home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Utopia Garden Restaurant

парк "Росенец" / Отманли, Бургас
Кухня: Европейска и Средиземноморска Район: Лесопарк "Росенец" Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ивета Живкова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубава обстановка, но ограничено меню. Остъпката не беше начислена …

Виж повече

За "Utopia Garden Restaurant"

Предлагаме ти едно гастрономично пътешествие в търсене на съвършения вкус!

Ние вярваме, че храната е отделна вселена и се стремим да поставим Utopia Garden много близо до нейния център. Заедно с това сме убедени в светостта на телата си и колко е важно наред с добрия вкус, да им предлагаме и качество на храната.

Ресторант Utopia Garden предлага едно гастрономично пътешествие в търсене на съвършения вкус. Залагаме на здравословни специалитети от средиземноморската кухня, но разбира се предлагаме и традиционни изкушения от местната кухня, както и домашно приготвени хляб, десерти и други.
 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче, Паркинг, Романтичен, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00
07:30 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Ивета Живкова
Пловдив / 16 Юли / 19:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубава обстановка, но ограничено меню. Остъпката не беше начислена …

Иван Иванов
София / 09 Март / 15:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямаше резервирана маса за нас , няколко часа преди да пристигнем ми го съобщиха . Пълно безхаберие и отношение към клиентите ….

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Utopia Garden Restaurant бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Димитър
Пловдив / 18 Юли / 22:42 ч.
Много приятна атмосфера, вкусна храна и добри цени. Персоналът беше много любезен. Определено препоръчвам.
Mariya Koleva
София / 09 Март / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Останах много разочарована от факта че си запзих маса и два пъти ми се обадиха да ми кажат как нямат маса….

Ина Милева
София / 30 Април / 09:09 ч.

Доволна съм, приятно място и любезно обслужване :-)

Чавдар Бонев
Бургас / 03 Юли / 13:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна. Не си заслужава, ако търсите топ ресторант.

Детелин Илиев
Бургас / 16 Май / 23:30 ч.
Храната беше страхотна. Всичко, което поръчахме беше много вкусно.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса