home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Porto Greco

бул. „Санкт Петербург“ 34А, Пловдив
Кухня: Гръцка и Интернационална Район: Широк Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Оферти и празнични куверти

Вечеря-Дегустация на Премиум Уиски и Майсторскa Храна

25.02.2020 | Цена: 65 лв.

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

**Резервацията се приема за актуална само срещу предварително заплатен куверт. Очаквайте от заведението да се свържат с Вас!

Имаме удоволствието да Ви поканим на едно ексклузивно за гр. Пловдив събитие- съвместен проект на Porto Greco Restaurant и Whisky bar Sandak \ СандъкЪ.
Ще Ви поведем през съвършено съчетани вкусове, под насоките на първия български експерт, допломиран в Edinburgh Whisky Academy (EWA), Scotland– Гаро Узунян и зашеметяващото пет-степенно меню на шеф Христо Нишев.

Поднасянето на подбраните уиски- семплинги и предназначените за тях ястия ще бъде придружено с отворена лекция с интригуваща информация за всеки от брандовете, спецификата на все по- популяния “food pairing” и лични практически познания, споделени от Гаро Узунян по време на вечерята.

Ще се погрижим да прекарате няколко запомнящи се часа в приятната атмосфера и безупречен сервиз на Porto Greco Restaurant и професионалните селекция и опит на Whisky bar Sandak \ СандъкЪ
Като комплимент за всеки присъстващ, ще добавим Garos Whisky Chocolate- изцяло натурален ръчен шоколад от селектирано какао, разработен специално за съчетаване с уиски.

Локация на събитието: Porto Greco Restaurant
Специално меню: Porto Greco Restaurant
Водещ на дегустацията: Garo Uzunyan
Уиски селекция: Whisky bar Sandak \ СандъкЪ
Дата: 25.02.2020 | Начало: 19:45ч.–20:00ч.
Цена: 65 лв.


Местата са ограничени! Не се колебайте да присъствате на една повече от специална вечер!

За "Porto Greco"

Стилен и уютен, “Porto Greco” ще предоставя изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейството. Отворен от сутрин до късно вечер, “Porto Greco” ще е идеален за бърз делови обяд, разпускащ сладък следобяд или незабравима вечеря. Перфектно място за отпразнуване и на най-специалните моменти в живота. Елегантният интериор на ресторанта създава подходяща атмосфера, както за честване на рожден ден или годишнина от значимо събитие, така и за магически годеж или други вълнуващи поводи.

Допълнителни опции: Паркинг, Място за хора с увреждания, Телевизор, Детски кът и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса