. За всяко блюдо и салата има подходящо питие, избрано сред най-добрите български вина и ракии. Десертите се приготвят намясто и са изкушение и за тези, които не са почитатели на “сладкото”. В дискретна близост до клиентите са винаги внимателни и любезни сервитьори. Стилната обстановка и кулинарните изкушения, професионалното обслужване и умерените цени са причина „Старият Пловдив“ да е предпочитано място за празненства, за „специални“ и нерядко чуждестранни гости във всеки сезон на годината и по всяко време на деня.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор и Бебешко столче
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:30 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Тина Загорска
Пловдив / 23 Февруари / 14:33 ч.
Обслужването и храната бяха на високо ниво.Препоръчвам на всички ,които искат да вечерят в спокойна атмосфера и вкусна храна.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса