home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Villa Chinka

Св. св. Константин и Елена, Крайбрежна алея, Варна
Кухня: Интернационална и Средиземноморска Район: Св.Св. Константин и Елена Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ясен
Виж повече

За "Villa Chinka"

Villa Chinka Restaurant - Италиански Шик & Средиземноморски Вкус

Целогодишна кулинарна концепция, съчетаваща свежестта и вкусовете на сезонните български продукти с акценти от средиземноморската кухня. Авторски почерк, поднесен с шик & вкус. Villa Chinka Restaurant ревниво съхранява традиционни рецепти с черноморски дарове на стари български рибари. Многообразието на морската шир е уловено в селекция от рибни вариации. Лаврак, морски скат, чернокоп, лихнус, писия… със свежи билки и щипка сол, а супата от калкан е просто шедьовър! Барбекюто тук се приготвя на пира - испанска пещ на жар с дървени въглища. Изобилно, апетитно и сочно - вкусът е просто неповторим. Финалният щрих поставят авторските десерти, които провокират удоволствието. Задължително опитайте "Натура" - суров блат от ядки и рошков, карамелизирани праскови, лешников мус и ванилова емулсия.
Кулинарната техника за бавно температурно готвене влиза и в сътворяването на течни съвършенства - авторски коктейли! Инфузии на свежи плодове, домашно приготвени сиропи от лимонова мащерка и мед - поставят щрих. Типични ликьори от мастика и метакса, коктейли с крушова ракия и дестилати на мускат, преплитат новаторство с историята на курортния комплекс от времето на Гроздолечебницата, Балканите и Средиземноморието.
На метри от брега ви очакват кулинария, удобство и елегантност, които изкушават. Простор. Бриз. Летен уют и релакс, за който се мечтае!

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Романтичен, Подбрана винена листа, Гледка към морето, Брънч меню, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00
12:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка представете на обслужващия Ви персонал SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените на менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ясен
София / 11 Август / 21:39 ч.
Елена Коларова
Варна / 07 Август / 14:53 ч.
Kristiyan Boyadzhiev
София / 30 Юли / 14:16 ч.

Отлично обслужване, храната е превъзходна и обстановката е много уютна

OLGA
Варна / 19 Юни / 17:50 ч.

всичко беше прекрасно, особено сосът айоли

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса