home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Лозенец

ул. Богатица 36, кв. Лозенец, София
Кухня: Интернационална, Суши и BBQ Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Розалия Анастасова
Храната и обслужването бяха отлични! Виж повече

Оферти

Парадайс комбо с -40% отстъпка

Цена с - 40% отстъпка: 17.39лв.

* Офертата важи единствено за консумация на място в ресторанта.

Специално за потребителите на ReZZo.bg,  Happy Лозенец, гр.София, предлага "Парадайс комбо", което можете да вземете на уникална цена с -40% отстъпка от тази в менюто и  да опитате на място в ресторанта.

Период на офертата от 12.07. до 30.08.2024г.  и важи за следните дни:

  • От петък до понеделник включително- от 11:00 до 22:00ч.
  • Офертата не важи за  вторник, сряда и четвъртък

Парадайс Комбо включва:

  • Филаделфия Парадайс 4 бр.,
  • Аляска 4 бр.,
  • Филаделфия хрупкава скарида 4 бр.,
  • Норвежка гора 4 бр

Общо: 16 бр. / 480г.

Редовна цена: 28,99лв.

Цена с - 40% отстъпка : 17,39лв.

За "Happy Лозенец"

*** Вторият етаж на ресторанта е с капацитет до 80 души и е подходящо място да отпразнувате Вашето специално събитие!

Happy Лозенец отваря врати през 2011 г. и предлага уютна атмосфера, добро обслужване и вкусна храна.

Ресторантът е на два етажа, като капацитета е 150 места в закритата част и 180 места в лятната градина. За удобството и комфорта на своите клиенти, заведението разполага с паркинг, като престоят в рамките на 1ч. е безплатен. В менюто на ресторанта са включени най-харесваните в ресторантите ни ястия, суши, както и нови сезонни предложения.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Розалия Анастасова
София / 20 Юли / 14:10 ч.
Храната и обслужването бяха отлични!
Михаела Трухчева
София / 09 Юли / 12:42 ч.
Миглена Петрова
София / 08 Юли / 16:43 ч.
Страхотно обслужване и кухня. Обстановката е прекрасна. С удоволствие бих посетила отново Happy Лозенец.
Боян Яначков
София / 06 Юли / 14:06 ч.

Много приятно и отлична храна.

Илина
София / 01 Юли / 08:52 ч.

Добро обслужване!

Daria Georgieva
София / 30 Юни / 20:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

След като приключихме с вечерята и поискахме сметката, ни предоставиха анкетата за оценяване. Обикновено винаги сме оценявали с най-високата възможна оценка, но този път нещата не бяхме доволни. Сервитьорката беше объркала част от поръчката. Тъй като не ни прочете поръчката, както е обикновено, не разбрахме веднага за грешката. Когато установихме объркването, вместо да се извини, тя се ядоса и почна да търси из менюто. Поръчахме торта за десерт, за която не ни донесе вилица. Опитвахме се да привлечем вниманието на сервитьорката няколко пъти, но тя ни подминаваше. Ситуацията се влоши, когато решихме да оценим обслужването със средна оценка в анкетата. Въпреки че пояснихме причините, тя настояваше и се опитваше да ни принуди да променим оценката на най-високата. В продължение на 10 минути ни убеждаваше и молеше да го направим, което беше крайно натрапчиво. В крайна сметка бяхме принудени да отбележим най-високата оценка. Очакваме ръководството на "Хепи" да вземе мерки и да предотврати подобни ситуации в бъдеще.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Величка Динева Динева
София / 26 Юни / 16:11 ч.

Както винаги на ниво!

Betina Bogdanova
София / 25 Юни / 15:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Проблемни суши сетове, довели до стомашни проблеми на всички, които са я консумирали.

Павлин Козаров
София / 24 Юни / 10:59 ч.

бързо, лесно, приятно.

Гергана Петрова
София / 23 Юни / 16:35 ч.

Беше страхотно, а персонала изключително любезен!! Много приятно място!

Габриела Симеонова Симеонова
София / 17 Юни / 14:03 ч.
Чудесен беше престоят ни. Персоналът е изключително мил, но за мен е неприемливо сервитьорките да ходят с много дълъг маникюр, който да бъде потопен в ястието ми. Това беше ситуацията от вчерашния ми престой.
Ани Веселинова
София / 16 Юни / 14:55 ч.

Прекрасна обстановка, меню и обслужване!

Петър Которов
София / 09 Юни / 15:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Навън е 32 градуса, а във вътрешната зала има пуснати само вентилатори. За климатик не може и да се говори. Тръгнахме си директно.

Kristian Velev
София / 08 Юни / 21:23 ч.

Няма климатизация и вътре е много некомфортна жега

Божидар Алексов
София / 08 Юни / 14:10 ч.

Храната беше на средно ниво, а обслужването бавно.

Цветан Цветков
София / 07 Юни / 14:40 ч.
Както винаги вкусна храна и приятно обслужване. Препоръчвам
Теодора Митева
София / 05 Юни / 14:32 ч.
Атмосфера беше прекрасна, но за сметка на това върнахме от храната поради следните причини: Имахме поръчани три порции “Хепи къстчета” като едната плуваше в мазнина. Ядохме част от нещата, но показахме на сервитьорите че олиото е прекалено, но въпреки това никакви мерки освен извинение не получихме. “Миди хепи” бяхме поръчали, те дойдоха сурови. Реално ако не се бяхме примирили с за съжаление лошото качество на храната щяхме гладни да останем. За първи път попадам на толкова ниско ниво база кухня в ресторант на веригата. Конкретното заведение на въпросната локация го посещавам повече от веднъж, както е видно и по резервациите ми, но липсата на каквато и да било компенсация беше нелепа. Сервитьора информира мениджъра, но отново нямаше компенсация. Сервитьорката попита дали искаме нова порция но имайки предвид мазната храна отказахме, защото първата порция донесена от трите единствено ставаше останалите 2 бяха тотал щета. Искам да обърна внимание на заведението при допускане на такива грешки поради лош подбор на персонал в кухнята да отправят поне комплименти към клиентите заради грешките си. Това е първия негативен коментар който пиша и се надявам да е последен
Emil
София / 05 Юни / 14:28 ч.
Десислава Лозева
София / 04 Юни / 15:09 ч.
Стела Пенева
София / 31 Май / 08:55 ч.
Всичко беше на ниво! Много любезно и бързо обслужване и много вкусна храна!
Милослава Абаджиева
София / 30 Май / 14:57 ч.

Чудесно обслужване, наистина.

София
София / 28 Май / 14:07 ч.
10/10
Николета Николова
София / 28 Май / 10:32 ч.
Александро Пенков
София / 27 Май / 08:07 ч.
Ресторанта е страхотен, обстановката е добра.
Лилия Димитрова
София / 23 Май / 17:23 ч.
Цветан Цветков
София / 23 Май / 14:04 ч.

Беше супер!

Весела Шумлева
София / 22 Май / 14:28 ч.
В ресторанта нямаха никакви данни за резервацията ни. Наложи се да доказвам резервацията с имейла, след което ни настаниха.
Александър Златанов
София / 20 Май / 19:24 ч.
Пепа Златанова
София / 20 Май / 10:41 ч.

Прекрасно място, храната вкусна, севитьорите любезни. Благодарим!

Rumyana Shalamanova
София / 19 Май / 14:58 ч.
Good service and delicious food
Гергана Семерджиева
София / 09 Май / 16:26 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, десерта не ни хареса и след като сервитьорката ни донесе сметката и таблета за оценки и казахме, че не ни е харесал десерта и ще му дам ниска оценка, тя започна да ни разубеждава как не трябва да даваме ниски оценки и че това щяло да се отрази на нея. Направи ни много лошо впечатление, защото всеки трябва да може да си остави реалната оценка, тя започна да ни обяснява как щяло да дойде управител и да ни убеждава да не даваме ниска оценка на десерта им.

Мая Георгиева
София / 07 Май / 12:02 ч.
Khadija
София / 04 Май / 14:46 ч.

Уникален став ,любезен серватюр

Виолета Манчова
София / 03 Май / 14:39 ч.

Perfect

Веселина Михайлова
София / 02 Май / 17:27 ч.

Много сме доволни! Беше вкусно, прясно, майсторски приготвено и сервирано!

Росен Колев
София / 01 Май / 14:04 ч.
Както винаги: отлична обстановка, отлично обслужване, отлична храна, особено новите Японски суши сандвичи! Благодарим Ви, че Ви има! :-)
Минчо Георгиев
София / 29 Април / 14:13 ч.

Разкошен персонал превъзходен готвач.

Васил Николов
София / 26 Април / 14:41 ч.
Vasil MELNIKOV
София / 25 Април / 20:54 ч.

Явили сме се на резервацията и е спазена!

Veselina Frenkeva
София / 23 Април / 17:11 ч.
Всичко беше чудесно, с изключение на управителя, който не положи никакви усилия да ни настани на подходяща маса, въпреки молбата ми За първи път попадам на толкова недрожелюбен персонал, визирайки г-н Павлов мисля, че се казваше
Христина Близнакова
София / 23 Април / 14:31 ч.
Михаела Трухчева
София / 22 Април / 13:16 ч.
Михаела Трухчева
София / 22 Април / 13:16 ч.
Emiliana Stefanova
София / 21 Април / 15:11 ч.

Храната винаги е вкусна ???? Обслужването беше чудесно, много приветливо, с настроение и отношение към клиента!

Татяна Тодорова
София / 19 Април / 19:11 ч.

Много съм доволна от заведението.На ниво е!Персонал,храна,обслужване ,всичко е супер!Ще повторим със сигурност ,за което им благодаря!

Петьо Тодоров
София / 16 Април / 19:14 ч.

Много добре, Благодаря

Даниела Христова
София / 16 Април / 14:42 ч.

Бях направила резервация за градината за средно голяма група от хора. Всички останахме много доволни от обстановката, вкусната храна и отзивчивия персонал. Силно препоръчвам да опитате вкусното суши и интересните предложения за предястия.

Ваня Цончева
София / 15 Април / 11:26 ч.
Йонка Павлова
София / 15 Април / 09:09 ч.

Уникално вкусно!

Evgeni Evgeniev
София / 14 Април / 14:11 ч.
Super
Димитър Кьосев
София / 14 Април / 00:57 ч.
Theodora Nikolova
София / 13 Април / 18:49 ч.
Георги Стоянов
София / 12 Април / 14:28 ч.
Антония Георгиева
София / 08 Април / 20:07 ч.
Моля да ми бъде отменена резервацията, не успявах да в отменя в приложението
Mariana Kalinova
София / 08 Април / 14:09 ч.
Всичко беше много вкусно както винаги, обслужването бързо и точно. Но върнете в менюто, моля ви, любимата на цялото ни семейство торта Дулче де лече - уникално вкусна, не съм яла никъде подобен десерт! За съжаление не мога да се възползвам от новите ви десерти с ягоди, защото съм алергична към тях!
Олег Панайотов
София / 05 Април / 16:52 ч.
Много добро, красиво и уютно място са превъзходна кухня както се и очаква от Хепи. Разбира се и обслужването си е перфектно.
Виктория Тонева Тонева
София / 02 Април / 18:38 ч.
Всичко беше страхотно.
Радослава Михайлова
София / 02 Април / 10:37 ч.
Екатерина Хасан
София / 28 Март / 10:38 ч.
Стамен Едрев
София / 25 Март / 14:09 ч.

Беше страхотно, благодаря!

Анна Вергиева
Варна / 25 Март / 14:05 ч.

Доволни сме. Храната беше вкусна. Само не ми допадна ,че наоколо се пушеше.

Виолета Минкова
София / 25 Март / 14:02 ч.

Хубаво суши, добро обслужване. Доволни сме.

Ивета Димитрова
София / 24 Март / 19:32 ч.
Антон Нанков
София / 24 Март / 15:18 ч.
Елена Тихомирова
София / 20 Март / 19:08 ч.

Обядвахме в приятната атмосфера на градината. Обслужването в заведението е най-добро от всички заведения, които сме посещавали досега. Нашият сервитьор Захари направи всичко възможно да се чувстваме удобно и ни обърна много голямо внимание.

Светла
София / 20 Март / 14:37 ч.

Много добро обслужване и приятна атмосфера.

Maria Dragomirova
София / 20 Март / 09:55 ч.
Damian Georgiev
София / 18 Март / 14:02 ч.

Пълен ужас. Псевдо сервитьорката ме подгони от ресторанта и ми вика пред него след оставената от мен адекватна оценка на таблета. Няма да повторя повече. Храната беше под всякаква критика.

Savina Velinova
София / 16 Март / 20:13 ч.
Denitsa
София / 15 Март / 15:30 ч.
Храната беше вкусна. Обслужването беше адекватно, сервитьорът ни беше приветлив. В един момент увеличиха доста музиката (мисля, че някой имаше рожден ден) за повече от 5 минути, което беше изключително досадно и тотално уби атмосферата. Помолих да я намалят, за да можем да се чуваме, но сервитьорът ми каза "Остава само още една песен" без да се извини за неудобството. След това се изнесохме от ресторанта, за да си довършим разговора.
Monica Stanoeva
София / 11 Март / 22:21 ч.

Едно от любимите ми места в София

Йорданка Димитрова Димитрова
София / 11 Март / 12:18 ч.
Прекарахме си страхотно. Всичко беше на ниво ще посетим отново.
Роман Кравцов
София / 08 Март / 14:07 ч.
Tzvetan Dimitrov
София / 06 Март / 17:49 ч.

Обслужването беше на ниво. Храната неше прекрасна.

Лариса Савчева
София / 05 Март / 21:20 ч.
Владислава Дойчинова
София / 04 Март / 14:43 ч.
Въпреки че изрично помолихме чийз бургерът да бъде по-добре изпечен, последният дойде почти суров. Донесоха ни същият бургер на парчета, който върнахме, но просто позапечен. Отделно в мъжката тоалетна нямаше нищо сапун, и въпреки че сигнализирахме, такъв не беше поставен. Недопустимо е за претенциите, които Хепи има, да има обекти, в които да ми сервират остатъците от храната, но претоплена все едно съм в долнопробно заведение. Отделно сервитьорката много настояваше да й дам положителна оценка, каквато й казах, че не мога да дам поради горните съображения.
Мария Иванова
София / 29 Февруари / 16:16 ч.

Храната беше хубава, както винаги! Обслужването на ниво! Но отстъпката не беше начислена на цялата сметка, а на част от нея, което НЕ Е обявено никъде.

Отговор от ReZZo.bg:

В условията за резервация, т.4 е описано, че остъпките не се комбинират с обедно меню: "4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението."

Ирина Тонева
София / 29 Февруари / 14:49 ч.

Всичко беше прекрасно

София Владимирова
София / 28 Февруари / 14:57 ч.
Георги Саджеклиев
София / 27 Февруари / 23:50 ч.
Антония Георгиева
София / 26 Февруари / 22:18 ч.

Обслужването беше на ниво. Храната също. Лошо впечатление ни направи обаждането в 20:45 от телефонен номер +359 89 6841666 с въпрос дали ще дойдем на резервацията, при положение, че бяхме настанени от хостесата преди това

Роман Кравцов
София / 26 Февруари / 22:12 ч.
Не получих отстъпката
Калина Петрова Петрова
София / 26 Февруари / 17:05 ч.
Малина Борисова
София / 25 Февруари / 15:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги, прекарахме чудесно. Вкусни и разнообразни ястия, добро и бързо обслужване, латино танци и поздравление за рожденика ни Благодарим

Стефан Кръстев
София / 23 Февруари / 15:40 ч.

Не се лъжете от отстъпката. Не е 20%., а само 5%.

Georgi Zlatev
София / 23 Февруари / 14:40 ч.
Тодорова
София / 22 Февруари / 11:05 ч.
Боян Яначков
София / 21 Февруари / 15:55 ч.
Kliment Moev Моев
София / 21 Февруари / 14:12 ч.
Ines
София / 19 Февруари / 18:55 ч.

Сушито беше хубаво, обслужването малко бавно

Станислава Стайкова
София / 16 Февруари / 17:06 ч.
Много добро обслужване, отзивчив персонал. Храната беше много добре сготвена. С удоволствие пак ще отидем!
Лилия Янчева
София / 16 Февруари / 14:01 ч.
Петров
София / 15 Февруари / 14:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Менюто със сушитата беше с малко сетове. Отгоре на всичко вместо да са розови бяха жълти - нищо общо със снимките. Искахме да ни направят коктейл Old Fashioned, понеже ни казаха, че от УЙскитата има само Jack Daniel's, но ни отказаха - не знаели как се прави. Носят ни сметката, няма бонбончета - не, че държим на бонбончетата, но в общи линии нищо не беше наред!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Георги Саджеклиев
София / 15 Февруари / 14:28 ч.
Румен Андреев
София / 15 Февруари / 14:03 ч.
Super
Александър Златанов
София / 05 Февруари / 14:58 ч.

Идеално.

Весела Шумлева
София / 05 Февруари / 14:44 ч.
Кристияна Първанова
София / 05 Февруари / 14:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имах резервация за 21:00, това че е краят на работния ден не означава, че обслужването трябва да е отвратително. Объркаха ни поръчката, през цялото време отношението беше “Аре яжте по-бързо и да ставате, че искаме да си ходим”. Никога не съм попадала на по-лошо обслужване в нито един от ресторантите от веригата. Не бих повторила тази локация на Хепи!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Митьо Панчев
София / 05 Февруари / 14:02 ч.

Изключително съм доволен от обслужването и качеството на представената услуга.

Стела Вълева
София / 04 Февруари / 14:21 ч.

Прекрасна обстановка и отношение, и много вкусна храна. Препоръчвам!

Лилия Янчева
София / 04 Февруари / 14:14 ч.
Йорданка Иванова
София / 01 Февруари / 15:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При резервацията с 40% отстъпка за Суши Парадайс Комбо излизаше цена 17.39лв. Когато ни донесоха сметката, сервитьора ме увери, че отстъпката е начислена. За съжаление не проверих на момента, но си взех бележката и след това видях, че цената на въпросното суши е 19.99лв. Не е въпроса за 2.60лв, но защо ни правят на малоумни?

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Антон Петрунов
София / 31 Януари / 14:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Този път рибата беше мазна ! И със всяко посещение порците се смалява!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Ivanka Miteva
София / 29 Януари / 14:31 ч.
Елица Грекова
София / 26 Януари / 15:07 ч.
Александър Златанов
София / 22 Януари / 15:16 ч.
Габриела Тончева
София / 22 Януари / 14:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше прилично, но сервитьорът не добави отстъпката от 15%. Досега никога не се е налагало да се обясняваме, директно ни донасят сметката с отстъпката от Rezzo. Сега след като поискахме сметката с отстъпка, не получихме такава и сервитьорът просто ни каза някаква сума, която не съответстваше на -15% от сметката. Все пак си платихме и тръгнахме, но при следващо посещение определено няма да искаме обслужване от този конкретно сервитьор - Александър май беше. Не си беше заслужил изпросените пари.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации.

Ivan Kopchev
София / 20 Януари / 14:31 ч.

Не получих никаква отстъпка! Винаги досега са ми я предоставяли. Бях с бизнес партньор и не ми беше удобно да се разправям с младежа, който ни обслужи.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Петър Диков
София / 19 Януари / 14:16 ч.

Екстра беше всичко но както винаги пишете че има отстъпка като се резервира през вас но такова нещо няма. Или вие лъжете или в хепи се правят на ударени и забравят да я дадат тази отстъпка

Nikol Kozhuharova
София / 18 Януари / 14:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятелят ми ме очакваше на резервацията, която е на мое име, и го бяха настанили във вътрешната зала, а не в градината, както бях задала при резервацията. Освен това, не ни беше приспадната 20% отстъпка от крайната сума. Редовни клиенти сме на Rezzo и Happy, но този път за съжаление останахме недоволни.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации.

Вяра Йорданова
София / 15 Януари / 21:47 ч.

Приятно неделно - хапнахме суши , пийнахме добро вино и десерта Дулче де Лече направо ни махна главата;) Чудесен е!

Христо Христов
София / 13 Януари / 18:41 ч.
Жанета Радославова
София / 12 Януари / 19:29 ч.
Александрина Димитрова
София / 12 Януари / 14:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпка.

Радослава Божкова
София / 11 Януари / 14:10 ч.

Страхотни сте

Даниел Георгиев
София / 08 Януари / 14:06 ч.
Milena Mourdjeva
София / 07 Януари / 11:16 ч.
Димитър Димитров
София / 07 Януари / 07:02 ч.

30 мин чаках сервитьорката, за да си платя сметката, след което, когато си извадих портмонето тя изчезна и я чаках още 10 мин, за да ми вземе парите

Лариса Савчева
София / 06 Януари / 19:32 ч.
Marianna
София / 04 Януари / 11:36 ч.
Кристин Лозанова
София / 30 Декември / 16:11 ч.

Обслужването беше супер, сушито ни разочарова

Виолета Методиева
София / 28 Декември / 16:21 ч.

Впечатлени сме, че отвориха втория етаж специално за нашата резервация. Благодаря! Обслужването и храната бяха както винаги на ниво.

Dimitar
София / 28 Декември / 14:49 ч.

Дори и когато има леки недоразумения, обслужване в края на краищата е отлично за ресторант от този тип! Благодаря

Васил Николов
София / 28 Декември / 14:45 ч.

????

Елеонора Гонева
София / 28 Декември / 14:18 ч.
Антон Шолев
София / 27 Декември / 14:09 ч.

Прекрасно обслужване, любезен и усмихнат персонал, добра кухня. За пореден път грамажът, обявен в менюто, не съответства на действителния грамаж на порциите.

Райко Атанасож
София / 26 Декември / 14:25 ч.

Добро обслужване. Добра храна.

Анелия Ракова Ракова
София / 25 Декември / 20:52 ч.

Бих дала и 10 ⭐ Винаги отлична кухня и обслужване.

Боряна Маринова Маринова
София / 23 Декември / 16:30 ч.

Беше много вкусно! Обслужването - прекрасно! Весели празници!!!

Росен Колев
София / 23 Декември / 14:28 ч.

Както винаги, си изкарахме страхотно! Благодарим на целия екип за цялостното Ви обслужване и незабравимото преживяване! Желаем Ви весели празници :-)

Блага Клинчева Клинчева
София / 21 Декември / 14:06 ч.

Обслужване, храна и атмосфера са чудесни! Благодаря!

Иван Димов
София / 14 Декември / 15:47 ч.

Не ни начислиха отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Ваня Вучкова
София / 14 Декември / 14:51 ч.

Имах уникален рожден ден, благодаря ви!

Мария Попинска
София / 13 Декември / 16:11 ч.

Обслужването беше на ниво.

Вяра Дамянова
София / 13 Декември / 14:27 ч.
Васил Димитров
Варна / 11 Декември / 14:01 ч.
Много внимателен персонал. Страхотно обслужване и вкусна храна
Йоанна Георгиева
София / 10 Декември / 15:02 ч.
Стоянка Дамянова
София / 09 Декември / 18:22 ч.
Nikola Rusinov Rusinov
София / 07 Декември / 15:53 ч.

Беше страхотна вечер с изключително любезен сервитьор и персонал като цяло. Много благодарим.

Веселин Стоянов
Варна / 06 Декември / 15:16 ч.

Приятно обслужване и вкусна храна!

Мария радева
София / 01 Декември / 14:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сервитьорът, който ни обслужни беше изключително нахален и несъобразителен. От години посещавам Хепи, такова чудо не ми се е случвало.

Росен Колев
София / 28 Ноември / 18:20 ч.

Както винаги - превъзходно! Благодарности и адмирации на целия екип ;-)

Десислава Кръстева
София / 26 Ноември / 22:29 ч.
Margit Valkova
София / 23 Ноември / 05:55 ч.

Страхотно !

Владимир Райков
София / 20 Ноември / 16:26 ч.

Здравейте, Лошо впечатление ми направи, че сервитьорът самоопредели бакшиша си. Удържа си към 10лв, които така или иначе щяхме да му оставим. Преди да тръгнем го попитах как е решил да си самоизчисли бакшиша. Той предложи да ни върне парите, разбира се не съм ги взел, но направи лошо впечатление. Относно храната - всичко ни хареса. Поздрави.

Лариса Савчева
София / 18 Ноември / 22:41 ч.
Димитър Кирев
София / 17 Ноември / 13:54 ч.
Милена Андонова
София / 13 Ноември / 14:27 ч.

Уютно място, отлично обслужване и вкусна храна!

Елена Иванова
София / 05 Ноември / 11:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хепи е едно от любимите ни заведения. С удоволствие посещаваме ресторантите. За съжаление се разочаровахме от този в кв. Лозенец. Храната беше вкусна и прясна, но хигиената беше на ниско ниво, масата ни лепкаше, беше посипана със сол от предишни клиенти, обслужване с нацупена служителка......Определено няма да посетим отново! Предпочитаме други Ваши ресторанти!

Мартина Веселинова
София / 03 Ноември / 16:22 ч.
Ева Киркова
София / 27 Октомври / 15:06 ч.

Здравейте,беше приятно храната беше вкусна.

Роза Алафорт
София / 25 Октомври / 16:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката беше приятна, сервитьорите любезни и отзивчиви, но кухнята за разлика от предишни посещения ни разочарова. Порциите бяха по малки и зеленчуците на грил бяха силно прегорели.

Красен Василев
София / 24 Октомври / 14:32 ч.

Много приятно беше!

Кали Георгиева
София / 24 Октомври / 11:13 ч.
Daniela Petkova
София / 18 Октомври / 20:37 ч.
Идеално, благодарности към момичето разпоредител, за съжаление не запомних името. Но ще го посетим отново
Любомир Иванов
София / 17 Октомври / 16:28 ч.
Ognyan Ivanov
София / 15 Октомври / 14:09 ч.

Много съм доволен! Благодаря Ви

Петьо Тодоров
София / 07 Октомври / 19:45 ч.

Много добро обслужване

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 04 Октомври / 16:13 ч.
Антон Шолев
София / 02 Октомври / 14:07 ч.
Ирина Димитрова
София / 25 Септември / 14:32 ч.
Лариса Савчева
София / 24 Септември / 20:29 ч.
Любка Маринова
София / 23 Септември / 17:46 ч.
Radoslav Rangelov
София / 19 Септември / 20:21 ч.
Филип Пейков
София / 17 Септември / 12:08 ч.
petar karanakov
София / 15 Септември / 10:28 ч.
Чудесно, Реззо не направи много Хаппи. Благодарја Ви
Elena Dikova
София / 13 Септември / 09:02 ч.

Винаги Happy в Happy!

Деси Карагьозова
София / 12 Септември / 14:57 ч.
Обслужването беше много лошо,което ме сме свикнали да получаваме в Хепи,тъй като сме редовни клиенти и то,точно в този ресторант.
Александър Златанов
София / 11 Септември / 14:25 ч.

Както винаги прекрасно.

Margit Valkova
София / 08 Септември / 21:51 ч.

Страхотно ! Както винаги !!!!

Малина Борисова
София / 03 Септември / 17:41 ч.

Празнувахме чудесен рожден ден благодарение на приятната атмосфера и добро обслужване. Браво на колектива. Благодарим за шоуто.

Румяна Табакова
София / 30 Август / 14:40 ч.
Перфектно! Благодаря ви!
Петко
София / 30 Август / 14:03 ч.
Зорница Стоянова
София / 30 Август / 13:26 ч.

Страхотно, както винаги!

Александър Златанов
София / 30 Август / 00:48 ч.
Йоланда Герова Герова
София / 29 Август / 16:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Празнувахме рожден ден и персоналът на заведението ни направи великолепна изненада с поднасянето на домашната ни торта, която правихме с детето цяла сутрин. Донесоха я цяла процесия хора, с фойерверки, гръмка музика, усмивки и добро настроение. Получи се супер впечатляващо и неочаквано. Беше гвоздеят на вечерта. Ще го помним дълго и с удоволствие. Благодаря!

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 28 Август / 14:14 ч.
Даниел Йорданов
София / 27 Август / 14:42 ч.
Градината е страхотна,обстановката е приятна,само сервитьорите са малко нацупени.
Ани Веселинова
София / 27 Август / 14:36 ч.
Росица Тошева
София / 27 Август / 14:09 ч.
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 24 Август / 14:28 ч.
Вилизар Тодоров
София / 23 Август / 18:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна за разлика от обслужването. Сервитьорката Радина/Радостина с предаването на таблета за оценка обърна внимание да не объркаме оценката. Бавно обслужване.

Емилия Калчева
София / 22 Август / 14:43 ч.
Изключително добро обслужване, сервитьорката беше много симпатична. Чудесна храна!
София Зидарова Зидарова
София / 22 Август / 14:35 ч.
Всичко беше супер! Настаниха ни на масата, която искахме, за което благодарим сърдечно!
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 16 Август / 15:05 ч.
Любомир Андонов
София / 16 Август / 15:01 ч.
Ивайло Георгиев
София / 15 Август / 23:21 ч.
Отлична храна, отлично обслужване, отлична хигиена, отлична локаця... това е!
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 06 Август / 09:45 ч.
Калин Кънев
София / 03 Август / 17:31 ч.
Фарида Калбахани
София / 31 Юли / 18:06 ч.

отлично

Малина Борисова
София / 25 Юли / 15:51 ч.
Добра организация, бързо обслужване, разнообразно меню, суши на ниво. Често го посещаваме по всякакъв повод И без повод
Любка Маринова
София / 24 Юли / 11:19 ч.
Изключително доволни! Обслужването беше на ниво - отзивчив и любезен персонал, а храната беше много вкусна и прекрасно сервирана! Не сме чакали много, въпреки че ресторантът беше пълен. Определено ни стана любимо местенце, което ще посещаваме и за в бъдеще. Благодарим!
Симеон Бончев
София / 21 Юли / 14:51 ч.
Александър Серафимов
София / 21 Юли / 10:32 ч.
Ралица Димитрова
София / 20 Юли / 14:06 ч.

Обстановката е много приятна. Спрямо градината на Парадайз, тази ми допадна много повече

Зорница Стоянова
София / 18 Юли / 14:43 ч.
Много вкусна храна и любезно обслужване. Прекарахме чудесно, както винаги!
Елена Шуклева
София / 18 Юли / 14:03 ч.

Както винаги - бързо и вкусно. Добро отношение на сервитьорите.

Димка Ташкова
София / 17 Юли / 17:50 ч.
Всичко беше прекрасно ! Бях рожденичка, персонала се постара за чудесното настроение !
Mariana Kalinova
София / 17 Юли / 15:22 ч.
Както винаги, всичко беше отлично - вкусна храна, любезен персонал, приятно място за хубаво прекарано време!
Radoslav Rangelov
София / 16 Юли / 17:00 ч.

Топ

Кристиян Карабойчев
София / 16 Юли / 14:04 ч.

Супер обслужване, нямам никакви оплаквания.

ванина георгиева
София / 13 Юли / 14:11 ч.

Хепи прилича вече място за бързо хранене.Детското меню не ни хареса въобще,нездравословни предложения.Главната сервитьорка при повторна молба за малко кетчуп имаше наглостта да ни отговори троснато:Трябва да си разнеса първо нещата по другите маси.Прави два опита с два пос терминала,и на двата им бяха паднали батериите.Към градината няма вече кът за деца.

Йордан Иванов
София / 12 Юли / 14:37 ч.
Ставрула Дембелакис
София / 12 Юли / 14:06 ч.
Най-перфектното заведение от веригата!
Nikoleta Nikolova
София / 09 Юли / 14:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна , но отношението на сервитьорите ужасно !!!

Фани
София / 06 Юли / 14:41 ч.
Както винаги - вкусна храна, приятна обстановка и атмосфера, чудесно обслужване! - Комарите си хапнаха повече от нас, трябва да се помисли нещо по въпроса - репеленти, свещи против комари...
Ангелина Иванова Ivanova
София / 02 Юли / 13:22 ч.

Всичко беше чудесно! Благодаря!

Виолета Златанова
София / 02 Юли / 00:03 ч.
Лъчезар Павлов
София / 01 Юли / 14:06 ч.

Много добро обслужване и любезна персонал

Светлана Сухарева Сухарева
София / 23 Юни / 18:27 ч.
Виктория Кумчева
София / 21 Юни / 14:07 ч.

Супер

Asen Angelov
София / 20 Юни / 17:28 ч.

Прекарахме си чудесно, бяхме група приятели. Всичко беше наред с храната, а сервитьорът ни Момчил Младенов ни обслужи отлично - професионално и приятно.

Антон Нанков
София / 20 Юни / 14:26 ч.
Мая Моцова
София / 17 Юни / 15:12 ч.

Както венаги вкусно и с отлично обслужване.

Зорница Стоянова
София / 16 Юни / 12:25 ч.

Прекрасно, както винаги!

Кристиян Карабойчев
София / 14 Юни / 15:11 ч.

Супер обслужване!

Росен Колев
София / 12 Юни / 14:01 ч.

Както винаги - чудесно, вкусно, доволно....!

Валентин Тодоров
София / 11 Юни / 22:44 ч.

С изключени на това, че поръчаното шарено месо беше сурово и го върнах, за да го сложат още малко на скарата, останалите неща от поръчката бяха на ниво

Иво йотов
София / 07 Юни / 14:20 ч.
Добра храна на добра цена с отстъпката на Реззо.
Стамен Едрев
София / 07 Юни / 14:03 ч.
Беше страхотно, БЛАГОДАРЯ!
Никола Раевски
София / 04 Юни / 14:41 ч.
Димитринка Николова
София / 03 Юни / 19:29 ч.

Храната и обслужването са перфектни

Росен Колев
София / 03 Юни / 14:11 ч.

Вчера си изкарахме както винаги: вкусно, весело, уютно, забавно с много усмивки и перфектни гостоприемство и обслужване.

Mirena Ancheva
София / 02 Юни / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше посредствена. Сервитьорката високомерна и отговатяше с подчертано раздразнение на въпросите ми относно алергени. Не препоръчвам!

Христо Кацаров
София / 31 Май / 14:55 ч.
Всичко беше идеално. Младият мъж, който ни обслужваше беше много любезен и поведението му беше изключително професионално. Търпението му с нас беше впечатляващо. С удоволствие ще посещаваме хепи и в бъдеще.
Мария
София / 30 Май / 17:47 ч.
Изключително пренебрежително отношение от страна на “сервитьора”
Росен Колев
София / 20 Май / 14:08 ч.

Както винаги си изкарахме перфектно, но имате проблем със софтуера на анкетата, която попълваме при плащането на сметката

Катя Нанкова
София / 17 Май / 14:27 ч.
Много съм доволна, масата ни беше на хубаво място, храната и обслужването перфектни!
Любомир Дойчев
София / 14 Май / 14:14 ч.
Юлиана Станчева
София / 11 Май / 14:00 ч.
Альона Казанжи
София / 09 Май / 18:42 ч.
Всичко е било супер, както винаги.
Dimitar Bochev
София / 04 Май / 00:47 ч.
Radoslav Rangelov
София / 02 Май / 20:19 ч.

Храна: топ! Обслужване: топ! Сервитьора: топ! С една дума: класика!

Ива Петрова
София / 30 Април / 14:15 ч.

Чудесни храна и обслужване!

****** ******
София / 24 Април / 07:28 ч.
Всичко перфектно!
Емил Николов
София / 22 Април / 18:29 ч.

Отлична кухня и атмосфера. Любимо място което ще посетим отново и отново!

Даниела Христова
София / 18 Април / 17:45 ч.
Йоанна Ангелова
София / 18 Април / 14:26 ч.
Виктория Генадиева
София / 11 Април / 16:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
София Зидарова Зидарова
София / 11 Април / 09:31 ч.
Всичко беше чудесно!
Джули
София / 10 Април / 13:41 ч.
Вилизар Тодоров
София / 09 Април / 20:31 ч.
Ивелина Жотева
София / 05 Април / 14:30 ч.
Росен Колев
София / 03 Април / 14:02 ч.
Както винаги - отлично
Надя Димитрова
София / 02 Април / 18:43 ч.
Калина Георгиева
София / 01 Април / 21:22 ч.
Росен Колев
София / 01 Април / 14:45 ч.

Както винаги - всичко беше перфектно! Благодарим на Хепи Лозенец, за страхотната храна и страхотното домакинство

Ваня Цончева
София / 31 Март / 10:04 ч.
Alexander Ekimov
София / 26 Март / 18:09 ч.

Напуснахме ресторанта. Помолих да ни настанят във вътрешната зала. Сервитьорката ме изпрати да търся хостеса. Хостесата очакваше да знам номер на масата и се държа хрубо.

Даниела Диманова
София / 26 Март / 15:39 ч.
Ана Апостолова-Млъзева
София / 21 Март / 16:03 ч.
Радослава Михайлова
София / 20 Март / 16:56 ч.
Всичко беше прекрасно.
Елена Караташева
Пловдив / 20 Март / 14:02 ч.

Мил сервитьор и вкусна храна(както инаги в Happy) !

Елена Стоянова
София / 20 Март / 08:57 ч.
Всичко беше идеално.
Георги Илиев
Стара Загора / 19 Март / 13:03 ч.
Лъчезар Спасов
София / 13 Март / 14:23 ч.
Добре беше
Росен Колев
София / 11 Март / 16:51 ч.

Както винаги, всичко беше перфектно: вкусна храна, отлично обслужване! Благодарим Ви Хепи Лозенец ;-)

Ива Цветкова
София / 06 Март / 21:18 ч.
Радослава Михайлова
София / 06 Март / 17:40 ч.
Обслужването, както винаги, перфектно. Новото ориенталско меню ми допадна.
Росен Колев
София / 03 Март / 14:40 ч.

Отлично, както винаги! Благодарим Ви за чудесното изкарване! :-)

Росен Колев
София / 03 Март / 14:39 ч.

Както винаги, си изкарахме отлично, чудесно, весело, забавно и мноооого вкусно! Благодарим Ви Хепи Лозенец за великолепното гостоприемство! ????????????????????

Румен Андреев
София / 03 Март / 14:33 ч.

Винаги в Happy!

Моника Йорданова
София / 01 Март / 20:45 ч.

екстра

Елизабет Карадимчева
София / 27 Февруари / 20:12 ч.
Превъзходно ! Препоръчвам го ! Много добър ! Много съм доволен ! Прекрасно обслужване ! Mного вкусна храна и прекрасна обстановка ! Ще го посета пак !
Малина Борисова
София / 25 Февруари / 17:49 ч.
Mihail Peshevski
София / 24 Февруари / 16:42 ч.
Всичко което поръчахме беше вкусно, момичето което ни обслужваше беше учтиво, но масата беше под стълбището, и приличаше по скоро на столова. Жалко защото все пак Хепи държат на уюта в ресторантите си.
Светлана Младенова
София / 24 Февруари / 03:37 ч.
Най-спокойното Хепи, в което сме били. Прекрасна сервитьорка. Отдавна не бях виждала млад човек да се старае толкова.
Росен Колев
София / 20 Февруари / 16:32 ч.

Както винаги отлично! Има един въпрос: имам специфична обратбратна връзка към - кла можем да се свържем за да ми съдействате? Поздрави, :-)

Людмила Баева
София / 20 Февруари / 15:28 ч.

добри сте както винаги:)

Иво Василев
София / 19 Февруари / 15:16 ч.

Всичко беше на ниво.

Александър Младенлв
София / 11 Февруари / 18:07 ч.

Качествено обслужване и храна .

Лия Любенова
София / 07 Февруари / 17:44 ч.

За пореден път отстъпка не получихме.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с колегите от Happy Лозенец установихме, че се е получило недоразумение и по грешка са пропуснали да начислят отстъпката към сметката. Ресторантът поднесе своите най-искрени извинения. Задействана е ReZZo гаранция и клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение.

Margit Valkova
София / 05 Февруари / 14:25 ч.

Всичко беше страхотно ! Нашият сервитьор беше Петър!Изключително доволни сме от обслужването, наистина обслужване на високо ниво! Той беше изключително любезен и отзивчив през цялото време,усмихнат и си вършеше работата страхотно! Имате нужда от повече хора като него в екипа си! Успех!

Emil Devedjiec
София / 03 Февруари / 14:09 ч.
Elena Todorova
София / 03 Февруари / 10:52 ч.
Цено Петров
София / 30 Януари / 20:17 ч.

Обслужването беше отлично!

Огнян Ценев
София / 30 Януари / 14:16 ч.
Много приятно, благодаря.
Димитър Николов
София / 29 Януари / 20:19 ч.
Margit Valkova
София / 29 Януари / 14:44 ч.

Страхотно! Както всеки път !

Росен Колев
София / 28 Януари / 14:41 ч.

Отлично! Благодарим Ви! До нови срещи! ;-)

Мария Свиленова
София / 27 Януари / 16:30 ч.

Страхотно обслужване !

Елена Караташева
Пловдив / 23 Януари / 16:01 ч.

Леко забавяне от сервитьора, храната -вкусна както винаги!

Nikolay Abadjiev Abadjiev
София / 19 Януари / 14:04 ч.
Всичко беше супер!
Миглена Ушева
София / 15 Януари / 16:07 ч.

Като изключим паркинга, които е прекалено малък, всичко останали беше страхотно.

Ангел Раев
София / 13 Януари / 14:17 ч.

Много сме доволни детето беше много щастливо, че ни изпяха песничка за Честит рожден ден.

Красимира
София / 11 Януари / 15:30 ч.

Както винаги, останахме много доволни от обслужването и от храната.

Ива Цветкова
София / 10 Януари / 14:08 ч.
Нина Даганова
София / 10 Януари / 08:47 ч.

много спокойно и приятно

Сергей Савелев
София / 09 Януари / 18:46 ч.
Альона Казанжи
София / 08 Януари / 22:55 ч.

Много добре си изкарахме. Резервацията ни беше за 19:30. Подранихме с 30 мин и двама души повече (общо 8 души). Без проблем ни настаниха на по-голяма маса, за да може да се съберем всички. Обслужването беше бързо и момичето много любезно. Обстановката е доста уютна и спокойна! Хареса ни повече от другите Хепита: Младост, Мол(София), Хепи Света Неделя

Verislava Benova
София / 07 Януари / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше ужасно. Две от децата имаха имен ден вчера. Настаниха се и тъкмо започнаха да разглеждат менюто, сервитьор дойде и ни каза, че преди минути е взето решение тази вечер да не се предлага суши меню. помолихме ги да направят изключение, обяснихме, че сме направили резервация само защото децата искаха суши на техния празник. Сервитьорите говориха с някого и казаха, че не може де се направи изключение. Платихме бутилката вода, която бехме поръчали докато избираме, станахме и си заминахме. Пътуваме много извън страната. Подобно нещо не би се случило в нито една друга развита държава. Безкрайно сме разочаровани.

Александър Серафимов
София / 30 Декември / 10:33 ч.
Емил Бъчваров
София / 29 Декември / 14:28 ч.

Приятна атмосфера, разнообразна, богата кухня и отлично обслужване! Прекарахме прекрасна вечер с приятели...

Александър Султанов
София / 29 Декември / 14:05 ч.
Metodi Lazarov
София / 28 Декември / 17:32 ч.
Даниела Христова
София / 20 Декември / 14:31 ч.
Венеция Кръстева
София / 15 Декември / 19:08 ч.
Наталия Ерменкова
София / 08 Декември / 18:39 ч.

Прекрасно: красиво и вкусно!

Радослава Михайлова
София / 05 Декември / 15:42 ч.

Храната е вкусна, макар повечето ястия да са леко пресолени през последната година, в сравнение с преди. Обслужването е винаги перфектно.

borislava todorova
София / 04 Декември / 19:59 ч.

Храната беше вкусна и всичко беше на ниво, като изключим странното нещо, което открих в яденето. Беше парче, нещо като от силиконов прибор за готвене.

Хари Манолов
София / 30 Ноември / 23:56 ч.
Любимото ни заведение, винаги е много вкусно и на високо ниво.
Росица Станоева
София / 29 Ноември / 14:23 ч.

Изключително мил и внимателен персонал. Приятна атмосфера и вкусна храна.

Иван Йорданов
София / 26 Ноември / 14:43 ч.
Фани Тодорова
София / 25 Ноември / 14:03 ч.
Всичко беше прекрасно! Изкарахме незабравим празник. Благодарим!
Иво Ивов
Варна / 24 Ноември / 16:11 ч.
Adrian Luklanov
София / 23 Ноември / 14:01 ч.

Всичко беше на ниво.

Даниела Христова
София / 22 Ноември / 19:46 ч.
Мария Свиленова
София / 21 Ноември / 11:01 ч.
Страхотно място и обслужване.
Сергей Миланов
София / 15 Ноември / 14:38 ч.
Anelia Doutcheva
София / 14 Ноември / 14:42 ч.

Много съм доволна от обслужването и храната!

Валерия Владимирова
София / 12 Ноември / 14:29 ч.
Мая Моцова
София / 11 Ноември / 09:02 ч.
Както винаги, много вкусно с отлично обслужване.
Васил Мишинев
София / 10 Ноември / 15:11 ч.

Всичко беше на ниво. Богато и разнообразно меню, вкусно приготвени ястия, отлично обслужване, бързо, навременно, винаги близо до нас. Браво!!!

Loreta Petrova
София / 09 Ноември / 15:46 ч.
Вероника Кирилова
София / 06 Ноември / 14:07 ч.
Kameliya
София / 03 Ноември / 14:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше всичко на ниво, само където ми се забави основното ястие. Но като цяло съм доволна

Юрий Радков
София / 02 Ноември / 14:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отстъпката беше малко по-малко от 5% вместо обявените 15%

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспондеция с ресторанта установихме, че клиентите са консумирали ястия от обедното меню, което не подлежи на отстъпки и е отбелязано в условията за резервация.


"4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. "
 

Lazar Tomovski
София / 31 Октомври / 14:05 ч.
Лидия Илиева
София / 25 Октомври / 14:24 ч.

Храната беше много вкусна, но отстъпка от 20% не ни беше начислена, въпреки че при настаняването ни провериха резервацията.

Драгомир Стефанов
София / 23 Октомври / 21:49 ч.
Диян Цветков
София / 21 Октомври / 15:29 ч.

Обстановката, обслужването, храната и настроението по време и след посещението са отлични!

Диана Славкова
София / 17 Октомври / 18:15 ч.
Veselin Naidenov
София / 12 Октомври / 11:13 ч.
Перфектно обслужване и отлична кухня!
Стас Александров
София / 12 Октомври / 00:55 ч.
Калина Цекова
София / 07 Октомври / 15:16 ч.
Елена Заркова Заркова
София / 07 Октомври / 14:13 ч.
Даниела Христова
София / 06 Октомври / 13:12 ч.
Ирина Димитрова
София / 04 Октомври / 08:23 ч.
Радослава Михайлова
София / 02 Октомври / 16:00 ч.

Обслужването беше прекрасно, храната- също, но последните няколко пъти всичко е доста пресолено. Вкусно е, но и дресинги, и сосове са с много сол.

Plamen Velikov
София / 01 Октомври / 14:11 ч.
Димитрина Недялкова
София / 30 Септември / 13:27 ч.

С храната всичко беше наред. Забавиха се с първоначално обслужване, което не се е случвало до сега, винаги идват да вземат поръчка поне за напитките , сега чакахме 30-40 Мин... След това нещата не се бавиха. Издразних ме това, че въпреки че бях с тези резервация, нямаше отстъпка, беше маса за 8 човека и ми се обаждаха по телефона за потвърждение, но в съобщението по вайбъра за потвърждение пишеше без отстъпка и реших, че по принцип така излиза, а на място ще ни направят отстъпката, защото миналата година като запазвах по същия начин имаше отстъпка, въпреки че във Вайбър съобщение пак пишеш, че е без.

Илияна Янева
София / 28 Септември / 21:01 ч.

Много сме доволни от обслужването и храната.Ще посетим Хепи отново

Александър Султанов
София / 22 Септември / 19:08 ч.
Даниела Христова
София / 22 Септември / 11:23 ч.

Сервитьорите, които ни обслужваха бяха изключително любезни и отзивчиви. Хубаво е, че в менюто има нови предложения, но не е лошо да върнете и спагетите с морски дарове, които ни бяха любими

Даниела Христова
София / 14 Септември / 22:40 ч.
Хубаво е, че има нови предложения в менюто. Сервитьорката беше любезна и отзивчива.
Александър Серафимов
София / 14 Септември / 11:38 ч.
Радослава Михайлова
София / 07 Септември / 15:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Винаги и храната, и обслужването са на ниво.

Дима Димитрова
София / 28 Август / 00:54 ч.

Благодаря за прекрасното внимание и обслужване. При вас наистина човек може с удоволствие да се наслади на вкусната храна.

Дима Димитрова
София / 28 Август / 00:48 ч.

Много вкусни ястия. Благодаря за прекрасното обслужване.

Силене Младенова
София / 22 Август / 15:20 ч.

Уникална храна, уникално обслужване!

Зорница Стоянова
София / 21 Август / 17:17 ч.
Conell Roldan Mutlu
София / 20 Август / 15:53 ч.

everythink perfect! Staff and Menü are very good

Румен Андреев
София / 20 Август / 15:45 ч.

Много приятно

Зорница Стоянова
София / 19 Август / 14:19 ч.
Мартин Перчемлиев
София / 19 Август / 14:19 ч.
Прекарахме си страхотно. Атмосферата беше много добра. Храната на много високо ниво. Всичко беше много вкусно. Обслужването също беше добро. Цените са високи, но оправдани.
Yoana Lengerova
София / 18 Август / 15:35 ч.

Милена беше чудесна! :)

Зорница Стоянова
София / 15 Август / 17:33 ч.
Z D
София / 13 Август / 09:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната и обслужването бе добро, но пропуснаха да ни начислят отстъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Кремена Данева
София / 08 Август / 14:06 ч.

Всичко беше на ниво!

Румен Андреев
София / 05 Август / 18:50 ч.

Невероятно

Мелани Начева
София / 01 Август / 16:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването не беше на ниво, идваха да ни вземат поръчката няколко пъти, защото не бяха разбрали какво искаме, отделно имахме повод, за който казахме на оправителката при настаняването, също така казахме 3 пъти на обслужващия ни сервитьор, накрая на вечерта изненада с торта, с която се знае хепи нямаше, беше доста разочароващо и елемента на изненадата беше съсипан. Не препоръчвам, определено може да се намери по приятна празнична обстановка.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение

Таня Ташева
София / 28 Юли / 20:03 ч.

Много мила сервитьорка и обслужване, но авокадото беше зелено и хрупкаво и в нудлите с морски дарове имаше общо 3 :) Тя направи всичко възможно и ги замени, но така или иначе бяхме преполовили вечерята.

Десислава Василева
София / 28 Юли / 15:03 ч.

Поради проблем с климатика на 2-рия етаж не ни настаниха там. Обслужването е на ниво.

Йорданка Христова
София / 26 Юли / 19:11 ч.

Всичко беше страхотно.

Габриела Славева
София / 24 Юли / 14:08 ч.

Добро обслужване. Храната беше добра.

Румяна Митраджиева
София / 21 Юли / 16:06 ч.

Платихме с карта, но не излезе бележка и управителя ни забави с 20 мин, докато си направи всички необходими проверки. При нас излизаше, че банката е резервирала сумата. Управителя и той виждаше , че плащането е минало, но въпреки това ни задържа, докато колегите му от ИТ екипа не потвърдиха. Можеше поне по една вода да ни предложи, докато го качаме.

Ценка Моянова-Иванова
София / 19 Юли / 15:33 ч.
Всичко беше прекрасно!
Христо Христов
София / 16 Юли / 21:26 ч.
Борислава Цолова
София / 13 Юли / 15:05 ч.
Доволни сме много от качеството и количеството на порциите както и от отношението на екипа
Огнян Ценев
София / 11 Юли / 14:11 ч.

Много приятна обстановка, съвършена кухня

Nikolay Ivanov
София / 07 Юли / 15:24 ч.

Прекрасно обслужване,точно каквото се очакваше

Rozaliya Lazarova
София / 04 Юли / 16:33 ч.
София Зидарова Зидарова
София / 20 Юни / 16:01 ч.
Страхотно!
Денислав Минев
София / 15 Юни / 09:49 ч.
Чудесна обстановка, добро обслужване и много добра храна. Благодаря!
Виолета Минкова
София / 12 Юни / 20:56 ч.

Както винаги вкусна храна и чудесно обслужване!

Красимира
София / 04 Юни / 17:05 ч.

Както винаги получихме отлично обслужване! Чудесно място за среща с приятели.

Наталия Цекова
София / 04 Юни / 16:13 ч.

Здравейте Редовен клиент съм на вашите заведения и особено на този в Лозенец можете да го видите от честите ми резервации чрез Rezzo. За съжаление вчера имах най-лошото си преживяване по време на вечерята ми с роднини в ресторант Лозенец в деня на рождения ми ден 03/06. През целия ни престой нашият сервитьор демонстративно ни игнорира. По-специално, докато му звъняхме от звънеца, за да поискаме сметката, той ни игнорира 20-25 минути. Въпреки молбите ни към други сервитьори, които му казаха, че искаме сметката, той все още ни игнорира. В крайна сметка сметката дойде от друг сервитьор и едва след моя молба се появи началникът на смяната, който се опита да ни успокои, като направи отстъпка от сметката. Искам да добавя, че никой от персонала не се извини, самият сервитьор Калин Зашев, дори отново се появи показателно неразкаян и провокативен пред нас. Бих искала да подчертая, че подобно поведение е немислимо и петни имиджа на вашите ресторанти. Очаквам вашите действия по случая , както и обратна връзка към мен, тъй като ще ми е приятно да остана ваш редовен киент и да посещавам ресторантите с удоволствие при специални условия. поздрави Наталиа цекова

Димитър Диков
София / 04 Юни / 14:54 ч.
Антон Николов
София / 31 Май / 14:59 ч.
Новото лятно меню на ресторанта е прекрасно, а след вечеря си тръгнахме хепи :) Благодарим!
Todor Todorov
София / 30 Май / 14:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше чудесно, както винаги в ресторантите от веригата. Обслужването беше отлично, храната - вкусна, обстановката - много приятна. Задължително пак ще посетим.

fatmepach@gmail.com
София / 13 Май / 09:18 ч.
Александър Серафимов
София / 09 Май / 08:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Димитрина Недялкова
София / 03 Май / 17:09 ч.
Много добре
Ралица Александрова
София / 03 Май / 15:08 ч.
Много добре. Храната е прекрасна.
Алина Данилюк
София / 26 Април / 14:10 ч.

Всичко беще добре. Но жалко, че на Теркса няма чадъри((

ванина георгиева
София / 25 Април / 17:18 ч.

От храната не бяхме доволни от поръчаната пилешка пържола с манатарки и печени картофи.Беше ни донесена картофена салата вместо печени картофи за гарнитура.Доста се опитваха да ни убедят и сервитьорката и управителката ,че това са пържени картофи.Върнахме тази поръчка.Поръчахме си три ягодови мохита,не можеха да се пият от огромното количество лед,запушваха се всички сламки,вадихме лед с допълнителни чаши и лъжици.Не си го поръчвайте ,не става.Накрая ни донесаха таблет ,който не работеше и не можахме да да отговори на анкетата.Може би на недоволните клиенти носят такива таблети.Направиха ни отстъпка 25 процента вместо 15 ,заради върнатата поръчка и некачествените коктейли.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторант Happy Лозенец отново поднесоха своите извинения на клиента, като са взели незабавни мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Иво йотов
София / 22 Април / 15:03 ч.
Като за Хепи е добро. Иначе - става. Цените скочиха прекалено много.
Veselin Naidenov
София / 22 Април / 12:41 ч.
Наталия Цекова
София / 17 Април / 17:58 ч.

много лош опит храна много много осолена и обслужване много средно

Димитър Кьосев
София / 16 Април / 15:09 ч.

Семейството ми остана доволно. Любезен персонал. Хубаво меню.

Евгени
София / 16 Април / 15:06 ч.

Отлично обслужване, качеството на храната е по-скоро средно.

Даниела Христова
София / 16 Април / 14:58 ч.
Mustafa Mustafa
София / 14 Април / 15:32 ч.
Страхотно обслужване ,страхотна обстановка,много вкусна храна Всичко беше ок.
Veselin Naidenov
София / 13 Април / 14:19 ч.

Перфектно обслужване от севитьор Анастасия и отлична кухня.

Десислава Господинова
София / 08 Април / 14:02 ч.
Иван Йорданов
София / 03 Април / 18:56 ч.

Всичко беше топ

Илиян Михайлов
София / 02 Април / 17:16 ч.
Мая Моцова
София / 29 Март / 16:25 ч.

Както винаги, беше много приятно, спокойно, бързо обслужване и вкусна храна.

Krasimira
София / 27 Март / 15:09 ч.
Калин Иванов
София / 26 Март / 23:03 ч.
Обслужването беше бързо и качествено, храната също беше много добра (както винаги), но не ни направиха отстъпката по резервацията. Казаха, че след като са пуснали сметката - не може да се променя и предложиха десерт, което не беше най-доброто решение в случая.
todor nikolov
София / 25 Март / 19:12 ч.

perfektno i o6te novi ne6ta v menuto

Добрин Далов
София / 22 Март / 14:39 ч.
Много добро обслужване, храна и всичко друго на ниво. Не разбрах само защо в 22:00 приключва кухнята, и дори кафе не ни направиха след това.
Ани Нинова
София / 21 Март / 08:31 ч.
Кирил Коцев
София / 20 Март / 18:26 ч.

Всичко беше добре. Аз съм чест посетител на ресторанта.

Делчо Дичев
София / 20 Март / 14:15 ч.
Иван Йорданов
София / 19 Март / 14:52 ч.

Всичко беше чудесно , благодаря за организацията! Бихте ли могли да увеличите с половин час поне поръчките от бара ?

Стоянка Дамянова
София / 19 Март / 14:05 ч.

SUPEEER COOL THANK YOU!!!

Даниела Христова
София / 18 Март / 22:57 ч.

Обслужването и храната бяха чудесни!

Красимира
София / 16 Март / 16:05 ч.

Както винаги прекарахме чудесно! Отлично обслужване, супер свежо суши и приятна обстановка. Горещо препоръчвам.

Никола Атанасов Атанасов
София / 14 Март / 14:32 ч.
Юри Грудов
София / 13 Март / 14:52 ч.

Отлично

Светлозар Миланов
София / 09 Март / 14:06 ч.

Страхотно място ! Обслужването е на ниво !

Виктория Каменова
София / 08 Март / 19:00 ч.
Много сме доволни от обслужването и обстановката. Храната е вкусна и сервитьорката беше много усмихната и с чувство за хумор. :)
Бригита
София / 01 Март / 14:13 ч.

Чудесен персонал! Бързо обслужване!

Мартин
София / 01 Март / 06:16 ч.
Супер
Васил Мишинев
София / 24 Февруари / 12:19 ч.
както обикновено, уютно, бързо и вкусно
Veselin Naidenov
София / 19 Февруари / 22:31 ч.

Сервитьорът Димитър се постара доста за да изкараме приятно. Много професионално и топло онишение към клиентите.

Албена Христова
София / 14 Февруари / 17:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както споделих и написах в книгата Ви, бях очарована от полученото обслужване в лицето на Моника.

Димитър Стеваноски
Варна / 13 Февруари / 15:06 ч.
Галя Иванова
София / 08 Февруари / 15:09 ч.

Както винаги, страхотно обслужване и вкусна храна!

Виктория Аврамова
София / 05 Февруари / 10:49 ч.
Галя Иванова
София / 01 Февруари / 21:44 ч.

Както винаги, вкусна храна и професионално обслужване!

Христо Иванов
София / 31 Януари / 20:10 ч.

Прекарахме добре.

Десислава Симеонова
София / 16 Януари / 14:07 ч.
Slavcho Vladimirov
София / 13 Януари / 11:20 ч.
Ива Цветкова
София / 10 Януари / 14:21 ч.

Приятна обстановка, обслужването е на ниво. Единственото Хепи в София където правят сушито невероятно.

Krasimira
София / 09 Януари / 16:02 ч.
Симона Тищенко
София / 04 Януари / 14:20 ч.
Джули
София / 04 Януари / 13:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Най-красивият и уютен филиал на Хепи в централна София. ???????? А също и любезен персонал.

Лисичков
София / 21 Декември / 17:28 ч.
Както винаги всичко бе точно с резервацията, менюто е отлично, както и обслужването. Резервирането чрез реззо е голямо предимство и аз редовно го ползвам.
Даниела Христова
София / 12 Декември / 10:47 ч.

Резервацията беше спазена, сервитьорът, който ни обслужваше беше изключително внимателен, любезен и отзивчив. Добрата храна и приятна атмосфера допринесоха за нашето Приятно прекарване Препоръчвам

Даниела Христова
София / 08 Декември / 10:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията беше спазена, сервитьорката, която ни обслужва беше изключително мила и любезна. Препоръчвам!

Антон Николов
София / 06 Декември / 21:43 ч.
Любезен и отзивчив персонал. Чудесен и уютен ресторант.
Даниела Христова
София / 22 Ноември / 16:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Александра Табакова
София / 22 Ноември / 15:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Николай Витанов
София / 22 Ноември / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубава храна, добро обслужване.

Kristina Gurova
София / 15 Ноември / 19:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Скоро пак!

Даниела Христова
София / 14 Ноември / 14:14 ч.
Както винаги останахме много доволни от обслужването и храната, препоръчвам и благодаря!
Десислава Петкова
София / 13 Ноември / 14:02 ч.
Мая Моцова
София / 12 Ноември / 17:14 ч.

Както винаги много уютно, бързо и вкусно.

Darina Marinova
София / 17 Октомври / 21:37 ч.
ванина георгиева
София / 09 Октомври / 14:43 ч.
Исках да хапна шницел по виенски,наличен в менюто.Не можах, сервитьорката ми обясни,че сменят менюто и т.н., непрофесионално.С усещане бях и ,че не се спазват никакви мерки в заведението,седяхме си плътно маса до маса и беше пълно с хора .Не ми харесва и ,че клиенти като мен които са правили многократни резервации през rezzo нямат възможност да ползват отстъпки в този час в заведението.За редовни клиенти е препоръчително друго отношение.Иначе сервитьорката се стараеше.Храната е на средно ниво.
Джули
София / 28 Септември / 12:03 ч.
Свеж и учтив персонал, приятна атмосфера и вкусни ястия!
Бойка Стефанова
София / 16 Септември / 02:59 ч.
Страхотно. Любимо място!
Youri Kalinov
София / 08 Септември / 21:38 ч.
Добра храна и обслужване
Десислава Петкова
София / 30 Август / 14:28 ч.
Цветелина Варадинова
София / 14 Август / 20:09 ч.
Мая Моцова
София / 08 Август / 16:06 ч.
Димо
София / 30 Юли / 15:44 ч.

Здравейте, Всичко беше много хубаво, обслужване, храна, обстановка. Имам само един коментар към Вашия сайт - когато се прави резервация за Хепи Лозенец няма възможност за избор вътре в ресторанта, а само в градината. Преди я имаше тази възможност. От Хепи казаха да се обърна към Вас. Може ли да проверите, моля? Поздрави, Димо

д-р Райна Томова
София / 26 Юли / 16:39 ч.
Фарида Калбахани
София / 25 Юли / 14:53 ч.
отлично
Viktoria Dimitrova
София / 19 Юли / 15:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Перфектно обслужване. Страхотно вкусна храна. Приятна обстановка. Какво повече му трябва на човек, за да си изкара една приятна вечер с любим човек! Благодаря Ви.

Райна Лазаркова
София / 01 Юли / 14:32 ч.

Всичко беше чудесно, както винаги!

Лидия Маринова
София / 19 Май / 23:46 ч.
Александра Иванова
София / 10 Май / 17:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Алия
София / 05 Май / 01:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ива Цветкова
София / 04 Май / 14:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Уютна обстановка, вкусна храна и страхотен персонал!!!Благодаря за обслужването и отношението на сервитьорите!!!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo, бихме искали да Ви благодарим. Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Nina B
София / 20 Април / 14:22 ч.
Много добро обслужване
Наталия Соколова
София / 13 Април / 11:45 ч.
Изкарахме си чудесно!
Aнгел
София / 10 Април / 14:14 ч.
Перфектно прекарахме!
Даниела Христова
София / 07 Април / 19:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много добър вариант за обедно меню и отлично обслужване от страна на сервитьора

Десислава Петкова
София / 07 Април / 16:12 ч.
Стефка Тодорова
София / 05 Април / 05:40 ч.
Стефка Тодорова
София / 05 Април / 05:40 ч.
Виктория Ковачева
София / 22 Март / 16:27 ч.
Елена Котиркова
София / 20 Март / 14:29 ч.
Храната беше много вкусна. Обслужването също. С удоволствие бих посетила ресторанта отново!
Джули
София / 20 Март / 10:23 ч.
Много приятна атмосфера и учтив персонал. Ягодовото меню е много вкусно!
Николай Новков
София / 14 Март / 17:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Супер е

Гергана Велянова
София / 12 Март / 00:09 ч.

Супер обслужване. Приятна селекция от нови предложения.

Йордан Пенев
София / 09 Март / 16:39 ч.
Георги Койчев
София / 06 Март / 14:20 ч.
Прекарахме супер,обслужването беше на топ ниво !
Darina Marinova
София / 03 Март / 15:56 ч.
Иван Пенчев
София / 02 Март / 14:09 ч.
Мариуш Минков
София / 28 Ноември / 10:54 ч.
Храната идваше бавно и частично истинала. Като се прибрахме вкъщи, установихме че дрехите ни миришат на цигари. На другата сутрин се събудих от болки в стомаха.
Инна Дионисиева
София / 26 Ноември / 15:39 ч.
Много сме доволни от обслужването.Много спокойно място с хубав интериор и вежлив персонал и много вкусна кухня.Жалко,че няма да работи заради пандемията,,,,дано го отворят по-бързо...
Стефка Тодорова
София / 22 Ноември / 14:15 ч.
Мартин
София / 09 Ноември / 14:20 ч.
Best of the best!
Пепа Ананиева
София / 08 Ноември / 15:50 ч.
Отлично обслужване и адекватна организация в COVID обстановка
Емил Узунов
София / 02 Ноември / 23:51 ч.
Прекарах супер там !
D. Gerganova
София / 02 Ноември / 11:22 ч.
Теодор Бъчваров
София / 28 Октомври / 14:03 ч.

Храната беше вкусна, както винаги, и бързо сервирана. За щастие се спазват мерки за дистанция между масите, както и персонала носят маски. Обстановката е спокойна, заведението е изключително чисто и персонала е учтив с внимание към детайлите.

Лариса Савчева
София / 25 Октомври / 19:16 ч.
Велина Гергелчева
София / 25 Октомври / 17:57 ч.
Велина Гергелчева
София / 25 Октомври / 17:57 ч.
ванина георгиева
София / 22 Октомври / 14:59 ч.
Зимната градина вече е "градина " само по документи явно. Тя си е затворено пространство с разрешено пушене.Силно одимено помещение.Не препоръчвам за непушачи.Храната и обслужването са добри.
Мартин
София / 19 Октомври / 14:50 ч.

Уаууу

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 16 Октомври / 18:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Редовен клиент съм на Хепи Лозенец. Обслужването и този път беше добро. За храната - наложи се да върна поръчания Гавринос, защо не беше прясно изпържен, а претоплен в микровълнова фурна, умекнал и жилав.. Това не е стандарта на Хепи и не бива да се допуска! проф. Петко Тодоров

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 16 Октомври / 18:33 ч.
Редовен клиент съм на Хепи Лозенец. Обслужването и този път беше добро. За храната - наложи се да върна поръчания Гавринос, защо не беше прясно изпържен, а претоплен в микровълнова фурна, умекнал и жилав.. Това не е стандарта на Хепи и не бива да се допуска! проф. Петко Тодоров
Цветелина Варадинова
София / 14 Октомври / 15:46 ч.
Георги Георгиев
София / 11 Октомври / 15:55 ч.

Всичко беше страхотно !!!

Антоан Спасов
София / 07 Октомври / 13:33 ч.
Много приятна вечер! Персонала са много любезени млади хора и менюто е разнообразно. Поздравления за организацията!
Антоан Спасов
София / 07 Октомври / 13:33 ч.
Много приятна вечер! Персонала са много любезени млади хора и менюто е разнообразно. Поздравления за организацията!
Stanislav Petrov
София / 29 Септември / 16:24 ч.

Обстановката и обслужването беше отлично както винаги

Цветелина Варадинова
София / 20 Септември / 19:33 ч.
Георги Петров
София / 18 Септември / 15:32 ч.
Обслужването и храната бяха на очакваното добро ниво. Получихме предложената в резервацията отстъпка и закръглихме сметката с удоволствие :).
Виктория Каменова
София / 15 Септември / 15:43 ч.

Много добро обслужване.

Martin
София / 13 Септември / 16:00 ч.

Супер

Polly Savova
София / 12 Септември / 14:33 ч.
Супер, всичко беше ок, надявах се на часа навън, но те градина водят и големия декинг, който е с подвижен покрив.
Павлина Бакалова
София / 07 Септември / 22:49 ч.
Любомир Господинов
София / 07 Септември / 14:12 ч.
Чудесно обслужване и храна, както обикновено!
Вилма Паунова
София / 05 Септември / 15:31 ч.
Чудесно обслужване, вкусна храна и изключително приятна обстановка в Хепи-Лозенец. Благодаря ви!
Симеон Бончев
София / 02 Септември / 14:06 ч.
Любка Алексиева
София / 27 Август / 14:15 ч.
Отлична храна и обслужване, както винаги :)
Десислава Петкова
София / 26 Август / 14:11 ч.
Katerina Nikolova
София / 24 Август / 22:15 ч.
Всичко беше прекрасно, както винаги. Храната, обслужването и обстановката бяха на много високо ниво.
Мария Иванова
София / 21 Август / 14:29 ч.
Много добро обслужване и качествена храна!
Димо
София / 20 Август / 14:37 ч.
Храната този път не беше добра, обслужването лошо, а и масата беше за 3-ма човека, не за 4 както бях поръчал. Известно време няма да посещавам това заведение
Asen Angelov
София / 13 Август / 14:59 ч.
Прекрасно си прекарахме, но музиката беше много силна и не можехме да си чуем приказката много-много :-)
Десислава Петкова
София / 13 Август / 14:17 ч.
Snezhana Tzvetkova
София / 11 Август / 11:32 ч.
Венета Бончева
Бургас / 04 Август / 14:11 ч.
Всичко беше страхотно , Благодаря !
Мартин
София / 03 Август / 14:36 ч.
Еха!
Любка Алексиева
София / 02 Август / 16:08 ч.

Отлична храна и обслужване, както винаги в Хепи.

Снежана Рангелова Рангелова
София / 02 Август / 15:14 ч.
Мартин
София / 27 Юли / 14:00 ч.
Лауууу
Ирина Цончева
София / 26 Юли / 18:16 ч.
Светослава Стоицова
София / 26 Юли / 14:02 ч.
Отличен сървиз!
Добрин Далов
София / 24 Юли / 10:23 ч.
Всичко беше наред, с изключение на силата на музиката, наложи се няколко пъти да помолим персонала за намаляване, след което по тайнствен начин следваше ново увеличаване на силата на звука, и разговорът беше доста затруднен.
Мартин
София / 20 Юли / 14:03 ч.
Яката работа!
Ивайло Герчев
София / 15 Юли / 14:03 ч.
Всичко беше чудесно - и обслужването, и храната!
Мартин
София / 13 Юли / 14:42 ч.
Яко
Таня Бойчева
София / 12 Юли / 14:55 ч.
Прекрасна обстановка, обслужване и храна!
Asen Angelov
София / 12 Юли / 14:01 ч.
Всичко беше наред - и с храната, и с обслужването.
Иванна Симеонова
Перник / 08 Юли / 16:07 ч.

Беше много спокойно и чисто. Имахме избор на маса. Персонала беше учтив, а храната всусна - както винаги!

Мартин
София / 03 Юли / 14:14 ч.
Яко
Hristo Velev
София / 28 Юни / 14:50 ч.
Йоан Митов
София / 26 Юни / 14:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бургерът беше вкусен, но месото беше твърде малко и не покриваше цялата питка.

Таня Бойчева
София / 21 Юни / 16:34 ч.
Обстановката, обслужването и храната бяха супер.
Мартин
София / 15 Юни / 14:17 ч.
Перфектно!
Христо Асеновв
София / 10 Юни / 14:38 ч.
Приятно място (в градината) за хапване.
Ива Петрова
София / 08 Юни / 15:20 ч.
Добро обслужване и вкусна храна. Масите са на безопасно разстояние и обстановката е спокойна и приятна!
Мартин
София / 08 Юни / 14:07 ч.
Перфектно!
Валери Стоянов
София / 07 Юни / 13:16 ч.
Антоанета Бонева
София / 31 Май / 15:51 ч.
Славянка Петрова
София / 30 Май / 15:53 ч.

Страхотно

Мартин Ковачев
София / 26 Май / 22:36 ч.
Anton
София / 24 Май / 11:52 ч.
Супер добре си изкарахме. Сервитьорката и персонала бяха много любезни и се интересуваха постоянно дали всичко е наред, но не и натрапчиво. Уникално преживяване!
Мартин
София / 22 Май / 15:47 ч.
Десислава Петкова
София / 20 Май / 14:59 ч.
todor nikolov
София / 18 Май / 18:24 ч.
вкусно и комфортно
Мартин
София / 18 Май / 14:21 ч.

Страхотно

Галя Димитрова
София / 18 Май / 11:31 ч.
Приятно място с много любезен персонал!
Ирина Соколова
София / 11 Май / 17:31 ч.

Като цяло е много приятно, но ми направи впечатление, че нашата салата Цезар с калмари нямаше нищо общо с тази на съседната маса - предполагам заради отстъпката.

Kristina Gurova
София / 10 Май / 15:55 ч.
Ивета Спасова
София / 15 Март / 13:25 ч.
Всичко беше супер
Мариуш Минков
София / 10 Март / 17:53 ч.
Много добро обслужване, останахме доволни
Спаска Александрова
София / 09 Март / 16:56 ч.
Много удобно за резервация през ReZzO.bg . Много приятно изкарване в хепи Лозенец. Препоръчвам.
Димитър наумов
София / 05 Март / 08:31 ч.
Всичко беше чудесно. Благодаря и за Вашето съдействие.
Natali Nikolova
София / 03 Март / 23:55 ч.
Има доста по-добри Happy-та!
Ognyan Ivanov
София / 01 Март / 16:55 ч.
Много съм доволен ! Благодаря Ви !!
Иво йотов
София / 28 Февруари / 14:06 ч.
храната е добра, но обслужването беше от разсеяна сервитьорка
Валери Стоянов
София / 27 Февруари / 21:22 ч.
Страхотни професионалисти!!!
Иво йотов
София / 26 Февруари / 14:15 ч.
много добро обслужване, хубава храна, малко бавничко ставаше, щот момите некви нови, но и така бива. доволен съм.
Detelina Nedelcheva
София / 25 Февруари / 14:19 ч.
Изключително сме възмутени от обслужването. От дълги години сме клиенти на веригата, посещаваме различни ресторанти, вкл. и този в Лозенец, но момичето, на което попаднахме вчера да ни обслужва беше толкова неадекватно, да не говорим, че празнувах рожденият си ден там.
Весела Трайкова
София / 24 Февруари / 15:05 ч.
Всичко беше наред, освен телешките бифтеци, вместо кръглите такива, поднесоха едни елипсовидни и по-тънки, чийто вкус не е същият.
Цветелина Симеонова
София / 24 Февруари / 09:41 ч.
Сия Шехтанова
София / 22 Февруари / 14:38 ч.

Чудесно обслужване, много вкусна храна!

Поли
София / 17 Февруари / 21:26 ч.
Светла Георгиева
София / 17 Февруари / 16:04 ч.
Беше страхотно - обслужването, обстановката, храната. Отново ще посетим.
Илия Илиев
София / 15 Февруари / 15:26 ч.
Мариуш Минков
София / 11 Февруари / 23:07 ч.
Храната беше вкусна, обслужването без грешка. Вмирисахме се на цигари, въпреки че бяхме в дъното на салона за непушачи. Това е обичайно напоследък и напълно обяснимо с широко отворените врати между двата салона.
Десислава Петкова
София / 09 Февруари / 14:52 ч.
Иван Захариев
София / 05 Февруари / 14:01 ч.
Златина Стоянова
Бургас / 03 Февруари / 16:17 ч.
Приятна обстановка. Много добро обслужване от страна на сервитьора!
Виолета Минкова
София / 02 Февруари / 10:45 ч.
Доволни останахме, както в повечето случаи. Обслужването беше много добро и храната беше вкусна.
Мая
София / 01 Февруари / 14:37 ч.
Emilia
София / 21 Януари / 16:25 ч.
Венцислав Велев
София / 19 Януари / 14:24 ч.
Elena Todorova
София / 18 Януари / 18:40 ч.
Ирина Цончева
София / 17 Януари / 21:57 ч.
Мариуш Минков
София / 15 Януари / 22:22 ч.
Храната от българското беше доста зле. Тежка и мазна. Опитахме да споделим впечатления през таблета, но времето изтече и не успяхме. Нито сервитьорката нито управителя бяха особено ангажирани
Мариуш Минков
София / 15 Януари / 22:19 ч.
Всичко беше наред като храна и обслужване. Останахме доволни.
Asen Angelov
София / 13 Януари / 17:29 ч.
Отлично.
Ивелина Янкулова - Харизанова
София / 13 Януари / 08:19 ч.
Alex Popov
София / 12 Януари / 20:49 ч.
Десислава Петкова
София / 12 Януари / 14:23 ч.
Aнгел
София / 12 Януари / 14:05 ч.
Беше перфектно както почти винаги! Дерзайте!
Марио Димитров
София / 09 Януари / 09:14 ч.

Кухнята и обслужването бяха добри. Зимната градина доста опушена!

Десислава Петкова
София / 05 Януари / 14:09 ч.
Десислава Петкова
София / 05 Януари / 14:07 ч.
Весела Трайкова
София / 31 Декември / 14:47 ч.
Всичко беше много добре, освен температурата- човек идва със зимни дрехи, а вътре е горещо като за летни
Мирослав Томов Томов
София / 31 Декември / 14:23 ч.
Храната и обслужването са чудесни. Температурата във вътрешната зала е малко по-висока от тази на комфорта. Задължително всеки трябва да е предвидил тениска или блуза с къс ръкав.
Кристина Пенчева
София / 29 Декември / 14:02 ч.
Десислава Петкова
София / 23 Декември / 15:34 ч.
Десислава Петкова
София / 21 Декември / 17:31 ч.
Мирослав Томов Томов
София / 20 Декември / 15:38 ч.
Обслужването и храната са чудесни. Единствено температурата в заведението (вътрешна зала) е извън зоната на комфорт. Прекалено горещо е дори, ако човек остане по къс ръкав.
Мирослав Томов Томов
София / 20 Декември / 15:36 ч.
Всичко е чудесно, освен температурата във вътрешната зала. Градусите са доста над зоната на комфорт. Прекалено е топло. Дори по къс ръкав е леко неприятно.
Мирослав Томов Томов
София / 20 Декември / 15:34 ч.
Храната е вкусна. Обслужването е приятно и на добро ниво. Единствена забележка имам към обстановката. В заведението (вътрешна зала) е прекалено горещо. Дори по тениска е леко неприятно.
Иван Ангелов
София / 18 Декември / 18:35 ч.
Даниела Христова
София / 17 Декември / 18:27 ч.
Прекарахме чудесна вечер храната беше вкусна, обслужването любезно и и приятно Препоръчвам,!
Martin Stoyanov
София / 15 Декември / 22:03 ч.
Много уютно място. Ходим (познати, семейсто и приятели) там редовно.Храната се сервира бързо и е вскусна. Нови менюта всеки сезон...има ли нужда да продължаваме. Препоръчвам на всеки!
Юлиян Попов
София / 11 Декември / 17:07 ч.
Даниела Христова
София / 09 Декември / 11:29 ч.
Albertina Nikolova
София / 09 Декември / 11:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше под всякаква критика. Нищо общо с предлаганото в ресторанта им на Тодор Каблешков - често посещаван. Месото препечено, донесоха ни сирене, което е приготвено няколко часа по-рано (запечено сирене). Бифтекът трябваше да бъде с чедър, но такъв трудно се откриваше и месото нямаше същия приятен вкус, който има на други места. Цялостно ОТВРАТИТЕЛНО. Тръгнахме си гладни. Няма да стъпя, нито ще препръчам на познати и приятели локацията в Лозенец. Обслужването беше добро, но това, за което реално отидохме, не.

Лидия Канева
София / 26 Ноември / 16:05 ч.
Изкарахме чудесно, много мил персонал и хубава храна.
Виолета Минкова
София / 23 Ноември / 14:14 ч.
Всичко беше много вкусно.
Диляна Шопска
София / 22 Ноември / 23:04 ч.
Храна, обслужване и напитки - всичко беше прекрасно
Иво йотов
София / 14 Ноември / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

беше приятно. масата не беше най-добрата, а не поискаха да ме преместят на друга, защото били резервирани, а за съжаление за мен бяха резервирали най-кофти позиционираната маса, но иначе обслужването беше много добро, храната също - единствено порциите са много по-малки от това, което е снимано в менюто.

Ирина Динева
София / 10 Ноември / 19:20 ч.

Изключително добро и бързо обслужване!

Валя Попова
София / 08 Ноември / 09:18 ч.

Всичко беше повече от добре. Подранихме за резервацията и въпреки това ни уважиха отспъпката. Пак ще ги посетим.

Таня Сакова
София / 29 Октомври / 14:13 ч.
Много добра кухня. Полина (дамата, която ни обслужваше) беше много любезна. Всичко с резервацията беше наред.
Десислав Ралчев
София / 28 Октомври / 09:58 ч.
Георги Христов
София / 27 Октомври / 16:30 ч.
desislava tsenova
София / 27 Октомври / 01:44 ч.
Димитър Димитров
София / 14 Октомври / 20:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше студена, порцията беше по малко от обикновенно

Малина Борисова
София / 11 Октомври / 14:06 ч.
Мариуш Минков
София / 10 Октомври / 14:24 ч.
Христина Драготинова
София / 10 Октомври / 12:49 ч.
Калина Бъркалова
София / 07 Октомври / 14:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше много студено, никога не е било така, не комфортно, забравени поръчки, за пръв път ми се случва да виждам нещо в менюто а на живо да е под всякаква критика. Почти нямаше хора, а чакахме прекалено много време за всичко, дори за сметката. Винаги оставям отстъпката, че дори и отгоре, този път просто търпението ми и това, че виждам как на сервитьркара въобще не и се занимаваше, дори беше изнервена видно. Този път съм разочарована.

Стефка велчева
София / 07 Октомври / 09:58 ч.
Превъзходно, както винаги!
Asen Angelov
София / 05 Октомври / 14:03 ч.
Прекарахме чудесно, но умряхме от студ в зимната градина. Деница ни обслужи отлично, както винаги!
Надежда Стоянова
София / 30 Септември / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително разочарована останах от обслужването си. Бях с приятелка, по късно се присъедини и друг човек към нас и никой не дойде да му вземе поръчка. Решихме да ставаме при което искахме сметката след като няколко пъти натискахме бутона. След като я донесоха и чакахме повече от 15 минути бях принудена да я занеса лично при което отношението на служителката беше ужасно.

Весела Трайкова
София / 29 Септември / 16:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ремонтът, заради който беше затворено, не си личи в залата, вероятно е в кухнята. Щеше да е добре да оправят и тоалетните и да има топка вода, надявам се това да предстои скоро

Александър Ананиев
София / 27 Септември / 21:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Като дългогодишен клиент на веригата, не мога да си обясня каква е причината вече два пъти да сме ужасно разочаровани конкретно от “Happy” Лозенец. Във всички други ресторанти обслужването винаги е перфектно. Само в Лозенец Персоналът е много неориентиран, ужасно бавно обслужване. Чакахме 20 Мин за меню, след което сервитьорката дойде и дори не се представи, както обикновено правят. Още 20 Мин чакахме и някой да вземе поръчката, а бутонът за искане на сметката беше натискан няколко пъти през 10 Мин / тоест отново чакахме около 30 мин/ , за което време не мина нито един сервитьор покрай масата. Покривът на ресторанта във вътрешната зала течеше от дъжда... Предишното посещение беше с резервация за 6 човека, пристигнахме на часа за резервацията и ни заявиха, че нямат свободна маса, въпреки, че имаме резервация! Изчакахме малко и ни настаниха на маса за 4 човека и след като станаха хората от съседната маса, ги съединиха! Не си обяснявам защо има такава разлика в новото на обслужване. Предния път си помислих, че просто не сме имали късмет и е случайност, но след вчерашното преживяване ще продължим да посещаваме веригата, но не и този конкретен ресторант.

Мануела Иванова
София / 11 Август / 15:57 ч.

Любезно посрещане и атмосфера

Веселина
София / 05 Август / 22:25 ч.
Християна
София / 03 Август / 11:45 ч.
Виолета Минкова
София / 02 Август / 18:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата ни беше хубава, храната беше вкусна, но вероятно заради голямата посещаемост, нещата идваха поизстинали. Като цяло сме доволни.

Николай Годжев
София / 31 Юли / 14:11 ч.

Всичко беше наред...

Мариана Метексинова
София / 30 Юли / 17:28 ч.
Фарида Калбахани
София / 28 Юли / 21:36 ч.

Беше много вкусно

Лъчезар Григоров
София / 28 Юли / 14:10 ч.

Обстановката и храната както винаги в тези заведения са на ниво

desislava tsenova
София / 26 Юли / 14:16 ч.
Беше страхотно!
Иван Алексиев
София / 25 Юли / 14:04 ч.
Много добро обслужване и храната е вкусна
Цветелина Варадинова
София / 24 Юли / 22:16 ч.
ТАТЯНА ЙОРДАНОВА
София / 24 Юли / 14:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше на ниво, като изключим това, че отстъпката не беше калкулирана в сметката, както обикновено.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Happy Лозенец". Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще

Владислав Георгиев
София / 24 Юли / 14:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пореден път лоша кухня , безобразноп държание на обслужващия персонал . а вече и след отговори от типа , за какво ме притеснявате мисля да отнеса нещата на по високо ниво !!!!!!!!

Darina Marinova
София / 15 Юли / 09:53 ч.
Лина Цветкова
София / 04 Юли / 15:41 ч.
Богдан Захариев Захариев
София / 04 Юли / 14:01 ч.
Елина Александрова
София / 04 Юли / 10:54 ч.

Всичко беше супер :) Ще го посетим отново.

Даниел Кътев
София / 02 Юли / 17:52 ч.

Супер. Вкусна храна, поносими цени и отлично обслужване

Ognyan Ivanov
София / 30 Юни / 15:37 ч.
Много съм Доволен !!
Даниела Христова
София / 24 Юни / 16:52 ч.
Много коректно и любезно обслужване, добра храна. Препоръчвам!
Живомир Чешмеджиев
София / 23 Юни / 21:05 ч.
Даниела Христова
София / 22 Юни / 10:00 ч.

Прехарахме чудесна вечер. Масата ни очакваше - обслужването беше професионално и много любезно. Препоръчвам!

Иван Алексиев
София / 20 Юни / 14:55 ч.
Храната беше добра както в другите заведения от веригата. С резервацията нямах проблеми и получих отстъпка от 30% за 24 човека което е чудесно. Имаше забавяне на едно ястие но това не е нещо на което да акцентирам. Доволен съм от вечерта!
Стойка Филева
София / 18 Юни / 09:08 ч.
Отношението на сервитьорката беше повече от неприятно. Не смятам да повторя подобна вечеря.
Евелина Сотирова
София / 14 Юни / 14:41 ч.

Нямаше проблем с резервацията Както винаги обслужването беше на ниво. Целият персонал е много любезен. Благодаря на ReZZo и на Heppy за отличното обслужване !

Милена Павлова
София / 13 Юни / 14:30 ч.

Обслужването беше прекрасно, много мил и любезен персонал. Кухнята също беше на ниво и въпреки огромния капацитет и посещаемост на заведението, нямаше никакво забавяне с поръчките. Бяха ни изпрали прекрасна маса и нямаше никаква нужда да напомняме за отстъпката.

Кристина Бунджулова
София / 11 Юни / 15:50 ч.
Малина Борисова
София / 06 Юни / 08:13 ч.
Radoslav Petkov
София / 04 Юни / 20:36 ч.

Имаме проблем с автомобила и няма да може да ползваме резервацията

Николина Петрова
София / 02 Юни / 21:28 ч.
Мариуш Минков
София / 02 Юни / 16:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имахме резервация за 3-ма в салона за непушачи. Настаниха ни на маса непосредствено до вратата на градината, където силно миришеше на цигарен дим. На това отгоре бяхме в преходно помещение, където усещането беше все едно сме в склада, а не в салона. Поискахме да ни сменят масата, но без успех - всичко било заето. Не се отказахме - потърсихме управителя, в крайна сметка ни предложиха друга маса, която беше ОК. Храната беше вкусна, но се бавеше необичайно дълго, после идваше студена. След като се прибрахме вкъщи установихме, че за пореден път дрехите ни миришат на цигари, въпреки че бяхме в салона за непушачи. Оставям 3 звезди, защото храната беше вкусна и все пак намериха решение с масата. Като цяло сме редовни клиенти на Happy Лозенец и силно се надяваме да променят курса си, вървящ към смърдяща на цигари дупка.

София Коланева
София / 31 Май / 20:41 ч.
Зорница Ладозова
София / 21 Май / 23:07 ч.
Чудесна храна, много добро обслужване.
Мария Йолова
София / 20 Май / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната и обслужването бяха на ниво, но не ми хареса това, че когато се прави резервация чрез Вашия сайт на самите хостеси не им излиза в системата и след това при поискване на сметката липсва отстъпката. Грешката може и да е в клиента, че е забравил да спомене, че е направил резервация чрез Rezzo, но би трябвало Вие да знаете.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство .След кореспонденция с ресторанта и клиента, се установи, че е станало недоразумение. Клиентът е бил настанен и е била предоставена съответната отстъпка.

Радостин Тодоров
София / 13 Май / 15:43 ч.

Редовни клиенти на ресторанта сме, но последното ни посещение силно ни разочарова. Имахме резервация, направена през платформата Rezzo, която ни даваше право на 20% отстъпка от сметката. При пристигане в ресторанта посочихме тази информация и бяхме настанени на определената за нас маса. Посещавали сме този ресторант чрез резервация с отстъпка многократно. В края на обяда поискахме сметката, както винаги. Донесената сметката не съдържаше обещаната отстъпка. Това се е случвало и преди и досега след индикация от наша страна, грешката винаги е била коригирана. В този случай обаче при нас дойде салонният управител и ни посъветва „да си прочетем общите условия“, съгласно които не можем да ползваме отстъпката ако не заявим желанието си за това изрично при поискване на сметката. Платихме пълната сума, считайки че е възможно да има промяна в общите условия (тъй като за повече от 3 години не сме попадали в подобна ситуация, а никога при поискване на сметката не сме преповтаряли вече дадената на пристигане информация, че имаме резервация през Rezzo). Все пак се запознахме с релевантните разпоредби на Общите условия на сайта (чл. 8.1). Там подобно задължение за преповтаряне на информацията за резервация с отстъпка при поискване на сметката не се съдържа. Информирахме за това салонния управител, а тя се опита да обясни, че „то има и едни други условия“, но не успя да ги намери на сайта, за да ни ги покаже. Оставихме нещата така, но си тръгнахме силно разочаровани. След много задълбочен анализ на мобилния сайт на Rezzo видяхме, че зад бутона „резервирай“ има линкове към допълнителни условия. Почти невъзможно е тези условия да се видят с просто око, още по-сложно е да се натисне линка, за да се прочете съдържанието на тези условия. В тях се споменава, че клиентът информира за отстъпката при поискване на сметката си (категорично не се споменава, че това е условия за валидно ползване на отстъпката, както е уредено по отношение на други задължения на клиента). Независимо от спора относно съответствието на описаните условия с действащото законодателство и съответствието на описаните действия на персонала с описаните условия, общото впечатление, което се създава у клиентите е негативно. При положение, че е направена резервация с рекламирана отстъпка, това е съобщено при пристигане и е имало настаняване на специално определена за резервацията маса, то повече от сигурно е, че персоналът е наясно с естеството на резервацията. Да се мисли, че може клиентите за се откажат от отстъпката и за това да не я заявят отново при поискване на сметката си или просто да се търсят причини да се откаже прилагането на обещана отстъпка е най-малкото некоректно. Подобна политика при прилагане на условията за отстъпки вероятно ще донесе повече разочарование, отколкото насърчение на клиентите на ресторанта.

Надежда Георгиева
София / 13 Май / 14:10 ч.

Резервираната маса беше според очакванията ни, а обслужването беше бързо и качествено както винаги.

Ognyan Ivanov
София / 11 Май / 16:19 ч.
Не получихме отстъпка при поискване на сметката, въпреки, че бяхме информирали, че имаме резервация с отстъпка. Изключително простовато отношение от страна на управителката на залата, която се опита да ни убеди, че всеки път при поръчка или комуникация с персонала трябва да напомняме, че искаме отстъпка. Подигравателното й отношение звучеше сякаш '' щом молиш за отстъпка ще си казваш'' . След 20 минутни увъртания и изчакване накрая момичето накрая само себе си убеди, че не е права и че трябва да се извини / не го направи/...времето и усилията да си я получим бяха неоправдани. Заведението няма да бъде посетено повече нито от нас, нито от познатите ни
Asen Angelov
София / 08 Май / 15:40 ч.
Отлично, както обикновено.
Александра Куюмджиева Куюмджиева
София / 04 Май / 14:10 ч.
Много добра обстановка. Обслужването беше на ниво. И храната беше много вкусна. Ще повторя :)
Даниела Кавръкова
София / 03 Май / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Малки порции претоплени и изстинали полуфабрикати на високи цени. С всеки път качеството е по-лошо - сушито се разпада, френски картофи - студени, приготвени преди 2 часа, детско меню с изгорели пилешки пръчици. Десерт - с крем брюле, който липсваше... финално - незаинтересован и нацупен персонал! определено скоро няма да посетим!

Весела Трайкова
София / 02 Май / 20:17 ч.

Благодаря - влизаш с предимство и получаваш приятна отстъпка накрая, чудесно е! Ресторантът е познат на повечето хора, една идея по-ненатоварен от останалите във веригата

Емил Витков
София / 01 Май / 12:35 ч.

Припряно обслужване и лоша кухня. Не мисля да посещавам повече този ресторант от веригата.

Калина Кръстева
София / 28 Април / 15:13 ч.

Изкарахме чудесно! Благодарим!

Виолета Симонска
София / 22 Април / 17:36 ч.
Както винаги всичко беше на ниво! Приятна атмосфера, обслужване, вкусна храна. Препоръчвам да посетите Хепи Лозенец!
Деница
София / 22 Април / 14:23 ч.
Петър Павлов
София / 21 Април / 21:49 ч.
Simeon Sazdov
София / 21 Април / 18:32 ч.
Антон Николов
София / 19 Април / 21:56 ч.
Анна Иванова
София / 17 Април / 14:19 ч.
Всичко беше чудесно!
Ваня
София / 17 Април / 09:38 ч.
Лисичков
София / 16 Април / 09:07 ч.

Всичко беше коректно като резервация и организация и обслужването отлично

todor nikolov
София / 15 Април / 17:27 ч.
вкусна храна идеална градина
Александър Серафимов
София / 15 Април / 10:32 ч.
Не бяхме ходили отдавна в Happy Лозенец. Не само, че нищо не се е променило, а дори ни хареса повече от преди. И ястията и сушито бяха супер.
Лидия Канева
София / 13 Април / 20:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше чудесно. Благодарим за отстъпката на rezzo.

Анжела
София / 13 Април / 15:46 ч.
Благодаря Ви , изкарахме си страхотно , всички останаха доволни от храната. ????
Елка Захариева
София / 11 Април / 14:03 ч.
Въпреки любезния персонал, разочароващо е че порциите са доста намалени като количество.
ВАНЯ
София / 09 Април / 16:47 ч.

Най-доброто HAPPY в София !!! Вече няколко пъти го посещаваме с наши приятели, като винаги резервирам.

Алина Данилюк
София / 07 Април / 16:52 ч.
Ivan Yotov
София / 07 Април / 14:49 ч.

Всичко беше ок????

Симеон Бончев
София / 06 Април / 14:34 ч.
Shutova
Пловдив / 04 Април / 13:04 ч.
Мариана
София / 01 Април / 16:41 ч.
Иван Тодоров
София / 01 Април / 10:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Когато пристигнахме в часът на резервацията, бяхме оставени да изчакаме, оставайки с впечатлението, че няма резервация на мое име! Бяхме настанени на маса за 4-ма (2 съединени маси), които пред нас на момента бяха разделени и направени на 2 маси за 2-ма човека на разстояние 10см една от друга. Поради близостта на двете маси част от поръчката ни беше объркана и оставена на съседната маса, престоя там около 10мин. и в този момент серивитьорката се усети, че е оставила нашата поръчка на другата маса, на другите гости на заведението. Не мисля, че е правилно да се разделят така масите, с цел да могат да бъдат обслужени повече хора и да седим на разстояние 5 до 10см от хора, с които не искаме да седим почти на една маса, след като съм направил предварителна разервация за маса за 2-ма (а не за 4-ма, от които двама непознати, защото така се чувствахме)!!! Обслужването беше доста бавно (салатата и сушито, което беше объркано и сложено първоначално на другата маса, дойдоха след около 40мин). С отстъпката всичко беше наред! Много бих се замислил дали да повторя посещението си в този ресторант от веригата или да отида в някой от другите, където до сега никога не е имало такива проблеми!

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Simeon Sazdov
София / 01 Април / 09:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Неправилно изчислена отстъпка от страна на персонал и управител ,която се полага от Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента и ресторанта стана ясно, че отстъпката е била предоставена.

Златина Стоянова
Бургас / 31 Март / 15:44 ч.
Всичко беше наред с обслужването. И храната, която поръчахме, много ни хареса!
Валери Стоянов
София / 30 Март / 13:24 ч.
Отлична обстановка, отлична кухня, отлично обслужване. Постоянство в разнообразието!!!!!
Димитър Германов Germanov
Варна / 29 Март / 19:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни беше добавена отстъпка. Попитах серитьора защо така, а той започна да се оправдава с колегите си.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации за  в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента и той ще бъде КОМПЕНСИРАН С 25% при следващо посещение в ресторанта.

Димитър Германов Germanov
Варна / 29 Март / 19:06 ч.
Всичко беше супер
Мая Моцова
София / 29 Март / 14:33 ч.
Виолета Минкова
София / 25 Март / 21:25 ч.
Огняна Попова
София / 25 Март / 18:53 ч.
Отлично всеки път !
Ognyan Ivanov
София / 22 Март / 18:31 ч.

Много съм доволен ! Благодаря

todor nikolov
София / 20 Март / 17:23 ч.
страхотна френска кухния
Мартина Михайлова
София / 18 Март / 14:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Качеството на храната беше покъртително зле. Тотално няма общо с това, което беше преди или с други Хепи ресторанти. Липсват артикули от менюто, но го разбираш, когато си ги поръчваш. По-отвратително суши не бях консумирала скоро. Тоалетната беше в ужасяващо състояние. Не мога да повярвам, че бях в Хепи изобщо.

Desislava Petrova
София / 17 Март / 14:25 ч.
Latinka Ducheva
София / 16 Март / 20:18 ч.
Mina Georgieva
София / 16 Март / 20:17 ч.

Много добро обслужване, коректни с резервацията с резо

Roman Tashev
София / 12 Март / 01:09 ч.
Всичко беше на 6.
Лариса Савчева
София / 10 Март / 20:58 ч.
Роселина Пенева
София / 10 Март / 16:19 ч.
Радослава Михайлова
София / 10 Март / 15:10 ч.
Както винаги, всичко беше перфектно :)
Стефани Стоянова
София / 06 Март / 22:13 ч.

Сервитьорката беше много любезна и супер дружелюбна за пръв път срещам такава

Кристина Йорданова
София / 04 Март / 15:07 ч.

Чудесно!

Пресиян Коев
София / 03 Март / 22:25 ч.
Беше доста добре. Следващият път обаче ще предпочета резервация с отстъпка в някое друго заведение.
Даниела Христова
София / 02 Март / 12:04 ч.

Вечерта беше много приятна с хубава храна, усмихнати и отзивчиви сервитьори.Ще посетим отново заведението!

Радослава Михайлова
София / 01 Март / 14:32 ч.
Всичко беше перфектно, както винаги. Мисля, че това е любимият ми Happy ресторант като обстановка. Обслужването беше безупречно, храната - също.
Стефан Любенов
София / 24 Февруари / 11:00 ч.

Хепи си е Хепи!

Виолета Минкова
София / 23 Февруари / 14:51 ч.
Както винаги сме доволни от храната и обслужването. Единствено за пръв път се усещаше мирис на цигари във вътрешната зала, което е странно, тъй като там не се пуши. Направи ми впечатление, че и други гости го коментираха. Вероятно мирисът е идвал от другата зала, но би било добре да се погрижат да не се усеща.
Даниела Христова
София / 20 Февруари / 13:51 ч.
Прехарахме чудесна вечер в ресторант Happy Лозенец - усмихнат и любезен персонал, вкусна храна, чудесна атмосфера. Ще посетим отново ресторанта. Препоръчвам!
Дияна Динева
София / 18 Февруари / 09:48 ч.
Добро обслужване и невероятна кухня!
Лазарина Петкова
София / 17 Февруари / 14:45 ч.
Лазарина Петкова
София / 17 Февруари / 14:45 ч.
Ина Кирилова
София / 16 Февруари / 14:48 ч.

Сушито от риба тон с трюфели беше невероятно!

Райна Лазаркова
София / 16 Февруари / 07:57 ч.

Благодарим за всичко! Прекарахме страхотно!

Панчева
София / 14 Февруари / 16:21 ч.
todor nikolov
София / 13 Февруари / 14:37 ч.
както винаги приятно
Сия Шехтанова
София / 09 Февруари / 17:30 ч.

Отлично обслужване, вкусна храна! Препоръчвам!

Dimitar
София / 09 Февруари / 14:18 ч.

Както винаги много добро обслужване и добра храна

Преслава Иванова
София / 08 Февруари / 21:07 ч.
Милена Данаилова
София / 06 Февруари / 01:44 ч.

Благодаря ви! Беше много бързо, вкусно и получихме обещаната отстъпка!

Златина Стоянова
Бургас / 04 Февруари / 15:04 ч.
Храната беше много вкусна, но сервитьора не знаеше правилата на сервиране! Пррдягаше се да ни сервира през човек, нарушавайки спокойствието на останалите! Рънарът, който ни донесе само едно от ястията, заобиколи и поднесе правилно поръчката, удобно за всички.. Като изключим този случай, харесвам този ресторант и доброто обслужване!
Златина Стоянова
Бургас / 04 Февруари / 14:59 ч.
Много добро обслужване! И храната беше чудесна, с изключение на калмари в сладко кисел сос - бяха доста, доста сухи, единствено соса ги освежаване! Друг път в същия ресторант са били много вкусни, затова се учудих. Хареса ни престоя и препоръчвам това място!
Мартина Вълкова
София / 04 Февруари / 08:28 ч.
Вкусно и приятно както винаги
Tsvety Bogdanova
София / 26 Януари / 14:30 ч.
Красимир Хаджийски
София / 26 Януари / 00:22 ч.
Георги Иванов
София / 25 Януари / 16:35 ч.
Перфектно
Ирена Петрова
София / 25 Януари / 10:04 ч.
Бързо и коректно обслужване! Благодаря
Христина Христова
София / 20 Януари / 14:06 ч.

приятна обстановка, но малко повече се иска от персонала, като концентрация в помненето на поръчките.

Diego attenni
София / 19 Януари / 14:20 ч.
Diego attenni
София / 19 Януари / 14:20 ч.
Diego attenni
София / 19 Януари / 14:20 ч.
Васил Василев
София / 17 Януари / 14:02 ч.
Яник Мицев
София / 17 Януари / 14:01 ч.

Всичко беше перфектно.

Лилия Тодорова
София / 15 Януари / 14:50 ч.

Приятно и уютно но не бих повторила защото няма детски кът, а бях останала с впечатление че във цялата верига има.

Снежина Димитрова
София / 14 Януари / 09:59 ч.
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 13 Януари / 15:16 ч.

Храната беше на обичайното високо ниво! В бележката за плащане обаче открихме две ястия от съседната маса и една салата в повече. Без смущение сервитьорката каза, "аха извинете" и на ръка извади от сумата надписаното.. 15% отстъпка остана върху по-голямата с 35 лв. сума. Как се оправят с касовия апарат за мене е загадка. Както и дали това е изолирана практика? Редовен клиент съм на Хепи, но никога не бях се заглеждал в сметката! Вече ще го правя!

Вяра Цанкова
София / 10 Януари / 17:53 ч.

Отлично и бързо обслужване, останахме много доволни.

Виолета Маркова
София / 07 Януари / 10:56 ч.
Всичко беше перфектно както винаги., Вкусно, бързо обслужване, коректност. Това е любимия ми ресторант в София. Препоръчвам го на всички.
Мариана Стефанова Стефанова
София / 06 Януари / 17:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благдаря на rezzo.bg за това, че Ви има, прекарахме си прекрасном, много съм очарована от доброто обслужване и най вече от кухнята, много вкусна храна. Направихте празника ми незабравим! благодаря!

Илияна Георгиева
София / 02 Януари / 15:00 ч.

Много приятно съм впечатлена. Много добро обслужване!

Златина Стоянова
Бургас / 31 Декември / 11:06 ч.

Обслужване беше много добро - хубава маса за 6 човека, приветливи усмихната сервитьорка и чудесна храна! Всички останахме доволни!

Елена Папучиева
София / 30 Декември / 14:08 ч.

Всичко беше чудесно!

Стоян Еленков
София / 30 Декември / 07:13 ч.

Нищо общо с другите Хепи ресторанти: персонала не поздравява, на двама от нас приборите бяха мръсни, а на салфетката ми имаше жълото, все едно някой си беше избърсал устата. Тоалетните бяха мръсни, а до тях имаше врата, която водеше към кухнята,а пред нея супер много хартии и боклуци по пода. Във всички други Хепи ресторанти всичко е перфектно винаги, само в този отидох за първи път и няма да повторя.

Lubomir
София / 22 Декември / 15:19 ч.
Възмутен съм от субекта на съседната маса, пушещ най-нагло, електронна цигара в салона за непушачи и бездействието на персонала.
Георги Иванов
София / 21 Декември / 16:54 ч.

Отлично!

Дияна
София / 21 Декември / 09:17 ч.

Много доволна !!!

Ognyan Ivanov
София / 16 Декември / 20:40 ч.

Отличен ресторант !!

Яник Мицев
София / 15 Декември / 14:01 ч.

Всичко беше перфектно.

Виолета Минкова
София / 14 Декември / 18:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Христомир Тошев Тошев
София / 10 Декември / 22:50 ч.
Svetlana Shelyapina
София / 10 Декември / 14:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не знаю, что случилось с Хеппи. 15 минут вообще никто не приносил меню, пришлось самой идти просить. Официантка сначала забыла принести суши, принесла после напоминания через час, колу так и не дождались))) Еда, как всегда была вкусной. Но обслуживание страдает

Георги Симеонов
София / 07 Декември / 22:29 ч.
За пореден път уникалните вкусови качества на консумираната от нас риба и суши, гарнирани с ненатрапчиво но високо професионално обслужване, оставиха незабравим спомен от Никулден 2018 г.!
Пламен Пенчев Дикова
София / 07 Декември / 11:29 ч.
Teodora Yoneva Yoneva
София / 25 Ноември / 16:52 ч.
Топло, уютно и вкусно!!
Мариуш Минков
София / 24 Ноември / 16:49 ч.
Даниела Христова
София / 24 Ноември / 12:43 ч.

Вечерта беше много приятна с хубава храна, усмихнати и отзивчиви сервитьори. Имаше забавно предложение при поръчка на определена марка ракия - от която се възползвахме. Ще посетим отново заведението!

Даниела Христова
София / 14 Ноември / 10:28 ч.

Прехарахме чудесна вечер в ресторант Happy Лозенец - усмихнат и любезен персонал, вкусна храна, чудесна атмосфера. Ще посетим отново ресторанта. Препоръчвам!

Aleks Slavchev
Видин / 11 Ноември / 20:54 ч.
В залата бе шумно и тъмно. Сервитьорите бяха бавни, хостът бе избягъл нанякъде, но пък храната бе вкусна и бързо приготвена.
Цветелина Ангелова
София / 11 Ноември / 20:43 ч.

Както винаги много приятно!!добро обслужване и много вкусно суши

Фарида Калбахани
София / 08 Ноември / 15:42 ч.
Беше много вкусно.
Виолета Минкова
София / 06 Ноември / 17:49 ч.
Пламен Михайлов
София / 05 Ноември / 23:53 ч.
Всичко беше "ала Хепи" без изненади,доволни сме.
Маргарита Василева
София / 30 Октомври / 08:11 ч.
Изкарахме чудесно както винаги. Кухнята беше на ниво, пак както винаги. Сервитьорката беше експедитивна, но има някакъв проблем.
Георги Витанов
София / 27 Октомври / 14:16 ч.
Винаги е приятно в компания на приятели и чудесната атмосфера в Happy...
Лариса Савчева
София / 21 Октомври / 19:43 ч.
Емил Витков
София / 20 Октомври / 14:49 ч.

Вкусна храна, но намръщено обслужване.

Емил Витков
София / 20 Октомври / 14:48 ч.

Храната беше вкусна, но сервитьорката не ни се усмихваше...

Емил Витков
София / 20 Октомври / 14:47 ч.

Добра кухня, но малко тромаво обслужване.

Elina Taneva
София / 17 Октомври / 14:07 ч.
Женя Димитрова
София / 15 Октомври / 13:56 ч.
Диана Младенова
София / 09 Октомври / 09:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше бързо, но храната беше разочарование от вкуса на "заготовките". Забравиха да ни дадат и отстъпката от rezzo. Не бихме повторили.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия. Отстъпка въпреки това е направена.

Благородин Николов
София / 08 Октомври / 15:43 ч.
Ивайло Герчев
София / 05 Октомври / 22:58 ч.

Добро и светкавично обслужване. Скоростта на изпълнението на поръчката оставя съмнение, че повечето неща от менюто са предварително приготвени и се затоплят. Няма как зеленчуци на скара и флейки на скара да станат за няколко минути. Освен това има сериозно разминаване между снимките в менюто и реалността. Похвала за фотографа и рекламната агенция, но едно е на снимката, друго в действителност. Това заблуждава. Напитките са добри и разнообразни. Атмосферата е приятна, персонслът любезен и реагиращ бързо. В заключение: в последните години в Хепи цените сериозно отхвръкнаха нагоре, а качеството на предлаганото не го последва, Напротив, то върви надолу...

Радослав Гавраилов
София / 05 Октомври / 14:44 ч.
Цветелина Костова
София / 04 Октомври / 12:08 ч.

Приятна обстановка,добро обслужване,страхотна храна!

Милена Хубенова
София / 01 Октомври / 07:25 ч.

Както винаги добра атмосфера и добро обслужване!

Марина Aсенова
София / 16 Септември / 22:57 ч.
Bozhidar Todorov
София / 16 Септември / 14:12 ч.

Всичко беше супер!

Йордан Мишев
София / 15 Септември / 14:02 ч.

.

Георги Йоргов
София / 13 Септември / 15:36 ч.
Asen Angelov
София / 13 Септември / 14:08 ч.

Прекарахме си добре, но мъжката тоалетна на -1 вече 6 месеца е в ремонт, а не ми е готино да използвам инвалидната... А сиренето "бурата" в салатата бурата с авокадо нямаше меката вътрешност, която по принцип трябва да има, за да се нарича така...

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 08 Септември / 18:14 ч.

Този път очакването за добра храна не се получи. Поръчаните свински ребърца се оказаха полуфабрикат - добре сварени ребърца затоплени и с ефектна глазура. Кокълчетата се отделяха гладки, като от преварено месо. И вкусът беше същия. Жалко! Заготовката беше елиминирала скарата и продуктът няма да бъде повторен!

Емил Витков
София / 08 Септември / 01:32 ч.

Добра кухня и обслужване.

Велислав Богоев
София / 07 Септември / 08:28 ч.

Happy е едно от любимите ми заведения, но за съжаление бях разочарован при посещението ни в сряда. На входа никой не ни посрещна, трябваше да издирваме хостесата в заведението. След това ни дадоха по едно меню и никой не дойде в продължение на 20 минути. Сервитьорката се държеше доста грубо и след повиквания чрез бутона се бавеше доста.

Йордан Пенев
София / 06 Септември / 15:22 ч.

Обичайното много добро качество на храната и обслужването. Браво!

Милена Данаилова
София / 01 Септември / 16:12 ч.

Прекарахме в приятна атмосфера. Всичко сервирано от азиатското и традиционното меню беше много вкусно! Липсваха ни само пресни малки рибки от менюто :-)

Мапиана Алексиева
София / 29 Август / 15:33 ч.

Много съм доволна, както и моите гости. Обслужването беше много добро, храната и като асортимент и като качество отлична. Мисля, че Хепи един от малкото, за да не кажа единствения ресторант, който във времето запази своето реноме.

Алекс
София / 16 Август / 15:21 ч.
Драгомир Стефанов
София / 03 Август / 14:11 ч.
Happy as always!
Zlatin Veselinov
София / 27 Юли / 15:15 ч.

6+ Добро обслужване , добра храна :)

Малина Борисова
София / 26 Юли / 14:20 ч.

Бързо и учтиво обслужване, вкусно и разнообразно меню. Поздраление

Мартин Цветков
София / 20 Юли / 00:18 ч.
Виолета Минкова
София / 14 Юли / 11:57 ч.
Пламен Михайлов
София / 09 Юли / 10:36 ч.
Ани Нинова
София / 08 Юли / 17:04 ч.
Ани Нинова
София / 08 Юли / 17:04 ч.
Asen Angelov
София / 30 Юни / 14:07 ч.

Всичко беше ок, но в тоалетната няма и следа от започващ ремонт...

Теди Дочовска
София / 29 Юни / 16:43 ч.
Емил Витков
София / 26 Юни / 15:28 ч.

Страхотни миди Алфредо, много добро обслужване!

Asen Angelov
София / 25 Юни / 14:53 ч.

Обслужването и храната бяха хубави. Колко месеца, обаче, ще са необходими, за да оправите мъжката тоалетна на ниво -1? Вече и единият от двата писоара не работи...

todor nikolov
София / 24 Юни / 23:06 ч.

kakto vinagi kakvoto ochakva6

Диана Коцева
София / 18 Юни / 21:32 ч.
Уютна обстановка, бързо обслужване и изключително вкусна храна. Хепи са любимите ми ресторанти.
Жана Коцева
София / 17 Юни / 19:40 ч.

Чудесна вечеря, обслужването беше на ниво.

Нели Луна
София / 14 Юни / 19:36 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и вежливо обслужване
Лъчезар Спасов
София / 14 Юни / 14:42 ч.

Всичко беше точно

Лисичков
София / 13 Юни / 16:08 ч.

Отлично както винаги

Лина Цветкова
София / 13 Юни / 14:35 ч.
Лина Цветкова
София / 13 Юни / 14:19 ч.
Виолета Николова
София / 09 Юни / 17:04 ч.

Без забележка към качеството на храната, но имаше забавяне в приготвянето й.

Валери Вучев
София / 05 Юни / 22:15 ч.

Отлично. Прекарахме чудесно.

Райна Лазаркова
София / 30 Май / 20:20 ч.

Чудесно място! Прекарахме си страхотно!

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 22 Май / 17:53 ч.
Традиционно добро обслужване и стандарт в храната. Цените обаче бавно нарастват!
Мария Груйкина
София / 19 Май / 15:51 ч.
Организация без забележки :)
Detelina Nedelcheva
София / 02 Април / 21:20 ч.

Посещавам Happy от години, но в Happy Лозенец бях за първи път по случай именния ми ден. Изключително съм доволна.

Силвана Миланова
София / 02 Април / 14:56 ч.
Фредерика Маркова
София / 27 Март / 14:13 ч.
Имахме леки проблеми с обслужването.
Tatiana Krumova
София / 25 Март / 22:41 ч.
Не ни дадоха отстъпката, иначе храната и обслужване бяха отлични
Силвия Гаврилова
София / 24 Март / 21:28 ч.
todor nikolov
София / 20 Март / 19:26 ч.

preiadoxme ot vkusotii

Dimitar
София / 19 Март / 13:07 ч.

вкусна храна както винаги, но вече втора сервитьорка явно беше в процес на обучение и за разлика от другите познати ни от ХЕПИ сервитьорки рядко се усмихваше.

Севделин Манчев
София / 16 Март / 12:50 ч.
Обслужването беше много слабо , което ме изненада. Чакахме 20 минути за две наливни бири, при полупълен ресторант. Забавиха ми салатата повече от 45 минути, както и първо ми донесехо бургера, който беше объркан. Така след 1 час и малко получих салатата си и бургера, а след това поръчаната от нас бира в 23:00часа беше доставена в 23:30часа при заетост на ресторанта от две маси.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:07 ч.
Радка Попова
София / 15 Март / 17:28 ч.
Фредерика Маркова
София / 14 Март / 14:15 ч.
Фредерика Маркова
София / 14 Март / 14:15 ч.
Фредерика Маркова
София / 14 Март / 14:15 ч.
Фредерика Маркова
София / 14 Март / 14:15 ч.
Пенчо Шомов
София / 12 Март / 15:36 ч.
бързо удобно и изгодно.без проблеми с резервацията.добра храна и добро обслужване.отново ще използвам РЕЗО за резервация.
Aнгел
София / 11 Март / 14:05 ч.

Перфектно!

Пресиян Коев
София / 10 Март / 16:11 ч.
Беше доста приятно. Препоръчвам.
Tanya Nikolova
София / 09 Март / 14:13 ч.
Кофти храна. Сушито беше под всякаква критика. Сервитьора беше любезен.
todor nikolov
София / 08 Март / 16:26 ч.

vkusno i priatno

Mihail Mihailov
София / 01 Март / 15:29 ч.
Dimitar
София / 01 Март / 14:44 ч.
Храната си беше супер, но дамата, която ни обслужи... беше явно много натоварена с извън работни проблеми и й личеше.
Dimitar
София / 01 Март / 14:42 ч.
Е, вече обслужването беше на ниво, както сме свикнали. А така и бакшишът надявам се да се е харесал на сервитьора. Мерси
Изабел Иванова
София / 28 Февруари / 15:10 ч.
Това е може би единственият обект от веригата , в който сервитьорите не са наясно къде се намират. Налагаше се да "call-ваме" по няколко пъти ,за да ни бъдат донесени напитки, за да платим сметката и т.н. По-лошото е ,че това не се случва за първи път. Ако локацията не ми беше толкова удобна , със сигурност нямаше да стъпя в този обект.
Надежда Христева
Варна / 26 Февруари / 22:04 ч.
todor nikolov
София / 25 Февруари / 14:09 ч.

CHUDESNO

todor nikolov
София / 24 Февруари / 15:34 ч.
MNOGO PRIATNO
Ивана Мъри
София / 23 Февруари / 14:16 ч.
Шефските кюфтета изобщо не изглеждаха като на снимката и бяха леко изгорели, а оризът в сушито беше твърд.
Благовеста Радославова
София / 22 Февруари / 19:32 ч.
Не останах очарована. Ресторант Хепи вече не е същият, какъвто беше преди
Юлия Георгиева
София / 22 Февруари / 14:13 ч.
Доволна съм от обслужването и обстановката.
Nikola Nikolov
София / 20 Февруари / 23:45 ч.
Ужасно обслужване,потресен съм за пръв път ми се случва в тази верига!!!
Иван
София / 16 Февруари / 15:42 ч.
Кристина
София / 02 Февруари / 13:32 ч.
Радослав Гавраилов
София / 16 Януари / 14:28 ч.
Светломир
София / 14 Януари / 19:57 ч.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:49 ч.
Страхотно обслужване, вкусна храна.
Mariya Kuncheva
София / 06 Януари / 14:40 ч.

Обслужването беше на ниво. Условията на резервацията също. Единствения минус, който мога да отбележа е, че масата за двама, на която ни настаниха, беше буквално до прозорците на градината - беше доста студено.

Krasimir Kopev
София / 05 Януари / 17:47 ч.
Пламен Михайлов
София / 05 Януари / 14:41 ч.
Darina Marinova
София / 03 Януари / 14:56 ч.
Тодор Николов
София / 28 Декември / 14:45 ч.

Супер както винаги!

Боян Яначков
София / 10 Декември / 14:58 ч.
София Владимирова
София / 30 Ноември / 14:12 ч.
Христо Кацаров
София / 27 Ноември / 15:40 ч.

В Happy винаги си изкарвам добре - чудесна храна, мил и любезен персонал, спокойна обстановка. И не на последно място - близо до дома ми, освен това има и доставки вкъщи. Изобщо - истинско Happy удобство.

Цветислава Лакова
София / 25 Ноември / 17:16 ч.
Коректни и бързи!
Мария Русева
София / 22 Ноември / 02:44 ч.
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 10 Ноември / 23:31 ч.

Чудесно обслужване от Засмян персонал и стандартно добро богато меню!

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 10 Ноември / 23:31 ч.

Чудесно обслужване от Засмян персонал и стандартно добро богато меню!

проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 10 Ноември / 23:31 ч.

Чудесно обслужване от Засмян персонал и стандартно добро богато меню!

Asen Angelov
София / 04 Ноември / 21:53 ч.

Чудесно, както обикновено!

Стоян Борисов
София / 04 Ноември / 14:17 ч.

Mного съм доволен.Благодаря ви.

Веселин Атанасов
София / 04 Ноември / 14:03 ч.

Много хубаво място с много добро обслужване!

Даниела Николова
София / 02 Ноември / 15:38 ч.
За голямо разочарование, само името и интериора напомня за Happy. Много се различава от останалите ресторанти от веригата. Грамажа на порциите не коректен, вентилацията е не наред, духа студ от всякъде и в същото време миризма на скара и фритюрник. И не напоследно място - персонала, при 4 маси с клиенти, няма кой да извикаш за сметката. Жалко за името на веригата!!!!
todor nikolov
София / 02 Ноември / 09:27 ч.
mnogo vkusno kakto vinagi
Nadya Zhekova
София / 29 Октомври / 15:45 ч.

Уютно и добре организирано място. Храната е вкусна и се сервира бързо.

mvasileva@stomana.bg
София / 23 Октомври / 20:34 ч.

Както винаги, вкусна храна, перфектно обслужване За това сме редовни клиенти

Emilia Atanasova
София / 23 Октомври / 16:21 ч.

Доволни

Kristina Nikova
София / 16 Октомври / 19:53 ч.
Добро обслужване и вкусна храна:)
Надежда Георгиева
София / 15 Октомври / 17:46 ч.
Всичко беше прекрасно. Храната беше вкусна и идваше на време, като беше поднесена любезно. Бих посетила отново!
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 15 Октомври / 14:32 ч.

Храната - на стандартното добро ниво! Този път обслужването - безобразно: забравена поръчка; сменено ястие; на 8 души сервирано по единично в продължение на час и половина и т.н. При едновремено поръчване - едни ядяха десерта други очакваха салатата!

Viktoriya Koldanova
София / 10 Октомври / 22:34 ч.
Капка Велинова
София / 01 Октомври / 19:38 ч.

Вкусно и бързо, любезни млади хора

Viktoriya Koldanova
София / 26 Септември / 15:26 ч.
Ina Gergova
София / 26 Септември / 14:29 ч.
Ани Нинова
София / 17 Септември / 17:21 ч.
Надежда Георгиева
София / 10 Септември / 22:45 ч.
Михаела Трухчева
София / 07 Септември / 09:56 ч.
Виолета Минкова
София / 05 Септември / 14:56 ч.
Виолета Минкова
София / 05 Септември / 14:56 ч.
Боян Яначков
София / 03 Септември / 14:20 ч.
Хубава храна и добро обслужване
Християна Ганчева
София / 26 Август / 15:46 ч.
Изключително съм разочарована от Rezzo.bg и от Happy. Резервацията ми беше за вътрешна зала, но ми беше дадена последната маса в лятната градина на най-откритото пространство. Резервирах вътрешна маса, защото съм бременна и не желая да има пушачи около мен, както и да рискувам да настина. Отношението на така наречената хостеса беше потресаващо. Нямаше дори извинение, а просто най-нагло заяви че има много резервации и за това не може да ни даде друга маса. Обслужването в Happy също беше лошо. Сервира ни се първо сушито, след десет минути салатите, а едното основно дори го забравиха. След като се навечеряхме пихме кафе на неотсервирана маса, като самата маса се отсервира чак като си тръгнахме. Rezzo.bg явно е сайт, от който човек не трябва да прави резервации, тъй като се оказва, че въпросната запазена маса реално не е запазена. И Happy и Rezzo.bg могат да очакват жалба в КЗП
Петя Владова Vladova
София / 20 Август / 16:14 ч.
Страхотна атмосфера в лятната градина. Персонала и храната както винаги бяха на ниво.
Viara Lazarova
София / 18 Август / 14:51 ч.

Прекарахме чудесно. Храната беше хубава, обслужването много добро. Единственото, което имам да отбележа е, че някои порции ми се сториха по-малки от обикновено. Препоръчвам да го проверите.

Тодор Николов
София / 18 Август / 14:16 ч.
Веселин Атанасов
София / 13 Август / 15:24 ч.
Както винаги много добро обслужване и вкусна храна!
Стела Вълева
София / 11 Август / 06:37 ч.
Както винаги - превъзходно. Горещо препоръчвам!
Христова
София / 29 Юли / 10:38 ч.

Беше чудесно

Драгомир Стефанов
София / 28 Юли / 13:16 ч.

Супер, както винаги

Borislava Grigorova
София / 25 Юли / 14:06 ч.
Borislava Grigorova
София / 25 Юли / 14:05 ч.
Dobrinka Karadjova
София / 20 Юли / 16:12 ч.

Резервацията беше за градината, която силно препоръчвам. Приятно и прохладно място в летните жеги. Отлично обслужване и храна.

Кирил Кирилов
София / 17 Юли / 14:03 ч.

Изключително груб и неадекватен персонал. Донесоха ни негазирана бира, говореха на ТИ без позволение от наша страна.

Мариуш Минков
София / 15 Юли / 16:45 ч.
Лина Цветкова
София / 11 Юли / 14:13 ч.

Без забележка!

todor nikolov
София / 30 Юни / 14:23 ч.

sas dax na more

Радостин Тодоров
София / 28 Юни / 14:01 ч.
Хубаво както винаги
todor nikolov
София / 23 Юни / 19:18 ч.

kakto vinagi prekrasna xrana

Анна Белева
София / 22 Юни / 16:46 ч.

Страхотни са! И храната и обслужването са на чудесно ниво! Обичам да бъда в Хепи :)

ЕКАТЕРИНА ПЕРЧЕВА
София / 22 Юни / 14:10 ч.

Прекрасно и щастливо както всеки път :)

Пламен Михайлов
София / 21 Юни / 17:53 ч.

Всичко,точно,както се очакваше.Затова се ходи там :)

Христова
София / 21 Юни / 16:37 ч.

Всичко беше перфектно, напълно се оправдаха очакванията ни за обслужване и храна Ще се върнем отново тук Благодаря

Nikolay Petkov
София / 17 Юни / 14:01 ч.

супер е

Lidiya Andonova
София / 04 Юни / 18:40 ч.

4udesno beshe,pak shte vi posetia

Алекс Граматиков
София / 03 Юни / 17:32 ч.
Ирина Вълчанова
София / 25 Май / 19:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ужасно обслужване, забавяне на поръчки...

Йордан Пенев
София / 20 Май / 17:37 ч.

Пуешкият стек и ягодовата лимонада бяха супер.

Радослав Велинов
София / 19 Май / 14:01 ч.
Йоанна Денкова
София / 14 Май / 16:05 ч.

Добро обслужване и приятна атмосфера.

Илиян Христов Христов
София / 05 Май / 14:02 ч.

Много съм недоволен от обслужване и храна сякаш това не е Happy

Rostislav Georgiev
София / 04 Май / 14:28 ч.
Като изключим обслужването от страна на сервитьора и Food Runner-a, което беше доста под нивото на Happy този път, нямам други забележки.
Йордан Пенев
София / 02 Май / 17:21 ч.

И двете зали - вътрешната и външната са приятни. Съотношението качество - цена е оптимално.

Емил Витков
София / 24 Април / 13:39 ч.
Добро и бързо обслужване.
Vesselin
София / 08 Април / 18:08 ч.

Супер

Драгомир Стефанов
София / 04 Април / 21:14 ч.
Браво!
Boris Mihaylov
София / 29 Март / 12:04 ч.
Syuzan Tsaneva
София / 27 Март / 09:52 ч.

Отлично обслужване и вкусна храна!

Светлин Кючуков
София / 26 Март / 14:07 ч.

Обслужването и храната отговориха на очакванията ни :)

Пламен Михайлов
София / 24 Март / 17:15 ч.

Храната както винаги на ниво, то и затова се ходи в Хепи. Този път имаше голям проблем с персонала,който не достигаше и облужваше изключително бавно и това във втроник при пълно на 70% заведение. Дано оправят този проблем.

Олга Танева
София / 22 Март / 16:26 ч.
Tsvetelina Lalova
София / 21 Март / 10:47 ч.

Здравейте, Храната в хепи винаги е чудесна. Приспадането на отстъпката, предоставена при резервация чрез rezzо, създаде известни неудобства. При пристигането в ресторанта информирахме персонала, който ни посрещна, че резервацията е през rezzо, при получаването на сметката забелязах, че отстъпката гарантирана през сайта не е приспадната. Попитах. След което сервитьорът взе сметката и при нас се върна управителят. Той предложи ваучер, който да получим за стойността на отстъпката, понеже вече е издадена касова бележка. Съгласихме се, но след половин час чакане не получихме такава. Попитахме отново. Тогава отново се появи управителят и взе бележка, приспадна отстъпката. Създаването на резервация през rezzo е много удобна възможност, необходимостта от допълнителнително напомняне в ресторанта е малко неприятно. Поздрави, Цветелина

Фредерика Маркова
София / 19 Март / 19:13 ч.
Емил Витков
София / 17 Март / 18:49 ч.
Добро обслужване и добра храна.
Благой Карамачев
София / 13 Март / 14:01 ч.
Pandora Filipo
София / 11 Март / 14:58 ч.
Pandora Filipo
София / 11 Март / 14:57 ч.
Стоян Николов
София / 10 Март / 15:47 ч.

беше приятно, много добро обслужване, приятна атмосфера,но малко неудобно местоположение, макар и в близост до метро Джеймс Баучер; остъпката си заслужаваше, защото вместо 176 лв сметката беше 148 :)

Павлина Станчева
София / 27 Февруари / 18:06 ч.
Pandora Filipo
София / 27 Февруари / 14:02 ч.
Йордан Пенев
София / 25 Февруари / 15:41 ч.
Познатото добро качество на храната и обслуването.
Владимир Цанев
София / 23 Февруари / 22:17 ч.
Теди Дочовска
София / 21 Февруари / 18:06 ч.
Отлично обслужване, храна и обстановка, както винаги.
Pandora Filipo
София / 19 Февруари / 21:33 ч.
Деян Димески
София / 18 Януари / 11:20 ч.
Отлично място за един не-casual обяд или вечеря. Голям избор и качество. Сушито определено едно от най-добрите.
Йордан Пенев
София / 09 Януари / 14:04 ч.
Прекрасно обществено хранене и пиене! Френското наливно червено вино и телешките филенца бяха много добри. Препоръчвам ги!
Stefan
София / 08 Януари / 19:10 ч.
Мария Наумова
София / 07 Януари / 21:18 ч.
Както винаги храната беше вкусна и бързо приготвена, обстановката приятна, НО съм изучена от поведението на сервитьорката - много се измерва, че не сме и оставили отстъпката ползвана чрез rezzo.bg като бакшиш???!!!
Мая Цветанова
София / 07 Януари / 17:23 ч.
Перфектно, както винаги
Йордан Пенев
София / 31 Декември / 15:16 ч.
Познатото ми вече високо качество на ястията, напитките и обслужването.
Васил Наков
София / 19 Декември / 10:32 ч.
Всичко беше идеално. Храната вкъсна, мястото уюутно, чисто и спретнато.
Pavleta Mittsova Мицова
София / 17 Декември / 22:48 ч.
todor nikolov
София / 09 Декември / 18:53 ч.
vsichko be6e perfektno
Георги Соколов
София / 07 Декември / 15:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не успяхме да отидем. Системата не ми позволи да отменя резервацията поради възникнала грешка. И все пак, оставям коментар на база предишни посещения. Супер е!

Отговор от ReZZo.bg:

Въз осново на подадения сигнал, направихме проверка на мобилната версия на ReZZo.bg. Грешка не беше открита. При кореспонденция с клиента установихме, че се е получило объркване, което няма връзка с функционалността на мобилното приложение на ReZZo.bg

Ina Gergova
София / 06 Декември / 14:27 ч.
Ралица Симеонова
София / 01 Декември / 17:11 ч.
Иван
София / 30 Ноември / 23:22 ч.
Христо Кацаров
София / 07 Ноември / 14:09 ч.
Много сме доволни от храната и обслужването. Христо Кацаров
Даниел Калчев
София / 05 Ноември / 15:39 ч.
Перфектна резервация, без проблеми
Христо Кацаров
София / 31 Октомври / 13:39 ч.
Чудесно обслужване и много добра кухня. Доволни сме много. -Христо Кацаров
Димитър Кара
София / 16 Октомври / 15:33 ч.
Всичко беше на високо ниво. И обслужването и кухня! Всички гости останаха много доволни
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:18 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:17 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Радостин Тодоров
София / 13 Октомври / 17:16 ч.
Албена Павлова
София / 07 Октомври / 14:02 ч.
Zornica Velkova
София / 02 Октомври / 14:21 ч.
Божидар Йорданов
София / 01 Октомври / 14:00 ч.
Перфектно!
Владимир Цанев
София / 30 Септември / 21:42 ч.
Ивайло Цветков
София / 30 Септември / 14:39 ч.
Отлично обслужване и кухня.
Александър Стояновски
София / 16 Септември / 14:01 ч.
Перфектно Обслужване!!!
Явор Тодоров
Варна / 16 Септември / 14:01 ч.
Прекрасно обслужване и отлична храна.
Маргарита Василева
София / 14 Септември / 18:30 ч.
Както винаги отлична кухня и отлично обслужване!
Borislava Grigorova
София / 08 Септември / 14:15 ч.
Владимир Цанев
София / 01 Септември / 11:04 ч.
Диана Петкова
София / 01 Септември / 09:54 ч.
Останах Happy ;)
Пламена Николова
София / 27 Август / 14:01 ч.
Отлично обслужване и вкусна храна.
Siana Todorova
София / 26 Август / 15:07 ч.
Не сме доволни! Качеството на храната беше по-лошо от другите ресторанти от веригата,нелюбезен персонал с лошо обслужване. Повече не бих го посетила!
Boyan Boev Boev
София / 24 Август / 14:53 ч.
Милена Голомеева
София / 24 Август / 14:08 ч.
Ekatherina Taneva-Papin
София / 23 Август / 14:03 ч.
Ekatherina Taneva-Papin
София / 23 Август / 14:03 ч.
Ekatherina Taneva-Papin
София / 19 Август / 14:13 ч.
Виолета Донева Doneva
София / 18 Август / 20:33 ч.
Всичко беше добре
Лазаров
София / 17 Август / 19:35 ч.
Страхотно място, висококатегориен персонал, вкусна храна, обслужване на ниво. Благодарим!
Мартин Недялков
София / 14 Август / 19:19 ч.
Приятна обстановка.
Красимир Кирков
София / 12 Август / 10:39 ч.
Красимир Кирков
София / 12 Август / 10:39 ч.
Михаил Илиев
София / 07 Август / 14:05 ч.
Валерия Иванова
София / 05 Август / 17:06 ч.
Много сме доволни от всичко - храната, обслужването беше на ниво, нямаше проблем с отстъпката! Пак ще ползваме Вашата услуга и то в същото заведение!
Angelina Ivanova
София / 30 Юли / 15:26 ч.
Всичко беше чудесно! Благодарим!:-)
Vesselin
София / 29 Юли / 15:51 ч.
Отлично обсужване, вкусна храна и добро настроение!
Лора Ламбова
София / 28 Юли / 14:24 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 15:00 ч.
Евгения Ангелова
София / 21 Юли / 14:03 ч.
Чудесна храна и обслужване, всичко ни хареса.
Sofia Tzvetkova
София / 20 Юли / 21:00 ч.
Много приятна обстановка и обслужване, вкусна и добре поднесена храна, идеалното място за среща с приятели.
Vanya Kyurcheva
София / 19 Юли / 21:01 ч.
Всичко беше перфектно!
Ivan Lanzov
София / 15 Юли / 22:17 ч.
Изключително некоректно отношение. назписано още една бутилка вино, и то друго на по-висока цена. Без извинения от персонала и т.н.
Елена Иванова
София / 12 Юли / 14:17 ч.
Обслужването и храната бяха на отлично ниво. Благодарим на любезните сервитьорки, които ни направиха чудесни снимки за спомен.
Maria Dimitrova Dimitrova
София / 11 Юли / 10:41 ч.
Много сме доволни от обстановката, обслужването и не на последно място менюто
Iren
София / 10 Юли / 16:21 ч.
Чудесно място. Бялото вино трябва да е по-добре изстудено. благодаря
Михаела Босева
София / 08 Юли / 14:57 ч.
Заведението е много хубаво. Бяхме настанени според желанията ни да бъдем в лятната градина, близо до телевизор. Обслужването, както винаги, беше на високо ниво, като отстъпката от сметката беше предварително съобразена. Нямам никакви забележки!
Георги Илинов
София / 08 Юли / 14:18 ч.
Всичко беше перфектно!
Kristina Nikova
София / 03 Юли / 23:19 ч.
Всичко беше ОК с резервацията! Никакви Проблеми! Прекрасна вечер с голяма компания
Владислав Георгиев
София / 03 Юли / 11:02 ч.
Много лош мениджмънт разхождат се и ку;ета навсиакаде из ресторанта
Емил Витков
София / 29 Юни / 21:32 ч.
Много добро обслужване!
Milen
София / 29 Юни / 15:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

лесен и удобен процес по резервацията. При посрещането ни нямаше в списъка с резервациите,но ни настаниха както пожелахме. Иначе, приятна атмосфера, добра вечеря и всичко отговаряше по предварителната оферта.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че клиента е бил настанен и му е била начислена отстъпката, към неговата резервация. След кореспонденция с ресторанта установихме, че се е получило недоразумение при препредаване на информация между обслужващия персонал в заведението, но са успели да реагират своевременно. Управата на ресторанта ни уверява, че са взети необходимите мерки да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще. 

Мина Голева
София / 24 Юни / 12:10 ч.
Резервацията стана много бързо и лесно, вечерята беше прекрасна, градината прохладна и дори имахме и отстъпка :) Доволни сме много!
Калина Барух
София / 20 Юни / 20:03 ч.
За съжаление не сме удовлетворени от обслужването вчера - имаше значителни закъснения на част от поръчките, имаше и повторно донасяне на две от тях. Имаше известна хаотичност, каквато не бяхме забелязвали при други посещения в същото заведение.
Владислав Георгиев
София / 20 Юни / 14:22 ч.
Владислав Георгиев
София / 17 Юни / 12:41 ч.
Теодора Тинчева
София / 17 Юни / 08:54 ч.
Ekatherina Taneva-Papin
София / 13 Юни / 14:45 ч.
Изключително обслужване. Страхотно меню. Има специално меню за хора с алергии (аз например имам непоносимост към глутен). Обстановката е фантастична. Това е любимото ми място в София.
Ангел Панайотов
София / 11 Юни / 22:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Това е най-смотаното Хепи в което някога сме вечеряли. Обслужването е под всякаква критика. Клиентите с резервация се настаняват на най-не уютните маси без право на замяна. За първи път се сблъскваме с хостеса на която речника и съдържа единствено не, не може. Това заведение разваля имиджа на цялата верига, а иначе ние я обожаваме!!!!

Отговор от ReZZo.bg:

Според общите условия при резервация чрез ReZZo.bg, клиента е имал право да смени резервираната маса с друга, която е свободна в часа на резервацията и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението. След кореспонденция с клиента и ресторанта установихме, че ресторанта е бил извънредно натоварен и поради това клиента не е бил преместен. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиента. Управанта на ресторанта ни уверява, че ще бъдат взети необходимите мерки да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Емил Витков
София / 11 Юни / 17:48 ч.
Много добре!
Емил Витков
София / 08 Юни / 16:43 ч.
Много добро обслужване!
Лариса Савчева
София / 08 Юни / 16:02 ч.
Veronica
София / 04 Юни / 20:03 ч.
Zapochnaha da metat okolo nas predi kraq na rabotnoto si vreme. Chuvstvahme se vse edno ni gonqt. Personala beshe namrushten i oburka poruchkata ni. Dnes davam oshte edin shams na Happy Lozenec. Nadqvam se dnes da ne ni izgonqt napravo
Емил Витков
София / 04 Юни / 16:15 ч.
Много добре беше.
Бистра Благоева
София / 29 Май / 19:07 ч.
Както винаги - отлично обслужване и прекрасна кухня.
Z D
София / 29 Май / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

В Хепи нямаха информация за нашата резервация в Rezzo, но имаха свободни маси и ни настаниха и обслужиха отлично, както винаги.

Отговор от ReZZo.bg:

След проверка по случая установихме, че от ресторанта са разполагали с информация за направената резервация, получило се е объркване при препредаването на информация между обслужващия персонал. Въпреки това клиента е бил настанен своевременно и е получил отстъпката, към резервацията си.  

Любомир Стефанов
София / 25 Май / 09:10 ч.
Минко Илиев
София / 21 Май / 15:16 ч.
посрещнаха ни с внимание,бързо обслужване-супер
Емил Витков
София / 20 Май / 21:13 ч.
Много добре беше!
ванина георгиева
София / 16 Май / 15:42 ч.
Придружавах мои близки роднини със средна възраст 80 години.Дама от компанията,която ни беше поканила на вечеря се оказа ,че си е забравила парите в къщи и се притесни.Аз платих сметката с дебитна карта.Сервитьорката ,която ни обслужваше дори не ни каза довиждане може би поради плащане с карта.Направи ни много лошо впечатление при сметка от 106 лева.
aNKOVA
София / 11 Май / 12:45 ч.
Супер, както винаги.
Galina Koleva
София / 06 Май / 11:37 ч.
Galina Koleva
София / 06 Май / 11:36 ч.
Великолепна храна,персонал с внимателно отношение кьм клиентите и бързо обслужване!Любимото ми заведение!До нови срещи!Искрено се надявам,посоката да остане същата!
Diana Dimitrova
София / 03 Май / 13:14 ч.
Коректно и адекватно обслужване.За храната- както в останалите Хепи ресторанти-вкусно.
Маргарита Василева
София / 03 Май / 07:51 ч.
Приятна обстановка и добра храна. Чудесно прекарване.
Пепа Ананиева
София / 29 Април / 17:59 ч.
Обслужване винаги на високо ниво
Огнян
София / 26 Април / 14:07 ч.
Всичко беше наред
Димитър Митев
София / 23 Април / 11:14 ч.
Всичко беше както винаги НА ВИСОТА!
Мартин Киряков
София / 21 Април / 04:40 ч.
Христина Минчева
София / 16 Април / 17:26 ч.
Божидар Йорданов
София / 14 Април / 10:31 ч.
Борислава Цолова
София / 13 Април / 11:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме направили резервация до Телевизор, а ни бяха настанили на маса, където нямахме поглед върху такъв. Обяснението на управителя беше, че "Имали проблем, но не е наш" и телевизорите не можели да бъдат пуснати на БТВ екшън, където предаваха мач от шампионска лига и заради , който се бяхме събрали. Нямаше отзив. само казаха ,че имало проблем със системата Резо за резервации до телевизор. Количеството на храната е видно намалена от тази в менюто. Да ви е сладко.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че от ресторанта са разполагали с информация относно резервацията и посочените допълнителни опции, към нея т.е. няма проблем със системата на ReZZo.bg!

Когато правите резервация в условята под допълнителните опции е вписано, че ресторантът ще се опита да удовлетвори посочените от Вас опции и може да се свърже с Вас за допълнителни доуточнения. Някои от опциите могат да не бъдат валидни за някои ресторанти. В случая поради множеството резервации, за конкретната вечер, от ресторанта не са имали възможността да предоставят маса в близост до телевизор. 

Syuzan Tsaneva
София / 06 Април / 14:45 ч.
ДАРИН Данков
София / 04 Април / 13:13 ч.
Не добре защото имаше обучаващ се персонал и еше критично
ДАРИН Данков
София / 04 Април / 13:11 ч.
приятно
Елена Парашкевова
София / 04 Април / 06:39 ч.
Обслужването в Хепи винаги държи ниво, само е малко досадно как на всеки 5 минути те питат дали всичко е наред с поръчката. Забелязвам известен спад на качеството на храната обаче.
Ваня Иванчева
София / 31 Март / 11:18 ч.
Изключително съм доволна от обслужването в ресторанта!!! Ние често посещаваме това място, но с РЕЗО стана още по-приятно тъй като получихме добра отстъпка. Нашата резервация в РЕЗО беше напълно уважена, масата беше подгтвена и служителите бяха изключително приятни!!! Нямам никакви забележки и съм много доволна от платформата!! Бях скептично настроена, но сега всичко е различно. Благодаря!!
Минко Илиев
София / 28 Март / 18:33 ч.
бързи,любезни без да са досадни
Йордан Пенев
София / 26 Март / 21:16 ч.
Владимир Цанев
София / 25 Март / 15:09 ч.
Тодор Николов
София / 23 Март / 07:22 ч.
Всичко беше чудесно. Много вкусно суши. Благодаря.
Юлия Каменова Каменова
София / 20 Март / 12:35 ч.
Много сме доволни! Обслужването и храната бяха на ниво!
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 18 Март / 13:59 ч.
Чудесно обслужване - дори снимка за спомен от Хепи получихме. За съжаление от менюто са отпаднали любими ястия!
Стефани Драганова
София / 15 Март / 12:17 ч.
Обслужването беше добро, масата беше на много хубаво място
Стоянов
София / 12 Март / 12:05 ч.
Всичко бе ОК!
Стоянов
София / 12 Март / 12:03 ч.
Резервация за 9, бяха подготвили масата за 6 човека. Иначе ОК.
Svetla Toneva
Бургас / 11 Март / 12:54 ч.
Подрещнаха ни много добре. Всичко беше на ниво.
Evgenia
София / 07 Март / 11:50 ч.
Evgenia
София / 07 Март / 11:49 ч.
Отлично.
Лариса Савчева
София / 06 Март / 13:53 ч.
Всички останахме доволни от обслужване и качество на храна!Благодаря!
Angelina Ivanova
София / 05 Март / 20:31 ч.
Vsichko beshe na nivo!! Blagodarim!!!
Viktoria Cvetanova
София / 04 Март / 17:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, обслужването горе долу добро, но не беше направена отстъпката от резервацията, а трябваше специално да напомни за това.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с потребителката установихме, че е пропуснала да спази това условие, затова първоначално не е получила отстъпката, към своята резервация.

Божидар Йорданов
София / 26 Февруари / 12:03 ч.
Kaloyan Bobadaliev
София / 22 Февруари / 07:56 ч.
чудесно обслужване и хубава храна
Никола Челебиев
София / 21 Февруари / 12:52 ч.
Резервацията направена през сайта беше бърза и успешна. Всичко беше наред в ресторанта.
Maria Gugova
София / 19 Февруари / 19:15 ч.
Всички останаха много доволни! Масата ни беше на прекрасно място, сервитьорките бяха на ниво /внимателни и много любезни/. Много приятен жест е снимката, която ни направиха и дадоха после в рамчица. С нас имаше възрастна жена и се зарадва, че получава снимка на хартия:). Много уютно и спокойно заведение! Храната беше също доста вкусна. Ще го посетим отново!
Румяна Николова
София / 19 Февруари / 12:26 ч.
Момичето, което ни посрещна и настани (за съжаление не се сетих да запиша името му) се държа почти грубо. Трябваше да си избера маса. Масата която си харесах беше свободна за момента , нямаше резервация за по-късен час. Момичето ми обясни, че не може да седна на нея, т.к. била за повече хора (тя беше заредена за 4 човека -също както и другите маси които ми предлагаше) . След като настоях, за тази маса тя се съгласи с думите: "Добре, но може да се наложи да ви преместя." Това ми се случва за първи път. Всичко друго беше отлично и- храната и обслужването.
Елка Кръстева
София / 19 Февруари / 05:41 ч.
Благодаря, много съм доволна, пак ще посетя ресторанта!
Иван Киряков
София / 14 Февруари / 13:52 ч.
Супер
Николай Антонов
София / 09 Февруари / 16:58 ч.
Krasimir Enchev
София / 31 Януари / 19:04 ч.
Страхотна обстановка и обслужване!
Давид Аначков
София / 30 Януари / 08:32 ч.
Росица Станчева
София / 24 Януари / 10:07 ч.
Страхотни сте!!!
Анита Стоянова
София / 14 Януари / 12:01 ч.
Виктория Вичева
Варна / 13 Януари / 17:10 ч.
Всичко беше ОК.
Анна Николова
София / 11 Януари / 08:59 ч.
Страшно западнало Хепи. Поръчахме спаначени салати, и получихме само нарязан спанаки киноа, без останалите съставки обявени в менюто. След направена забележка, донесоха нови салати отговарящи на менюто. След това - лаврак със зеленчуци и печени картофи по меню, получихме риба с няколко зеленчука, а картофите липсваха. бира от 4 лв. се чака минумум по 15 мин. Изобщо за сметка от 150 лв. 4 души останахме много разочаровани и няма да стъпим повече там!!!
Виктория Кумчева
София / 07 Януари / 14:57 ч.
Volena Shishkova
София / 04 Януари / 13:22 ч.
Всичко беше супер. Много учтив персонал
Кристиана
София / 03 Януари / 19:28 ч.
Много приятен ресторант. Храна беше вкусна, а персоналът учтив.
Krasimira
София / 31 Декември / 09:33 ч.
Страхотно!
Алекс Граматиков
София / 30 Декември / 19:26 ч.
Тодор Николов
София / 29 Декември / 08:45 ч.
Уникална зимна градина, много любезен и перфектно обслужващ персонал. Изкарахме много приятна вечер. Благодарим за изненадващия комплимент от заведението.
katia natcheva
София / 27 Декември / 14:29 ч.
Румен Андреев
София / 24 Декември / 14:52 ч.
Prekrasno
Румен Андреев
София / 24 Декември / 14:51 ч.
Super
Иван Илиев
София / 23 Декември / 11:33 ч.
Всичко беше чудесно. Единственото слабо място е липсата на достатъчно места за паркиране.
Петър Дочев
София / 22 Декември / 12:37 ч.
Прекрасно
Rumen Dichev
София / 13 Декември / 21:16 ч.
Много приятна изненада. Обслужването на ниво. Храната вкусна. Браво!
Владимир Вачков
София / 13 Декември / 12:51 ч.
Пре красноречие заведение
Krasimira
София / 11 Декември / 07:09 ч.
Георги Соколов
София / 07 Декември / 15:07 ч.
Olga Samardzhieva
София / 07 Декември / 10:30 ч.
Vladimir Georgiev
София / 05 Декември / 12:07 ч.
Зорница Хитрова
София / 30 Ноември / 09:01 ч.
Десислава Рачева
София / 30 Ноември / 07:34 ч.
Приятна обстановка, хубаво суши. Леко затруднение на персонала при обслужването, но като цяло се справиха доста добре. Бих посетила заведението отново.
Martina Davidova
София / 28 Ноември / 16:26 ч.
Не направих коментар на място,защото исках да прекарам една приятна вечер без неприятни моменти. За съжаление не беше точно така. Салатата на съпруга ми -Розови домати с бурата беше поднесена след, като той беше приключил с основното. Държа да отбележа, че си поръча първо салатата, а след това основното. Смятам, че такъв сервиз е недопустим!
Маргарита Василева
София / 25 Ноември / 14:15 ч.
Много добра верига ресторанти. Зимната градина беше добре отоплена. Приятна обстановка и добра и интересна кухня. Четенето на менюто е едно от забавленията, а избора е удоволствие. Малко претоварен беше персонала и обслужването беше бавничко.
Тодор Маринов
София / 23 Ноември / 07:20 ч.
Обслужването на сервитьорката беше доста на ниво. Но скоростта на приготвяне на храната беше под всякаква критика - чакахме 50 минути преди да си получим каквото и да е било от поръчката. И това е за пореден път!
Тодор Манолов
София / 22 Ноември / 18:17 ч.
чудесно, както винаги. Всички наши забележки бяха взети под внимание и изпълнени. Благодаря за хубавата вечер, ще дойдем отново
Plamen Popov
София / 20 Ноември / 12:09 ч.
Excellent service! - from making the reservation, throughout the dining - all was a perfect experience! "Happy" keep that quality of service and food standards high!
Ваня Живкова
София / 15 Ноември / 21:24 ч.
Благодаря, беше много приятно и вкусно:)
angelina ivanova
Пловдив / 12 Ноември / 12:48 ч.
Анна Николова
София / 11 Ноември / 16:45 ч.
Петър Петров
София / 09 Ноември / 14:34 ч.
Както винаги храната и обслужването са супер. НО все по-лошо впечатление ми правят в Хепи "салоните за пушачи" - откровено нарушаване на закона в абсолютно затворени отвсякъде "зимни градини". Пълно безобразие.
Цветелина Димитрова
София / 03 Ноември / 05:34 ч.
Заведението е много добро, храната също. Сервитьорките обаче са трагични. За да бъдеш обслужен трябва да имаш много нерви и способности в дебненето, махане с две ръце по-някога и отправянето на горещи молби за внимание!
Алекс Граматиков
София / 01 Ноември / 16:55 ч.
Радка Христова
София / 28 Октомври / 12:55 ч.
Прекрасно обслужване Благодаря на Хепи и Резо
Калина Даскалова
София / 28 Октомври / 10:33 ч.
Много съм доволна! Резервирах маса за рождения ден на майка ми и си изкарахме страхотно. Храната беше вкусна, мястото удобно, а персоналът- най-добрите съучастници за изненади :) Много благодаря на хората, които ни обслужиха и допринесоха за настроението :) Нямам никакви забележки!
Андрей Асенов
София / 28 Октомври / 09:03 ч.
ванина георгиева
София / 24 Октомври / 19:58 ч.
Благодарим за обслужването и отношението.
Юлиана Пчелинска
София / 22 Октомври / 11:35 ч.
Страхотно, както винаги.
Стоянов
София / 19 Октомври / 11:03 ч.
Стоянов
София / 19 Октомври / 11:03 ч.
Стамен Едрев
София / 19 Октомври / 07:22 ч.
Беше страхотна вечер, като изключим факта, че паднахме на волейбола...
Anna Petrova
София / 15 Октомври / 06:24 ч.