home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Bar & Grill Сандански

район Нова гара,, Сандански
Кухня: Интернационална, Суши и BBQ Район: Нова гара Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Светлина Стоянова
Виж повече

За "Happy Bar & Grill Сандански"

На път по работа или на гости, едно от малкото приятни места, на които можеш да отпочинеш по време на път – това е Happy Сандански. С нова локация и изцяло нов ресторант ще посрещнем своите клиенти с перфектно обслужване, приятна атмосфера, уникални Happy специалитети и автентично суши. Ресторантът е открит през 2020 г. и разполага със 260 места.

Допълнителни опции: Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Паркинг, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.


Виж повече

Коментари

Светлина Стоянова
Сандански / 28 Ноември / 14:03 ч.
Надежда Георгиева
Благоевград / 03 Ноември / 20:12 ч.
Иванка
София / 25 Август / 16:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването нямаше нищо общо с това в "Хепи бар и грил Виктория" в София. Няма кой да те посрещне - влизаш и издирваш някой за да му кажеш, че имаш резервация. Сервитьорката беше по-заета да "обрижва"групата от Гърция. Няколко пъти съобщихме, че искаме сметката, помолихме и колегите ѝ да предадат...след около 10 мин благоволи да пристигне. Детето си игра за да остави отзив на таблета, но той не е реалистичен.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че ще предприемат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Елена Караташева
Пловдив / 23 Август / 14:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително бавно обслужване, чакахме много време както да поръчаме ,така и да ни донесат сметката! Храната беше вкусна ! Чистачката в заведение се държа грубо и арогантно с мен, без да съм дала повод за това ! С 2 думи: много разочароващо отношение на персонала, в разрез с вкусната храна в Happy !

Отговор от ReZZo.bg:

От името на Happy Сандански бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че са предприели незабавни мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Владислав Владимиров
София / 23 Април / 14:21 ч.

Нямаше предвидена маса за нас въпреки резврвацията. Опитаха се да ни набутат на маса за 4-ма, като ни настъниха там, но след разговор с управителя го убедихме, че ще си ходим, ако не ни настанят на маса, на която може да се съберем, а не да седим един в друг. Чакахме 20-30 минути за въпросната такава маса.

Иван Яков
Сандански / 10 Март / 15:29 ч.
Много сме доволни от сервитьорката Даяна Орешкова, която се отзоваваше на всяко наше желание! Всеки път когато отидем тя ни посреща с усмивка, обяснява ни менюто и предлага различни ястия! Заслужава цялото уважение на персонала и клиентите! Истински човек!
Маргарита Костадинова
София / 07 Март / 16:40 ч.
Елена Димитрова
Сандански / 09 Ноември / 14:12 ч.

Много хубаво си прекарахме! Благодарим!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса