home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Noah +359

ул. "Райко Жинзифов" №4, София
Кухня: Интернационална, Българска и BBQ Район: Крива Река Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Vermote
Super dobre Виж повече

За "Noah +359"

Ресторант Ноа +359 гарантира за един по-различен, но определено по-истински вкус! Домашно приготвените меса, различни видове кайма, кисело мляко, подбрани сирена, хляб и десерти връщат гостите ни в света на детските спомени с гозбите на баба.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Телевизор, Брънч меню, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
11:00 - 23:30
11:00 - 23:30
11:00 - 23:30
11:00 - 23:30
11:00 - 23:30
11:00 - 23:30
Не работи
11:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Vermote
София / 12 Юни / 20:37 ч.
Super dobre
Ирина Симеонска
София / 25 Август / 11:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Качеството на храната е спаднало главоломно, спрямо предходното ми посещение. Явно вече се работи със замразени меса. Съотношението цена-качество е силно незадоволително. Единствено десертите все още са на ниво

София Серафимова
София / 11 Юли / 14:11 ч.

Уникално вкусна храна, изключително любезен персонал и прекрасна градина за през лятото!

Валерия Илиева Илиева
София / 29 Май / 22:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Няма да ми стигнат думите да опиша колко ужасно беше всичко (с изключение на атмосферата)! На първо място, не поддържат наличност на голяма част от менюто и това не е указано по никакъв начин в менюто - попитахме поне за 7-8 неща, за които най-гордо и без никакво извинение ни се съобщи, че не са налични. На следващо място, обслужването беше крайно неприемливо - сервитьорката се държеше неуважително, през цялото време беше нацупена, налагаше се да ръкомахаме за всяка поръчка, за да ни види, въпреки че заведението беше празно. Чакахме изключително дълго за храната, въпреки че поръчахме рибни ястия. Очевидно същите бяха замразени, нямаха никакъв вкус и мирис. Още към края на вечерята цялата ни компания от четирима души вече беше със стомашни болки. За капак, в 21.30 ч. персоналът седна по средата на заведението (на бара) и най-демонстративно, без да се смущават от каквото и да било, запалиха цигари (не електронни). Категорично нито бихме повторили, нито бихме го препоръчали на когото и да било!

Ива Владова
София / 27 Ноември / 22:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса