home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

C'est La Vie Restaurant & Club

бул. Черни връх №226, София
Кухня: Европейска и Авторска Музика: Live music, Поп и DJ Район: Драгалевци Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Mihail Haralanov
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очаквахме да ни предложат маса а искахме да вечеряме а те ни настаниха на бара пихме по едно питие и си тръгнахме гладни моля ви информирайте гостите къде ще ги настаните загубено време за нас

Виж повече

Събития

Yes, yes! Фики Стораро излиза на сцената на C'est La Vie!
 

Фурията на поп-фолка, единствената, несравнимата - ГАЛЕНА! Всеки ден с нея е празник! Галена + Се Ла Ви = ВНЛ!
 

За "C'est La Vie Restaurant & Club"

Концепцията на C'est La Vie Restaurant&Club е изградена върху пъстър микс от култури, епохи и цветове.
Кулинарните ни шедьоври ви очакват за пътешествие из световната кухня с цялото ѝ богатство от вкусове и аромати. 
Нашата мисия е да сътворим за вас безброй поводи за усмивки. Защото C‘est La Vie - ''Това е животът‘‘
 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Коктейл бар, Музика на живо, Паркинг, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.


Виж повече

Коментари

Mihail Haralanov
София / 08 Януари / 14:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очаквахме да ни предложат маса а искахме да вечеряме а те ни настаниха на бара пихме по едно питие и си тръгнахме гладни моля ви информирайте гостите къде ще ги настаните загубено време за нас

Martin Tzvetanov
София / 13 Ноември / 09:06 ч.

Програмата беше на ниво! Не беше взета под внимание пожелателната заявка

Антонио
София / 23 Октомври / 21:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добра атмосфера и любезен персонал. Изненадващ край на вечерта, в сметката имаше допълнително начисление за участие (35лв на човек) Смятам за непрофесионално клиентите да научават за това в последствие, защото дава усещана на клиента, че е принуден да доплати страничен фонд музика или участие! Клиента трябва да бъде информиран своевременно при направата на резервация, че ще бъде таксуван за извънредно събитие.

Стефка Анастасова
София / 02 Май / 14:08 ч.

Изискано

Борислав Стефанов
София / 20 Декември / 14:29 ч.
Много доволни останахме от посещението, на всички много им хареса. Бихме пак го посетили заведението.
Калина Димитрова
София / 31 Май / 12:16 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса