home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mr. Pizza Вапцаров

бул. Н. Вапцаров №6, София
Кухня: Европейска, Пица и Средиземноморска Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Georgi Mladenov
Виж повече

За "Mr. Pizza Вапцаров"

Готови сме да Ви посрещнем на хубава вечеря! Очакваме Ви в новия ни ресторант от веригата. Още по-голям и още по-хубав. Уютен детски клуб, вкусна храна и паркинг.

Когато се храните, не просто утолявате глада си. Вие се грижите за себе си, доставяте си несравнима наслада и отдаватепочит на най-естествената човешка нужда. Нуждата от хапване и удоволствия. Mr. Pizza знае че една всяка 'дреболия', съпътстваща ритуала 'хранене', е от изключителна важност. 

И създаде приказен оазис, в който, необезпокоявани от никакви външни фактори, ще можете да се отдадете на кулинарните си страсти. Готварското изкуство е висша форма на себеизразяване и отдаване на 
почит към цялото човечество и персонално към всеки един 'консуматор'. Нашите 'кухненски виртуози' знаят как да превърнат хранителните продукти в шедьовър, достоен за стомаха Ви.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Детски кът, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Georgi Mladenov
София / 05 Декември / 18:31 ч.
Georgi Mladenov
София / 02 Ноември / 14:57 ч.
Ivaylo Iordanov
София / 18 Октомври / 18:18 ч.

Много добро обслужване, но беше доста хладно в заведението.

Hristiyana Ivanova
София / 13 Септември / 14:22 ч.
Обслужаването беше много добро! Хараната много вкусна и изключително бързо бе приготвена! Благодарим на целият екип на Mr Pizza за прекрасната вечеря!
Mersedes Ivanova
София / 06 Септември / 21:54 ч.
Антония Янкова
София / 31 Август / 09:23 ч.
Много е вкусно, менюто е богато. Препоръчвам.
Milena
София / 04 Август / 15:35 ч.
Не ми беше прихваната отстъпката от 20%, които имах през rezzo
Снежана Рангелова
София / 03 Август / 10:02 ч.

Много сме доволни от обслужването. Единствен недостатък беше климатичната система в основната зала, която не работеше добре в горещ летен ден.

Антоана Трайкова
София / 25 Юли / 16:22 ч.
Обстановката беше много приятна, храната много вкусна, но за нея трябваше да чакаме доста време, въпреки че заведението беше почти празно.
Невена Кичева
София / 17 Юли / 16:09 ч.

Всичко беше чудесно- обстановка, обслужване, храна! Благодарим!

Georgi Radnev Radnev
София / 03 Юли / 20:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Крайно недоволен! Сервитьорът отказа да ми даде 20% те процента отстъпка и каза, че е “чикнал” вече сметката. Тя беше 150лв ( 30лв) отказа да ми ги върне.

Десислава Петкова
София / 03 Юли / 17:05 ч.
Anton Nedelchev
София / 22 Юни / 14:59 ч.
Михаела Атанасова
София / 21 Юни / 15:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Макар и почти празно заведение, обслужването не беше дори задоволително и поръчките се бавиха.

Лия Любенова
София / 15 Май / 14:07 ч.
Потресаващо поведение от страна на целия персонал, изобщо резервация нямаше, настанихме си се сами, след което чакахме около 15 мин някой сервитьор да ни облужи, въпреки че ни видяха, накрая се наложе да си извикаме сами. По средата на вечерята един господин реши, че трябва да изгаси всички лампи по масите, явно му пречеха. В крайна сметка нямаше нито отстъпка, нито извинение, жалко за хубавия интериор.
Тони Фильов
София / 14 Май / 22:25 ч.
Обслужването беше на добро ниво, кухнята им е феноменална , препоръчвам !
Петър Вълчев
София / 17 Април / 23:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Този път не се представиха на ниво. Бавно обслужване, храната беше студена, помещението също не беше добре затоплено. Казахме, че ще платим в брой, но ни донеса постерминал и се наложи да платим с карта и накрая забравиха да ни донесат карта за паркинга.

Veni Mladenova
София / 17 Април / 19:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме седнали в зимната градина, в която освен нашата маса имаше още 1-2 маси, но в основната зала беше пълно. Сервитьорката, която ни обслужваше забрави по-голямата част от поръчката ни, донесе я с около час забавяне, а десертите които поръчахме дойдоха за около 40 Мин. Изключително НЕДОВОЛНИ сме от обслужването и времето за изчакване за храната...!

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка. Уведомили сме управата за заведението и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки за да се случват подобен тип ситуации в бъдеще.

Маргарита Георгиева
София / 21 Март / 18:06 ч.
Вержиния Димитрова
София / 15 Март / 17:02 ч.

Топло и мило посрещане,страхотна обстановка,вкусна храна със модерна визия,персоналът в детския кът беше много мил. Препоръчвам горещо

Стефка Въчева Тодорова
София / 09 Ноември / 17:04 ч.
Андрей
София / 18 Октомври / 15:38 ч.
Храната е вкусна и обстановката. Персонаът ни отказа да опитаме от двете наливни розета, за да си изберем кое да поръчаме, което просто ни отказа от виното, но като цяло обслужването е добро. .
Бона Иванова
София / 21 Септември / 15:14 ч.
Даниела
София / 05 Август / 11:53 ч.
Отлично! Обстановката е много приятна, обслужването отлично, храната превъзходна, с отстъпката всичко беше наред! Препоръчвам!
Мария Кирилова
София / 12 Юли / 18:03 ч.
Наталия Базитова
София / 14 Юни / 13:20 ч.

Чудесно обслужване и храна!

Владимир Ранчев
София / 24 Февруари / 16:36 ч.
Eli Milusheva
София / 24 Февруари / 14:03 ч.
Бързо обслужване, много вкусна и прясна храна, щанд с прясна риба, която се приготвя на момента, усмихнат персънал
Светослав Костов
София / 18 Февруари / 09:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поръчвам "Бъзонада" без лед, носят ми "Лимонада" с огромно количество лед-казвам, че не съм поръчал това-никаква реакция, не беше сменено. Поръчвам бургер без лук-носят ми с лук. Накрая ми носят сметката-нямаше начислено 20% отстъпка, въпреки че предупредих, че резервацията е през Rezzo. Цените са доста високи за такова обслужване!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента и ресторанта стана ясно, че отстъпката е била предоставена.

Nadia Kol
София / 17 Февруари / 12:50 ч.

Страхотно заведение, с добра кухня и много отзивчив персонал! Препоръчвам!

Тодор Николов
София / 10 Февруари / 14:06 ч.
Храната е вкусна, редторанта е уютен. За съжаление, въпреки многото персонал, се чакаше за всичко прекалено дълго. Около 15-20 минути отне само взимането на поръчката за питиета. Ако оправят този лесно поправим проблем са за 5 звезди с лекота.
Боряна Гошева
София / 17 Януари / 00:10 ч.
Прекарахме чудесна празнична вечер, просторно и красиво заведение.
Фани
София / 15 Януари / 00:34 ч.
Чудесна обстановка, внимателно обслужване и вкусна храна. Препоръчвам, ще посетим отново съвсем скоро.
Mariya Kaya
София / 10 Януари / 14:29 ч.

Просторно заведение, много вкусна храна и изключително любезен персонал. Препоръчвам и Био - Магазина в самия ресторант, от който си поръчахме прясна риба, която да ни бъде приготвена и беше фантастична! Единствен минус: Избрахме Mr Pizza, за вечерята с приятели с деца, заради наличието на детски клуб, който за съжаление беше зает от частно парти ( детски рожден ден) в делничен ден от 7 часа, което беше малко странно и не бяха допуснати никакви други деца в него. Сами разбирате, как стояха нещата 2 часа по - късно около нашата маса при наличието на деца на които им е скучно ! Като цяло, положителна оценка.

Йордан Пенев
София / 08 Януари / 14:05 ч.
Чисто и приятно . Любезен персонал. Препоръчвам моруна на скара с аспержи.
Йордан Пенев
София / 07 Януари / 14:02 ч.
Прекрасно. Персоналът беше млад и услужлив. Препоръчвам ципурата на барбекю.
Бона Иванова
София / 24 Декември / 16:35 ч.
Прекрасна кухня, много любезно и бързо обслужване. Избрахме заведението заради детският кът - не всичко е храна, забавление и за децата трябва.,НО там не всичко толкова чудесно, колкото в залата. Обстановката, играчките и пространството са на същото ниво както и заведението, обаче двете момичета, които са аниматорки забавляваха себе си с телефоните си. Девойката, която обработваше данните за децата беше включила още две деца към сметката на нашата маса. Благодарности на обслужващия сервитьор, че го видя и докато взимах детето от къта станах свидетел на огромното негово търпение към въпросната девойка. Тя определено не разбираше от едно обяснение. Добре, че малко след половин час имаше детски рожден денс външни аниматори, та забавата имаше. Но колкото пъти се доближавах да нагледам детето, толкова пъти носовете бяга забити в телефоните им. За 5 лв на час толкова.
живко райчев
София / 18 Декември / 22:58 ч.
Monika Nikolova
София / 17 Декември / 14:27 ч.
Обстановката е много хубава, но детският кът е доста скъп - 15 лв/час за дете под 3 г. и момичетата там не са ок. Накрая на сметката ни НЕ беше начислена 20% отстъпката и трябваше да се разправяме със сервитьора, че да ни намалят крайната сума.
Мирослав Халачев
София / 16 Декември / 11:05 ч.
Мястото е много приятно, обзаведено с вкус. Храната страхотна. Голям и хубав детски кът. Препоръчвам рибай стека - уникален
Martin Stoyanov
София / 15 Декември / 21:27 ч.
Много приятен ресторант - прекрасно обзаведен! Хратана е добра и се сервира бързо (за съжаление точно този обект на Mr. Pizza е нов и не си бяха преценили добре персонала - заведението беше претъпкано и сервитьорите очевидно изнемогваха). Като цяло прекарахме страхотно и препоръчвам посещението :)
Мариуш Минков
София / 10 Декември / 21:20 ч.
Много приятен интериор, бавно обслужване, ок храна. Харесахме магазина за здравословни продукти, който е част от заведението.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса