home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Burrata Italiana Paradise Center

бул.Черни Връх №100, София
Кухня: Италианска, Пица, Средиземноморска и Паста Район: Кръстова вада Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Десислава Паунова

Персоналът няма желание за работа. Градината е приятна и много свежа в слънчеви дни.

Виж повече

За "Burrata Italiana Paradise Center"

Buongiorno, София!  
Burrata Italiana отвори врати в Paradise Center, етаж 2! Ще те пренесем в Италия с ухание на гореща пица, домашна паста, традиционни италиански специалитети, на които да се насладиш с чаша селектирано италианско вино и неповторима гледка!  Очакваме те!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Бебешко столче, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.



2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.



8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.



За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Десислава Паунова
София / 22 Април / 14:31 ч.

Персоналът няма желание за работа. Градината е приятна и много свежа в слънчеви дни.

Венцислава Димитрова
София / 21 Април / 17:14 ч.
Снежина Иванова
София / 19 Април / 21:35 ч.

Чудесно обслужване! Хубава храна и обстановка!

Mihaela
София / 19 Април / 17:06 ч.
Петя Маркова
София / 19 Април / 16:16 ч.

Вкусна храна, добро обслужване!

Теодора Терзиева
София / 16 Април / 10:50 ч.
Александра Нгуен
София / 13 Април / 20:44 ч.
Лилия
София / 09 Април / 16:30 ч.
Моника Спасова
София / 07 Април / 14:54 ч.
Любомир Вълчев
София / 06 Април / 14:06 ч.
Ventsislav Matev
София / 02 Април / 16:25 ч.

Добре, но не отлично. Служителите са твърде любезни, чак втръсва. Държат се сякаш са на косъм от уволнение. Песничките/поздрави за рожден ден са прекалено шумни и стряскащи. Храната и музиката ми харесаха.

Румен Ненков
София / 01 Април / 15:42 ч.

Супер съм доволвн. Пак ще съм ви клиент.

Мария Кунтова
София / 01 Април / 14:10 ч.
Антон Санков
София / 01 Април / 14:07 ч.

Храната беше вкусна и обслужването беше добро, но в залата до нас имаше хора, които пушеха електронна цигара/вейп. Сервитьорката очевидно ги видя, но не им направи забележки, което ме наведе на мисълта, че това е позволено. Лично на мен ми беше неприятно.

Георги Димитров
София / 01 Април / 14:03 ч.

Страхотно обслужване и вкусна храна!

Марио Паликарски
София / 30 Март / 15:50 ч.
Svetlana Tsoneva
София / 27 Март / 14:16 ч.
Изключително разочарована останах за първи път от ресторант Бурата. Посещавам ви по няколко пъти в седмицата и бях шокирана от случката вчера в Бурата. Имах резервация в 12:00ч., бях точна и поръчах много бързо от ОБЕДНОТО ви меню. Очаквах обедното си меню в продължение на 70 минути, да правилно четете час и 10 минути на празна маса с вода. Три или четири пъти дойде момиче да се извини за закъснението на ОБЕДНОТО ми меню, което щяло да дойде до 5-6 минути. И така няколко пъти бях подведена, за да остана още малко и още малко. Не знам защо още в началото не ми беше казано да си поръчам нещо от другото меню или да ми пуснат поръчката отново. С колежката ми бяхме изумени, че някой може да те накара да чакаш толкова!!!! Същевременно виждах, че се изкарват поръчки от обедното ви меню за другите клиенти, както казах ви посещавам често и съм яла почти всичко и знам, че не се бъркам. Накрая когато стана 13:10 ч. и след като помолих отново за Управител, колежката ви ми предложи да си поръчаме от нормалното ви меню, нещо за ваша сметка. След като вече беше късно за нови резервации и търсене на места нямах много избор и към 13:25, вече ни донесоха салата и после и основните. Това напрежение и загуба на 2 часа за обяд за мен не е Ок, за реномето и цените ви - също. И факта, че бях подвеждана много мило няколко пъти е немислимо за мен. Бих посъветвала персонала ви, вместо да замазва очи и да се чуди как да излъже, да бъде откровен с клиентите ви, които също са хора и са наясно, че стават грешки. Нека клиента реши дали да си поръча от менюто (което не мисля, че за някой би било проблем) или да избере друга локация. Успех с персонала!
Цветан Пошов
София / 24 Март / 14:44 ч.

Всичко беше на топ ниво

Martin Tzvetanov
София / 16 Март / 14:29 ч.

всичко беше наред, но е необходимо освежаване на обстановката

Ани Милева
София / 14 Март / 14:16 ч.
Перфектно! Лазанята е фантастична!
Мелани Малинова
София / 13 Март / 10:43 ч.
Въпреки направената резервация, от заведението не ни настаниха, в запазения час, поради липса на свободни маси. Изчакахме на опашката, където чакаха хората без резервации и дори някои от тях бяха допуснати преди нас в залата. Обслужването беше бързо, но организацията от страна на хостесите беше под всякаква критика.
Марио Паликарски
София / 08 Март / 18:37 ч.
Изкарахме чудесно, храната и обслужването бяха отлични
Даниела Захариева
София / 06 Март / 23:15 ч.
Гергана Машал
София / 06 Март / 14:53 ч.
Изключително доволни сме от сервиза, който получихме . Бяхме маса от 9 души, но момчето ни обгрижи всички. Храната беше на ниво, наргилето също! Силно препоръчвам!
Силвия Тонова
София / 02 Март / 18:41 ч.
Борис Дачев
София / 02 Март / 17:03 ч.

Храната и обслужването бяха чудесни. Единствената забележка е, че бяхме близо до вратата към залата с пушачи и за съжаление вратата често бе оставяна отворена.

Светлана Георгиева
София / 29 Февруари / 18:16 ч.
Tanya Ivanova
София / 29 Февруари / 07:50 ч.

Burrata Italiana Paradise Center e любимото ни място за срещи и обичаме да го посещаваме. Прекрасно обслужване, вкусна храна и уютна обстановка.

Любомир Вълчев
София / 26 Февруари / 14:02 ч.
Mariya Nikolova
София / 25 Февруари / 14:55 ч.

Резервацията беше за рождения ден на детето ми. Изкараха си страхотно!::))

Георги Георгиев
София / 21 Февруари / 14:25 ч.
Ястията бяха добре приготвени, този път нямам забележки.
Светлана Желева
София / 21 Февруари / 11:48 ч.

Всичко беше перфектно - обслужване, храна, атмосфера. Ще посетим отново!

Марио Паликарски
София / 17 Февруари / 21:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Александра Нгуен
София / 17 Февруари / 17:24 ч.
Алла Руденко
София / 17 Февруари / 14:03 ч.
Обслужването е ужасно, винаги има нов сервитьор, пепелника го донесоха с фасове - беше мръсен, не сложиха черен пипер и сол, два пъти ни донесоха грешни ястия, които поръчахме (((честно казано няма да дойдем пак този ресторант
Николай Любомиров
Велико Търново / 17 Февруари / 11:49 ч.

Всичко беше страхотно!!!Храната бе уникално вкусна!Обслужване на ниво!

Светлана Тодорова
София / 15 Февруари / 18:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Като цяло беше добре. Не ми хареса, че още от вратата ми казаха, че не мога да стоя повече от 1.30 ч. Имало много желаещи. Нямаше го това условия при резервиране.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Ива Анастасова
София / 13 Февруари / 08:22 ч.
Чудесно обслужване, вкусна храна!
Ventsislav Matev
София / 11 Февруари / 14:54 ч.
Обслужването по телефона беше мило, кратко, точно и ясно. В ресторанта сервитьорите са прекалено учтиви и е малко смешно чак ????. Намалили сте грамада на порциите.
Юлия Венелинова
София / 10 Февруари / 14:10 ч.
Светлана Тодорова
София / 09 Февруари / 14:00 ч.
Както винаги прекрасно!
Ива Анастасова
София / 05 Февруари / 20:12 ч.

Много добро обслужване и чудесна храна!

Adel Semerdjieva
София / 04 Февруари / 15:53 ч.

Всичко беше перфектно!

Гергана Симеонова
София / 03 Февруари / 15:01 ч.
Чен сяомей
София / 01 Февруари / 22:04 ч.
Антония Томова
София / 29 Януари / 14:10 ч.

Чудесен ресторант в прекрасна обстановка. Екипа направиха рождения ми ден изключително специален! Всичко беше на ниво!

Мариана Йорданова
София / 26 Януари / 14:28 ч.

Беше страхотно !

Цветан Пошов
София / 26 Януари / 14:09 ч.

Всичко беше топ????

Alexander Deliatanasov
София / 24 Януари / 18:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, голям почитател съм на вашето заведение, но вчера останах малко разочарован! Както виждате резервацията ми е с 20% отстъпка, след поискване на сметката, нямаше приложена отстъпка и не обърнах внимание. Повиках сервитьора и попитах дали е нанесена отстъпката, той ми отговори, че е трябвало да кажа за отстъпката. Ползвал съм rezzo.bg, доста пъти и никога не ми се е налагало да си казвам дали имам отстъпка или не. В крайна сметка, той говори с управителката и дойде и ми даде 10лв. Това дори не беше цялата отстъпка, но начина по който го направи, беше доста груб! Едната звезда е не толкова, че не ми беше нанесе отстъпката, а грубоватото отношение! Благодаря и лек ден!

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации.

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Анна Пехливанова
София / 24 Януари / 08:36 ч.
Анна Пехливанова
София / 24 Януари / 08:36 ч.
Теодора Тоцова
София / 22 Януари / 14:10 ч.

Доволни сме от храната и обслужването, любезен персонал!

Марио Паликарски
София / 20 Януари / 15:53 ч.
Елена Гаврилова
София / 18 Януари / 17:52 ч.

Доволни сме от посещението, храната е вкусна и обстановката - приятна.

Desislava Natova
София / 16 Януари / 18:56 ч.
Aglika Nenova
София / 12 Януари / 15:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната и обслужването са ок, но беше задимено и се вмирисахме на цигари, въпреки че бяхме в салон за непушачи. Не бих посетила отново.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Амира Дасуки Дасуки
София / 07 Януари / 14:06 ч.

Възхитена съм. Всичко беше на ниво храна, обслужване ( страхотен персонал) и обстановка.

Асения Русева
София / 04 Януари / 14:27 ч.

Страхотно, благодарим!! :)

Боян Яначков
София / 04 Януари / 14:21 ч.

Всичко беше на ниво!

Марио Паликарски
София / 02 Януари / 14:05 ч.
Georgi Zlatev
София / 02 Януари / 14:03 ч.
Орлин Дойчинов
София / 01 Януари / 22:24 ч.
Danijela Josifovic
София / 30 Декември / 14:40 ч.
Изабела Николова
София / 30 Декември / 14:09 ч.
Гергана Симеонова
София / 27 Декември / 14:55 ч.
Милена Владиславова
София / 27 Декември / 14:23 ч.

Въпреки имейла с потвърждение за направената резервация, когато отидохме на място се оказахме без резервация. Но все пак ни настаниха

Марио Паликарски
София / 27 Декември / 14:18 ч.
Лилия Ризова
София / 26 Декември / 23:00 ч.
МАРИЕТА ЗАХАРИЕВА
София / 26 Декември / 17:49 ч.

Много спокойна и приятна обстановка за обяд. Любезно обслужване. В менюто винаги има нещо интересно. Храната е добра.

Юлия Колева-Тонева
София / 24 Декември / 03:30 ч.

Всичко беше на ниво,храната беше много вкусна и обслужването също беше много добро!

Пламен Пенчев Дикова
София / 20 Декември / 22:00 ч.
Мария Борисова
София / 20 Декември / 14:41 ч.

Отлично обслужване! Отлична храна! Отлично вино! Доволни сме! Синът ми имаше рожден ден! Благодаря за изненадата от персонала. Весели празници!

Мила Панагонова
София / 19 Декември / 16:48 ч.

Както винаги обстановката беше приятна и храната вкусна.Но дори като пушач, не ми хареса липсата на вентилация. Този път за разлика от всички други миришеше много на цигари.. Чак задушливо

Кристиян
София / 18 Декември / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Забавяне от над 1 час за някои от поръчаните ястия

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще

Цанета Горанчева
София / 16 Декември / 14:16 ч.
Кристина Моцева
София / 14 Декември / 18:59 ч.

Както винаги всичко беше на ниво. Благодаря за приятната атмосвера,обслужване и храна!

Лиляна Димитрова
София / 14 Декември / 13:51 ч.

Обслужването, атмосферата и храната бяха чудесни както винаги. Предпочитано, любимо и посещавано всяка седмица от нас заведение е Burrata Paradise. За първи път направих резервация там през Rezzo. Останахме с неприятно усещане от хостесата, която беше отвън и и казах, че сме с резервация за 21. 30, но желаем да ни настани преди това, въпреки резервацията. Отношението и беше пренебрежително. Моля да се вземе предвид коментара, за да си запазят редовните клиенти.

Мария Чакърова
София / 11 Декември / 14:40 ч.
келнерката беше разсеяна, а картофките с трюфел бяха сервирани студени
Румен Раданов
София / 10 Декември / 17:25 ч.
Диана
София / 09 Декември / 16:18 ч.

Беше страхотно всичко.

Чен сяомей
София / 04 Декември / 14:01 ч.
Борислав Маринов
София / 01 Декември / 21:37 ч.

Много приятно местенци и много удобно приложение за резервация. От Бурата ни бяха запазили много добра маса (сепаре) въпреки, че беше пълно почти на 100%. Определено бих ползвал пак това приложение!

Катерина Александрова
Пловдив / 26 Ноември / 14:07 ч.

Всичко беше чудесно

Анета Ганчева
София / 22 Ноември / 14:21 ч.

Храната беше вкусна и според очакванията. Препоръчвам!!!

Марио Паликарски
София / 18 Ноември / 15:40 ч.

Всичко беше на ниво както винаги!

Елена
София / 12 Ноември / 14:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Настаниха ни на маса за не повече от 4 човека.През цялото време бяхме нагъчкани на масата.При опит да говорим с хостесата,тя заядливо каза да дойдем ние на нейното място и може да ни направи управители да разпределяме ние масите.Арогантно отношение на тази служителка.Обстоятелството,че имал резервация през Rezzo заяви,че няма никакво значение за настаняването.Изключително съм възмутена и недоволна!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana Paradise Center бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Елисавета Тенева
София / 11 Ноември / 14:37 ч.

Прекрасно обслужване, приятна атмосфера и вкусна храна!

Саня Костова
София / 07 Ноември / 22:43 ч.
Цвете Дръгина
София / 06 Ноември / 14:45 ч.
Чакахме да бъдем настанени повече от 15минути след часа на резервацията, като същевремено се настаняваха хора без резервция. Настаниха ни на маса за трима с обяснението, че други няма.
Мартина Тенева
София / 05 Ноември / 18:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Преживяването беше хубаво, но когато казахме на сервитьорката, че не сме били много доволни от спагетите, тя ни заяви, че ако напишем лош коментар, това се било триело и никъде не отивало. Доста лошо впечатление ми направи. Ми, ако има косъм в храната, и това ли се крие и покрива???

Eлека Куич
София / 29 Октомври / 14:06 ч.

Fantastick

Стоян Станев
Варна / 27 Октомври / 15:18 ч.

Супер

Габриела Загарова
София / 26 Октомври / 14:05 ч.

Не разбирам защо при 6 човека мога да се възползвам от отстъпка, за 7 не мога да запазя а запазвайки за 8 - ни дадоха маса за 6 на която се бутахме и нямаше отстъпка. Не съм доволна.

Кристиян Александров
София / 22 Октомври / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отвратително изживяване , в салатата ми имаше паразитни червеи останах без думи .

Марио Паликарски
София / 21 Октомври / 14:24 ч.

Всичко беше перфектно както винаги. Това е едно от любимите места на семейството ни.

Милена Бурилкова
София / 21 Октомври / 14:10 ч.
Jani Kagan
София / 19 Октомври / 13:14 ч.
Емил АМ
Русе / 14 Октомври / 18:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужващия персонал беше както винаги учтив, но чакахме доста повече от необходимото, при не висока натовареност на ресторанта. Мисля че 25 минути за пица и 20 минути за кафе са доста. Храната този път не беше на очакваното ниво. Леко разочарован съм този път.

Вяра Борисова
София / 28 Септември / 11:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, искам да се оплача от преживяването си във вашия ресторант. На 26.09 имах резервация за 6 човека на името на Вяра Борисова, от 19 часа, а поводът беше празнуването на рождения ми ден. След като си избрахме какво да поръчаме, сервитьорката, чието име не знам, но беше вързана на небрежен кок, с кестенява коса и говореща на диалект, дойде да вземе поръчката. Искахме да поръчаме салата Санторини, а тя ни каза е няма прясно сирене, попитахме за друга салата, тя отново каза, че няма сирене и за нея и още тогава ми направи впечатление, че не предложи алтернативи. След това донесе топла бира и веднага се оплакахме, а нейният отговор беше “Това ни е най-студеното”. Разбирам, че това не е зависело от нея, но със сигурност отговорът й не е на място и можеше и тук да предложи някакъв вариант, за да изстуди бирата или поне да я приспадне от сметката. По-късно дойдоха спагетите болонезе, които бяха без подправки и имаха по-малко от щипка пармезан, което също не мисля, че е адекватно за италиански ресторант. За тях не се оплакахме, но решихме да отправим препоръка в анкетата, която се дава накрая. След като сервитьорката видя, че пиша текст в тази анкета, тя започна да се бута над главата ми, за да види какво пиша и да пита истерично какво толкова не ни хареса. Отговорихме й, че най-малкото бирата беше гореща. Тя каза “и какво можех да направя” или нещо от сорта, на което аз отговорих “можехте да предложите някакъв друг вариант” и тя каза “добре” с изключително злобен тон и извъртя очи. Не мисля, че този отговор е на място, след като питат всичко Ок ли беше, ние казваме, че не е и ни се отговаря “добре”. Тогава защо ни питат този въпрос въобще? Когато станахме и се запътихме към изхода, въпросната сервитьорка ни видя и стисна уста и извъртя очи, без да каже довиждане. Разбирам, че някои от описаните проблеми идват от кухнята, но сервитьорката можеше да предложи много варианти, за да направи преживяването ни по-добро, а тя пита какъв е проблема и когато й кажем отговаря с добре, вместо да предложи нещо. Така рождения ми ден се превърна в ужасно преживяване и останахме с много негативно настроение!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение

maria daskalova
София / 25 Септември / 17:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря за приема и приятната обстановка , която осигурихте за празнуването на рожденния ми ден с моите близки ! Всички останаха впечатлени от разнообразието в менюто ,в доброто обслужване и съпричастността на момичето Ви към празничния обяд!

Петър Христов
София / 18 Септември / 14:22 ч.
Здравейте, когато отидохме в ресторанта бяха ни отделени 2 кръгли маси доближени за 12 човека. След като беше очевидно, че няма как да се съберем, сервитьорката ни предложи да добавим още една маса отново кръгла. Като цяло задръстихме пътеката в заведението и не изглеждаше да можем да се настаним удобно, предвид, че от гостите имаме бременно момиче и по-едри хора. Казаха ни, че няма свободни други маси и затова тази е предвидена за нас. Наложи се да извикаме управителя, след което се оказа, че има и друга свободна маса, на която се събрахме и изкарахме нормално вечерта. Та, искате да кажете, че правите с нас експеримент проба грешка, ако мине - мине, така ли? Също така, преосмислете малко политиката за тези 20% отстъпка, която имате и я слагате изборно. Не е нормално за една и съща услуга в даден ден да се плаща с 20% повече. Това са отзивите ни, на този етап не плануваме да посетим заведението ви отново, както и да ползваме услугите на Резо за резервация, защото това се оказва безмислено, предвид, че си правите експерименти с нас как ще реагираме и ако мине - мине...
Румяна Кръстанова
София / 16 Септември / 19:22 ч.
Румяна Джабарска
София / 16 Септември / 14:08 ч.
Климент Горанов
София / 14 Септември / 15:11 ч.

Облслужването бе добро като изключим опита да ни настанят на маса за максимум 6 човека въпреки че резервацията бе за 8.

Симона Петрова
София / 13 Септември / 14:08 ч.

Цялостното ни преживяване там не беше добро. Бяхме на фирмено събиране 12 човека. Едва-едва ни обслужваше едно момиченце, което нито менюто знаеше, нито и се обясняваше, да не говорим на английски да обясни. Водехме нашият шеф от САЩ, който чака 1 час за спагети без месо. Никой не ни каза, че заявките с промяна на рецепта ги правят накрая. Така ние вече се бяхме навечеряли, а той получи една малка купичка 200гр спагети на дъното на чинията след близо час. Немарливо отношение. Масите ни бяха събрани 3 броя от каквито има и едната стърчеше и не беше удобно да се седи. Да не споменавам, че бяха изнесени към края на залата, където все едно си изпъден. Аз лично си поръчах десерт, който така и не дойде. НЕ бихме препоръчали и със сигурност не бихме повторили.

Христина Димова
София / 12 Септември / 22:53 ч.
Димитър Серкьов
Пловдив / 11 Септември / 22:45 ч.

Страхотно обслужване и винаги вкусна храна!!

Даниела Кавръкова
София / 09 Септември / 20:14 ч.

Много сервитьори, нищо не правят - до края на обяда никой не отсервира празните/ излишни чинии и чаши. Иначе отработено се усмихват и са учтиви. Храната е ок. Порциите са понамалели, в сравнение с предишни посещения.

Румяна Кръстанова
София / 08 Септември / 18:27 ч.

След първоначално недоразумение с ъс сервитьорка дето не и се работеше много, с професионалното разрешение на проблема от страна на управител ката имах едно прекрасно посрещане на рождения ми ден, плюс поздрав изненада с песен фойерверки и торта! Благодаря за чудесното изкарване! До следващия път

Георги Георгиев
София / 08 Септември / 18:06 ч.

Както и при предходното ми посещение съм супер разочарован. Чаках едно пиле рома 40мин. Месото на беше мариновано и освен това жилаво. За последно посещавам Бурата в Парадайз Мол!

Йорданка Йорданова
София / 07 Септември / 16:16 ч.
Ана Ненкова
София / 02 Септември / 21:42 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво. Всичко беше страхотно!

Елена Тодорова
София / 02 Септември / 14:08 ч.

Вкусна храна, бързо обслужване. Всичко беше прекрасно. Приятна обстановка, много сме доволни. Ще повторим със сигурност

Tonka Ivanova
София / 31 Август / 14:20 ч.
Георги Петров
София / 25 Август / 18:22 ч.

Беше най-добре вентилираната тераса за пушене, на която съм ял. Въпреки че аз самият не съм пушач, не можех да усетя изобщо иначе гадната миризма от цигарата на една от спътничките ми.

Десислава Илиева
София / 25 Август / 15:36 ч.
Прекрасна вечер, изключителна храна, много любезно и приятно обслужване!
Gabriela Dimitrova
София / 19 Август / 21:11 ч.
Наташа Митева Miteva
София / 18 Август / 15:54 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво.Има великолепна гледка към Витоша.

Виолета Нацкова
София / 18 Август / 14:30 ч.

Както винаги Прекрасно!

Елица
София / 10 Август / 14:10 ч.
Храната беше вкусна, сервитьорите- любезни, доволни сме.
Славчо Василев
София / 04 Август / 16:47 ч.
Както винаги - храната вкусна и любезен персонал, с внимание към детайла. Екипът, който беше на смяна в този ден - сърдечни адмирации ???? Уникат сте!
Гергана Тодорова
София / 03 Август / 23:21 ч.
Ирен Костова
София / 30 Юли / 14:04 ч.

Всичко беше прекрасно!

Стела Вълева
София / 27 Юли / 11:37 ч.

В менюто има вайс бира, за която сервитьорите не бяха чували и казаха, че никога не са предлагали?!? Като пристигнахме ни настаниха и няколко минути по-късно сервитьор дойде да изчисти масата, която беше мръсна и в трохи - недопустимо за мен при положение, че заведението по това време беше почти празно. А за порцията морски дарове дори не искам да коментирам нито количеството, което пристигна, нито миризмата, прикрита под формата на печено на скара. Но, като цяло обстановката в заведението е хубава, сервитьорите усмихнати и отзивчиви. Вътрешната зала е просторна и ако сте през лятото там и сте пушачи, по-добре си запазете вътрешната зала, тъй в лятната градина преди 21ч. е адски парник.

Tonka Ivanova
София / 21 Юли / 20:46 ч.

Бързо обслужване. Превъзходна храна. Големи порции. Чудесен ресторант!

Росен
София / 20 Юли / 14:08 ч.

Имаше известна доза хаос. Едното ястие беше студено, а за друго чакахме 1 час. Единия сервитьор беше донесъл ястие от друга маса и когато му/и казах, че не съм го поръчвал, трябваше да ми повтори 3 пъти "ама нали това поръчахте" преди да стане ясно, че има грешка в масите. Бих обърнал внимание и на хигиената на някои от служителите, понеже се носеше миризма на пот от сервитьорите, разбирам, че е топло и работят на високи обороти, но когато се храниш не е приятно. Обядът беше фирмен и не се получи много добре. Между 1 и 2 звезди е оценката ми от вчера.

Елка Кашерова Кашерова
София / 19 Юли / 14:32 ч.
Останахме много доволни от обслужването, обстановката и качеството на храната!
Maria Milanova
София / 13 Юли / 14:05 ч.

Обслужването е на ниво, а храната -вкусна.

Нели Тодорова
София / 08 Юли / 14:02 ч.
Деси Кънева
София / 05 Юли / 16:30 ч.

Чудесно място, вкусна храна.

Marie-Josepha Kotseva
София / 28 Юни / 14:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Като цяло добре, но имаше червей в салатата с козе сирене. Беше сменена, но не говори добре за хигиената на продуктите.

Yavor Mladenov
София / 16 Юни / 14:29 ч.
Прекрасно заведение и обстановка. Професионално обслужване. Така се печелят клиенти.
Велина Семерджиева
София / 15 Юни / 20:07 ч.

Храната беше вкусна, но идваше бавно. Като цяло обслужването не беше на ниво - сервитьорът забравяше да донесе прибори или зехтин/балсамико и трябваше да му се напомня. Отне ни 15 минути да си поискаме сметката, като се има предвид, че постоянно натискахме копчето на масата, но никой не дойде да ни обслужи.

Бояна Пешева
София / 13 Юни / 23:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотно заведение, което посещаваме често, но този път обслужването беше неочаквано бавно. Бутонът на масата не работеше, чакахме 30 минути да ни донесат сметката, защото никой просто и не идваше.

Иван Петров
София / 12 Юни / 22:50 ч.

Отлично обслужване и страхотна кухня!

Моника Георгиева
София / 09 Юни / 18:53 ч.
Георги Георгиев
София / 09 Юни / 14:15 ч.

Забелязахме леко увеличение в новото меню но като цяло останахме доволни от храната и обслужването.

Георги
София / 31 Май / 14:04 ч.
Marie-Josepha Kotseva
София / 26 Май / 18:51 ч.
Елица Кръстева
Перник / 24 Май / 20:43 ч.

Чудесно изживяване! Персонала е усмихнат и любезен. Храната е експлозия от усещания и гали небцето.

Лора Стоичкова
София / 23 Май / 14:12 ч.
Ralitsa Stoyanova
София / 18 Май / 14:03 ч.
Илияна Мавродиева
София / 13 Май / 17:29 ч.
Храната не беше чак толкова на ниво, както преди.
Yana Karalova
София / 09 Май / 20:26 ч.
Диана Георгиева
София / 02 Май / 16:40 ч.

Страхотни, както винаги ????

Domingo Giordani
София / 30 Април / 14:02 ч.

It was nice thanks

Диана Георгиева
София / 24 Април / 17:06 ч.
Любимото ми заведение ????. Всичко беше супер, както винаги????
Боряна Вачова
София / 24 Април / 10:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много приятна атмосфера и прекрасен младежки персонал, който допринесе още повече за нашето добро настроение. Кухнята е много вкусна. Прекарах чудесно рождения си ден и съм щастлива,че го празнувах точно там. Силно препоръчвам Burrata Italiana Paradise Center!

Delcho Baltov Балтов
София / 21 Април / 19:23 ч.
Иванка Пенкова
София / 17 Април / 16:01 ч.
Никак не прекарахме и си останахме гладни и излъгани. Направихте ни резервация за 21.30 а ресторанта работи до 21.00 . Благодарим ви честит Великден
Irina Dimitrova
София / 14 Април / 20:58 ч.

приятно място с приветливо обслужване останахме доволни, храната беше вкусна

Мартин
София / 12 Април / 14:02 ч.
Страхотно!
Анита Станчева
София / 10 Април / 14:14 ч.
Diana Gecheva
София / 09 Април / 21:29 ч.
Мило, любезно и адекватно обслужване. Препоръчвам ????
Петър Юл. Петров
София / 08 Април / 18:16 ч.

Изкарахме чудесно. Всичко беше на ниво. Благодаря Поздрави

Снежанка Колева
София / 08 Април / 08:32 ч.

Всичко беше перфектно. Много добро обслужване, храна и обстановката.

Цветелина Ашер Asher
София / 07 Април / 14:29 ч.
Има покачване в цените. Иначе храната беше вкусна както винаги
Ивелина Жотева
София / 05 Април / 14:30 ч.
Светослав Георгиев
София / 02 Април / 14:13 ч.

Страхотно обслужване! Вкусна храна!

Desislava Natova
София / 23 Март / 15:54 ч.
Единственият ми коментар е, че в залата е нокомфортно топло. Всичко друго е на ниво, както винаги! :)
Райна Попова
София / 20 Март / 19:27 ч.
Много добро отношение, помощ при резервацията, в крайна сметка щастливи 12 годишни деца! Благодаря Ви!
Петър Юл. Петров
София / 20 Март / 14:03 ч.

Всичко беше наред както обикновено Благодаря Поздрави

Данаил Монов
София / 20 Март / 08:54 ч.
Цветомир Георгиев
София / 17 Март / 14:39 ч.

Храната е вкусна и с внимание към детайла, обслужването - на ниво. Сервитьорите са отзивчиви и усмихнати.

Мартин
София / 13 Март / 14:28 ч.
Както винаги, превъзходно?
Христина Цекова
София / 13 Март / 09:15 ч.
Прекарах страхотно
Ценка Моянова-Иванова
София / 10 Март / 14:18 ч.
Всичко беше много хубаво!
Здравко Христофоров
София / 06 Март / 21:34 ч.
Даниела Захариева
София / 06 Март / 15:00 ч.
Катрин Апостолова
София / 06 Март / 14:20 ч.
Кристиян Малтазян
София / 02 Март / 14:08 ч.
Филиз Адем
София / 01 Март / 15:24 ч.
Стела Йорданова
София / 25 Февруари / 18:44 ч.
Елена Димитрова
София / 25 Февруари / 14:09 ч.
Tolik Pavlov
София / 20 Февруари / 22:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Държаха ни пред заведението над 20 мин. от часа на резервацията ни, защото нямало места... храната беше вкусна

Zdravko Kirilov
София / 20 Февруари / 14:22 ч.
Светлана Динева
Русе / 17 Февруари / 14:24 ч.

Приятна атмосфера. Прекрасно обслужване и много вкусна храна. Ако има някакво значение е Бурата италиански е запазен стола и качеството с което съм свикнала и които търся посещавайки веригата. (Зс разлика от тук в Хепи фо. Църквата Св.София не е останал и спомен от този стил (впечатленията са ми от 11.02 и за съжаление не за 1ви път€.

Снежина Димитрова
София / 15 Февруари / 21:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много съм доволна от бързият отговор за резервацията. Благодарение на ReZzo получихме най-хубавата маса. Отново ще използвам Вашите услуги.

Добринка Николова
София / 15 Февруари / 15:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приветливо посрещане , обслужването е на високо ниво и не на последно място прясна и много вкусна храна ! ❤️

Илияна Мавродиева
София / 13 Февруари / 18:54 ч.
Храната и обслужването бяха страхотни, както винаги, но: - трябваше да чакам много, докато ме настанят на предварително резервираната маса; - менюто не бе актуализирано и се оказа, че една част от ястията не се предлагат вече.
Златка Милева
София / 13 Февруари / 17:30 ч.
Станислава
София / 13 Февруари / 15:06 ч.
Беше прекрасно! Обстановката, обслужването топ както винаги и храната също!
ХРИСТОФОР РАЧЕВ
София / 12 Февруари / 14:12 ч.

Резервацията беше направена седмица по-рано, при което масата, на която ни настаниха беше точно до тоалетните, което е показателно за ресторанта как избира маси за редовните си клиенти. Отделно от това обслужването всеки следващ път става все по-нискокачествено - чакане на сервитьори, чакане за сол, пипер и т.н., които следва да има на всяка маса предварително, забавяне на сметки. Определено нещо не е наред в менажирането на ресторанта в последно време. Бих вече обмислил изобщо дали ще посетя отново този ресторант. Това е второто поред негативно ревю, което давам, като изобщо не стана ясно какво точно са предприели във връзка в първото такова.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Мария Николова
София / 11 Февруари / 17:12 ч.

Храната беше вкусна, както винаги. Обсужването-бързо и любезно

Светлана Тодорова
София / 08 Февруари / 18:04 ч.

Всичко беше супер

Таня Ташева
София / 07 Февруари / 14:05 ч.

До масата ни обикаляха хлебарки през цялото време. Намираше се до един от баровете, а до нас беше залепен хладилник с дървени елементи, от който влизаха и излизаха. При сигнализиране управител не пое никаква отговорност, платих си сумата и после повърнах общо взето :) Като бонус имаше и умрели по земята, които цял ден дори не се бяха сетили да заметат.

Дора Димитрова
София / 05 Февруари / 12:01 ч.

Много приятно като обстановка, прекрасна храна и много позитивно.

Албена Апостолова
София / 04 Февруари / 15:15 ч.

Поръчахме 3 еднакви ястия, които неочаквано ги сервираха в различен вид и грамаж. Обслужването не беше на ниво.

Слав Славов
София / 04 Февруари / 14:04 ч.
Георги Георгиев
София / 03 Февруари / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямаше посочената отстъпка за нашата резервация. Бялото вино (ужким пино гриджо) беше най-странното което съм пил. Цяла вечер след това усещахме сухота в устата и постоянна жажда.

Надя
София / 02 Февруари / 16:22 ч.

Беше много приятно!Персонала е много мил и храната е много вкусна!Благодаря Ви!

Елена Димитрова
София / 01 Февруари / 15:40 ч.
Диана Николова
София / 30 Януари / 11:11 ч.

Спокойна обстановка!Топ ниво на обслужване!Красива атмосфера!

Имад Ал Хусари
София / 19 Януари / 15:13 ч.
Много добре ????
Мая Косовска
София / 18 Януари / 08:15 ч.
Домагой Щефан
София / 12 Януари / 14:21 ч.

Много сме доволни от обслужването (Мартина Иванова)

Elka Spiridonova Спиридонова
София / 12 Януари / 14:09 ч.

Отлично обслужване, прекрасна кухня, място за срещи с добри приятели!

Румяна Кръстанова
София / 10 Януари / 15:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

We were served by 3 waiters... Warm bottled beer. Pizza served without side plate. Instead tradicional was fine and the waiter tried to explain that that was the way... We got our bill with the discount. Disappointed!!

Ивелина Гечева
София / 09 Януари / 08:39 ч.
Димитър Калоянов
София / 08 Януари / 14:08 ч.

Страхотна обстановка, обслужване + страхотна компания = 5 от 5

Mihail Markov
София / 30 Декември / 22:41 ч.

Посрещнаха ни с усмивка и учтиво ни настаниха. Обслужващият ни сервитьор любезно ни насочи, според вкусовете ни, на какво ястие да се спрем, като ни обясни с каква напитка би си подхождала храната. Момчето беше точно на разположение във всеки един един момент, в който ни потрябва. Определено си заслужи 20% бакшиш. Този път храната беше приготвена така както трябва да е, идеално сготвена, поднесена топла и вкусна.

Peter Petkov petkov
София / 30 Декември / 01:23 ч.
ХРИСТОФОР РАЧЕВ
София / 28 Декември / 11:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, но обслужването беше изключително бавно, 20 минути чакахме за бутилка вода…

Marie-Josepha Kotseva
София / 25 Декември / 18:33 ч.
Ивайло Стоянов
София / 24 Декември / 14:31 ч.

Въпреки,че резервацията беше за 4 човека ние дойдохме 5ма и веднага управителя реагира и ни настани на по голяма маса Всичко останало беше без забележки Атмосфера,храна и обслужване 10 точки

Аделина Ангелова
София / 23 Декември / 10:07 ч.

Добра организация,бързо обслужване и вкусна храна!

Теодора Ценкова
София / 22 Декември / 10:49 ч.

Много вкусна храна, отлично обслужване и приятна обстановка! Чудесно съотношение цена - качество!

Кристина Парушева
София / 18 Декември / 10:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Даниела Захариева
София / 17 Декември / 15:31 ч.
Борислав Борисов
София / 16 Декември / 08:21 ч.
Диана Николова
София / 03 Декември / 16:33 ч.

Останах доволна заедно с гостите които бях поканила!За пореден път нямам забележки абсолютно никакви!

Десислава Колева
София / 28 Ноември / 14:04 ч.
От тавана ни падна хлебарка върху масата...
Ерика Левенова
София / 27 Ноември / 23:09 ч.
За първи път доведох баба и тя беше много приятно изненадана.
Росанка Иванова
София / 26 Ноември / 14:12 ч.
Петко Драгов
София / 25 Ноември / 16:07 ч.

Вкусна храна, добра и приятна атмосфера и прекрасно обслужване с бързина, усмивка от сервитьорката Десислава. Определено си струва!

Цоньо Михайлов
София / 19 Ноември / 15:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, За мое съжаление, представянето беше под средното. 1. Лоша организация на масата за 20човека, 7 стола от външната страна и 13 места за отвътре?, странно нали? Добре че се появих 25мин по-рано, да съдействам с решението на “казуса” . 2. Свърши леда в заведението, също много интересно. 3. Вероятно е много модерно да бъдеш гост, но аз не бих го препоръчал Успех в доразвиването

Tsvetomila Kolarova Kolarova
София / 19 Ноември / 11:27 ч.
Марио Паликарски
София / 18 Ноември / 23:55 ч.

Всичко беше чудесно

Domingo Giordani
София / 18 Ноември / 14:01 ч.
Филиз Адем
София / 16 Ноември / 18:37 ч.
Светлана Тодорова
София / 16 Ноември / 14:00 ч.

Беше супер, както винаги!

Кристина Георгиева
София / 14 Ноември / 12:27 ч.
Милена Павлова Павлова
София / 14 Ноември / 08:21 ч.

Вкусна храна,приятна обстановка

Александър Монев
София / 13 Ноември / 15:45 ч.

Perfekto!

Диян Цветков
София / 12 Ноември / 07:12 ч.

Това е мястото на което винаги ще се връщам с удоволствие.

Александра Банкова
София / 11 Ноември / 17:44 ч.
Шенол
София / 05 Ноември / 14:08 ч.

Всичко беше страхотно!

Денис Димов
София / 04 Ноември / 14:29 ч.
Както винаги всичко беше на ниво!
Violeta Petrova
София / 02 Ноември / 14:51 ч.
много приятно място и вкусна храна
Димитър Калоянов
София / 27 Октомври / 14:21 ч.

Комфорт, страхотна храна, обслужване на ниво !

Георги Ангелов
София / 26 Октомври / 14:01 ч.
Мартин
София / 25 Октомври / 14:07 ч.

Страхотно

Диян Цветков
София / 21 Октомври / 15:29 ч.

Обстановката, обслужването, храната и настроението по време и след посещението са отлични!

Deriya Gongieva
София / 12 Октомври / 17:15 ч.
Красимира Симеонова
София / 11 Октомври / 14:02 ч.
Красимира Цветанова
София / 10 Октомври / 11:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочароващо... Бавно обслужване и лошо отношение, объркана поръчка без никакво извинение. Жалко, защото преди последното посещение заведението наистина ми харесваше...

Милен Michev
София / 09 Октомври / 18:07 ч.

Страотно! Благодаря!

Емилия Кирилова
София / 08 Октомври / 16:15 ч.

****

Кирил Стефанов
София / 02 Октомври / 14:54 ч.

сложиха ни на кофти маса ,бяхме с малко дете и над масата имаше климатик който духаше студено и трудно достъпно с количката.

Слав Славов
София / 01 Октомври / 14:13 ч.
Кристина Карова
София / 01 Октомври / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Чакане на сметка повече от 30 минути, бавене на поръчки, ужасно обслужване…

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Аксиния Георгиева Георгиева
София / 29 Септември / 16:18 ч.

Чудесно си изкарахме празника! Благодарим от сърце на екипа от "Буратата"!!! Изненадахте ме приятно с поздравлението за рождения ден! Храната е прекрасна, напитките също! Посещаваме ви за трети път, и пак ще ви посетим!! Обслужването е префектно!!!

Даниела Христова
София / 29 Септември / 14:25 ч.
Аделина Ангелова
София / 25 Септември / 14:44 ч.

За трети път посещавам този ресторант и отново остави в мен много приятни впечатления!От момента на посрещането до изпращането.Усмихнати млади хора с учтиво отношение към клиента!Храната е чудесна, с пресни продукти и много вкусна.Обслужването е бързо и на ниво.Благодаря на Василена,най-красивото и усмихнато момиче в ресторанта! С удоволствие ще посетим отново!

Теодора Гандова
София / 23 Септември / 21:48 ч.

Много добро обслужване, страхотни ястия вкусно приготвени. Препоръчвам горещо и ще го посетя с удоволствие отново.

Магдалена Златева
София / 22 Септември / 18:22 ч.

Всичко беше на ниво, храната и обслужването са супер. Благодаря!

Диана Николова
София / 16 Септември / 15:45 ч.
Прекрасен ресторант с перфектно обслужване!Доволна съм!
Йордан Димитров
София / 03 Септември / 11:44 ч.
Галина Ковачева
София / 28 Август / 18:10 ч.

Прекрасно място! Вкусно и много приятно беше! Препоръчвам го, определено ще повторим! :)

Аделина Ангелова
София / 24 Август / 17:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много е удобно с резервация.Останахме доволни от мястото и обслужването.Отстъпката не беше отразена в сметката,но не беше проблем да направят отстъпката когато го забелязах.Съвет:преди да поискате сметката може да кажете на сервитьора,че сте с резервация от Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка! За да не се получават подобен тип недоразумения, в условията за резервация е упоменато, че при поискване на сметката е необходимо да напомните за отстъпката на обслужващия Ви персонал.

Евгения Русимова Русимова
София / 24 Август / 09:04 ч.
Прекрасна храна.Много добро обслужване.
Kameliya
София / 19 Август / 23:19 ч.
Георги
София / 16 Август / 22:50 ч.
Приятна атмосфера, добро обслужване и вкуса храна.
Наталия Ерменкова
София / 16 Август / 14:14 ч.

Прекрасна кухня! Много добро обслужване и приятна изненада накрая! Благодарим!!!

Николай Събев
София / 10 Август / 14:25 ч.
Всичко беше наред. Поздравления за Боряна - сервитьора, който ни обслужваше.
Емилия Кирилова
София / 09 Август / 16:02 ч.
Todor Vukov
София / 05 Август / 14:01 ч.

В Бурата винаги всичко е прекрасно ! От вкусната храна до милият персонал ! За това я посещавам редовно ,защото никога не ме разочароват с храната .

Олга Мандева
София / 04 Август / 18:19 ч.

Изкарахме чудесно. Сервитьора Марин беше чудесен. Имахме рожденик и ни поздравиха.

Diana Daneva
София / 04 Август / 17:00 ч.
Юлия Михайлова
София / 03 Август / 15:14 ч.
Борислава Цолова
София / 03 Август / 15:04 ч.

Кухнята беше страхотна! Пиците са хубави продукти и много вкусни. Салатата с нектарините уникална! Отношението беше изключително любезно и професионално. На всяка молба получихме позитивна реакция и откликване. Изненадата с песента за рожденничката (на 9 год.) беше възхитителна! Благодарим ви и браво !

Марио Паликарски
София / 02 Август / 18:39 ч.
Елена Орачева
София / 01 Август / 14:43 ч.
Георги Милетиев
София / 30 Юли / 14:26 ч.
Явор Колев
София / 28 Юли / 15:37 ч.

Както винаги храната и обслужването бяха на ниво. За съжаление 2/3 от терасата беше затворена и клиентите бяха настанявани в централната част,където беше гъсто населено и топло. Явно управителят не може да организира в необходимата степен работата на ресторанта.

Мартин
София / 23 Юли / 14:01 ч.

Яко

Aни
София / 19 Юли / 14:17 ч.
Nadia Alexandrova Александрова
София / 17 Юли / 18:37 ч.
Вкусна храна, приятна обстановка.
Martina Chavdarova
София / 15 Юли / 14:30 ч.

We decided to celebrate a birthday in Burrata and we had a really good time! The staff and the food were amazing as always.

Ива Трифонова
София / 09 Юли / 18:56 ч.

Приятно заведение, атмосферата ми допада за неангажираща вечеря, но вече няколко пъти го посещавам и това, което ме дразни е бавното изпълнение на поръчките и това, че храната не винаги е на ниво "италианска кухня", с каквато се хвали заведението.

Явор Колев
София / 08 Юли / 14:04 ч.

Както винаги на ниво!

Явор Колев
София / 08 Юли / 14:03 ч.

Както винаги на ниво!

Павлина Якимова
София / 07 Юли / 14:17 ч.

Обслужването и мястото са добри, но кухнята е изключително бавна. 30 мин. за салата и над 45 за основно не е нормално.

ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 04 Юли / 08:32 ч.
Страхотна храна! Страхотно обслужване!
Петър Юл. Петров
София / 30 Юни / 14:20 ч.
Прекарахме чудесно. Всичко беше на ниво - обслужване и храна. Приятно време Поздрави Петър
Елисавета Захариева
София / 29 Юни / 14:03 ч.
Бавно обслужване и не бяха приложили остъпката в сметката.
Димитрина Ходжева
София / 27 Юни / 10:25 ч.
Разочароващо, да не кажа отвратително. Непушачите както на повечето места са завряни в най-тъмните кюшета, а на така наречената тераса (която всъщност е затворена) пушилката е невъобразима. Един пушещ пура клиент пречеше на всички, но управителят не намери за нужно да го помоли да спазва закона, въпреки че имаше оплаквания. Всичко това до маси с деца, да не споменавам бебешката количка до собствената му маса... Усещането беше за мизерия и 20 години назад. Ако това беше първото ми впечатление от "Бурата", нямаше да им стъпя повече. С точно този молски ресторант приключих завинаги. Ще продължа да ходя на "Шипка", където е доста по-розлично, поне засега...
Ивелина Иванова
София / 24 Юни / 14:24 ч.
Всичко беше прекрасно,както винаги. Храната вкусна, а обслужването добро.
Марио Паликарски
София / 23 Юни / 22:51 ч.

Всичко беше много вкусно, а обслужването беше на ниво. Единствено остана изненадата, когато получих e-mail от rezzo.bg, че не сме се явили на резервацията и молба от тяхна страна, да сме ги били информирали, защото по този начин сме ограничили достъпа на други потенциални клиенти… което ме озадачи тотално…

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с колегите от Burrata Italiana Paradise установихме, че по грешка са отбелязали резервацията Ви като неосъществена и поради тази причина сте получили автоматичен мейл от системата. Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство.
Благодарим Ви за обратната връзка и че сте наш клиент!

Георги Петров
София / 23 Юни / 14:16 ч.
Хвала на хората за това, че успяхме да си хапнем и основно ястие, и десерт, за около 40 минути, в противен случай щяхме да закъснеем за филмова прожекция.
Явор Колев
София / 18 Юни / 18:12 ч.

Отлично обслужване. Приятна обстановка и качествена храна.

Десислава Петрова
София / 09 Юни / 15:58 ч.
Останах много доволна от всичко. Обслужването е на ниво, храната беше много вкусна! Настаниха ни точно навреме.
Недялко Недялков
София / 09 Юни / 14:06 ч.
Пристигнахме повече от очаквания брой хора, но персонала реагира адекватно и бяхме настанени подходящо.
Стефан георгиев
София / 06 Юни / 10:44 ч.
Обслужването и храната бяха супер, изкарахме си чудесно, благодаря.
Мартин
София / 04 Юни / 14:07 ч.

10+

Валентина Великова
София / 02 Юни / 14:13 ч.

Получих ужасна маса за 3ма, срещу очите ми светеше осветление, тип прожектор. Трябваше да ям с гръб към масата почти...помолих да го изключат, но не било възможно. Имаше няколко свободни маси в съседство, отново за до 4 ма, не ми беше предложени преместване. Поръчах ястие , сервитьорка попита свинско или пилешко...казахме свинско...получихме пилешко. Харесвам Бурата, но смятам вече да стоя отпред на опашката за настаняване, а не да резервирам с оглед ужасната маса...все пак имах отстъпка и от вратата хостеса и сервитьор коментираха как сме резо резервация. Целта на резервацията беше сигурна маса на празник, за да успея в обедна почивка, не % намаление...

Георги Симеонов
София / 31 Май / 18:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Богато меню, чудесно обслужване, просторно.... изкарахме перфектно и определено ще се видим пак ! Благодарим за което ;)

Цонка Савова
София / 28 Май / 18:14 ч.

Вкусна храна! Добро обслужване!

Полина Георгиева
София / 26 Май / 17:36 ч.
Благодаря, отново перфектно изкарване!
Костадин Мирчев
София / 17 Май / 14:36 ч.
Aни
София / 15 Май / 06:23 ч.
Недко Дянков
Варна / 10 Май / 15:46 ч.
пилешкото филе ./ пилешко филе с зеленчуци / не беше опечено хубаво , беше леко сурово
Kristiyan Pavlinov
София / 04 Май / 18:31 ч.
Boris Radev
София / 04 Май / 14:03 ч.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 25 Април / 02:44 ч.

Вечерта беше много приятан! Отлична храна и обслужване!

Elka Spiridonova Спиридонова
София / 20 Април / 14:28 ч.
бързо, лесно, удобно
Елена Консулова
София / 18 Април / 15:42 ч.

Храната е чудесна, но обслужването е под всякаква критика. За втори път посещаваме заведението, като и двата пъти имахме проблем с това. Поръчахме 1 пица и 3 порции паста. Донесоха ни пицата и 2 от пастите, а за третата чакахме около час и след многократни напомняния от наша страна я донесоха и беше студена. Сервитьорката не знаеше как да реагира на рекламацията ни и даже попита учудено, защо отказваме да консумираме пастата, въпреки че е студена.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторант Burrata Italiana Paradise Center ни увериха, че са предприели незабавни мерки за да подобрят услугите си и поднесоха своите извинения относно причиненото неудобство. Клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение.

christine.lozanova@abv.bg
София / 17 Април / 18:30 ч.
Magdalena Hristova
София / 15 Април / 15:53 ч.
Мартин
София / 12 Април / 14:02 ч.
Ивайло Игнатов
София / 05 Април / 21:59 ч.
Не ходете там. Отвратително качество на пиците. Мръсни прибори.
Мартина Митева
София / 02 Април / 15:00 ч.
Десислава Димитрова
София / 27 Март / 09:53 ч.
Твърде много персонал снове в основна зала. Създават суматоха и усещането е неприятно. Това с рязането на пиците и носенето на цялата купа с десертите до масата е напълно излишно и нехигиенично.
Иванка Чотова
София / 25 Март / 14:13 ч.
Ивелина Иванова
София / 24 Март / 14:47 ч.
Храната беше много вкусна и обслужването добро, като изключим отношението на хостесата на входа. На мен лично пушека от наргилетата, които се предлагат ми дойдоха малко в повче за италиански ресторант.
Дарияна Диканарова
Варна / 23 Март / 19:28 ч.
Мариана Йорданова
София / 23 Март / 17:12 ч.
Aни
София / 23 Март / 14:00 ч.
Светла
София / 21 Март / 09:24 ч.
Vergin Ismail
София / 17 Март / 14:01 ч.
Много вкусна храна, уютна обстановка и отлично обслужване
Анна
София / 16 Март / 14:19 ч.

Страхотна храна и обстановка, а работата с платформата Rezzo е улеснена и не изисква никакво усилие от страна на потребителя!

Симона Павлова
София / 16 Март / 14:02 ч.

Порциите бяха по-малки отколкото очаквахме, но всичко беше вкусно

Михаела Михайлова
Благоевград / 09 Март / 19:46 ч.

Много зле, чакахме час и половина да ни настанят, никаква организация от страна на заведението. Имаше над 50 човека, които чакаха. Аз имах рожден ден и смело мога да кажа,че ми го развалиха. Персоналът е много вежлив, но оправата не си върши работата. Никога повече не бих използвала rezzo! Никога не бих ви и препоръчала!

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем своите най-искрени извинения относно причиненото неудобство. Колегите от Burrata Paradise ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да подобрят начина на работа и да настаняват всички резервации в посочения от клиентите час и да не се случват подобен тип ситуации в бъдеще.

Задействана е ReZZo гаранция за запазена маса и клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение в ресторанта. 

Константина Иванова
София / 07 Март / 10:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бърза резервация и настаняване с предоставената отстъпка от Rezzo! Любезен персонал и прекрасно обслужване...Любимо заведение!

Елизабет Трайкова
София / 06 Март / 22:00 ч.
Елизабет Трайкова
София / 06 Март / 22:00 ч.
Елизабет Трайкова
София / 06 Март / 22:00 ч.
Калина Стефанова
София / 04 Март / 14:55 ч.
Уникално, както винаги и поднесената храна и обслужването ! Препоръчвам ресторанта!
Богомила Лозева Лозева
София / 02 Март / 14:24 ч.
Менюто и обслужването в ресторанта са на много високо ниво. Храната е вкусна. Резервацията ни беше на малка маса, в ъгъла, което не беше особено комфортно.
Теодор Станев
София / 27 Февруари / 14:48 ч.

Всичко беше на ниво. Една идея по- бавно станаха някои неща от поръчката. Персоналът е може би още нов и има, какво да осъвършенства от персонала на Хепи- Младост. Успех:)

Stefani
София / 25 Февруари / 15:58 ч.
Мартина Христова
София / 25 Февруари / 14:02 ч.
Деян Николов
София / 22 Февруари / 14:04 ч.
Elka Dimitrova
София / 18 Февруари / 16:19 ч.

Не мога да дам нула звезди, затова давам една, но не заслужиха и нея. Не бяхме настанени въобще и след 15 мин. чакане. Поне 3 пъти попитахме хостесата дали има проблем с резервацията, получихме като отговор само "Да, да,ей сега", "Не ми отговарят от вътре" или просто мълчание и тъп поглед. През цялото време пускаше хора без резервация преди нас. Подобно обидно отношение не съм виждала в други ресторанти и няма и да ми стъпи кракът в заведение с подобно обслужване.

Мариана Йорданова
София / 15 Февруари / 14:08 ч.
Ралица Асенова
София / 12 Февруари / 11:08 ч.

Безупречна комуникация от страна на Rezzzo и на ресторант Burrata. Прекрасна храна, отлична организация и обслужване на премиум ниво.

Александър Икономов
София / 06 Февруари / 09:14 ч.
Румяна Митраджиева
София / 02 Февруари / 23:05 ч.

Обслужването беше под всякаква критика. Забавиха ни десерта с около час.

Наталия Ерменкова
София / 17 Януари / 19:12 ч.

BEAUTIFUL!

Mihail Peshevski
София / 17 Януари / 14:11 ч.

Отлично обслужване, празнувахме семеен повод. Кухнята традиционно е на ниво

Диди Лунджова
София / 17 Януари / 10:41 ч.
Останахме изключително доволни
Бойка
София / 17 Януари / 09:05 ч.
Храната е изключително вкусна. Наливното вино е отлично. Персоналът е много мил и внимателен с гостите. Препоръчвам !
Калина
София / 16 Януари / 16:18 ч.

Вчера вечерта изпаднах в доста неловка ситуация пред гостите ми които бях поканила в ресторант Бурата! Защото се указа, че резервация нямаме за ресторанта! Нито едно от трите момичета които посрещат на входа на ресторанта, не знаеше какво да направи и къде да провери за резервация. Показах емайл с моята резервация, но отново нямаше никаква реакция, чакахме около 10 мин. и поисках да разговарям с управител, след което ни настаниха на маса.

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство! Уведомихме управата на обекта, като те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации вбъдеще.

Наталия Ерменкова
София / 06 Януари / 14:03 ч.

Великолепна кухня и много добро обслужване! Благодаря!

Димитър Пенев
София / 03 Януари / 01:50 ч.

Чалга, много разочарован.

Мартин
София / 30 Декември / 15:02 ч.
Розалина Андреева
София / 26 Декември / 17:32 ч.
Мариана Петрова
София / 20 Декември / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много сме доволни от обслужването и храната в ресторанта. За първи път го посещаваме от както е Бурата и обстановката също много ни хареса. Специални благодарности за момичето, което обслужваше нашата маса - Рени Иванова. Макар и много млада, очевидно е изключителен професионалист. Освен, че ни създаваше много приятно настроение, организира за мен и страхотна изненада, тъй като имах рожден ден. Без да го очакваме от нея и без някой да моли за това. С удоволствие ще препоръчам ресторанта.

Liliana Georgieva
София / 10 Декември / 14:42 ч.
Много хубава обстановка, доста топло, даже прекалено. Сервитьорите бяха много отзивчиви, даже прекалено. (Дебнеха да отсервират прибори и чаши) Много вкусно
Миглена Милева
София / 06 Декември / 17:08 ч.
Миглена Милева
София / 06 Декември / 17:08 ч.
Юлиан Тодоров
София / 05 Декември / 23:31 ч.
Обслужването беше на ниво и храната много вкусна.
Ивайло Киров
София / 05 Декември / 20:40 ч.
Atanas Angelov Angelov
София / 04 Декември / 15:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването е супер бързо и на ниво, хостесите не са много приветливи, имаше грешка в исканата масата но я оправиха

Nina Makaveeva
София / 02 Декември / 09:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлична кухня. Приятна и отпускаща обстановка. Персонала на добро ниво с добро, любезно и с отношение към клиента обслужване. Направиха ми страхотна изненада с торта и ужасение от целия персонал. Благодарна съм. Прекарахме прекрасно.

Весела Василева
София / 01 Декември / 06:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Весела Василева
София / 01 Декември / 06:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Мартин Бакърджиев
София / 28 Ноември / 17:35 ч.

Страхотно прекарване.

Iva Dimova
София / 22 Ноември / 14:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ивелина Върбанова
София / 22 Ноември / 14:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много приятно и вкусно !

Mirella Valkova
София / 21 Ноември / 18:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За събота вечер, обслужването беше бързо. Персонала любезен, а храната мама мия . Бих посетила пак.

Миглена Калудова
София / 21 Ноември / 11:31 ч.

Трябваше да се освободи маса за да ни настанят, въпреки резервацията която имахме ( отне 20 мин). Половината от поръчката ни беше забравена. Пицата на партньорът ми беше донесена за половин час (което е нормално), моята пица която поръчахме заедно с другата я чакахме 1 часъи 15 мин. като накрая дори не беше тази която съм поръчала….

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana бихме искали да поднесем искрени извинения, относно причиненото неудобство. Клиентът ще бъде компенсиран при следващо посещение в обекта.

Момчил Симеонов
София / 20 Ноември / 17:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки резервацията, трябваше да чакаме да се освободи маса. При това положение- резервацията се обезсмисля!

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. От обекта ни увериха, че ще предприемат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации вбъдеще. 

ALEKSANDAR DIMITROV
София / 20 Ноември / 14:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Доста зле. Изброявам: 1. С резервация, време за изчакване на входа 25 мин. !!! 2. Добро обдлужване, дори доста за конвейра, които върви. 3. Нелоша салата. 4. Добри талятели 5. Ужасна пица, горчив вкус с усещане за найлон или пластмаса, вероятно газ. Иначе добри съставки. 5. Хубаво италианско вино на къщата 6. Не направиха отстъпката Реззо.

Севдалина Костова
София / 14 Ноември / 18:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Мария Божилова
София / 12 Ноември / 16:00 ч.

Всичко беше на ниво и храната и обслужването:) Препоръчвам:)

Десислава Михайлова
София / 10 Ноември / 14:58 ч.
Пиците са невероятни!!! Както и всичко останало, което поръчахме - менюто изобилства от изкушения. Обстановката и обслужването са на много високо ниво. Изкарахаме чудесна вечер!
Виктор Стратиев
София / 10 Ноември / 14:32 ч.
На масите няма оливерници. Всичко останало беше на ниво.
Михаил Борисов
София / 07 Ноември / 19:54 ч.
Много приятна атмосфера и хубаво меню, но след като видяхме как се приготвя салатата, няма да си поръчваме повече - с голи ръце се мачка и мести от купата в чинията, дори се бърка с пръсти и в салата, която вече е със сос и всичко се завира под ноктите - отвратително е. Като сложите стъкла към кухнята се постарайте поне всичко да е изрядно, всички да са с ръкавици и да се сипва храната с прибори...
Емилия Кирилова
София / 07 Ноември / 14:04 ч.
Бързо обслужване,вкусна храна, приятна обстановка! Препоръчвам
Деница Димитрова
София / 05 Ноември / 19:38 ч.

Порциите не са големи, но за сметка на това храната беше много вкусна, а персонала изключително любезен . Обстановката е страхотна. Отстъпката беше начислена в сметката, не ни се наложи да питаме допълнително. С удоволствие бихме повторили.

Desislava Taneva
София / 03 Ноември / 16:17 ч.
Преслава Батаклиева
София / 03 Ноември / 15:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Любезни сервитьори, но порциите са доста малки и пицата беше прегоряла.

Веселина
София / 02 Ноември / 11:44 ч.
Петя Стефанова
София / 23 Октомври / 14:02 ч.

Невероятен ресторант,прекарахме страхотно и благодарим за изненадата послучаи рождения ден на моя баща.

Kremena Marinova
София / 20 Октомври / 16:38 ч.
Антон Николов
София / 20 Октомври / 14:53 ч.
Отлично обслужване, качествена и вкусна храна, хубава атмосфра. Прекрасно място за среща с приятели, семейна вечеря или празненство.
Валентин Гурков
София / 18 Октомври / 21:02 ч.
Храната беше чудесна!
Екатерина Американова
София / 18 Октомври / 17:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението е хубаво, но като цяло смятам, че биха могли да подобрят комуникацията помежду си. Имахме резервация, за която хостесата май така и не знаеше, като два пъти ни обърка с маса за 3ма, при положение, че бях резервирала за 4ма. При настаняването, отново мислеха, че е за 3ма, като ни объркаха и масата...Храната е вкусна, но порциите ни се видяха по-малки от тези в сравнение със заведението им във Варна...цените са леко високи предвид предлаганото...

Veselina Иванова
София / 17 Октомври / 14:12 ч.

Резервацията изобщо не взима под внимание! Резервирал си определен час стойш отвън и чакаш да те настанят 25 минути . Няма значение в коя зала си резервирал настаняват те там където има свободна маса ! Организация нулева. Обслужване и обстановка на ниво.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. От ресторанта ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се получават подобен тип ситуации в бъдеще. Клиента ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Габриела Авксентиева
София / 15 Октомври / 14:00 ч.
Таня Мстева
София / 11 Октомври / 17:44 ч.
Любезен персонал, всичко беше изключително вкусно :)
вероника антова
София / 11 Октомври / 10:14 ч.
Много приятно място, чудесно обслужване и много добра храна. Препоръчвам!
Андрей Ашелсандров
София / 09 Октомври / 15:04 ч.
Отстъпката не ни беше начислена. Осъзнах го вече, след като бяхме платили и напуснали ресторанта.
Полина Тодорова
София / 06 Октомври / 14:26 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Наложи се да изчакаме, въпреки че имахме резервация. Сервитьорът в стремежа си да е любезен, по-скоро фамилиарничеше. Храната беше чудесна, като изключим това, че за пицата се чака прекалено много.

Katerina Krasteva
София / 06 Октомври / 14:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотно обслужване,всички бяха много любезни и усмихнати. Храната е уникално вкусна. Малко по -бавно стават пиците и десертите, но за сметка на това вкуса е повече от уникален. Ще посетим отново със сигурност!

Константина Иванова
София / 04 Октомври / 18:12 ч.

Всичко беше супер! От обслужване до храна, препоръчвам!

Албена
София / 04 Октомври / 14:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотна гледка към залеза над Витоша, атмосферата в ресторанта е много приятна, всичко което опитахме беше изключително вкусно и се насладихме и на пица акробатиката на шеф Паскуалино Барбасо

Мартин
София / 04 Октомври / 14:29 ч.

Перфектно!

Рени Спасова Спасова
София / 03 Октомври / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поръчах си лаврак с хрупкава коричка, а под него имаше картофено пюре и спанак, но кожата на рибата не беше почистена, ястието е същото като в Капитан Кук само, че с ципура, която пак е филе, но е премахната кожата. Абсурдно беше с това ястие и кожата, да не говорим за шумната обстановка и това че минаваше някакъв човек около нас, които въртеше тесто за пица, провалена вечеря и настроение, няма да посетя това заведение!

Павлин Василков
София / 02 Октомври / 14:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

"Happy" стил. Не останах особено доволен и впечатлен от качеството на храната

Диляна Христова
София / 02 Октомври / 14:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна, но хостесата беше малко груба…

Радослава Каназирева
София / 01 Октомври / 21:45 ч.
Darina Marinova
София / 24 Септември / 13:12 ч.
Осман Ислямов
София / 23 Септември / 15:23 ч.
Владислава Мирчева
София / 22 Септември / 18:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията ни беше за днес в 13ч. Отиваме и ни казват, че не били още готови да ни посрещнат, трябвало някой да се свърже с мен и да ми каже да отидем в 15ч...Никой не се е обаждал, никакъв имейл.. И с цялата си наглост мацката от заведението звънна на някой да му каже да ми звънне на мен (при положение, че съм пред нея) Какво отношение само. Крайно разочарована съм, бяхме 6 човека и едно бебе, които очаквахме да седнем и да хапнем хубаво, но не се случи това. И една звезда ви е много. Пълна трагедия е цялата ви работа

Отговор от ReZZo.bg:

ReZZo и Burrata Italiana поднесоха своите най- искрени извинения относно причиненото неудобство. Клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение в ресторанта.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса