home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Ресторант Филипополис

ул. „Съборна“ № 29, Пловдив
Кухня: Европейска, Средиземноморска и Българска Район: Стария Град - център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Александрина Klenova Русева
Виж повече

За "Ресторант Филипополис"

Арт Център "Филипополис" е емблематична културна институция в началото на Стария Град в Пловдив, помещаваща се в красивата оригинална къща на Хаджи Алеко Цветков от 1865 г., паметник на културата и на архитектурата. Музеят и галерията са основани през 2003 година за да представят най-значителните творби на български художници от края на 19-ти век до знаменитите автори на нашето съвремие, събирани с любов от семейство Теодора и Стефан Малециви. В постоянна експозиция са показани над 200 картини на Владимир Димитров- Майстора, Цанко Лавренов, Давид Перец, Христо Станчев, Бенчо Обрешков, Димитър Гюдженов, Илия Бешков, Стоян Венев, Никола Танев, Александър Мутафов, Сирак Скитник, Васил Стоилов, Ненко Балкански, Елена Карамихайлова, Борис Денев, Златьо Бояджиев, Антон Митов, Ярослав Вешин, и други.

В Арт Център "Филипополис", по примера на най-големите музеи и галерии в Европа и света,  се организират представяния на книги, семинари, коктейли, сватбени тържества и корпоративни събития. Всяка година по няколко известни български художници излагат своите творби в индивидуални изложби и чрез усилията на галерията картините им влизат в домовете на хората. Така изцяло реставрираната в оригиналния й вид възрожденска къща не е мавзолей на изкуството, а място за среща и културен живот. Във "Филипополис" колекционерите могат да намерят произведения на именити съвременни автори в България.

Галерията-ресторант впечатлява всички посетители с елегантно обзавеждане в класически виенски стил от началото на 20-ти век и с оригинални картини, шедьоври на български художници. Гостите на ресторанта се наслаждават на изисканата европейска кухня и перфектното обслужване. От градината-ресторант се откриват прекрасни гледки към града и модния артистичен квартал "Капана". 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче, Брънч меню, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените

Виж повече

Коментари

Александрина Klenova Русева
София / 27 Ноември / 17:13 ч.
Йордан Иванов
Пловдив / 29 Май / 19:09 ч.
Чудесно място за романтична вечеря! Изключително професионален персонал, вкусни ястия с красива презентация, добра селекция от вина и невероятно добри десерти. Определено ще го посетим отново!
Ирина Петрова
София / 17 Май / 16:40 ч.
Delqn Yordanov
Пловдив / 16 Септември / 15:16 ч.
Много приятен изискан ресторант с любезно обслужване и чудесна кухня. Препоръчвам
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса