home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Piatto Collezione

ул. Верила №5, София
Кухня: Италианска и Пица Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Марина Георгиева
Чудесна обстановка и много вкусна пица! Обслужването беше на ниво. Виж повече

За "Piatto Collezione"

В Piatto Collezione имате възможност да се насладите на специална колекция от автентични италиански ястия. Всяко от тях е приготвено с внимателно селектирани от нас продукти произведени в Италия.

В случай, че имате интерес към процеса на приготвяне на храната е възможно да наблюдавате нашите готвачи, докато творят в отворената кухня на заведението ни.

Колекцията ни от чинии е впечатляваща. За нас тя символизира красотата и уникалността на всяко изделие, което се прави на ръка. Точно като отношението ни към добрата храна.

* Предвид разположението, ресторанта няма опции за съединяване на маси в градината за резервации над 4-ма души.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.



2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.



8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.



За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Марина Георгиева
София / 19 Април / 17:57 ч.
Чудесна обстановка и много вкусна пица! Обслужването беше на ниво.
Ива Кънчева
София / 17 Април / 13:44 ч.

Перфектно , както винаги!

Кристияна Моллова
София / 13 Април / 14:04 ч.
Лидия
София / 12 Април / 14:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасен ресторант с вкусно приготвена храна, професионално обслужване и обстановка, която те пренася в Италия! Определено е новият ми любим ресторант в София!

Хадил
София / 07 Април / 20:08 ч.
Maria Dragomirova
София / 25 Март / 14:14 ч.

Вкусна храна, изключително уютно, любезен персонал. Всичко беше перфектно!

Maria Dragomirova
София / 20 Март / 09:54 ч.
Kristina Koleva Колева
София / 11 Март / 18:49 ч.
Magdalena Pancheva
София / 07 Март / 14:09 ч.
Елка Маркова Маркова
София / 06 Март / 14:54 ч.
Десислава
София / 05 Март / 09:35 ч.
Храната беше вкусна, макар салатата и тиквеното ризото да бяха твърде сладки за моя вкус. Обслужваха ни усмихнати млади хора.
Лъчезар Павлов
София / 04 Март / 16:31 ч.

Отлично обслужване Вкусна храна

Ralitsa Sholeva
София / 26 Февруари / 10:05 ч.
Много приятно заведение, чудесна локация, отлично обслужване и кухня. Благодаря Ви!
Nevena Ruseva
София / 25 Февруари / 15:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Само едно от шест ястия си заслужаваше. Препоръчвам ви го - козе сирене със слама от праз, поръсени с горчичени смокини и нар. Всичко друго беше компромисно.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Bilyana Hristovska
София / 16 Февруари / 16:20 ч.

Супер обслужване

Златина Славчева
София / 14 Февруари / 15:51 ч.
Цветелина Дилкова
София / 14 Февруари / 06:47 ч.
Отлично
Виолета Младенова
София / 09 Февруари / 14:53 ч.
Виолета Младенова
София / 06 Февруари / 19:00 ч.
Даниела Цигаровска
София / 05 Февруари / 10:12 ч.
Вкусна храна отново, в приятна обстановка. Много добро обслужване.
Катерина Стойкова
София / 04 Февруари / 20:24 ч.
В ресторанта не намериха резервацията ми изобщо и така и не можах да се възползвам от отстъпката! Може ли да проверите защо и как? Благодаря.
Емилия
София / 04 Февруари / 14:18 ч.
георги атанасов
София / 31 Януари / 22:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни намериха резервацията и ни настаниха в салона за пушачи(дори и след изричната ни молба да бъдем настанени в главния салон,както си беше по резервация), където на двама от нас им беше доста студено (бяхме до прозорец,от който духаше непрекъснато един вентилатор), а на другите двама ни се ''запалиха'' косите от една гъба, която беше на макс, в опит да компенсира измръзването на седящите до прозореца.Иначе към кухнята нямаме забележки.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

krasimira markova
Варна / 24 Януари / 14:08 ч.
Беше изключително вкусно! Приятна и уютна обстановка и много добро обслужване! Багодарим Ви!
Kati Sabeva
София / 22 Януари / 13:21 ч.
Симеон Бончев
София / 21 Януари / 23:14 ч.
Виолета Младенова
София / 17 Януари / 16:42 ч.
Ася Кръстева
София / 15 Януари / 15:00 ч.
Много приятно, уютно, с добро обслужване и вкусна храна,
Елка Маркова Маркова
София / 14 Януари / 14:32 ч.
Виолета Младенова
София / 09 Януари / 14:15 ч.
Виолета Младенова
София / 05 Януари / 14:18 ч.
Мария Джумайска
София / 05 Януари / 09:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотно заведение,но фактът,че резервацията е направена през Резо, изобщо не беше отразен.

Мирела Козарева
София / 01 Януари / 15:49 ч.

Чудесна кухня и обслужване.

Виолета Младенова
София / 30 Декември / 14:39 ч.
Елка Маркова Маркова
София / 29 Декември / 14:12 ч.
Емилия
София / 22 Декември / 17:38 ч.
Zornitsa Vulcheva
София / 17 Декември / 16:00 ч.
Емилия
София / 14 Декември / 16:16 ч.
Юлия Велкова
София / 14 Декември / 14:19 ч.

Уют, вежлив персонал и вкусна храна!

Ивелина Георгиева
София / 14 Декември / 10:48 ч.

Изключително лошо отношение и обслужване от страна на така известния ресторант! В часа на резервацията един човек от нас бе на място и казаха, че резервацията няма как да е направена за 19:00 часа и буквално ни казаха, че нямаме запазена маса, най-ранният час, в който можем да отидем е 21:00, какъвто е и най-ранният час (според тях) за запазване през Rezzo. Тръгнахме си, но погледнахме потвърждението за резервацията, където изрично пишеше 19:00. Обадихме се отново и се наложи да им изпратим скрийншот на резервацията и потвърждението по имейл. Нямаше отговор. Обадихме се отново, при което отговорът от хостесата беше "Заповядайте". Отидохме отново до ресторанта и ни настаниха в залата за пушачи, явно като компромисен вариант. Безумното отношение продължи и след като отидохме от сервитьорите и хостесата. При направена резервация за точен час и зала за непушачи на нас ни се наложи да ходим 2 пъти до ресторанта, както и да ни настанят компромисно в зала за пушачи, където не желаехме да бъдем! Благодарим за направената 10% отстъпка, но не на ресторанта, а на условията на Rezzo. Определено не е място, което бих препоръчала като отношение и организация имайки предвид случилото се!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Piatto Collezzione бихме искали да поднесем извинения относно възникналата ситуация. След кореспонденция с обекта установихме, че се е получило недоразумение и поради тази причина, клиента не е бил настанен спрямо избраните опции на сайта. Piatto Collezzione ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Златина Славчева
София / 03 Декември / 16:17 ч.

Храната е прекрасна, за разлика от обслужването. Доста сърдити и негостоприемни сервитьори

Даниела Цигаровска
София / 27 Ноември / 10:12 ч.
Обстановката в ресторанта беше много хубава, посрещането също. Храната беше вкусна и обслужването много бързо. Поздравления!
Tania Hadjiiska
София / 26 Ноември / 14:53 ч.

Беше чудесно - ястията, напитките, обслужването, обстановката.

Илияна Жаблянова
София / 22 Ноември / 16:35 ч.

Уютно и красиво заведение, любезен персонал и много добро обслужване, храната беше добра. Бих го посетила отново.

Милка
София / 15 Ноември / 10:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Предлаганата храна, като количество, качество и избор, според мен напълно отговаря на високи очаквания. Обслужването е на ниво. Проблем е, че не зная друго подобно място в района, с което да разнообразявам в обедната почивка.

Даниела Христова
София / 13 Ноември / 11:35 ч.

Отлично обслужване, приятна атмосфера и много добра кухня Препоръчвам!

Виолета Младенова
София / 13 Ноември / 11:18 ч.
Камелия Ангелова Ангелова
София / 10 Ноември / 14:42 ч.
tany666
София / 27 Октомври / 15:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всъщност ни настаниха във външната зала, където се оказа по-добър вариант, защото бе по-тихо и спокойно. Както винаги получихме отлично обслужване и вкусна храна.

Емилия
София / 26 Октомври / 16:53 ч.
Виолета Младенова
София / 22 Октомври / 10:52 ч.
Виолета Младенова
София / 22 Октомври / 10:52 ч.
Виолета Младенова
София / 15 Октомври / 00:14 ч.
Елица Шишкова
София / 27 Септември / 20:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Невероятна обстановка за спокойна и отпускаща вечеря! Много красиво място, вкусна храна и изключително любезен и учтив персонал!

Александър Младенлв
София / 25 Септември / 17:37 ч.

Имахме една наистина прекрасна вечер в ресторанта с вкусна храна и перфектно обслужване !

Ina Yavorova
София / 21 Септември / 14:48 ч.
Виолета Младенова
София / 20 Септември / 19:35 ч.
Десислава
София / 19 Септември / 15:14 ч.
Jasmina Koycheva
София / 19 Септември / 13:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Food and service was very good, but unfortunately no one account the ReZZo discount.

Виолета Младенова
София / 15 Септември / 06:37 ч.
Виолета Младенова
София / 10 Септември / 22:19 ч.
Виолета Младенова
София / 06 Септември / 20:08 ч.
Виолета Младенова
София / 03 Септември / 12:01 ч.

Великолепна атмосфера, вкусна храна, любезен персонал. Очарована съм.

Мила Ангелова
София / 24 Август / 19:47 ч.
Изключително приятна и елегатна обстановка, отлично и много любезна обслужване, страхотна храна! Препоръчвам и ще го посетим отново скоро!
tany666
София / 24 Август / 14:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пореден път избираме това заведение-отлично обслужване и много вкусна храна. Без проблем ползвахме и отстъпката от rezzo.

Теодора Клинкова
София / 19 Август / 16:11 ч.
Глори Веселинова
София / 18 Август / 14:11 ч.

Останахме очаровани! Изключително професионално обслужване, храната беше чудесна, атмосферата - също. Дори не се наложи да напомняме, че резервацията е през Rezzo и си получихме отстъпката. Със сигурност ще резервираме отново.

Десислава
София / 18 Август / 09:19 ч.
Теодора Цончева
София / 11 Август / 14:30 ч.

Храна беше много вкусна, обслужването също е на ниво. Имаше много приятна атмосфера в италиански стил. Препоръчвам!

Петя Кръстева
София / 10 Август / 01:20 ч.
Емилия
София / 07 Август / 18:29 ч.
Теодора Радева
София / 04 Август / 17:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всеки път на ниво ! ❤️ Едно от най-добрите обслужвания,които може да получите, а храната е страхотна.

Silvia
Пловдив / 01 Август / 10:55 ч.
Борис
София / 30 Юли / 14:07 ч.

Прекрасно обслужване и храна. Определено отново ще го посетя. Препоръчвам с две ръце.

Silvia
Пловдив / 27 Юли / 13:26 ч.
Silvia
Пловдив / 21 Юли / 09:27 ч.
♥️
Silvia
Пловдив / 17 Юли / 16:32 ч.
Сандвичът панини беше wow!
Kirilka Stefanova
София / 09 Юли / 21:50 ч.
Страхотна обстановка, вкусна храна, прекрасно обслужване!
Silvia
Пловдив / 05 Юли / 15:00 ч.

Понеже фокачата ни се забави ни донесоха десерти като комплимент за всички. Винаги се чувстваме специални тук!

Silvia
Пловдив / 05 Юли / 14:59 ч.
Драгомир Лазаров
София / 21 Юни / 15:01 ч.

Прекрасна храна и обслужване!

Виолета Методиева
София / 20 Юни / 08:38 ч.
Много приятна атмосфера, вкусна храна и професионално обслужване. Имаше и жива италианска музика с идеална височина на звука, така че да може да се чуваме.
Людмила Евлогиева
София / 19 Юни / 07:45 ч.
Silvia
Пловдив / 06 Юни / 18:49 ч.
Silvia
Пловдив / 03 Юни / 06:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Перфектно, както винаги! Благодарим Ви!

tany666
София / 31 Май / 10:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много приятно заведение, вкусна храна и страхотно обслужване. Единствено когато се напълни става много шумно. Не бяха включили отстъпката в сметката, но когато им обърнах внимание веднага се извиниха и ни направиха отстъпка.

Пламена Николова
София / 28 Май / 19:54 ч.
Фрешът от смокиня е невероятен!
Silvia
Пловдив / 25 Май / 21:40 ч.
Елина
София / 15 Май / 21:41 ч.
Добрияна
София / 11 Май / 10:55 ч.
Както винаги безупречни и в храна, и в обслужване.
Александър Серафимов
София / 08 Май / 05:43 ч.
Глория Асенова
София / 07 Май / 18:58 ч.
Диана Коцева
София / 21 Април / 09:24 ч.
Обстановката е приятна, обслужването - бързо и внимателно, без да е натрапчиво, а храната - изключително вкусна. С удоволствие ще посетим отново.
Боряна Барбарова
София / 19 Април / 12:25 ч.
Илияна Иванова
София / 11 Април / 21:50 ч.
Много приятно, уютно и изключително вкусно!
Ваня Андонова
София / 02 Април / 21:03 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво. При предното ми посещение Октомври месец бях разочарована - поръчките се бавеха. Сега беше доста различно и вечерята беше приятна.

Йордан Картелов
София / 14 Март / 13:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Доволни сме от обслужването!

Рада-Шели Фридман
София / 11 Март / 14:37 ч.

Атмосферата е приятна и подходяща за разговори. Храната беше вкусна и имаше разнообразие. Десерти те са прекрасни. Обслужването е учтиво, но може да се подобри.

Полина Георгиева
София / 06 Март / 18:43 ч.

Храната, атмосферата и обслужването бяха чудесни. Определено ще повтарим. Благодаря!

Stanimira Zheleva
София / 19 Февруари / 09:49 ч.

Прекрасна храна и много добро обалужване! ????

Антония Антонова
София / 16 Февруари / 08:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката е прекрасна, персоналът е отличен, храната много, много вкусна. Разбира се забравихме да кажем за отстъпката при поискване на сметката и не получихме отстъпка, но грешката си е наша(правим я редовно). Би било чудесно ако заведенията сами следят за това и я прилагат

Ася Петкова
София / 23 Януари / 19:47 ч.

Прекрасен ресторант! Останахме възхитени от обслужването, храната и интериора! До скоро!

Darina Marinova
София / 23 Януари / 14:03 ч.
Антония Георгиева
София / 15 Януари / 21:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Атмосферата в заведението е много приятна и сервитьорите са изключително любезни. Храната също беше страхотна. В деня на резервацията се обадихме да кажем, че ще се забавим малко и тогава разбрахме, че масата ни е на терасата, която е за пушачи. Помолихме да ни преместят, защото резервацията е направена за основна зала, а не за тераса. В заведението беше ужасно шумно, беше трудно да се чуем дори със сервитьорите. Масата ни беше много близо до задната и през цялото време се блъскахме със стопловете и сервитьорите не можеха да стигнат до края на масите. Попитахме за десерти, но само ни ги показаха на витрината, меню с вида и цените не получихме. В сметката не беше включена остъпката от 10%

Мария Попинска
София / 11 Януари / 16:32 ч.

Вкусна храна, любезно обслужване.

Lyubomir Rusanov Rusanov
София / 08 Януари / 20:57 ч.
Darina Marinova
София / 31 Декември / 14:39 ч.
Александър Серафимов
София / 30 Декември / 10:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше ок. Единствено ни казаха като отидохме, че не виждат резервацията. Въпреки това ни направиха отстъпката

Лилия Стоянова
София / 27 Ноември / 14:52 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За втори път правя резервация през rezzo и като отида на място, нямам резервация. Настаняват ме на момента ако има свободна маса и не получавам отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на обекта за възникналата ситуация и са взети мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo гаранция и клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение.

Tzvetanka Petranova
София / 27 Ноември / 14:11 ч.
Мария Журналова
София / 21 Ноември / 14:02 ч.
Приятно, вкусно и спокойно!
Мария Журналова
София / 14 Ноември / 14:05 ч.

Уютна обстановка, вкусна храна, добро обслужване!

Ralitsa Chomakova
София / 21 Октомври / 09:49 ч.

Обслужването е на високо ниво. Персоналът е много любезен и отзивчив. Обстановката е приятна.

radka hinkova
София / 15 Октомври / 09:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението е приятно, храната е вкусна, обслужването любезно, НО! Крайно разочарована от подхода при напитките: казахме, че ще пием бяло вино, сервитьорът не ни донесе винен лист, а директно ни препоръча бутилка бяло вино като каза че е "среден клас", не спомена цената. За мен това означава 50-60 лв. бутилката. Бяхме доста хора, изпихме 2 бут. от това вино и тъй като то свърши, след това сервитьорът препоръча още едно вино "среден клас", без да спомене цената. Накрая в сметката се оказа, че първите две бутилки са били по 90 лева всяка, а третата 129 лева! Подвеждането в препоръка на вино, без информация за цената е крайно неприятно и разочароващо! Дори и да отида пак там, ще бъда много, много мнителна към всяко нещо, което поръчвам - задължително трябва да видя цената преди това!

Димитър Диков
София / 10 Октомври / 14:01 ч.
Таня Аспарухова
София / 05 Октомври / 19:03 ч.

Чудесно място, което да споделите с близките си хора. Храната беше изключително вкусна и прясно приготвена. Обслужването беше вежливо и на ниво. Атмосферата в ресторанта наистина ви пренася в Италия.

Благовест
София / 24 Септември / 14:01 ч.
Румяна Тихолова
София / 15 Септември / 11:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря, всичко беше перфектно откъм храна и обслужване, така, че посрещнах празника си в една уютна атмосфера и благодаря. Непременно ще го посетим отново!

Ивелина Кръстанова
София / 26 Август / 08:30 ч.
Selma Mehmed
София / 04 Август / 12:12 ч.

Всичко е прекрасно!

Благовест
София / 12 Юни / 15:47 ч.
Цвете Дръгина
София / 11 Юни / 10:06 ч.

Много вкусна храна, прекрасно място, чудесно обслужване :)

Алиша
София / 03 Юни / 14:41 ч.
Ралица Георгиева
София / 26 Май / 22:00 ч.
Приятно и уютно заведение! Храната беше много вкусна, а персоналът любезен и отзивчив! Препоръчвам!
Ангел Бажлеков
Пловдив / 22 Май / 17:24 ч.

Отлично обслужване, отлична кухня.

Liliya Angelova
София / 20 Май / 14:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За втори път посещавам заведението с приятели. Останахме доволни и двата пъти от обслужването. Храната е вкусна и оригинално поднесена, персонала е вежлив и се отнася към нас като към лични гости. Препоръчвам го с "чиста съвест".

Инна Митева
София / 20 Май / 12:13 ч.
Александър Серафимов
София / 09 Май / 08:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Илия Лазаров
София / 22 Април / 16:25 ч.
Отлична храна и перфектно обслужване.
Росица Сарандалиева
София / 05 Април / 00:33 ч.
Алиша
София / 17 Март / 14:12 ч.
Петя
София / 05 Март / 23:49 ч.

Супер вкусна храна, мили хора, прекрасно отношение!

Мариян Алескиев
София / 04 Март / 17:45 ч.
Виолета Фотирова
София / 27 Февруари / 15:13 ч.

Чудесно място, хубава храна!

Христо Николински
София / 17 Февруари / 19:04 ч.

Добро обслужване, много вкусна храна, приятна обстановка

Анелия Конецовска
София / 17 Февруари / 14:10 ч.

Bкусна, превъзходна кухня, чудесна атмосфера,изключително професионален сервиз!Горещо препоръчвам

Elena Biserkova
София / 14 Февруари / 18:07 ч.

Обстановката беше много уютна, храната беше превъзходна

Отговор от ReZZo.bg:

От името на Piatto Collezione и ReZZo бихме искали да благодарим за обратната връзка! Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Анелия Георгиева
София / 10 Февруари / 14:18 ч.

Чудесна храна, страхотно вино, много приятна атмосфера!

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка! Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Деси Иванова Иванова
София / 08 Февруари / 14:56 ч.

Обстановката, храната, както и обслужването, са на много добро ниво! Подходящо заведение, в топ Център, за малки и за големи срещи :-) . Препоръчвам!

Любомир Минков
София / 07 Февруари / 14:44 ч.

Много приятно впечатлен от обстановка, обслужване, качество на мястото. Горещо препоръчвам. Правете си резервации възможно най-рано.

Ванеса Бушева
София / 13 Януари / 14:01 ч.
Много приятна обстановка, вкусна храна и добро обслужване!
Деница Георгиева
Варна / 30 Декември / 09:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасна обстановка, уютно местенце. Качествено обслужване, усмихнати хора и всичко беше много вкусно!

Ясен Турсунов
София / 20 Декември / 18:48 ч.

Страхотно място. Любезен персонал. Бързо обслужване. Вкусна храна и тематична музика.

Таня Мстева
София / 04 Декември / 17:25 ч.
Петя
София / 27 Ноември / 15:52 ч.

Всичко беше перфектно!

Георги Соколов
София / 16 Ноември / 10:39 ч.

Супер храна (въпреки, че пекориното в карбонарата беше с малко по-остър вкус) и феноменално обслужване. Препоръчвам най-силно!

Ivan Ivanov
София / 10 Ноември / 14:26 ч.
Много приятна атмосфера и вкусна храна!
Siyana Ivanova
София / 18 Октомври / 11:44 ч.
Страхотен ресторант! Обстановката е много приятна, а храната просто уникална! Впечатлени сме!
Лидия Де Фрийс
София / 19 Септември / 14:35 ч.
Всичко беше много вкусно , а атмосферата беше приятна.
Johana Sabotinkova Съботинкова
София / 11 Септември / 14:01 ч.

Страхотна храна и атмосфера

Сюзън
София / 10 Септември / 14:12 ч.
Христина
София / 09 Септември / 16:44 ч.
Храната беше на ниво, а персоналът беше много любезен.
Красен Стойчев
София / 08 Септември / 14:40 ч.
Пицата беше вкусна. Пълненият калмар и салатата бяха под всякаква критика. Обслужването беше ок. Не бихме посетили пак.
Людмил Никодимов
София / 27 Август / 08:52 ч.

Прекрасен италински ресторант. Персоналът е много отзивчив, атмосферата е стилна и задушевна, храната е много вкусна. Горещо препоръчвам на всички любители на италианската кухня.

Galina
Варна / 22 Юли / 13:33 ч.

Страхотно уютна атмосфера, много позитивен сервитьор. Невероятно бяло вино и хубава храна. Бихме посетили отново!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса