home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Dolce Amaro Морска гара

Морска гара, Варна
Кухня: Интернационална, Суши, Италианска и Брънч Район: Морска Гара Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ангел Велчев
Виж повече

За "Dolce Amaro Морска гара"

Dolce Amaro SEAPORT е част от веригата модерни ресторанти Dolce Amaro с интернационална кухня, който се намира на  Морската гара на град Варна. Ресторантът разполага с 200 места вътре и 200 отвън, като работи всеки ден от 09:00 до 00:00 ч. Ресторант Dolce Amaro SEAPORT впечатлява своите посетители с модерен интериор и екстериор, професионално обслужване от усмихнат персонал и невероятно вкусни ястия от цял свят!

Ресторантът е подходящ за провеждане на  лични празници и фирмени събития, поради своето местоположение, пространство и неограниченото пускане на музика. На разположение на родителите има открит детски кът, който ще предложи на техните деца весели игри и добре прекарано време.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Бебешко столче, Домашни любимци, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 11:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.



2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.



8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.



За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Ангел Велчев
София / 22 Април / 07:07 ч.
Силвия Костова
Варна / 18 Април / 09:08 ч.

Всичко беше на ниво и храната беше много вкусна !

Димитър
Варна / 16 Април / 11:18 ч.
Илияна Енчева
Варна / 31 Март / 16:38 ч.

Нивото доста е паднало от последния път ,когато посетихме заведението.На някой от нас храната се сервираше веднага ,други от компанията чакаха около час ...в последствие се оказа ,че въобще не е записана поръчката им ..и така няколко пъти.Някой хапнаха топла храна ,други студена.Не можах да разбера дали не им достига персонал или просто толкова си могат.

Силвия Кусева-Владимирова
София / 18 Март / 16:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При поискване на сметката изрично предупредих, че имаме резервация през Rezzo и те казаха, че знаят и няма проблем 10% отстъпка да бъде отразена в сметката, като ние се доверихме и аз накрая не проверих сметката при заплащането. След като напуснахме заведението при проверка на сметката видях, че няма отстъпка, което означава че ползването на услугатa Rezzo и улеснението е било безмислено!!!! Изключително сме разочаровани.

Отговор от ReZZo.bg:

След проверка установихме,че отстъпката на клиента е приложена успешно.

Християна Иванова
Варна / 14 Март / 14:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително неприветливо отношение на персонала. Сервитьорката не ни обели дума през цялото време, комуникираше с нас само с погледи, част от поръчката не дойде, а после бяха начислени неща, които не бяхме поръчали. Направо сами да се бяхме обслужили.

Християна Иванова
Варна / 29 Февруари / 15:10 ч.
Вержиния Дикова
Варна / 26 Февруари / 10:32 ч.
Красива обстановка, вкусна храна и вежлив персонал ♥️
Mirenna Dimitrova
Варна / 18 Февруари / 12:18 ч.
Кремена
Варна / 30 Януари / 20:04 ч.
Беше хладно. Поръчките се забавиха доста особено десерта. Супите бяха ужасни и нямаха нищо общо с рекламата, като и двамата които ядоха от нея получиха хранително разтройство.
Кристиян Янъков
Варна / 25 Януари / 14:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше чудесна и Азиатското меню е интересно. Останахме неприятно изнанадани накрая, когато видяхме че в сметката не присъстваше остъпката от 20%. Оправданието беше, че отстъпката не важи за Азиатското меню. Към резервацията пише отстъпка 20% от храната, а не - 20% от храната без Азиатското меню. При поръчката не бяхме предупредени, че тази отстъпка не важи. Според мен това е некоректно отношение и при положение, че грешката е от тяхна страна би следвало да има поне комплимент или някакъв друг вид извинение от страна на заведението.

Отговор от ReZZo.bg:

В пълните условия за резервация, т.4 е упоменато, че ако към резервацията  има отстъпка или оферта, тя не се комбинира с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта. В случая клиента е получил отстъпката от 20% от храната за консумация от а ла карт меню, без артикули от специалното меню "Азия" предлагано в обекта.

Зорница Янева
Варна / 25 Януари / 09:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много хубава, обстановката също и персонала, но... След като пристигнахме и казахме, че сме с резервация през Реззо, всичко беше точно, настаниха ни разгледахме менюто и си поръчахме. Компанията ни беше решила да опита от така нареченото Ново Азиатско Меню, плюс няколко неща извън него, всичко беше наред до момента на поискване на сметката. В нея никъде не беше отразена отстъпката от 20%, която е посочена като отстъпка от храната. Повикахме сервитьорката и тя чак тогава ни каза, че нямало отстъпка за Новото Азиатско Меню, не преди да поръчаме или по време на поръчката, а на края, и че това го пишело в сайта. Бих искала да попитам къде в сайта го пише, тъй като никой от компанията ни не намери такава информация? И трябваше ли да имаме отстъпка за другите неща, които си бяхме поръчали извън новото меню?

Отговор от ReZZo.bg:

В пълните условия за резервация, т.4 е упоменато, че ако към резервацията  има отстъпка или оферта, тя не се комбинира с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта. В случая клиента е получил отстъпката от 20% от храната за консумация от а ла карт меню, без артикули от специалното меню "Азия" предлагано в обекта.

Деница Тодорова
Варна / 24 Януари / 14:20 ч.
Страхотна атмосфера,професионално обслужване и изключително вкусна храна!Ресторантът вече ми е любим!Препоръчвам!
Milena
Варна / 11 Януари / 12:37 ч.

Прекрасна атмосфера, обслужване и много вкусна храна!

Biser
Варна / 06 Януари / 14:09 ч.

Много сме доволни. Обслужването беше страхотно!

Татяна Илиева
Варна / 30 Декември / 14:20 ч.

Винаги е много вкусно и обслужването е на ниво!!! Весели празници 

Емурла Емурла
Варна / 11 Декември / 21:17 ч.
Tatyana Stoyanova
Варна / 11 Декември / 12:11 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна, любезно обслужване, но много бавно се изпълняваха поръчките.
Петя
Варна / 10 Декември / 15:01 ч.

Беше студено.Бяхме на маса до остъклението на първи етаж.Месото не беше много добре приготвено.Пържените картофи бяха ужасно солени.

Росен Ненов
Варна / 24 Ноември / 14:19 ч.
Много бързо обслужване, качествена и вкусна храна. Беше много приятна семейна вечеря.
Ренета Чифутова
Варна / 17 Ноември / 14:49 ч.
Milena
Варна / 12 Ноември / 15:29 ч.
Оксана Данилюк
Варна / 10 Ноември / 15:05 ч.
Ивелина Маринова
Варна / 30 Октомври / 15:11 ч.
Храната беше вкусна, обслужване - добро. Единственото, което ми направи грозно впечатление е, че поднесоха тортата на сина ми без музика ,дори с незапалени свещи!
Габриела Симеонова
Варна / 27 Октомври / 14:01 ч.

Много сме доволни!

Велин Великов
Варна / 26 Октомври / 11:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше наред с изключение на това че алкохола нямаше отстъпка в също и безалкохолните а трябваше някъде да се отбележи

Отговор от ReZZo.bg:

След проверка установхме, че резервацията е направена с -20% отстъпка от храната и клиента е бил информиран както в стъпките на резервация, така и в двете потвърждения след успешна резервация.

Ралица Петрова Петрова
Варна / 24 Октомври / 19:20 ч.
Безупречно обслужване!
Oleg Mikhailov
Варна / 09 Октомври / 22:52 ч.

Супер!

DANIELA BIKOVA-ANGELOVA
Варна / 09 Октомври / 14:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, много харесвам заведението, храната и обслужването като цяло, но вчера явно на част от персонала не им беше комфортно, че сана работа. Не съм доволна от обслужването на сервитьора, който беше на смяна. За пръв път пиша подобен негативен коментар. Храната беше вкусна както винаги.

Oleg Mikhailov
Варна / 01 Октомври / 14:04 ч.

Супер! Благодаря!

Явор Дамянов Дамянов
Варна / 27 Септември / 14:35 ч.
Много приятна атмосфера и добре приготвена храна.
Oleg Mikhailov
Варна / 24 Септември / 14:44 ч.
Всичко е супер! Благодаря!!!
Цветан Цоков Цоков
Варна / 16 Септември / 14:09 ч.

По отношения на резервацията и обявената отстъпка, всичко беше ОК. Във връзка с храната, наложи се да върнем две порции сафрид, тъй като не беше пресен, имаше неприятен дъх.

Станислав Стоянов
Варна / 13 Септември / 20:33 ч.
Мирослава Станкова
Варна / 08 Септември / 14:18 ч.

Изкарах една незабравима вечер с моето семейство. Прекрасното обслужване и невероятната храна допълниха това преживяване. Горещо препоръчвам...

Десислава Колева
Варна / 07 Септември / 10:19 ч.
Венцислава Гроздевa
Варна / 06 Септември / 14:23 ч.

Храната беше вкусна. Обслужването бързо и компетентно. Препоръчвам!

Оксана Данилюк
Варна / 31 Август / 14:07 ч.

Благодарим за прекрасна и вкусна храна!

Mirenna Dimitrova
Варна / 28 Август / 17:07 ч.
Александър Дуков
Варна / 24 Август / 14:03 ч.

5 звезди напълно заслужено. Рядко пиша коментари. Топ обслужване допринесе за още по-добро настроение, добре климатизирано. Бързо приготвяне

Илияна Пеева
Варна / 22 Август / 19:58 ч.
Милена Коларова
Варна / 20 Август / 13:39 ч.

Проблем с паркиране. Ще успеем за 14.00

Maureen Watts
Варна / 16 Август / 09:13 ч.
Благодарим ви от DolceAmaro, всички уговорки бяха направени и готови, цялата храна, напитки и обслужване бяха пет звезди. Всички гости се насладиха на времето за партито. Морското пристанище Dolce Amaro ще се върнем.
Мария Динкова
Варна / 15 Август / 15:10 ч.
Здравейте, прекарахме си много добре, но останах изненадана котаго разбрах ,че не се сервират повече пици в това заведение, тъй като през месец Март имаше. Като цяло мога да кажа ,че бяхме обслужени много добре.
Ивайла Лавришина
Варна / 14 Август / 14:05 ч.

Забравиха да начислят отстъпката и го направиха след напомняме от наша страна, което не е много коректно.

Траяна Латева
Пловдив / 13 Август / 01:00 ч.

Вкусна храна, много любезно обслужване и интересен интериор. С радост бихме посетили отново!

Cvetelina Chilikova Чиликова
София / 12 Август / 18:56 ч.
Силвия Кусева-Владимирова
София / 02 Август / 08:49 ч.
Страхотен ресторант! Изключително вкусна храна и внимателен персонал!
Пламен Пантелеев
Варна / 29 Юли / 19:56 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна. Отстъпката от 10% към сметката беше добавена от ресторанта коректно. Препоръчвам!

Мария Маринова
Варна / 21 Юли / 19:31 ч.

Беше страхотно Благодаря на вас и екипа на Долче Амаро!!!

Георги Данев
Варна / 20 Юли / 14:08 ч.
Снежана Грудева
Варна / 19 Юли / 18:12 ч.
Всичко беше чудесно!
Адриан Георгиев
София / 18 Юли / 18:28 ч.
Анастасия Калчева
София / 18 Юли / 14:57 ч.
Адриан Георгиев
София / 17 Юли / 19:06 ч.
Кремена Иванова
Варна / 17 Юли / 10:08 ч.
Женя Найденова
Варна / 07 Юли / 00:50 ч.
Супер! Вкусна храна, бързо и качествено обслужване, приятна обстановка. Препоръчвам!
Селин Салимова
Варна / 25 Юни / 14:16 ч.

Изключително приятна атмосфера, вкусна храна и топ локация!

АНТОНИЯ СКАЧКОВА
Варна / 23 Юни / 11:19 ч.
Много хубаво обслужване и вкусна храна! Отново ще ви посетим! :)
Марияна Тодорова
Варна / 21 Юни / 21:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлично обслужване, любезен управител и безвкусна, некачествена храна.. Много занижено качество на храната.

Таня Михайлова
Варна / 20 Юни / 10:10 ч.
Чудесен ресторант! Препоръчвам!
Веселин Николов
Варна / 17 Юни / 14:41 ч.
Теодора Люцканова
Варна / 16 Юни / 14:09 ч.
Беше много приятно, бързо бяхме обслужени. Аз посещавам заведението често и винаги съм доволна.
Игликa Лaповa
София / 16 Юни / 11:00 ч.

Обслужване добро! Несъответствия в менюто!

Диана Шекерева
София / 15 Юни / 15:48 ч.

Обстановката биваше,храната беше прясна и сравнително бързо се доставяше. Имаше период на по-дълго изчакване....,но да кажем,че не е бил такъв проблем. Бяхме с децата и бяхме предупредили за детско столче,но такова нямаше подготвено... Все пак вкусната храна допринесе за приятния престой!

Даниела Циментарова Циментарова
Варна / 09 Юни / 16:00 ч.

Страхотно заведение!

Сияна
Варна / 29 Май / 14:58 ч.
Людмила Антова
Варна / 13 Май / 21:11 ч.

Менюто не беше особено впечатляващо, а цените са доста високи. Не харесах коктейла който поръчах, някак набъзо излят в чаша нямаше вид на коктейл. Не съм особено впечатлена, иначе обстановката е приятна

Анастасия Калчева
София / 06 Май / 15:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарах си добре! Момичето, което ни обслужваше, не беше усмихната, не беше любезна! Това ми направи много лошо впечатление! Аз не за първи път посещавам този ресторант и ми един от любимите, но отношението на дамата ме беше добро!

Надя Лазарова
София / 02 Май / 15:15 ч.

Обслужването и храната бяха много добре. Единствено като забележка мога да кажа, че редовно се забравя да се начисли отстъпка. Но след напомняне се коригира.

Михаил Михайлов
Варна / 28 Април / 20:33 ч.

Доволни сме и от храната, и от атмосферата в ресторанта. Бяхме обслужени бързо. Пиците са премахнати от менюто.

Daniela Tumbeva
Варна / 26 Април / 14:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пълно разочарование.Единственото положително беше любезната сервитьорка.Тръгнахме си гладни-нито калмарите,нито салатата,нито ризотото ставаха за ядене.Няма вече пици,а менюто по масите е старото.Може би е сменен готвача,защото това ни е поредно посещение,а няма нищо общо с предишните.Скоро няма да повторим

Огнян Киров
Варна / 24 Април / 16:05 ч.

Не се предлагат пици! Няма избор на червени вина. Десерта не ставаше. Всичко друго е ОК

Десислава Колева
Варна / 18 Април / 22:03 ч.
Обслужването и храната бяха чудесни!
Oleg Mikhailov
Варна / 14 Април / 14:25 ч.

Всичко е супер! Благодаря! Много вкусно и красиво!!!

Юрий Славчев
София / 14 Април / 14:14 ч.
Николай ТРУЙКОВ
София / 12 Април / 14:57 ч.
Здравейте ! Останах крайно разочарован защото в салатата ми (Цезар) намерихме червей . Повече не бих посетил това заведение
Деница
Варна / 08 Април / 14:48 ч.
Ирина Стойкова
Варна / 04 Април / 20:30 ч.
Анет Мирчева
Варна / 31 Март / 15:03 ч.
Не ни приложиха отстъпката за резервацията към крайната сметка, дори нямаше кой да ни настани първите 10 минути. На почти празно заведение чакахме 20 минути само да получим меню от там нататък можете да си представите....
Антоанета Арнаудова
Варна / 15 Март / 17:02 ч.
За пореден път, сме отново доволни.Благодаря!
Елвира Нанева
Варна / 08 Март / 21:22 ч.
Надя Лазарова
София / 06 Март / 14:05 ч.
Евгения Янева
Варна / 03 Март / 19:25 ч.
Светлана Бончева
Варна / 03 Март / 15:54 ч.
Вероника Василева
Варна / 02 Март / 10:11 ч.
Добър ресторант, вкусна храна, професионално обслужване, но не получихме процента отстъпка от храната.
Зорница Владова
Варна / 27 Февруари / 16:34 ч.
Бързо обслужване, любезен персонал, бързо приготвяне на поръчката, много добра кухня и меню.
Боян Бейков
Варна / 27 Февруари / 12:53 ч.
Доволен съм от обслужването, от вкусната храна, приятната атмосфера и любезното отношение към мен и моите приятели.
Боряна Йорданова
Варна / 23 Февруари / 14:02 ч.
Всичко беше на ниво
Атанаска Аванасчева
Варна / 20 Февруари / 13:24 ч.
Храната беше вкусна, обслужването беше чудесно. Много усмихнат и приветлив сервитьор. Сушито беше доста вкусно, нямаше забавяне.
Павла Куманова
Варна / 12 Февруари / 14:55 ч.
Nanko Rusev Русев
Варна / 12 Февруари / 14:04 ч.

Телешкото беше отлично! Патето и рибата също изглеждаха така.

Иван Михайлов
Варна / 05 Февруари / 14:13 ч.

Супер

Александър Генов Генов
Варна / 29 Януари / 11:42 ч.

останахме много доволни

Brat Yury
Варна / 27 Януари / 14:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

25 января впервые обедали здесь и остались довольны от общей атмосферы, качества еды и прекрасного обслуживания. Особенно понравились суши из обеденного меню, хороший граммаж и очень вкусные. Успехов нашему новому любимому ресторану!

Елма Бенлиян
София / 25 Януари / 20:45 ч.

Всичко, което поръчахме беше много вкусно. Персоналът беше много любезен. В това заведение не се отразява отстъпка на напитките. Препоръчвам го.

Йордан Мучев
Габрово / 23 Януари / 14:17 ч.

За пръв път,не ми хареса храната,брънч беше,като заведение за бързо хранене,яйца Бенедикт трагедия.. безкрайно разочарование. Пицата е на същата висота..

Михаела Йорданова
Варна / 20 Януари / 14:06 ч.

Прекарахме си страхотно!

Виктория Иванова
Пловдив / 18 Януари / 10:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше добро. Храната беше вкусна. Една забележка- дойде при нас студена. Цените отговарят на качеството.

Кремена Иванова
Варна / 09 Януари / 05:43 ч.
Йорданка Иванова
Варна / 08 Януари / 14:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пореден път правя резервация през Rezzo и винаги има само маси за пушачи, дори и през делничен ден.Предпилагам вероятната причина - че са по-малко предпочитани. Обслужването беше на ниво, но храната и напитките дойдоха със забавяне. Една от порциите- хрупкави тиквички с млечен сос имаше повече хартия в кошничката, отколкото тиквички.

Алина Лазарова
Варна / 28 Декември / 15:15 ч.

Перфектно място. Обслужване, бързина, Кухня - ТОП!

Oleg Mikhailov
Варна / 12 Декември / 15:22 ч.
Всичко е супер! Благодаря!
Мила Атанасова
Варна / 24 Ноември / 13:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната е вкусна, но не ни беше начислена отстъпка поради резервацията върху цялата сметка .

Йордан Мучев
Варна / 22 Ноември / 19:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Николай Иванов
Варна / 14 Ноември / 18:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Милена Якимова
Варна / 09 Ноември / 22:18 ч.
Детелина Марчева
Варна / 03 Ноември / 14:17 ч.
Валентина Борисова
Варна / 30 Октомври / 16:27 ч.
Антоанета Арнаудова
Варна / 23 Октомври / 16:23 ч.

Благодаря!Останахме много доволни.С удоволствие ще ползваме услугата отново.

Апостол Пенков
Варна / 16 Октомври / 12:35 ч.
Александър Дуков
Варна / 15 Октомври / 21:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше топ, изклпючае пицата

Полина Топалова
Варна / 13 Октомври / 16:51 ч.

Mного спокойно и приятно място винаги. Добра обстановка, уют и пространство, позволяващо на клиентите са се отпуснат и да се насладят на вкусната храна и на приятелски разговор. Сервитьорът обслужва професионално и с дискретно внимание. Цените са умерени и приемливи. Препоръчваме заведението, а ние самите задължително ще го посетим отново.

Heorhii
Варна / 20 Септември / 21:13 ч.
Виолета Богданова
Варна / 12 Септември / 15:16 ч.

Хареса ми, за пореден път отивам.

Ивелина Кожухарова
Варна / 06 Септември / 14:22 ч.
Десислава Николова
Варна / 05 Септември / 08:17 ч.
Красимир Канчев
Варна / 03 Септември / 21:54 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна

Maureen Watts
Варна / 20 Август / 08:10 ч.

Dolce Amaro restaurant is a superb clean and welcoming place. The food is first class, service is excellent, all prices are a reasonable average. I would recommend this place to eat day or evening when you are here.

Маргарита Монова
Варна / 18 Август / 14:13 ч.
Чудесно обслужване. Персоналът беше много отзивчив. Храната беше чудесна , този път.
Деница Атанасова Атанасова
Варна / 17 Август / 16:40 ч.
Храната беше вкусна и обстановката добра.
Петя
Варна / 10 Август / 14:42 ч.
Спасимира Уагнър
Варна / 03 Август / 15:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, тъй като ми се наложи да тръгна по- рано, при заплащане на сметката на съпругът ми не е била начислена 20% отстъпка. Макар че още при настаняване уведомихме хостесата, че резервацията е чрез Rezzo. Сметката е на стойност 126.48 BGN. Разполагам с касовият бон.Моля,за компетентната ви намеса

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта. 

Илияна Съйкова
Варна / 03 Август / 15:24 ч.

ПРЕКРАСНА КУХНЯ И МНОГО ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ.

veni_iv71@abv.bg
Варна / 02 Август / 14:31 ч.
Елица Георгиева
Варна / 31 Юли / 19:37 ч.
Ивелина Медникарова
Варна / 27 Юли / 14:35 ч.
Марина Вителова
Варна / 19 Юли / 00:25 ч.
Йоанина Атанасова
Варна / 16 Юли / 17:58 ч.

Беше много приятно, както храната, така и обслужването.

Кадир чауш
Варна / 15 Юли / 21:36 ч.
Славена Георгиева
Варна / 09 Юли / 18:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше приятно, но не фигурираше намалението в края на сметката

Галин Андрев
Варна / 08 Юли / 15:18 ч.

Приятно място със сносна кухня.

Юлия Кръстева
Варна / 07 Юли / 14:22 ч.
В рамките на седмица посетихме заведението два пъти, храната е все така на добро ниво, обслужването е отлично, обаче тоалетната е истински срам! Ръждасяли, с неработещ механизъм преливащи кошчета, изкъртени стойки за хартия, преливащ кош за хартиени кърпи около мивката, не мога да си обясня подобна мизерия в толкова добро иначе заведение...
Илиана Тодорова
Варна / 05 Юли / 18:03 ч.

Обслужването, кухнята, интериора и екстериора ни допаднаха.

Деница
Варна / 29 Юни / 19:17 ч.

Беше прекрасно 

Зорница Янева
Варна / 23 Юни / 18:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много хубава храна и любезно обслужване!! НО два пъти правя резервация през Rezzo и двата пъти, отивайки никой не знаеше, че имаме резервация, не знам на какво се дължи това, но не беше приятно... особено когато се опитаха да ни набутат на масичка за 2ма (ние сме 4ма) до вратата, дано да не става повече така, като изключим това са супер!

Цветелина Маринова
София / 22 Юни / 14:21 ч.

Приятна обстановка, много добро обслужване

Маргарита Монова
Варна / 21 Юни / 17:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Реших да заведа семейството на различно място. Не съм очарована. Бавно обслужване, бедно меню. Пиците не са никак хубави и имат дъх на дезинфектант.

Savina Stoycheva
Варна / 16 Юни / 15:25 ч.

Храната беше вкусна и обслужването на ниво. Препоръчвам!

Милена Якимова
Варна / 11 Юни / 10:32 ч.
НИКОЛИНКА АНАЧКОВА
Варна / 09 Юни / 14:10 ч.
Марина Георгиева
Варна / 08 Юни / 14:51 ч.

Давам най-високата си оценка за ресторант Dolce Amaro, Изкарахме чудесно - храната беше много вкусна, страхотно презентирана, подбрани продукти и отлични цени за качеството, което се предлага. Персоналът беше изключително любезен и обучен и отговаряше адекватно на всички въпроси. Обстановката е също на най-високо ниво и останах много впечатлена, че в залата за пушачи въобще не мирише на цигари. Препоръчвам на всички да посетят ресторанта и да се насладят на уюта и вкусната храна!

Маргарита Михайлова
Варна / 07 Юни / 18:35 ч.
Храната е добре приготвена. Стекът, който поръчах беше сравнително малък и не ме питаха как го искам приготвена. Иначе обстановката е хубава и обслужването е добро
Христина Саркизова
Варна / 06 Юни / 21:14 ч.

Прекрасно обслужване, атмосферата е супер и адмирации за храната!

Петя Христова
Варна / 06 Юни / 14:06 ч.

Благодарим за прекрасната вечер край морето. Храната беше чудесна, обслужването на ниво. Ще се възползваме от отстъпка при първа възможност.

Маргарита Новакова
Варна / 31 Май / 15:27 ч.
Обслужването беше на високо ниво, а храната вкусна и отлично поднесена. Посещаваме заведението често и винаги сме оставали доволни.
Elena
Варна / 29 Май / 06:38 ч.

Perfect

Васил Коцев Коцев
Варна / 28 Май / 20:46 ч.
Кадир чауш
Варна / 26 Май / 16:49 ч.
Младенка Балабанова
Варна / 21 Май / 18:42 ч.

хубава кухня и добро обслужване

Nikolay
Варна / 20 Май / 15:17 ч.
5
Теодора Цветкова
Варна / 20 Май / 14:15 ч.
Много добро обслужване, вкусна храна.
Росалина Русева
Варна / 07 Май / 00:18 ч.

Препоръчвам!

Маргарита Бериша Бериша
Варна / 20 Април / 22:01 ч.
Бързо и организирано обслужване, вкусна храна и приятна обстановка
Маргарита Михайлова
Варна / 20 Април / 16:29 ч.

Едно от най-добрите заведения във Варна. Храната е хубава и съотношение цена-качество е добре. Храната идваше много бързо. Персоналът се отнасяше добре с нас. Отнемам точка, защото се пуши в заведението

Анна Христова
Варна / 19 Април / 15:05 ч.
Чудесно обслужване, вкусна храна и приятна обстановка.
Дарина
Варна / 10 Април / 13:06 ч.

Вкусна храна, добро обслужване и приятна обстановка! Препоръчвам!

Юлиян Попов
Варна / 08 Април / 22:52 ч.

Чудесно

Евгений Рудаков
Варна / 06 Април / 14:21 ч.
Беше страхотно! Благодарим много!
Георги Йосифов
Варна / 05 Април / 11:49 ч.

Спокойно,вкусно,приятно!!!

Милена Якимова
Варна / 03 Април / 16:53 ч.
Максим-Александър
Варна / 02 Април / 15:15 ч.

Хубава кухня и приятна атмосфера

Виктория Вичева
Варна / 02 Април / 15:14 ч.

Много любезен персонал,всичко е на ниво,но много солени бяха основните....

Ахавни Трендафилова
Варна / 31 Март / 14:06 ч.

Останахме много доволни! Храната беше вкусно приготвена, сервиза също ни впечатли - всичко поднесено любезно, с усмивка и навреме!

Виктория Димитрова
Варна / 26 Март / 14:04 ч.
Rada Atanasova
Варна / 25 Март / 14:16 ч.
Иванка Костадинова
Варна / 24 Март / 12:46 ч.
Винаги ни е много приятно, когато посетим ресторанта. Прекрасна обстановка с красива гледка, прекрасно обслужване!
RAdostina Petrova Petrova
Варна / 21 Март / 11:01 ч.

Всичко беше прекрасно!

Галина Георгиева
Варна / 20 Март / 14:28 ч.

Храната беше много вкусна, уютно с добро обслужване. Пак ще посетим.

Veselka Ivanova
Варна / 19 Март / 15:21 ч.

Беше прекрасно !

Анна Иванова
Варна / 13 Март / 22:02 ч.
Антоанета Арнаудова
Варна / 13 Март / 15:09 ч.

Благодаря, останахме доволни. С удоволствие ще ползваме услугата.

Живомир Желязков
Варна / 10 Март / 16:05 ч.
Много добре. Препоръчвам.
Ивелина Медникарова
Варна / 02 Март / 15:20 ч.
Много добра храна, макар и малко по- солена за нашия вкус. Нямаше опция за запазване зала за непушачи, но аспирацията работеше добре и имахме възможност да се преместим далеч от цигарите. Всички останаха доволни.
lybomir radev
Варна / 28 Февруари / 18:15 ч.

Много добре мерси и успех....

Саша Александрова
Варна / 22 Февруари / 14:38 ч.

Вкусна храна,но ако може сервитьора да е по-любезен!

Траянка Костова
Варна / 18 Февруари / 18:57 ч.

Приятна атмосфера, отлично обслужване и вкусно приготвена храна.

Юлияна
Варна / 31 Януари / 21:59 ч.
Виктор Георгиев
Варна / 18 Януари / 22:14 ч.
Виктория Вичева
Варна / 09 Януари / 14:52 ч.

Бяха много любезни.Всичко беше наред.Храната -вкусна....

Радостин
Варна / 28 Декември / 21:01 ч.

Чудесно си прекарахме, определено ще повторим. Много отзивчив персонал!

Татяна Куваева
Варна / 21 Декември / 00:04 ч.
Чудесно беше!
Yoanna Popova
Варна / 20 Декември / 16:18 ч.
Прекрасно обслужване, храната на ниво! Обстановката е чудесна, с красива гледка към пристанището.
Ралица Иванова
Русе / 18 Декември / 14:01 ч.

Чудесно обслужване и храна!!

Татяна Куваева
Варна / 06 Декември / 14:28 ч.
Невероятно обслужване и много хубаво меню за брънч!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса