home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Porto Greco

бул. „Санкт Петербург“ 34А, Пловдив
Кухня: Гръцка и Интернационална Район: Широк Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Roberta Milcheva
От rezzo.bg щеше да е хубаво да проучват дали заведенията изобщо работят преди да потвърждават резервацията. Отидох на място с очакване, че имам резервация, само за да разбера, че съм се разходила напразно, тъй като ресторанта е затворен за постоянно. Благодаря, че направихте рождения ми ден запомнящ се. Виж повече

За "Porto Greco"

Стилен и уютен, “Porto Greco” ще предоставя изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейството. Отворен от сутрин до късно вечер, “Porto Greco” ще е идеален за бърз делови обяд, разпускащ сладък следобяд или незабравима вечеря. Перфектно място за отпразнуване и на най-специалните моменти в живота. Елегантният интериор на ресторанта създава подходяща атмосфера, както за честване на рожден ден или годишнина от значимо събитие, така и за магически годеж или други вълнуващи поводи.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Детски кът, Шеф готвач, Подбрана винена листа, Място за хора с увреждания, Телевизор, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Roberta Milcheva
Пловдив / 06 Юли / 19:54 ч.
От rezzo.bg щеше да е хубаво да проучват дали заведенията изобщо работят преди да потвърждават резервацията. Отидох на място с очакване, че имам резервация, само за да разбера, че съм се разходила напразно, тъй като ресторанта е затворен за постоянно. Благодаря, че направихте рождения ми ден запомнящ се.
Кристиян Калайджиев
Пловдив / 30 Ноември / 11:47 ч.
Георги Чапликов
София / 12 Юли / 15:24 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса