home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Burrata Italiana Шипка

ул. Шипка №34, София
Кухня: Италианска, Пица, Средиземноморска и Паста Район: Оборище Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Евгени Витанов
Супер сте,всичко е много вкусно.сереиза е супер.Направиха страхотна изненада за РД на дъщеря ни.Благодарим. Виж повече

За "Burrata Italiana Шипка"

Burrata Italiana те пренася в Италия с модерна, изискана и уютна обстановка.

Вътрешната зала разполага с  cooking show зона, която завлядява вниманието на клиента, тъй като ни показва на живо как се приготвят храните на място.

Менюто предлага най-доброто от италианската кухня, както и модерна европейска класика.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.



2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.



8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.



За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Евгени Витанов
София / 27 Март / 16:52 ч.
Супер сте,всичко е много вкусно.сереиза е супер.Направиха страхотна изненада за РД на дъщеря ни.Благодарим.
Валентин Великов Велков
София / 27 Март / 14:29 ч.
Приложението позволява резервация и използване на отстъпка от сметката в зависимост от времето и мястото. Обслужването беше на ниво, салатата Фрути ди маре вкусна , а и всичко което поръчахме. Особенно препоръчвам хлебните пръчици.
Ивета Димитрова
София / 26 Март / 15:54 ч.
Прекрасно
Aleksandar Rusev
София / 25 Март / 14:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, но накрая отстъпката не беше приложена. Толкова ли е трудно да се знае кой е с Rezzo резервация и да не трябва да се напомня изрично преди искане на сметката????

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Красимира Симеонова
София / 25 Март / 09:46 ч.

Много добре прекарана вечер. Усмихнат и любезен персонал.

Надя Димитрова
София / 25 Март / 09:42 ч.
Васил Савов
София / 24 Март / 15:13 ч.

Отново сме много доволни!

Ася Кежова
София / 20 Март / 14:27 ч.

Хубав ресторант с добра храна, но трябва да се обърне внимание на персонала, защото по време на нашия престой ни бъркаха поръчката постоянно, нямаше и ток за известно време...

Ани Виткова
София / 20 Март / 14:04 ч.

Както винаги, приятно обслужване и вкусна храна.

Надя Димитрова
София / 19 Март / 20:55 ч.
Теодора Спасова
София / 18 Март / 09:49 ч.
Александър Тахчиев
София / 18 Март / 07:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме страхотно, храната беше супер, обслужването също, но накрая си поръчахме десерт и бяхме шокирани. В такова заведение да ни сервират размразена вафла която имаше вкус на подметка за крака. Ако не беше това, вечерта щеше да е перфектна. Една вафла се прави за 5 минути, не знам защо ... Просто няма да поръчваме десерт там вече.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Mila Mineva
София / 13 Март / 14:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря за прекрасното обслужване и вкусната вечеря! Чудесна вечер за моя рожден ден! Следващия път трябва предварително да информирам за повод, защото видях, че отбелязвате рождениците с много приятен поздрав. :)

Белослава Ставрева
София / 12 Март / 15:02 ч.
Александър Траянов
София / 10 Март / 14:52 ч.
Всичко беше отлично - обслужване, храна, атмосфера!
Ивелина Кръстева Кръстева
София / 08 Март / 15:42 ч.
Капка Петрова
София / 07 Март / 14:11 ч.

Чудесно обслужване и прекрасно място за среща с приятели. Поздравления !

Мира Стойчева
София / 02 Март / 22:16 ч.
Мария Иванова
София / 29 Февруари / 16:16 ч.
Всичко беше на ниво! Благодаря!
Виктория Лянгузова Лянгузова
София / 28 Февруари / 14:57 ч.

Храната и обстановката беше чудесна, от гледна точка на обслужване има леки забележки - 1 от поръчките ни беше объркана/забавена и сервитьорите изглеждаха доста разсеяни и хаотични, но като цяло всичко беше супер!:)

Елка Гемижева Гемижева
София / 26 Февруари / 14:30 ч.
Винаги е приятно и вкусно времето, прекарано в Бурата!
Анета Недялкова
София / 25 Февруари / 14:42 ч.

Всичко беше страхотно!

Веселина Матиканова Матиканова
София / 24 Февруари / 18:45 ч.

Страхотно прекарани часове в приятна атмосфера в комбинация с вкусно и разнообразно меню.Адмирации за десертите и не на последно място за обслужващия персонал.Поздравления!

Ани Виткова
София / 24 Февруари / 14:25 ч.

Много приятно обслужване, с внимание към удобството на клиента. Усмихнати сервитьори, които допринасят за приятното изживяване, заедно с вкусната храна.

Гергана Црънчева
София / 23 Февруари / 15:27 ч.

Много съм доволна от храната и обслужването.Бих посетила отново

Емил Колчагов
София / 23 Февруари / 14:07 ч.
Ангел Ангелов
София / 22 Февруари / 20:56 ч.

Благодаря за прекрасните моменти, изживяни във Вашия ресторант, интериора, вкусните гостби, превъзходното професионално обслужване. Благодаря.

Стилияна Иванова
София / 22 Февруари / 17:37 ч.
Евтимия Тодорова
София / 21 Февруари / 11:37 ч.
Аз и моите приятели не бяхме очаровани,порциите бяха в пъти по-малки сравнение с преди,Бутонът за повикване не работеше,имаше период в който нямаше нито един сервитьор в закритата градина,налагаше се да се обслужваш сам,почти не ти обръщаха внимание,за да ти вземат поръчка.Получавайки таблета за оценяване,разбира се,че сървърът не се намери и обясниха,че това е чест проблем,ами оправете го,за да е по-лесно на всички.Има и нещо хубаво-Малкото пъти в които имахме честта сервитьор да ни обърне внимание,беше любезен????
Десислава Добрева
София / 20 Февруари / 16:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочарована съм. Лошо обслужване. Непрекъснатото трябваше да напомняме за вдигане на празна посуда. Не се почистват пепелници. Претъпкана и задушлива е терсата. Местата до вратата, която се отваря широко непрекъснато са абсолютно неприемливи в студения период. Липсва адекватно отопление, което да покрива цялата площ на терасата. Единстевото хубаво е храната. нямам забележки и заради нея всъщност резервирах. Но на Шипка 34 повече няма да резервирам. Съжалявам, защото локацията ми е супер удобна - в близост до местоживеенето ни.

Ивайло Илиев
София / 20 Февруари / 14:01 ч.
Перфетно отношение и вкусна храна, както винаги! :))
Ива Зехирева
София / 20 Февруари / 08:23 ч.
Чудесна обстановка, вежлив персонал, вкусна храна.
Михаил Ячев
София / 18 Февруари / 19:34 ч.

Всичко беше много добре. Благодаря.

Нина Батулска
София / 17 Февруари / 14:48 ч.
Всичко беше на ниво. Препоръчвам!
Георги Цанков
София / 15 Февруари / 16:49 ч.
"Бурата" е прекрасен ресторант, каквито са всичките във веригата на "Хепи"! Разнообразна и вкусна кухня, великолепно обслужване!
Доля Спасова Спасова
София / 15 Февруари / 16:20 ч.
Ивайло Илиев
София / 13 Февруари / 17:32 ч.

Прекрасно отношение и вкусна храна, както винаги!

Елия Пенева
София / 13 Февруари / 14:20 ч.
Александър Винчев
София / 12 Февруари / 18:12 ч.
Храната беше добре, обслужването също. Ценовата категория е горе-долу правилна, ако се избере салата + основно или основно + десерт. Единствения минус, който имаше значение беше, че позволяват пушене в салона. Да, на т.нар. "бездимни" цигари, но те нито са бездимни, нито безмирисни, на 4-5 метра от тях си мирише достатъчно, за да не се насладиш на аромата на храната, а за бременни жени е още по-тежко.
borislava Pasheva
София / 07 Февруари / 16:44 ч.
Беше перфектно!!!! Храна и обслужване!!!
Мина Босева
София / 06 Февруари / 14:04 ч.

Получихме страхотно обслужване от страна на персонала, имах личен празник и прекарахме чудесно! Благодаря!

Петко Некезов
София / 05 Февруари / 14:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше супер, салатите също. Но морските дарове и скаридите бяха много много мазни.

Мира Стойчева
София / 03 Февруари / 14:02 ч.
Йорданка Иванова
София / 01 Февруари / 15:20 ч.
Николай Хаджиев
София / 31 Януари / 09:46 ч.
Ася Кръстева
София / 30 Януари / 15:20 ч.
Изключително сме доволни от храната и особено много от обслужването!
Sofia Koleva
София / 30 Януари / 14:44 ч.

Препоръчвам пиците и пастата от менюто, което предлагат.

Галина Стратиева
София / 30 Януари / 14:18 ч.
Борислава Бориславова
София / 28 Януари / 21:01 ч.

Беше вкусно, обслужването беше на ниво, обстановката е приятна. Останахме доволни. ????

Dora Panayotova
София / 27 Януари / 14:11 ч.
Даниел Тасков
София / 26 Януари / 19:36 ч.
Няма да можем да дойдем. Извиняваме се!!!
Силвия Шонлебе Георгиева
София / 26 Януари / 19:06 ч.
Adelina Dimitrova
София / 20 Януари / 15:11 ч.
Любомир Илиев
София / 16 Януари / 20:28 ч.
Мая
София / 15 Януари / 14:03 ч.
Имад Ал Хусари
София / 15 Януари / 12:03 ч.
Хубава храна и приятна обстановка
Надя Димитрова
София / 14 Януари / 11:26 ч.
Йоана Гигова Гигова
София / 11 Януари / 17:51 ч.

Супер храна и супер обслужване!!!

Красимира
София / 10 Януари / 15:01 ч.
Отлично обслужване, Вкусна храна, Приятна обстановка! Препоръчвам
Костадинка Сезанова Сезанова
София / 08 Януари / 16:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

С онлайн направената резервация всичко беше точно. Изкарахме много приятни часове с компанията. Ще ви посетим пак.

Kamen Yankulov
София / 06 Януари / 14:26 ч.

Силна музика и преовкусена храна… едва ли ще повторя. Идеята за танцуващите сервитьори е нелепа.

Марина Николова
София / 05 Януари / 14:25 ч.
Милена Асенова
Перник / 03 Януари / 19:07 ч.
Обслужването и обстановката е много добре,но храната последните няколко пъти не беше на ниво
Антон Шолев
София / 03 Януари / 17:37 ч.

Страхотен персонал!

Веселина
София / 03 Януари / 10:42 ч.

Както винаги-храна, обслужване и обстановка-без забележка.

Ралица Славчева
София / 31 Декември / 08:16 ч.
Невяна Бумбарова
София / 30 Декември / 19:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря, че давате възможност за коментар. Имам два коментара - един позитивен и един негативен. Позитивният коментар е свързан с качеството на храната - храната беше прекрасна (свинското месо беше крехко, салатата беше овкусена много приятно, кафето беше ароматно и силно). Негатвният коментар е свързан с качеството на обслужване. Въпреки, че сервитьорът ни помогна в избора на меню и демонстрираше внимание, накрая, когато дойде време за плащане на сметката, настана неприятният момент. Поисках да прегледам сметката предварително, за да се уверя, че в нея фигурират само ястията, които сме поръчали (имам лош предишен опит в Happy, когато една сервитьорка в нашата сметка беше включила и поръчките на съседната маса). Беше ми казано, че мога да проверя сметката само на екрана на устройството, с което работи сервитьорът - няма разпечатка на хартия. Това затруднява четенето. Когато зададох въпроса :Включено ли е обещаното намаление от 15%, сервитьорът отговори, че е включено намаление 10%, което се отнася за всички посетители. В къщи, на спокойствие разгледах получената касова бележка и установих, че в нея няма нито 10%, нито 15%. С ддруги думи, сервитьорът ме излъга. Искам да кажа, че снимах въпросната касова бележка и се чудя дали да я предоставя на Комисията за защита на потребителите, или да я покажа на собственика на фирмата (с него играем тенис на съседни кортове). Сигурна съм, че и в двата случая ще му стане неприятно. Нека Новата 2024 година ви донесе повече отговорност към парите на клиентите! Невяна Бумбарова, София

Стефка Асенова
София / 30 Декември / 08:17 ч.
Надежда Димитрова
София / 29 Декември / 06:33 ч.
Маргарита Чакова
София / 23 Декември / 22:54 ч.

Като цяло съм доволна от посещението, като се изключи малко разочаровашия 2-ри етаж. Преди време бях на първия етаж и обстановката ми хареса, но на горния етаж не е така - малко като в пътуващ влак се чувствах с тези много маси и никаква декорациия.

Янка Тонева Тонева
София / 21 Декември / 23:03 ч.
Кофти обслужване ,и студена и много обучена зимна градина. Забравиха някой неща от поръчката,които дойдоха накрая като се бяхме на навечеряли и така си останаха. Иначе кухнята е ок.
Вяра Денкова
София / 20 Декември / 14:49 ч.

Приятна обстановка, вкусна храна, добро обслужване.

Виктория Кумчева
София / 19 Декември / 14:40 ч.

Много вкусно и приятно :)

Георги Цанков
София / 18 Декември / 17:27 ч.
Прекрасна кухня и великолепно обслужване!
Вяра Денкова
София / 18 Декември / 16:36 ч.
Евелина Стефанова
София / 18 Декември / 15:32 ч.
Прекарахме си много добре, в празнично настроение и приветлива обстановка. Не разбирам защо не ни позволи сайтът на Rezzo да се възползваме от 15% отстъпка, която беше обявена в таблизата за деня и часа. Иначе всичко беше на ниво.
Камелия Георгиева Георгиева
София / 17 Декември / 16:18 ч.
Мария Кирева
София / 17 Декември / 11:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много разочароващо беше нашето посещение. Прекалено силна музика, буквално викахме, за да се чуваме на масата. А все пак това е ресторант, в който хората обикновено отиват да се хранят и да си говорят. Аз ако искам силна музика и да викам ще отида на нощен клуб. Хранара не беше това, което очаквахме за претенциозното наименование и място, където се намира ресторанта. Една идея по-добре от макдоналдс. Обслужването пълна трагедия-сервирьора ни беше леко подпийнал, забрави част от поръчката и се налижи да я откажем защото се бяхме нахранили вече. От покрива на покрирата тераса капеше дъжд върху масата ни. Не бих препоръчала това място на никого. Ако искат лошо хапване и силна музика могат да отидат и в някоя смотана квартална кръчма.

Ралица Томова
София / 15 Декември / 17:08 ч.

Беше прекалено силна музиката за заведение, в което отиваш да хапнеш и да си поговориш с приятели.

Ангел Ангелов
София / 14 Декември / 19:12 ч.

Всичко беше прекрасно - продукти, храна . Благодарим Ви за отличното обслужване. Ще продължим да се срещаме във Вашите салони и за в бъдеще.

Георги Евтимов
София / 14 Декември / 14:06 ч.

Храната беше вкусна, а персоналът любезен. Имат нещо като коледна програма-изненада, която създаде допълнително добро настроение! Поздравления!

Krasimir
София / 14 Декември / 13:37 ч.
Нина Стоименова
София / 13 Декември / 20:36 ч.
Rina Dudunkova
София / 13 Декември / 18:11 ч.

Прекрасно обслужване, вкусна храна, какво повече ????

Йорданка Богданова
София / 13 Декември / 14:45 ч.

Обслужването беше изключително бавно, сервитьорът се бавеше много и дори не идваше, след позвъняване. Трима души ядохме риба и тримата имахме стомашни болки след това.

Стоянка Дамянова
София / 09 Декември / 18:23 ч.

Чудесна кухня и напитки много сме доволни !!!

Светла
София / 09 Декември / 15:24 ч.
Калина Ханева
София / 09 Декември / 10:27 ч.

Всичко беше много вкусно, червеното наливно вино е страхотно. Обслужването също беше страхотно. Благодаря

Камелия Георгиева Георгиева
София / 08 Декември / 03:56 ч.
Denislava Dobreva Dobreva
София / 06 Декември / 14:03 ч.
Приятна обстановка. Страхотно обслужване! Вкусна храна.
Даниела Николова Николова
София / 04 Декември / 15:28 ч.
Приятна обстановка,много добро отношение и обслужване от персонала!
Розалина Цветарска
София / 28 Ноември / 14:28 ч.
Отново беше незабравимо хубаво! Сервитьорката Вяра беше чудесна! Благодаря!
Стефка Янкова
София / 25 Ноември / 14:19 ч.

Модерна и уютна атмосфера, вкусна храна и много добро обслужване. Персоналът в заведението е много любезен.

Мария Цокова
София / 20 Ноември / 08:28 ч.
Roza Shumanova
София / 19 Ноември / 18:35 ч.
Беше много вкусно и храната бе сервирана бързо. Сервитьорите бяха много, както винаги много дружелюбни!
Малина Далчева
София / 19 Ноември / 09:25 ч.
Много добро меню. Чудесно обслужване!
Димитър Димитров
София / 15 Ноември / 23:37 ч.

Много приятна обстановка и много любезен персонал а за храната уникална !!!!

Николай Хаджиев
София / 14 Ноември / 14:22 ч.

Системата на Rezzo.bg е перфектна и работи отлично защото знаеш че имаш запазено място в заведението което си избрал . Всичко в системата е отработено и работи .

Рени Иванова
София / 10 Ноември / 08:45 ч.
Благодаря за чудесната вечер! Всичко беше на ниво, както и очаквахме.
Борислава Алексиева
София / 08 Ноември / 11:16 ч.
Приятно място, бързо обслужване, усмихната сервитьорка.
Иван Димов
София / 07 Ноември / 22:34 ч.

Здравейте, Вчера посетихме ресторанта ви на ул. Шипка 34. Останахме неприятно изненадани, че снимките на ястията в менюто и това, което ни се поднася са съвсем различни неща. Ястията в менюто изглеждат двойно по - големи и са красиво аранжирани. Докато реалните ястия изглеждат много по - малки и не са красиво аранжирани. Чиниите, в които се поднасят изглеждат все едно сме в заводски стол. Иначе сме доволни от обслужването.

ТАНЯ ЗАХАРИЕВА
София / 07 Ноември / 16:11 ч.
Чудесно,благодаря на персонала!
Александър
София / 06 Ноември / 18:48 ч.
Идеално.
Ани Милева
София / 06 Ноември / 16:08 ч.
Всичко беше чудесно! Поръчката ни дойде супер бързо и беше много вкусно!????
Irena Drebova
София / 06 Ноември / 09:11 ч.
Нина Желева
София / 05 Ноември / 16:43 ч.

И този път останахме много доволни.Обстановката, обслужването и храната бяха перфектни!

Димитър Брацов
Стара Загора / 03 Ноември / 21:01 ч.
Assia Sadki
София / 03 Ноември / 15:23 ч.
Assia Sadki
София / 03 Ноември / 15:22 ч.
Victor Manolov
София / 02 Ноември / 14:09 ч.
Венко Бешков
София / 31 Октомври / 19:01 ч.
Много сме доволни. От всичко: обстановка, обслужване, кухня. Всичко.
Лидия
София / 31 Октомври / 16:08 ч.
Silviq Traykova
София / 31 Октомври / 14:23 ч.
Мария Кръстева
София / 30 Октомври / 10:28 ч.
Tanya
София / 28 Октомври / 23:35 ч.
Велина Алексиева
София / 28 Октомври / 14:17 ч.
Анна Богоева
София / 28 Октомври / 14:17 ч.

Беше чудесно. Вкусна храна, уютна обстановка и внимателен персонал

Явор Стратев
София / 28 Октомври / 04:32 ч.

Приятна обстановка, учтив персонал, вкусна храна.

Надя Димитрова
София / 27 Октомври / 16:26 ч.
Ани Бързанова
София / 27 Октомври / 16:06 ч.

Любезен персонал, вкусна храна и много настроение. Страхотни сте.

Димитрина Василева
София / 27 Октомври / 14:16 ч.
Maya Moncheva МОНЧЕВА
София / 26 Октомври / 17:54 ч.
Разкошна храна,любезен персонал.Удоволствие е за мен да отида с приятели!
Минчо Чолаков
София / 19 Октомври / 07:56 ч.

Отлично

Соня Георгиева
София / 18 Октомври / 17:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Единствено, забравена и доста забавена поръчка остави неприятно впечатление - авокадо куатро формаджи над час и половина и три напомняния....

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana Шипка бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Румен Христов
София / 18 Октомври / 14:43 ч.
Много съм доволен. Много добър рестотант,много добро менч, много добро обслужване
Цветелина Наплатанова
София / 18 Октомври / 10:57 ч.
Приятна обстановка, много добро обслужване. Ще посетим отново ????
Ралица Тодорова
София / 15 Октомври / 15:26 ч.
Албена Владимирова
София / 12 Октомври / 16:03 ч.

страхотно

Миглена Манолова
София / 12 Октомври / 14:34 ч.

Беше чудесно! Благодаря за обслужването от персонала!

Мария Петрова
София / 11 Октомври / 14:02 ч.

Храната е вкусна, обслужването е ок.

Александър
София / 10 Октомври / 20:03 ч.

Всичко беше прекрасно.

Нели Костова
София / 08 Октомври / 15:03 ч.
Лорена Дякова
София / 08 Октомври / 14:01 ч.
Стайка Желязкова
София / 07 Октомври / 22:14 ч.
ПЕРФЕКТНО!
Стефан Хаджиев
София / 07 Октомври / 20:41 ч.
Защо никога няма отстъпка,като правя от тук резервация ?
Анна Богоева
София / 02 Октомври / 14:05 ч.
Виктор Петров
София / 01 Октомври / 16:38 ч.

Всичко беше наред, вкусна храна и добро обслужване.

Елия Пенева
София / 01 Октомври / 15:53 ч.
Стоян Таблов
София / 30 Септември / 18:05 ч.
За пореден път бутонът за повикване нямаше никакъв ефект. Няколко пъти се налагаше да го натискаме. Без успех. Обяснението беше, че в кухнята не работи. Като цяло обслужването има нужда от подобрение. Не идваме за първи път и нещата са без положителна промяна.
Михаил Абаджиев
София / 25 Септември / 14:37 ч.
Хубава храна и добро обслужване
Ния Балчева
София / 23 Септември / 11:44 ч.
Прекрасна храна, обслужване и обстановка!
Рени Иванова
София / 20 Септември / 09:05 ч.
Добра локация, обстановка, меню и обслужване. Трудно е паркирането;
Любомир Илиев
София / 19 Септември / 14:01 ч.
Любомир Илиев
София / 19 Септември / 14:00 ч.
Desislava Chernerneva
София / 18 Септември / 21:14 ч.
Отлично отношение и много вкусна храна!
Розалина Цветарска
София / 18 Септември / 15:25 ч.

Всичко беше чудесно, като започнем от учтивото обслужване, прекрасната обстановка и всичко, което поръчахме беше много вкусно! Бурата е определено предпочитан от нас ресторант!

Анита Милчева
София / 16 Септември / 15:09 ч.

Препоръчвам Buratta! Всичко беше перфектно . Обслужваше ни едно чудесно, усмихнато момче,- Роби, компетентно препоръчваше. Менюто беше много доста разнообразно, а всичко , което поръчвахме ставаше за 10 мин. Прекарахме чудесно! Благодаря!

Мадлена Димова
София / 13 Септември / 08:29 ч.
Stanislav Peltekov
София / 12 Септември / 20:13 ч.
Йозгюр оджаклъ
Варна / 12 Септември / 14:57 ч.
Valentina Ouzounova
София / 12 Септември / 14:23 ч.

Прекрасно обслужване и храна!

Ilias Rasanis
София / 11 Септември / 14:28 ч.
sashka terzieva
София / 03 Септември / 16:22 ч.
Ева Хаджиева
София / 31 Август / 16:47 ч.
Антон Шолев
София / 29 Август / 18:55 ч.
Вкусна храна и изключително любезно и професионално обслужване. Приятна обстановка. За съжаление обявените в менюто грамажи нямат нищо общо с действителността, а коктейлите (колкото и да са хубави) съдържат не по-малко от 30% лед. Имам снимки в подкрепа и на двете си забележки.
Христо Николов
София / 27 Август / 21:58 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Абсолютно разочарование, тъй като бяхме в основната зала, а не навън, обслужването беше много бавно, за сметка на това пък пределно непрофесионално. За основните ястия чакахме 30-40 минути да ги поръчаме и около час за да ги донесат. На всичкото отгоре и единия от нас остана без основно ястие - сервитьорката каза, че на нейния таблет излизало като сервирано. Разбирам, че собствениците искат да спечелят колкото се може повече и пръснали маси чак до паветата на ул. "Шипка", ама не са си дали сметка, че това става с повече и добре обучен персонал и с повишен капацитет на кухнята. ЛОШО! МНОГО ЛОШО!!!

Петя Томчева
София / 27 Август / 16:57 ч.

Моля, не само сметката да се провери на пост-терминала преди ПИН-кода да бъде въвведен, а и Да се оставя Книжният касов бон на клиента! Обичайна практика при вас е , да не се дава книжния бон на клиента?!

Даниел Йорданов
София / 27 Август / 14:41 ч.
Мястото е хубаво,но не и така наречената градина,то си направо на улицата и на някви гадни маси и столове,все едно не си към това заведение.Който ще запазва онлайн да иска на закритата градина или на втория етаж на терасата.
Цветелина
София / 23 Август / 14:03 ч.

Чудесно място за срещи с приятели или за обяд/вечеря със семейството. Менюто предлага уникално богат избор. Всичко е невероятно вкусно и професионално презентирано в чиниите. Обслужването е на отлично ниво. Горещо препоръчвам! 

Анна Вергиева
Варна / 21 Август / 14:05 ч.

Вкусна храна, бързо и любезно обслужване и спокойна остановка. Много сме доволни и го препоръчвам!

Стефан Владимиров
София / 20 Август / 14:11 ч.
Стоян Милчев
София / 19 Август / 18:08 ч.

Приятна атмосфера. Приветлив персонал и бързо обслужване, въпреки натоварената вечер. Храната беше добра. Разочарова ме наливната бира.

Теодора Клинкова
София / 19 Август / 16:11 ч.
Мария Иванова
София / 17 Август / 14:32 ч.
Прекрасна обстановка, чудесна храна и обслужване!
Борислава Петрова
София / 16 Август / 23:13 ч.

Всичко беше страхотно. Обслужването е на ниво, храната е изключително вкусна. Презентацията на десерта Тирамису ме впечатли много. Каквото и да си поръчате няма да се разочаровате. Ходя вече 3ти път и ще продължа да го посещавам. 

Николай ЛАМБОВ
София / 14 Август / 10:06 ч.

Като цяло не беше лошо, но специално скариди по сициянски не бяха както приди и се оказа, че миди има само в вечерното меню

Emil Topalov
София / 13 Август / 19:53 ч.
Наташа Митева Miteva
София / 13 Август / 19:50 ч.

Храната беше много вкусна и естетична.Обслужването беше на ниво.

Aleksandar Rusev
София / 10 Август / 17:31 ч.
Вътре беше изключително задушно, спарено и шумно. Обслужването беше изключително бавно. Пилето, което си поръчах беше на места сурово. Не мисля да повторя никога повече.
Румяна Кинкина
София / 08 Август / 17:53 ч.
Адриана Цветкова
София / 07 Август / 16:35 ч.
Всичко беше отлично!
Калина Лакова
София / 07 Август / 14:36 ч.

Вкусна храна, приятна обстановка и усмихнат и отзивчив персонал.

Лора Стоичкова
София / 07 Август / 12:33 ч.
Людмил Соколов
София / 06 Август / 15:39 ч.

Много спокойна и приятна вечер!

Валери Господинов
София / 06 Август / 10:49 ч.

Много приятна атмосфера, усмихнат персонал, прекрасна кухня

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 06 Август / 09:53 ч.
Симона Даскалова
София / 04 Август / 22:21 ч.
Намерих косъм в авокадото със сирена.
Димитър Попчев
София / 04 Август / 15:38 ч.
Супер място
Павлина
София / 01 Август / 15:46 ч.
Поръчах Домашни равиоли с бурата и трюфели. Абсолютно разочарование - пълнежът не беше с рикота, а с твърде солено нашенско сирене, нямаше помен от трюфели (поне аромат), беше поднесено с голямо забавяне и студено. Само буратата беше истинска. Лимонада с диня не поръчвайте! Силно парфюмирано съмнително питие, по-добре водица.
Полина Detelinova
София / 29 Юли / 20:11 ч.

Приятна градина. Непретенциозно и вкусно.

Милена Славчева
София / 28 Юли / 08:16 ч.
Прекрасно заведение.Храната както винаги беше много вкусна.Хостесата не ми обърна никакво внимание и се наложи сама с помоща на много любезна сервитьорка да намеря масата.Бяхме обслужени от Роберт.Не се усмихна нито един път,но за сметка на това обслужването му беше професионално,бързо и много,много любезно.Разочарованието ми дойде от това,че любимата ми салата ,,DONNA.....,, не е включена в новото меню,което въобще не ми допадна.Лек дискомфорт се получава от това,че в закритата градина островът за чашите и чиниите е разположен прекалено близо до някои маси /в случаят до нашата/ и когато сервитьорите стоят до него в очакване на знак от клиент все едно са част от гостите на масата и някак си се губи усамотението. Препоръчвам заведението .
Цветелина Тошева
София / 27 Юли / 17:29 ч.
Силвия Игнатова
София / 27 Юли / 16:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много добра. Обслужването е също добро, но чакането беше разочароващо. Храната закъсня с 40 мин.

Ели Кръстева
София / 27 Юли / 14:33 ч.
Йордан Христев
София / 27 Юли / 14:02 ч.

Перфектно, само тук ще правя резервации…

Елена Янкова
София / 24 Юли / 19:11 ч.

Разочварована съм! Качестово на храната не е това, което предлагаха минала година.

milena petrova
София / 24 Юли / 17:22 ч.
Нужен е малко по-опитен персонал. Иначе храната е горе-долу добре
Галина Стратиева
София / 24 Юли / 15:55 ч.
Александра
София / 24 Юли / 09:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, но обслужването беше под всякаква критика. На масата седяха празни чаши за по над 30 минути, въпреки опитите ни да помолим сервитьора да ги от сервира. Също така не ни пристигнаха някои поръчки. За финал, когато отидох да потърся сервитьора и да поискам сметката, вместо да ми донесе сметката на мен, е отишъл при гостите и е започнал да обикаля масата и да ги пита кой ще плати сметката, поставяйки ме и тях в неудобна ситуация.

Eastern Spirit
София / 23 Юли / 22:41 ч.
Храната и обслужването на ниво, изкарахме чудесно и отстъпка имахме :)
Даниела Цигаровска
София / 23 Юли / 12:35 ч.

Ресторанта беше много хубав, особено градината към него. Цените са нормални. доволни сме.

Даниела Захариева
София / 22 Юли / 16:28 ч.
Красимира
София / 20 Юли / 20:50 ч.

Отлично място и обслужване. Горещо препоръчвам.

Галя Върбанова
София / 19 Юли / 15:05 ч.
Отлично
Никола Йорданов
София / 19 Юли / 14:04 ч.
Насладих се на изключително приятна обстановка - всичко беше на ниво, както винаги! ????❤️ Храната беше изключително вкусна и задоволи всичките ми кулинарни желания. ???????? Обслужването беше наистина добро - персоналът беше любезен и отзивчив, като се погрижи за нашето удобство и добро настроение. ????????
Калин Гьошков
София / 19 Юли / 09:44 ч.
Мария Василева
София / 17 Юли / 15:33 ч.
Александър Емилов Пармаков
София / 17 Юли / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Меко казано неадекватно обслужване. Има разминаване между съдържанието на ястията в менюто онлайн и това, което се раздава на място.

Цветелина Атанасова
София / 16 Юли / 17:22 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво. Препоръчвам

Йордан Витанов
София / 15 Юли / 14:48 ч.
Eastern Spirit
София / 15 Юли / 14:16 ч.

Направихме си парти на Eastern Spirit в най-топлия юлски ден, но в откритата градина беше прохладно и изкарахме великолепно, чудесна кухня и обслужване

Милена Славчева
София / 13 Юли / 20:01 ч.

Заведението е прекрасно,храната много вкусна.Ще си прекарате много приятно,ако не ви обслужва сервитьорката,която обслужваше нашата маса.Само защото съм добър човек в анкетата маркирах предпоследната опция,а не втората,която реално отговаряше на обслужването.

Росица Димова
София / 13 Юли / 14:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението е хубаво. Храната също. Но все още обслужването от персонала подлежи на коментар. Не се справят с големия капацитет на ресторанта. Чакахме прекалено дълго , докато се сервира десерта. Празните чинии ,нямаше кой да ги отсервира около 30 мин, като междувременно трима сервитьора се изредиха, да ни обслужват, но никой не отсервира. Има още какво да се желае, относно обслужването.

Нели
София / 13 Юли / 14:05 ч.

Отлична храна и обслужване. Приятна обстановка

Ангел Ангелов
София / 13 Юли / 07:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко мина чудесно, но отстъпката от 15% процента така и не е получихме. Мисля , че това си е редовна практика. Не е редно клиента сам да си търси отстъпката. Би трябвало инициативата да идва от заведението, при положение, че се вижда как си направил резервацията, иначе какъв е смисъла от вас.

Нина Желева
София / 11 Юли / 14:28 ч.
Александър Янков
София / 10 Юли / 15:40 ч.
Теодора Стойкова
София / 06 Юли / 15:36 ч.
Борис
София / 06 Юли / 07:36 ч.
Много добро обслужване. Храната беше супер. Нямам забележки.
Наталия Морозова
София / 05 Юли / 19:55 ч.
Глория Асенова
София / 05 Юли / 14:40 ч.
Yana Petrova
София / 05 Юли / 14:23 ч.

Страхотно обслужване, хубава храна и атмосфера.

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 03 Юли / 14:05 ч.
Taтяна Панайотова
София / 03 Юли / 14:04 ч.
Запазена беше неподходяща маса за рожденик, каквато бях. В крайна сметка се намери маса, която одобрен. Но сервитьорката не беше професионална . Направи ми впечатление, че и грамажите на нашите салати и разядка не отговаряха на тези от менюто. Поне беше вкусно!
Nikolay Nikolov
София / 30 Юни / 18:03 ч.

Давам отлична оценка!

Йордана Манова
Пловдив / 30 Юни / 14:48 ч.
Невероятна атмосфера и обслужване.
Устин Иванов
София / 28 Юни / 14:51 ч.
Изключително приятно място и вкусна храна. Препоръчвам!
Наталия Базитова
София / 28 Юни / 14:02 ч.
Всичко беше много хубаво!
Енчо Бояджиев
София / 26 Юни / 14:13 ч.
Йордан Витанов
София / 25 Юни / 19:49 ч.
Стоян Таблов
София / 23 Юни / 08:39 ч.

Като цяло сме доволни. Храната е вкусна. Имаме известни забележки към обслужването. Беше неподдадено към кухнята и забравено едно от първите, даже първото, основно ястие, което поръчахме. Дойде с голямо закъснение след като останалите бяха приключили вече. Бутонът на масата за повикване, натискан многократно, не даваше резултат.

Любомир Илиев
София / 20 Юни / 14:25 ч.

Добро обслужване ,но първоначално не но беше предоставена отстъпката , но впоследствие персонала се коригира

Боряна Симесонова
София / 20 Юни / 14:07 ч.

Любимо заведение, което посещавам всяка седмица. Вкусна храна, страхотно обслужване и атмосфера!

Neda Konova
София / 17 Юни / 13:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За моя голяма изненада изкарването ни беше помрачено от ужасното обслужване. Чакахме 40 минути само да ни се вземе поръчката след като няколко пъти опитахме да повикаме сервитьорките. След един час чакане на храната тя дойде полутопла, полустудена в 22:00ч. Пастата, която бях поръчала “Качо е Пепе” не беше с бурата, а с половин моцарела (къде беше останала другата половинка само готвача знае)…

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Маринела Иаринова
София / 15 Юни / 21:47 ч.
Здравейте! За сьдаление «има малки камьчета, които обрьщат колата», но в случая сервитьорката Ванеса, която ни обслужваше, компенсира всичко! Прекрасна! Пащете си добрите кадри! До скоро!
Александра Шкодрова Шкодрова
София / 15 Юни / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

По принцип често посещавам заведението и мога да кажа, че от всички сервитьори има само 2-3 на ниво. Всички останали или не идват, или забравят, или объркват, или предпочитат да се хихикат с персонала, отколкото да си вършат работата. Вчера (14.06.23) всичко започна добре, момичето беше дружелюбно, но да чакаме 25 минути за взимане на поръчка, докато 4 сервитьори си приказват на бара не оставя добро впечатление. Всеки път слушаме един и същи репортоар за бутона на масата, но той дори не работи. Накрая трябваше и 4 пъти да повикаме, за да поискаме сметката, което също не остави добро впечатление и ни отказа от поръчване на храна за вкъщи. Много харесвам и Хепи, и Бурата, но точно в тази на ул.Шипка има големи пропуски в персонала.

Петър Илиев
София / 15 Юни / 14:03 ч.
Светла
София / 14 Юни / 17:14 ч.

Страхотна кухня и обслужване.

Невена Цветанова
София / 12 Юни / 08:34 ч.

Чудесно място за хепване и среща с приятели

Десислава Еленкова
София / 11 Юни / 14:12 ч.

много добро обслужване, вкусна храна, разнообразно меню, средни цени.

Надя Христово
София / 07 Юни / 23:40 ч.
Страхотна храна. Нивото на обслужване беше на ниво. Благодарим на прекрасната сервитьорка, която се грижеше за нас през цялата вечер. Много приятна атмосфера. Благодарим :)
Любка Маринова
София / 06 Юни / 14:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пристигнахме точно в 20:00ч. Нямаше столове и трябваше да ни донесат. Чакахме да ни донесат поръчката един час - 4 порции паста. Искам да спомена и това, че бяхме семейство с две деца и аз - бременна. Накрая сметката дойде толкова бавно, оставих мъжът ми да плати, а аз си тръгнах с децата. Той не се е усетил да пита за отстъпката, а и персоналът не го е подсетил за нея - съответно мъжът ми е платил пълната сума /при положение, че при посрещането им бе споменато, че сме резервирали през Rezzo/. Храната беше вкусна, но реално не успяхме да се насладим на празника си.

Кремена Шутилова Шутилова
София / 05 Юни / 23:32 ч.
Галя Върбанова
София / 05 Юни / 11:01 ч.

Супер

Полина Георгиева
София / 04 Юни / 20:11 ч.

Здравейте, Беше чудесно, персоналът и сървисът бяха на топ ниво.

Дария Михайлова
София / 03 Юни / 22:06 ч.
Дария Михайлова
София / 03 Юни / 22:06 ч.
Ромина Кирчева
София / 30 Май / 16:38 ч.
Петър Божков
София / 28 Май / 18:29 ч.

Всичко беше на ниво. Благодарим за прекрасното обслужване.

Виктория Йорданова
София / 28 Май / 14:05 ч.
Ярослава Пекарек
София / 26 Май / 14:23 ч.
Чудесно обслужване, прекрасна обстановка и, разбира се, вкусна храна!
Mariya Ivancheva
София / 26 Май / 09:06 ч.

Бяхме настанени на 100 % слънчева маса в 13:30 . Обслужването беше хаотично. Порциите бяха малки и не изглеждаха като в менюто. Сервитьорите бяха малко и всичко се бавеше. Като цяло бяхме в настроение и изкарахме добре въпреки всички неудобства.

Милена Петкова
София / 25 Май / 17:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочарована съм Чакахме прекалено много време за всяка поръчка,също така и бутоните не работеха и трябваше всеки път да ставаме и да ходим при сервитьорите за да поръчаме нещо защото никой не идваше нито поглеждаше към масата ни имаше и забележки към десертите Много харесвах Бурата но след вчерашното разочарование скоро няма да ви посетя Хепи си остава най-доброто ????

Мария Василева
София / 25 Май / 14:03 ч.
Кремена Данева
София / 22 Май / 06:25 ч.
Всичко беше на ниво!
Мартин Лалев
София / 21 Май / 15:53 ч.
Супер!
Ренита Костадинова
София / 19 Май / 17:09 ч.

Храната беше много вкусна, а обслужването на ниво. Препоръчвам.

Laurent Hurst
София / 18 Май / 16:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Всичко мина добре, но не получих 10% отстъпка, която беше обявена...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Анна Атанасова
София / 17 Май / 19:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията беше за втория етаж, а бяхме настанени на първия. Отстъпката от резо не беше включена в сметката и порциите са прекалено малки за разлика от цените, които са страшно завишени.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Невяна Митева
София / 17 Май / 14:07 ч.

Доволни сме от бързото и професионално обслужване и дискретното поведение на момичето, което ни обслужваше!

Пламен Панчев
София / 16 Май / 14:18 ч.
Огнян Попов
София / 16 Май / 10:11 ч.
перфектно резервиране и последвало обслужване, Поздравления!
Мартин Цветков
София / 08 Май / 04:17 ч.
Пепа Василева
Добрич / 08 Май / 00:05 ч.

Приятно заведение!Всичко беше много вкусно !

Галя Димитрова Димитрова
София / 04 Май / 14:44 ч.
Svetoslav
София / 03 Май / 14:09 ч.

Доста слаб ресторант ако говорим за меню, локацията е доста лоша, храната беше суха и безвкусна. Облсужаването беше много слабо, момчето дето ни обслужваше за малко не ме уби с счупена чаша. И "черешката на тортата" беше като ми дадоха сметката нямаше 15% отстъпка защото съм трябвал да кажа на сервитьора. Защо ми е да резервирам през Rezzo и после да трябва да напомням и да се обяснявам че имам отстъпка? Също така най-нагло сервитьора ми обясняваше че съм трябвал да му кажа, нищо че хостесата знаеше като ни настаняваше и ми каза. Не препоръчвам Буррата!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Относно начисляването на остъпка към сметката - В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.“

Анна Валентирова
София / 02 Май / 23:59 ч.
Как всегда отлично)
Диляна Германова
София / 02 Май / 14:06 ч.

Страхотно обслужване! Храната беше сервирана много бързо, а сервитьорката беше изключително любезна. Храната беше много вкусна - салатите свежи и добре овкусени, а основните ястия - топли и поднесени оригинално. Ресторантът е много приятен като обстановка. Масите не са една върху друга, а има достатъчно разстояние, не е шумно и има добра вентилация. Препоръчвам горещо!

Диана
София / 02 Май / 14:03 ч.

Добро обслужване, вкусна храна и приятна обстановка.

Marieta Georgieva
София / 02 Май / 11:52 ч.
Перфектно обслужване
Кристиян Кръстанов
София / 01 Май / 15:17 ч.
Добромира Стоева Стоева
София / 30 Април / 14:02 ч.

Чудесно!! Вкусна храна, изключително приятна обстановка, добро обслужване! Препоръчвам!

Росица Димова
София / 28 Април / 14:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването не беше на ниво. Персонала не може да се справя с капацитета на заведението. Сервитьорката забави поръчките, защото ги забрави. резултата беше студена пица, забравена бира с пицата. Бирата я сервура за "десерт". Ситуацията на съседната маса до нас беше същата с други също недоволни клиенти. Управителя ни компесира с отстъпка, както и другите клиенти до нас, но като цяло заведението е твърде голямо за неквалифицирания или можеби недостатъчен за това персонал!!!!

Красимира
София / 27 Април / 15:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги храната беше много вкусна, а обслужването - любезно. Въпреки това, трябва да отбележим, че ни обслужиха изключително бавно. Чакахме за храната близо час, което леко ни изнерви, при все че поръчахме само неща от обедното меню, за да спечелим време. Човек с по-кратка обедна почивка щеше да си остане гладен.

Оля Атанасова
София / 27 Април / 13:05 ч.
Много сме доволни от обслужването и качеството на храната. Приятна обстановка. Благодаря!
Анна Валентирова
София / 27 Април / 12:47 ч.
Приятное место,хороший персонал????????
Мартин Диков
София / 26 Април / 21:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Стомашни проблеми, след консумация на ястие със свинско!

Vania Bozhilova
София / 26 Април / 19:33 ч.
Прекархме си изключително приятно, а храната както винаги беше прекрасна. Следващия път ще букнем същата маса :)
Селена Динчева
София / 23 Април / 17:57 ч.

Менюто е много добро. Обслужването също. Може би може да се помисли върху разположението на масите спрямо отворите на оградните елементи на “градина, закрита част”. Примерно ако печките са разположени на “входа” на студения въздух. Може би и да се помисли за по-удобни столове. Извинете за пространния коментар, но съм пушач :)

Мая
София / 23 Април / 14:04 ч.

Много приятно.

Ивана Вучева
София / 20 Април / 23:01 ч.
Ваня Георгиева
София / 20 Април / 14:40 ч.

Както винаги, прекарахме чудесно. Хубаво меню с качествени продукти, интересни презентации, добро обслужване, ведри сервитьори. Имаше и танци. :-)

Шери И.
София / 15 Април / 16:40 ч.

На втория етаж е ужасно, този цигарен дим, който влиза от лятната градина е отвратителен…. може да се затвори вратата към терасата или да се пусне вентилация…

Ясмина Тал
София / 12 Април / 14:23 ч.
Джулиана Захариева
София / 12 Април / 14:08 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво, но въпреки че резервацията ми беше за 2 етаж, бяхме настанени точно до кухненския кът на 1 етаж.

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка. След проверка в сиситемата установихме, че в стъпките на онлайн резервация е била избрана именно зала на 1 етаж ( основна зала ), като клиентите са били настанени спрямо избора им.

Себастиян Николов
София / 12 Април / 13:16 ч.
Изключително бавно, непрофесионално и нелюбезно обслужване. Част от поръчката беше забравена след 60 минути, когато бе донесена, нямаше дори едно извинение за забавянето. При плащане на сметката, не можеше да се остави оценка на обслужването, защото много удобно беше изключена интернет връзката на устройството...
Петя Андреева
София / 10 Април / 14:04 ч.
Храната, обслужването и обстановката са отлични!
Loreta Petrova
София / 10 Април / 11:57 ч.
Maya Moncheva МОНЧЕВА
София / 10 Април / 09:47 ч.
Храната беше чудесна,обстановката също,но ми липсваше и при нас да попеят и танцуват артистите.
Ирена Дойчинова
София / 08 Април / 15:54 ч.
Рени Браунщайн
София / 08 Април / 14:10 ч.

Много сме доволни от обслужването и храната! Всичко бе на изключително високо ниво - обстановката, отношението на целия персонал и храната ! БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА "БУРАТА ШИПКА! Бъдете живи и здрави, и все така гостоприемни!

Гергана Георгиева
София / 07 Април / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше окей, но за сметка на това коктейлите бяха под всякаква критика, единия беше 80% лед, а другия трябваше да има облак, който след 4 неуспешни опита от страна на сервитьорката, просто се остави така и съответно се загуби цялата идея на коктейл "Ягодов облак". Накрая при поискването на сметката, забравих да спомена за отстъпката и съответно изобщо не беше приложена.

Веселина Николова
София / 05 Април / 22:16 ч.

Тъй като не казахме, че сме с резо при поискване на сметката, не ползвахме отстъпката.

Любомир Илиев
София / 04 Април / 14:03 ч.
Илияна Мавродиева
София / 03 Април / 14:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вкусна храна. Малко по-бавно беше обслужването, тъй като нямаше достатъчно персонал. Поради тази причина се наложи да ни променят резервацията от 2ри на 1ви етаж, където е по-шумно.

Alexander
София / 03 Април / 14:11 ч.

Вкусна храна както винаги! Забравиха да калкулират отстъпката от сметката. Не е проблем за 15% но оставя лошо впечатление.

Емили Мариянова
София / 02 Април / 14:45 ч.

Донесоха 2 от основните ястия заедно, а 3тото го бяха забравили и след напомняне го донесоха след 10мин. студено. Също така не ни бяха предоставени на масата оливерник и сол/пипер.

Nikolay Nikolov
София / 01 Април / 21:37 ч.
Евелина Стефанова
София / 30 Март / 16:46 ч.

Много приятна обстановка, любезни сервитьори и вкусна храна. Препоръчвам.

Илияна Жаблянова
София / 29 Март / 15:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасно заведение, широко и уютно, храната е много вкусна, добро съотношение цена-количество, любезен и внимателен персонал, отстъпката, която имахме беше добавена. Много ми хареса, препоръчвам го, пак ще отида!

Мирослав Чавдаров
София / 28 Март / 14:02 ч.
Храната беше вкусна, а обслужването - отлично :)
Михаела Венкова
София / 26 Март / 17:21 ч.
Елина Балева
София / 24 Март / 18:02 ч.
Стела Стоянова
София / 22 Март / 14:21 ч.
Мария Тонева Тонева
София / 20 Март / 19:26 ч.
Много любезно и бързо обслужване на високо ниво, вкусна храна и приятна обстановка. Задължително ще посетим отново.
Николай Момчилов
София / 20 Март / 18:42 ч.
Изключително непрофесионално и обидно отношение.След , като бяхме настанени с резервация, забравиха да направят отстъпка, която рекламират в Резо.После почнаха да ни обясняват - платете по- малко , сервитьорката щяла да плати от нея разликата.Отношение , като към прошляци, защото сме си поискали отстъпката….отвратително , непрофесионално и обидно отношение.
Силвия Игнатова
София / 20 Март / 15:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше чудесно, след 20:00 има забавяне в издаването на храната. Тиквичките с пармезан определно не бяха добри.

Viktoria Cvetanova
София / 19 Март / 19:12 ч.
Много приятно заведение. Мил и отслужлив персонал. Всичко беше безупречно
Александър Георгиев
София / 15 Март / 15:00 ч.

Чудесна храна, обстановка и сервиз. Превъзходна семейна вечер с цялото семейство.

Тодор Василев
София / 13 Март / 15:33 ч.
Отстъпката не беше включена в сметката.
Mila Mineva
София / 13 Март / 15:07 ч.
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 13 Март / 11:31 ч.
Марияна Кръстева КРЪСТЕВА
София / 12 Март / 21:15 ч.
Обслужващата ни сервитьорка беше изключително мила, а храната без забележки. Съобразиха се с изискванията на диетата ми. Препоръчвам!
Даниела Атанасова
София / 11 Март / 16:06 ч.

Страхотно място! Хубаво и вкусно!

Даниела Атанасова
София / 11 Март / 16:05 ч.
Розалина Цветарска
София / 10 Март / 14:02 ч.

Като изключим недоразоменията в променената ми резервация беше чудесно! Поздравления за танците на персонала!

Росица Миткова
София / 09 Март / 18:25 ч.
Храната беше много вкусна, обслужването бързо, а атмосферата приятна. Единствено има нужна от по-силна вентилация, тъй като в залата на 2ри етаж беше много топло.
Ивалина Иванова Иванова
София / 09 Март / 15:49 ч.
Лорена Дякова
София / 09 Март / 15:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разбираме, че е празник 8 март, но чакане по 50 минути за салати не е ок. Порциите нямат нищо общо със снимките. Храната като вкус беше ок.

Радослав Илиев
София / 08 Март / 14:07 ч.
Прекрасно обслужване, отлична кухня, обстановка на ниво
Лилия Диянова
София / 06 Март / 15:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пръв път посетихме този ресторант, и останахме много приятно впечатлени! Атмосферата беше приятна, сервитьорът беше много вежлив и услужлив, храната беше изккючително вкусна и много добре подправена. Като минус бих казала, че бях направила резервация за основната зала на горния етаж, а като пристигнахме, се оказа, че не работи и малко се разочаровах. Друг минус е, че едната порция спагети дойде леко изстинала, но въпреки това беше вкусна. Всичко се изяде! :) Като цяло много ни хареса всичко, друг път отново ще идем, за да пробваме десертите.

Yulian Bochev
София / 06 Март / 10:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше добре. Половината гости понастинаха заради климатика през втората част на вечерята.

ГЕОРГИ ПЕТРОВ
София / 04 Март / 20:38 ч.

Много добро обслужване. Храната беше на топ ниво. Горещо препоръчвам!!!

Росица Иванова
София / 04 Март / 16:27 ч.

Добро обслужване.Уютно.За храната ,която взехме за вкъщи имам огромни забележки.Беше разменена Торта Орео с шоколадово суфле.Неприятна изненада.Още по трагични бяха суровите бухти ,със солена сурова пърленка и шоколад. Май няма за дойдем отново.

Vladimir Djambazov
Варна / 03 Март / 18:57 ч.
sashka terzieva
София / 03 Март / 17:44 ч.
Десислава Данева Данева
София / 03 Март / 11:48 ч.
Георги Георгиев
София / 26 Февруари / 19:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Долу горе добре. Имаше известно забавяне в доставките на поръчаните продукти наложи се да ползвсюу 2-3 пъти бутона за повикване което никога не ми се е случвало в бурата. Мисля че качеството на това заведение пада с времето. Следващият път ще вечеряме в друго заведение.

Албена Димитрова
София / 25 Февруари / 15:07 ч.

Много сме доволни от всичко-храна,обслужване,обстановка !!!

Петър Знеполски
София / 24 Февруари / 18:47 ч.

Супер беше, особено приятно бяхме изненадани от музикални изпълнения на живо от професионални изпълнители, облечени с униформата на сервитьорите на Бурата, страхотно беше

Евгени Витанов
София / 23 Февруари / 14:20 ч.
Вкусно,приятно.
Цвета Бозовска
София / 22 Февруари / 14:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ами не съм особено доволна :) Първо започвам с това, че когато правих резервацията през Rezzo изрично написах, че искам да сме в отделената стая! И за моя изненада не бяхме, което не беше окей, защото аз запазих преди един месец. Това настрана, персонала освен момчето, което посрещаше, много зле! Тортата ми беше много зле нарязана. И на върха на всичко, сервитьорката изпусна едното парче торта. Само да кажа, че бяха точно за всички, така че един остана без парче. И след като ги изпусна трясна останалите парчета на масата до нея. Като казвам трясна тоест е яко тряскане. Така че не не беше окей!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana Шипка бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Даяна Василева
София / 22 Февруари / 14:19 ч.

Единствената забележка е, че бяхме резервираши маса на II етаж, а ни настаниха в другата градина.

Цветозар Захариев
София / 22 Февруари / 06:55 ч.
Ч,десна атмосфера, балансирано меню и качественно обслужване.
virginia velkiva
София / 21 Февруари / 20:33 ч.
Винаги сме доволни тук. Предпочитаме пред Happy
Доника Стойкова
София / 21 Февруари / 14:07 ч.
Храната беше много вкусна, коктейлите също и обслужването беше добро! Благодаря!
Джули
София / 21 Февруари / 12:35 ч.
Чавдар
София / 20 Февруари / 16:37 ч.

Отлично представяне на кухнята и сервитьора както винаги.

ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 20 Февруари / 15:58 ч.
Маринела Иаринова
София / 19 Февруари / 23:35 ч.
Доволни като цяло!Добра храна! Добро обслужване от персонала отговарящ за масата ни!
Анна Демирова
София / 19 Февруари / 15:48 ч.

Занижено качество на храната. Супер бавно обслужване.

Йоана Николова
София / 19 Февруари / 14:58 ч.

Вкусна вечеря! Бързо обслужване и любезен персонал!

Калинка Цакова
София / 18 Февруари / 15:37 ч.

Отлично обслужване! Отлична кухня в BURRATA Шипка. Кол центъра REZZO има какво да подобри. Бавно вдигат телефона. Обещават, че ще върнат обаждане, забравят. После се оказва, че информацията не е стигнала до обслужващите в заведението, но персонала в заведението реагираха адекватно и поправиха недоразумението!

Румяна Шикова
София / 18 Февруари / 15:17 ч.

Много сме доволни, както от храната, така и от обслужването!

Теодор Радков
София / 18 Февруари / 14:02 ч.
Надя Димитрова
София / 17 Февруари / 14:08 ч.
Глория Асенова
София / 16 Февруари / 07:52 ч.
Калин Каменов
София / 15 Февруари / 19:37 ч.

Храната бе толкова вкусна, че почти забравих за това, че сервираха всичко по различно време и докато някой се хранеше друг гледаше.

Тодор Цветанов
София / 15 Февруари / 18:17 ч.
Радослав Илиев
София / 15 Февруари / 14:14 ч.

Прекрасно облужване, превъзходна кухня, всичко е на необходимото ниво.

Венета Гераскова
София / 15 Февруари / 14:07 ч.

Прекрасно обслужване, коректно и професионално отношение! Беше удоволствие!

Цветелина Маринова
София / 14 Февруари / 08:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много хубава , за разлика от обслужването . Сервитьора ни взе поръчката и изчезна , не можехме да поръчаме нищо допълнително, многобройните ни опити да се свържем с него по устройството не дадоха резултат. Изключително разочароващо отношение. Не бихме посетили отново и не бих препоръчала .

Виктория Димитрова
София / 12 Февруари / 15:03 ч.

Храната и обслужването са на много високо ниво. Обстановката е приятна, но градината на втория етаж през зимата е без никаква вентилация, която я прави много задимено и горещо място. Няма да е лошо да се помисли как това може да се подобри.

Светлин Филипов
София / 11 Февруари / 22:44 ч.

Перфектно!!!

Стела Йорданова
София / 11 Февруари / 14:07 ч.
Пламен Панчев
София / 11 Февруари / 11:07 ч.
Ани Недялкова
София / 10 Февруари / 16:43 ч.
Всичко беше на ниво. Доволна съм и пак ще Ви посетя :)
Силвия Гюрганова
София / 10 Февруари / 09:20 ч.
Беше страхотно. Хареса ни програмата с танците на сервитьорите. Храната беше вкусна.
Биляна Шишманова
София / 08 Февруари / 11:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването и храната бяха на ниво. Смениха ни масата с по-добра веднага щом заявихме. Посещавам ресторанта няколко пъти и винаги съм доволна. Направиха ни и 15% отстъпка, както беше записано в резервацията. Препоръчвам

Богомил Васев
София / 06 Февруари / 15:07 ч.
Александър Георгиев
София / 06 Февруари / 15:04 ч.

Чудесен ресторант. Обстановка, меню, обслужване и качество на храната на високо ниво.

Лушка Шишкова
София / 06 Февруари / 14:55 ч.
Иван Кожухаров
София / 06 Февруари / 12:37 ч.
Десислава Василева
София / 06 Февруари / 08:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше на ниво! Програма с която изненадаха гостите, беше уникална. Благодаря Ви за настроението което ни създадохте.

Олег Панайотов
София / 06 Февруари / 08:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше фантастична, но обслужването не беше много на ниво. Девойката беше леко нацупена и накрая след като платихме с карта се опита да си изпроси бакшиш по не толкова приятен начин - спря ни на тръгване и ни каза "Да знаете, че сервиза не влиза в сметката". Отделно от това й бяхме казали да ни прибере всичко, което беше останало недоизядено от една чиния заедно с един сос с авокадо, но уви, този сос не беше сложен и го видяхме чак вкъщи. Така, че ако бяхме дали бакшиш нямаше да бъде справедливо.

Paolina Angelova
София / 05 Февруари / 15:35 ч.
Антония Иванова
София / 05 Февруари / 14:07 ч.

Най-лошото ми посещение в ресторант! Храната на беше добре сготвена и нямаше нищо общо с качеството и начина на приготвяне в Бурата в Парадайс мол (в някои порции отсъстваха основни продукти, включени в описанието)! Обслужването - под всякаква критика - сервитьорката почти я няма, не помни и 3 секунди, чиниите не се отсервират, а когато се обърнах към управителя, ме гледаше с безучастен поглед! Няма да повторя посещение в този ресторант НИКОГА!!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Магдалена Мачева
София / 04 Февруари / 15:19 ч.

Посрещането и обслужването бяха прекрасни от усмихнати хора. Имаше танци под италиански ритми, много разнообразно и различно. Определено се хареса. Храната беше вкусна. Ще се посети отново :)

Цветелина Ашер Asher
София / 04 Февруари / 15:00 ч.

Храната беше супер, но сервитьорката въпреки че няколко пъти се опитвахме да я извикаме с бутона, тя така и не дойде. А когато се появи чрез повикване от наша страна, казахме че вероятно бутонът не работи, но тя твърдеше че бутонът работел.

Десислава Семерджиян
София / 02 Февруари / 21:47 ч.

Много класно заведение.Препоръчвам го -вкусна храна , добро обслужване и страхотна обстановка

Анета Дешова
София / 01 Февруари / 14:58 ч.
Светла
София / 31 Януари / 17:37 ч.
Много добро обслужване и храна.
Мая паскалева
София / 31 Януари / 14:43 ч.
Людмила Боздева
София / 31 Януари / 14:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Забавяне с поръчката и отсервирането , не добре овкусени салати , много мазна пилешка пържола "Миланезе" , посещавала съм и друг път ресторанта , бях с много добро впечатление , останах неприятно изненадана . Да не говорим , че въпросната 15 % отстъпка е мираж , въобще не бе начислена ( даа , казахме си на влизане в ресторанта , както препоръчвате в имейла с резервацията за нея ). И за да бъда съвсем коректна в оценката , талиателите бяха вкусни и на края на престоя ни благодаря за поздрава от сервитьорите за нашия рожденник с комплимент от заведението , шоколадов десерт.

Dimitar Mitev
София / 30 Януари / 15:01 ч.
Страхотно обслужване и вкусна кухня!
Петър Петров
София / 30 Януари / 14:48 ч.
Половината поръчка ни дойде след час и половина. Сервитьорките вървяха като мухи без глави. Може човек да поръча нещо допълнително с надеждата че ще му го донесът след пето, шесто напомняне. Страхотно забавление.
ралица стоева
София / 30 Януари / 09:25 ч.
приятно място, модерен интериор, бързо обслужване, храната е много добра. Препоръчвам
Цвети Белчева
София / 29 Януари / 16:13 ч.
Росица Симеонова
София / 28 Януари / 19:15 ч.

Приятно място, вкусна храна и любезно обслужване.

Стела Йорданова
София / 28 Януари / 15:31 ч.
Александър Георгиев
София / 28 Януари / 14:43 ч.

Чудесно обслужване и превъзходна храна.Преппръчвам!

Вяра Денкова
София / 27 Януари / 13:36 ч.
Всичко беше супер. Препоръчвам!
Маринела Йорданова
София / 25 Януари / 08:17 ч.
Евгения Чолакова
София / 24 Януари / 00:13 ч.
Таня Николова
София / 23 Януари / 14:23 ч.

Супер доволни сме. Най-вече от сервитьора. Храната беше чудесна и обстановката също. Препоръчвам.

Диана Маринова
София / 23 Януари / 14:05 ч.

Отлична организация, приятно обслужване, много добро меню и качество на храната. Препоръчвам.

ЕЛИСАВЕТА ЧУЛКОВА
София / 22 Януари / 19:33 ч.

Чудесни ястия, обстановка и обслужване! Препоръчвам!

Мая
София / 22 Януари / 14:24 ч.
Маргарита неделечва
София / 22 Януари / 12:56 ч.
Първолета
София / 20 Януари / 14:37 ч.
По принцип съм доволна от кухнята и обслужването, но вчера за пръв път се натъкнах на част от опаковка н салатата си. Не пожелах да ми я сменят, защото се бях нахранила, но можеше да не ми я таксуват.
Krasimir
София / 20 Януари / 14:36 ч.
Милена
София / 19 Януари / 16:26 ч.

Обстановката е много приятна, храната беше вкусна и обслужването беше супер.

Кристина
София / 19 Януари / 15:10 ч.
Ния Балчева
София / 19 Януари / 14:24 ч.

Чудесно обслужване и много мил персонал! Храната е прекрасна, съотношението качество:цена също е супер!

Stefan Kolev
София / 17 Януари / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко много добре, но забравихме да кажем накрая за 15% процента отсъпка хахаха

Marieta Georgieva
София / 17 Януари / 13:45 ч.
Ivelina Dilovska
София / 17 Януари / 00:21 ч.
прекрасни атмосфера и обслужване
Лушка Шишкова
София / 16 Януари / 16:24 ч.

Изключително приятно място със страхотно обслужване и кухня!

Nikolay Penev
София / 14 Януари / 10:28 ч.

Всичко беше много хубаво, но нямахме 10% отстъпка от сметката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Екатерина Американова
София / 13 Януари / 22:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубаво заведение, сервитьорите бяха любезни. НО ....на втория етаж половината маси са разпределени доста зле, ставаше ужасно течение, дори съседна маса хора се преместиха. Ние помолихме управителя да направи нещо по въпроса, като той не се вслуша много какво му говорехме, но все пак се опита да затвори вратите. За съжаление това не промени нищо...вероятно самото разпределение на масите е недоизмислено, което води до схващания на другия ден...По-недопустимото беше, че поръчахме заедно 2 пици, като когато дойде едната беше хладка, другата се забави доста, а сервитьорката послъга, че още се пече... веднага след което дойде и другата...доста студена...Това оставя доста лоши впечатления, бяхме там да празнуваме рождения ден на майка ми и тези неща промениха леко настроението....все пак не сме толкова тъпи....

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Домагой Щефан
София / 12 Януари / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

POS терминалът не работеше, а служителите нямаха отчет кой какво е поръчал, наложи се да четем от менюто и да събираме цените...

Домагой Щефан
София / 12 Януари / 14:21 ч.

Всичко беше наред

Мила Баларева
София / 11 Януари / 16:55 ч.
Розалина Цветарска
София / 11 Януари / 14:42 ч.

Обслужването и храната отново бяха на отлично ниво! Поздравления на персонала! В рамките на шегата, но сме в очакване на персонална карта за посещение на любимата Бруната!

Йоан Ангелов
София / 10 Януари / 21:52 ч.

Страхотна храна и обслужване

Веселина
София / 09 Януари / 23:18 ч.
Десислава Николова Станкова
София / 09 Януари / 20:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Превърнахме в традиция посещенията, които смятаме да преустановим. Настаниха ни на маса, до която е имало мазно петно. Едната ни приятелка се подхлъзна на него и падна в цял ръст по гръб, като удари лактите, гърба и краката си. Вдигнахме я ние и хора от съседни маси. Персоналът беше напълно безучастен. Когато дойде и последното момиче от групата ни, бяхме преместени на друга маса, за да не й капело на главата. Извинение не получихме, управител или завеждащ салона не се появи. Накрая настояхме поне пострадалата да не плаща своята сметка и след кратък разговор с началниците си, сервитьорката се съгласи. В коя да е друга държава човек, пострадал в самото заведение би получил първо извинение и второ - компенсация. Преустановяваме традицията да се срещаме там, да празнуваме рождени дни и да препоръчваме заведението на близки и познати.

Румяна Кинкина
София / 09 Януари / 14:16 ч.
Таня Мстева
София / 09 Януари / 09:45 ч.
Илия Салтиров
София / 08 Януари / 15:43 ч.

Лесна и удобна резервация! Професионално и любезно отношение! Благодаря! Успешна Нова 2023 година!

Иглика Трифонова
София / 06 Януари / 14:06 ч.
ЕЛЕОНОРА АЛЕКСАНДРОВА
София / 06 Януари / 14:04 ч.
Илияна Мавродиева
София / 05 Януари / 15:05 ч.

Страхотно обслужване и вкусна храна!

Антон Шолев
София / 03 Януари / 16:42 ч.

Отлично обслужване, вкусна храна,

İsmail Talih GÜVEN
София / 03 Януари / 08:50 ч.

The restaurant interior design is very beautiful and impressive. No parking problem either. The food is also quite delicious. Presentations are very good.

Мартин
София / 31 Декември / 14:00 ч.

Феноменално

Ралица Младенова
София / 31 Декември / 10:49 ч.

Много приятна атмосфера и вкусна храна :)

Надя Петрова
София / 30 Декември / 18:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

След,като поръчката ни беше забравена и донесена студена и с омекнали ,,хрупкави тиквички,отстъпката не бе приложена с думите,..ама що не казахте пак,аз немога да помня ,имам много маси! Не се постара девойката ,да направи опит със сторно или поне да се извини????

Кристина Парушева
София / 29 Декември / 21:22 ч.
Милен Коцев
София / 29 Декември / 17:14 ч.

Всичко беше супер???? Препоръчвам

Янко Ковачев
София / 29 Декември / 16:01 ч.

Доволни сме от качеството на храната и атмосферата в ресторанта.

Marie-Josepha Kotseva
София / 28 Декември / 20:05 ч.
Parvan Stoyanov Стоянов
София / 24 Декември / 16:21 ч.

Чудесен ресторант. Храната е страхотна, отношението е топло и приятно. Горещо препоръчвам това място.

Мария Трайкова
София / 24 Декември / 14:06 ч.

Направихме резервация за 15 човека и ни настаниха в самостоятелна зала. Много приятно се изненадахме:-) Атмосфереата беше уютна, музиката приятна и обслужването на ниво! Отново бих резервирала. Останахме много доволни от всичко!

Гергана Вишневска
София / 24 Декември / 11:21 ч.
Мелани Малинова
София / 21 Декември / 14:08 ч.

Обстановката е много приятна и храната е на ниво.

Иглика Трифонова
София / 21 Декември / 14:05 ч.
Иглика Трифонова
София / 21 Декември / 14:05 ч.
Стела Йорданова
София / 20 Декември / 15:08 ч.
Anita Svilenova
София / 19 Декември / 15:02 ч.

Недоволна, защото отстъпката, която ни се полага за резервация през сайта не беше използвана. При простигане казахме на хостесата, че имаме резервация през Реззо. Нашата сервитьорка каза, че и на нея е трябвало да кажем- което не го пише никъде в условията. Много несериозно отношение.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Gergana Markova
София / 19 Декември / 10:46 ч.
Велислава Владимирова
София / 18 Декември / 15:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ресторанта е най-лошото място от верига ресторанти .Страшно бавно обслужване ,дори за елементарни неща като вода ,сода .Храната нищо общо с качествена .Калмари с ципи ,бухти студени е миришещи ужасно .За съжалени на нас нищо не ни допадна .

Розалина Цветарска
София / 17 Декември / 09:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, вчера за първи път бях леко разочарована! Най-вече от десерта - маскарпоне с тиква - маскарпонето беше течно и почти символично сравнение с предния ден, в който ме очарова!

Ирена Николова
София / 16 Декември / 14:56 ч.

Приятна обстановка, добро обслужване, нямам забележки.

Велизара
София / 16 Декември / 14:26 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ужасно преживяване! Сервираха ни вместо телешки стек, свински. И сервитьорката упорито ни убеждаваше, че не било така. Ние много добре познаваме вкуса на двата вида месо. След това шумно отсервираше съседната маса, като, разбира се, счупи бутилка. Обърка ни поръчка, забави ни коктейл и дори не се извини за това. Погледнах касовата бележка просто да се уверя какво е името й. Няма да споменавам, все пак съм възпитан човек. Инициалите й са Е.М. Не бихме посетили това място повече.

Красимира
София / 16 Декември / 14:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пръв път бяхме обслужени толкова бавно, въпреки че нямаше много хора. Иначе всичко беше вкусно и сервитьорът беше учтив.

Пантелей Панов
София / 16 Декември / 14:03 ч.
My Favorite chain
Цветан Ценов
София / 15 Декември / 15:18 ч.
Феликс Дамянов
София / 15 Декември / 14:03 ч.
Румяна Кинкина
София / 14 Декември / 14:53 ч.
Мария Борисова
София / 13 Декември / 10:46 ч.
Веселина Старчева
София / 12 Декември / 09:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Привет, остонахме доволни от обслужването. Но според мен менюто на заведението следва да предлага диетични ястия и по-олекотена/ без толкова пържене/ храна. това важи най-вече за основните ястия и десертите. /които според мен трябва да предлагат сурови торти, дребни сладки и т.н./.

Екатерина Делчева
София / 12 Декември / 06:59 ч.
За втори път съм много доволна от обслужването и храна. Препоръчвам.
Radoslav Iliev
София / 11 Декември / 16:31 ч.

Приятно място

Любомир Илиев
София / 08 Декември / 22:24 ч.
Любомир Илиев
София / 08 Декември / 22:24 ч.
Kamelia Slaveva
София / 08 Декември / 14:46 ч.

Уникално!

Ивайло Тодоров
София / 02 Декември / 23:59 ч.

Всичко беше супер. Добро обслужване и храна.

Кристина Тотева
София / 30 Ноември / 15:33 ч.
Stela
София / 30 Ноември / 08:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Един от гостите получи болки в стомаха още в края на вечерта, а останалите през нощта, придружени със силни болки и диария. Не бих повторила.

Даниел
София / 30 Ноември / 00:14 ч.
Супер ресторант, отлична кухня
Галя Аламинова
София / 29 Ноември / 16:58 ч.
Ирина
София / 29 Ноември / 14:46 ч.
Венцислава Димитрова
София / 28 Ноември / 17:45 ч.

Прекрасно облужване и вкусна храна.

Йовка Палаврова
София / 27 Ноември / 19:25 ч.
Мигуела Григорова
София / 27 Ноември / 16:20 ч.

Много сме диволни - любезно и бързо обслужване, топла и вкусна храна. Ще посетим отново.

Eva Kuleva
София / 26 Ноември / 20:18 ч.

Спря тока за доста дълго време и стана много романтично :) Персонала се справи много добре със ситуацията, даже получихме още храна, въпреки че нямаше ток. Искаше ми се да не идва тока и да завършим вечерята на свещи, беше ми много приятно.

Eva Kuleva
София / 26 Ноември / 20:15 ч.

Храната беше вкусна и обслужването беше на ниво. Но вратите към пушачите бяха отворени и цигарения дим влизаше в ресторанта. Беше много неприятно. Лютеше ми на очите и на гърлото. След като поисках да говоря с управителя, притвориха вратите и пуснаха климатизацията...

Валерия Луканова
София / 26 Ноември / 14:38 ч.

Много приятен ресторант и сърдечно обслужване. Качеството на пиците ме доближиха до вкуса на Италия. Благодаря!

Красимира
София / 25 Ноември / 21:41 ч.
Мария Петрова
София / 25 Ноември / 14:23 ч.
Приятна атмосфера, вкусна храна с добро обслужване. Благодаря! :))
Силвия Желязкова
София / 22 Ноември / 14:52 ч.

Вкусна храна, но от обслужването има какво да се желае.

Миглена Косева
София / 21 Ноември / 16:03 ч.
Димитрина Ходжева
София / 21 Ноември / 11:36 ч.

Въпреки че не нарушихме нито едно от условията на резервацията, отстъпката не беше приложена. Нула! Невъзпитани (ако трябва да се изразя мило) обслужващи. Поредно разочарование от това място за мен като редовен досега клиент.

nikolova_86.2006@abv.bg
София / 21 Ноември / 11:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги, кухнята и обслужването бяха на ниво. Изкарахме страхотно!

Димитър Диков
София / 20 Ноември / 14:12 ч.
Стела Стоянова
София / 17 Ноември / 17:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка, вкусна храна, възпитан обслужващ персонал. Не получихме отстъпка от сметката.

Иван Арнаудов
София / 16 Ноември / 15:54 ч.
Страхотно обслужване и феноменално вкусна кухня, приятна обстановка и удобно местоположение. Препоръчвам горещо.
Любомир Илиев
София / 16 Ноември / 15:35 ч.

Здравейте, не е направена отстъпка от сметката .

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Илияна Мавродиева
София / 15 Ноември / 14:28 ч.
Страхотна обстановка, вкусна храна и добро обслужване!
Joana Gekova
София / 14 Ноември / 14:33 ч.
Лияна Панделиева
София / 13 Ноември / 15:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хубава атмосфера, но три от поръчките оставаха неразбрани, поръчвахме отново, нещата се бавеха и то доста. Едно от ястията беше изгорено в кухнята и се е наложило да го приготвят отново. Ако не поискаме, след сервиране на храната, на масата няма подправки. Храната беше вкусна и персоналът учтив.

Vasil Gruev Груев
София / 12 Ноември / 13:28 ч.
Розалина Цветарска
София / 12 Ноември / 11:27 ч.

Беше прелестно! Невероятен персонал, специални адмирации към Бети, която следеше неотлъчно за всичко необходимо! Чудна кухня, страхотен ентусиазъм на персонала, да поздрави рождееника!

Глория Асенова
София / 11 Ноември / 15:10 ч.
Боряна Господинова
София / 07 Ноември / 17:49 ч.

Храната беше невероятно вкусна,обслужване -перфектно .Имам само една забележка ,зад нас беше вратата,която доста често се отваря ,а на моменти си беше отворена и без причина -намръзнахме .

Христо Димитров
София / 07 Ноември / 14:44 ч.

Не получихме отстъпката. Въпреки това, мястото и обслужването бяха на ниво.

Илияна Стойчева
София / 07 Ноември / 14:23 ч.

Страхотно обслужване, страхотна атмосфера и кухня.....благодаря Ви!

Красимир Митанов
София / 06 Ноември / 21:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вечерята беше много добре!Бяхме посрещнати с усмивка!Обслужването беше на ниво! Което ни накара да се чувстваме специални!Храната беше много вкусна!Определено скоро пак ще посетим ресторанта!Благодаря за хубавата вечер!И на REZZO.bg за коректното и бърза резервация!

Николай Симеонов
София / 06 Ноември / 10:13 ч.
Антоанета Апостолова
София / 03 Ноември / 17:59 ч.

Останахме очаровани от обстановката,обслужването и храната!Всичко беше перфектно и ще ви посетим отново!Получихме си и отстъпката от Rezzo.bg

Милослава Стоянова
София / 02 Ноември / 20:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Персонала беше невероятно любезен, сервитьорката ни съдействаше за всичко, много мило, усмихнато и позитивно момиче. Храната беше чудесна. Очаровани сме от изненадата за Рожден ден на съпруга ми. Всички останахме много доволни от храната и отношението. Прекрасна вечер. :) Благодаря ви от сърце!

Stanislava Anastasova
Варна / 01 Ноември / 16:24 ч.

Праната беше превъзходна както и обслужването. Тази вечер пак сме там

Иван Георгиев
София / 31 Октомври / 19:45 ч.

Прекрасно място за хранене. Отзивчив персонал и чудесна кухня.

Виолета Антонова
София / 31 Октомври / 15:24 ч.
Людмила Матева
София / 31 Октомври / 10:37 ч.
Всички мои приятели бяхя доволни от престоя ни.
Светослава Стоицова
София / 30 Октомври / 20:12 ч.

Отлично:)

Миглена Атанасова
София / 30 Октомври / 14:15 ч.

Изкарахме много хубаво. Храната и обслужването беше много добро.

Marie-Josepha Kotseva
София / 29 Октомври / 22:45 ч.
Красимира
София / 29 Октомври / 16:03 ч.

Отлично обслужване и обстановка! Отстъпката не важи за обедното меню.

Десислава Градева
София / 27 Октомври / 14:28 ч.

Беше много вкусно и обслужването беше чудесно. Обаче никой не ни предупреди, че трябва отново да напомним, че резервацията е през rezzo.bg преди да поръчаме сметката и не ни направиха отстъпката. В сайта на rezzo.bg било пишело изрично, че трябва да се напомни при поискване на сметката и грешката била наша... Отчитам го, но това никога не ми се е случвало в други ресторанти, винаги съм казвала в началото на чие име е резервацията и че е през rezzo.bg и никога не са пропускали накрая да ми отразят отстъпката. Така че внимавайте.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Първолета
София / 22 Октомври / 10:38 ч.

Приятна обстановка със страхотна храна. Любимо място

Eleonora Vutova
София / 21 Октомври / 16:11 ч.

Невероятно обслужване от Бети. Благодарим за вниманието. Храната и атмосферата в заведението бяха супер.

Звезделина Халтъкова
София / 20 Октомври / 15:00 ч.
Карина Милева
София / 20 Октомври / 14:21 ч.
Обслужването беше прекрасно . Препоръчвам мястото с две ръце !
Nikolay Nikolov
София / 18 Октомври / 16:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше много добре организирано. Прекрасно обслужване!

Нина Еленкова-Пападопулу
София / 18 Октомври / 14:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодарим за приятната вечер във Вашия ресторант! Чудесно меню, чудесно обслужване и приятна обстановка!

Rositsa Stoyanova
София / 18 Октомври / 08:06 ч.
Всичко перфектно,както винаги!
Krasimir
София / 17 Октомври / 16:06 ч.
Поля Беева
София / 11 Октомври / 14:04 ч.
Илияна Янева
София / 10 Октомври / 23:20 ч.
Мирослав Славов
София / 10 Октомври / 13:09 ч.

Чудесна храна и перфектно обслужване. Забавихме се с 30 мин. и се обадихме - нямаше проблем и не загубихме резервацията! Ще посетим пак съвзем скоро.

Цветомира Фигероа Добрева
София / 08 Октомври / 21:21 ч.
Силвия Георгиева
София / 06 Октомври / 21:04 ч.

Любезен и лъчезарен персонал, обслужване на много добро ниво!

Красимира
София / 05 Октомври / 18:40 ч.
Розалина Цветарска
София / 05 Октомври / 17:15 ч.

Обслужването беше на ниво - учтиво, бързо и точно! Обстановката е приятна и предразполагаща за приятна отмора. Препоръчвам горещо!!!

Бетина Шаренкапова Шаренкапова
София / 04 Октомври / 15:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ми беше направена отстъпката от крайната цена на сметката!

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Румяна Кинкина
София / 03 Октомври / 16:09 ч.
Emil Belyov
София / 01 Октомври / 20:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ресторанта определено работеше доста над капацитета си, персонала очевидно изнемогваже да обслужи всички маси. Салатите се доставиха около 20 минути след пицата, а поради натоварването цялостно обслужването отне около 35-40 минути. Този коментар не е критика към сервитьорите, по-скоро мениджмънта на ресторанта трябва да прави по-добра оценка от това какво може да поеме персонала им.

Чавдар
София / 01 Октомври / 13:17 ч.

Отдавна не бяхме яли толкова вкусна храна и не бяхме били обслужени така добре. Всичко беше перфектно. Специални адмирации към сервитьора за търпението.

Евгени Конярски
София / 30 Септември / 13:19 ч.
Марина Николова
София / 27 Септември / 16:44 ч.

Храната беше супер. Обслужването беше бързо,а персоналът любезен

Георги Георгиев
София / 27 Септември / 14:24 ч.

Останахме много доволни от вечерята и обслужването.

Пламен Вълчев
София / 24 Септември / 12:35 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната не беше лоша, но сервитьорката беше доста неориентирана и не особено любезна.

Пламен Рашевски
София / 23 Септември / 14:02 ч.
Дарина Бойкова
София / 22 Септември / 21:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямах отстъпка

Mila Apostolova
София / 21 Септември / 15:48 ч.
Малко е странно, че за резервации за до 6 човека има отстъпка, за такива с над 6 няма.
Вергиния Коцева
София / 20 Септември / 17:02 ч.
Валентина Кирилова
София / 19 Септември / 14:26 ч.
Rositsa Stoyanova
София / 17 Септември / 14:06 ч.
Krasimir
София / 16 Септември / 15:24 ч.
Rositsa Stoyanova
София / 15 Септември / 14:31 ч.

Вкусно и приятно!

Александър Серафимов
София / 14 Септември / 11:38 ч.
Нели Димитрова
София / 12 Септември / 14:13 ч.

Вкусна храна Повече от прекрасно обслужване благодарение на Теди :)

Деян Йорданов
София / 08 Септември / 14:36 ч.
Стоянка Дамянова
София / 07 Септември / 15:40 ч.
Чудесно!
Ангелина Александрова
София / 04 Септември / 16:45 ч.

Много бих искала да оставя пълно "отлично", но за мое съжаление имам забележки към обслужването. Освен всичко, смятам за абсолютно недопустимо да се "чете конско" на хостесите в непосредствена близост до масите - има си време и място за всичко. Храната е вкусна и интересна, мястото е едно от любимите ми.

Ирена Колева
София / 03 Септември / 16:56 ч.
Калоян Янев
София / 31 Август / 19:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, относно храната ... помолих едното ястие да ми го забавят и оставят в конвектомата да е топло когато го поискам - все едно помолих да го сложат в хладилника. При поискване беше не студено - негодно за ядене. Но типично за храните от верига на Хепи. Останалата храна, ок. Относно обслужването - повече от много зле. Първо сервитьора ( мъж, момче ) с изключително самочувстие за себе си. Вашият служител, тоест на Бурата на Шипка - " "Англииския ми е на много високо ниво" каза той, явно е чул, че си говорим на английски и разбрал, това онова, но ни нищо конкретно нито му препоръча от менюто, нито ни почистваше масата от празни чинии, чаши и бутилки. Масите около нас при условие, че бяха 4 ма сервитьора на етажа - стояха неотсервирани и непочистени и от там незаредени час и половина - дори 2 часа. Много лошо обгрижване - трябваше да търся и чакам, очаквам сервитьора си - поне 10- 15 минути. Трагедия. Отново като 1 вото ми посещение, 2роро беше ок, защото мнго мрънках за добро обслужване и то беше такова, нмо 3 тия път - отново пълно разочорование

Krasimir
София / 29 Август / 11:56 ч.
Пламен Рашевски
София / 24 Август / 18:26 ч.

Вкусна храна и перфектно обслужване.

Ралица Андреева
София / 22 Август / 09:27 ч.
Приятно място, хубава кухня. Относно Обслужването има какво да се подобри.
Светлана Стоичкова
София / 18 Август / 17:59 ч.
Прекрасно! За пореден път точни и коректни. Качествена храна и прекрасно обслужване! Ще дойдем пак!
Валентина Кирилова
София / 18 Август / 14:07 ч.
Прекрасен ресторант!
Десислава Балевска
София / 17 Август / 22:07 ч.

Зведението не ни направи отстъпка от сметката!

Отговор от ReZZo.bg:

След проверка установихме, че клиентите са сменили залата за настаняване, не са напомнили за отстъпката при поискване на сметката и поради тази причина от ресторанта не са я начислили.

Мария Рангелова
София / 16 Август / 14:52 ч.

Храната и обстановката бяха супер, препоръчвам

Valentina Ouzounova
София / 16 Август / 14:24 ч.
Прекрасно обслужване, както винаги!
Виктория Тодорова
София / 13 Август / 16:16 ч.
Соня Йорданова
София / 13 Август / 07:55 ч.
Светослава Гериловск
София / 12 Август / 15:22 ч.
Иво Захариев
София / 11 Август / 18:51 ч.
Аделина Бонева
София / 11 Август / 14:22 ч.
Аделина Бонева
София / 11 Август / 14:22 ч.
Мария Терзийска
София / 10 Август / 14:33 ч.
Храната и обстановката са прекрасни, както и персонала.
Krasimir Tabakov
Пловдив / 08 Август / 16:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната , която получихме нямаше нищо общо с предишни посещения на това място, меко кязано беше компромисна !

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че ще предприемат незабавни мерки и проверка относно възникналата ситуация. 

Антон Шолев
София / 08 Август / 16:08 ч.
Вкусна храна и отлично обслужване.
Marie-Josepha Kotseva
София / 08 Август / 15:41 ч.

Обстановката, обслужването и вкуса са на ниво. Единствената ми забележка е откъм размера на салатите - за една салата от 11 лв има нарязано 1/4 авокадо и 1/2 домат.

ЕЛИ СКАРАНКОВА
София / 08 Август / 11:31 ч.

приятна обстановка, вкусна храна и приветлив персонал

Соня Георгиева
София / 07 Август / 14:52 ч.

Прекрасна вечер

Пламена Стойчо
София / 06 Август / 15:14 ч.

Вкусна храна, добро обслужване, приятна атмосфера.

Бойко Соколов
София / 03 Август / 14:19 ч.

Любезен персонал, приятна атмосфера, всичко е вкусно.

Силвия Борисова
София / 03 Август / 14:04 ч.
Tsvetelina hristova
София / 01 Август / 15:25 ч.

Всичко беше а ниво.

Ясен Вакашински
София / 30 Юли / 14:31 ч.

Изключително обслужване от страна на младата дама, Ванеса, ако не се лъжа ;)

Цветелина Янчева
София / 28 Юли / 20:24 ч.

Обслужване, обстановка, храна, хигиена - всичко беше чудесно, а споделено с добри приятели - превъзходно!

Нина Христова
София / 25 Юли / 14:01 ч.
Всичко беше супер, сервитьорката беше страшно усмихната и любезна :)
Ina Yavorova
София / 25 Юли / 08:49 ч.
Калоян Янев
София / 23 Юли / 14:20 ч.

Здравейте отново, Нямам как да не изкажа суперлативите си за вечерята и изкарването вчера вечерта. Този път всичко беше 6+. Започнато от хубава маса, подбрана точно като за претенциозен клиент като мен, топло и уникално свежо с усмивки настаняване. Хапването топ, без забележки този път. Лично пицаря ни поднесе първия избор на пици. Тиквичките хруп хруп, напитките изстудени до точната температура. Единствено десерта с понички в хлебна кошничка абсолютно не е на мястото си като вечерен сладкиш, но смятам, че ще ме разбере и замените с друго захарно изкушение по леко, по креместо, хубав интересен чийз кейк би бил перфектен завършек също така. Все пак да не забравяме, че балканците си хапваме по обилно на вечеря, но и от сладкото не се отказваме ???????????? Дамата, която ни обслужваше напълно си заслужи комплимента от наша страна, все по добър професионалист и пожелавам да стане в тази трудна професия. Благодаря на целия екип, ще препоръчам на приятели и познати и ще посетя отново ????????????????????

Първолета
София / 21 Юли / 06:57 ч.

Страхотно място, фантастична кухня! Със сигурност ще посещавам редовно вашето заведение. Персонала също е на ниво. Браво!

Татяна Стоянова
София / 20 Юли / 11:12 ч.
Калоян Янев
София / 20 Юли / 00:47 ч.

Порциите са минималистични, със сигурност не отговарят на съответни реален грамаж, но при положение, че заведението беше пълно, а обслужващия персонал недостатъчно, неточните грамажи минават метър, както и сервиране на храна в неприемлив вид, тъй като сервитцорите бързат да разнесат поръчките, а не да погледнат какво изнасят и как изглеждат ястията! Пица с изгорели крайща на тестото, като и отдолу тестото, на всичко отгоре и пицатя я чакахме дълго, дойде студена. Тов е любимата ми пица, толкова са я забравили, че нито маскарпонето нито спек колбаса се бяха доближи до разтапящи, както трябва да бъдат и от където идва уникалния вкус от съчетанието на изброените продукти. Но поне сервитьора се оказа разбран и веднага съдейства да ни се направи нова пица. Отново минус и нови негативи. Тъй като нашия сервитьор не се явяваше дълго време попитах колега дали може да поръчам на него. Убедително ми се отговори “ да разбира се и след дълго чакане се оказа, че поръчкста ми нито е предадена, съответно не е и поръчана. И като за капак на всичко, като поискахме сметката… дойде буквално на парчета. Сервитьора объркал половината сметка и я дал на друга маса. Управителката дойде да я нагажда по спомен, от там и първоначалното ни желание да платим с карта също не се осъществи тъй като щеше да бъде много трудно да се съшие нов цял фискален брой и да чакаме поне още 10 минути да се изфабрикува нещо подобно. Тотално съм разочарована и държа да ми бъдат възстановени средствата както е редно и изисканите ресторанти правят ако въобще се допуснат такъв куп от недоразумения от една маса. А бяхме само двама, представям си какво щеше да се получи ако бяхме 4 ма души както първоначално резервирахме, но приятелите ни като разбраха, къде ще вечеряме се отказаха да ни акомпанират, предпочетоха Raffy от другата страна на улицата и сега разбирам защо доста съркасъично ни пожелаха “Bon appetite “ и 15 % отстъпка от Rezzo е малко при тези цени, такава храна и порции и не на последно място обслужване. Няма как да приоритезирам кое е най важно. Всичко трябва да е хубаво и приемливо клиента да е доволен, а в случая няма какво дори и дребно, на което да кажа браво. Празните чинии и мръсни прибори, не се от сервираха дори явно поставени настрани от нас, докато буквално не ги подам в ръцете на сервитьора. Още на салатите ни попитаха дали ни трябва още оливерника. Явно са кът и няма за всяка маса. Тотално ни се развали настроението. Не се подвеждайте от отстъпката, а преценете парите ви биха се оправдали с качество във всяко естество!

Елисавета Маринова
София / 19 Юли / 20:59 ч.
Krasimir
София / 19 Юли / 14:48 ч.
Както винаги любезният екип ни посрещна и настани на терасата на втори етаж, която е отворена за клиенти. Там можете да се насладите на прохладата на вечерите и добре приготвената храна.
Валентина Кирилова
София / 18 Юли / 14:06 ч.
Чудесен ресторант, прекрасна кухня.
Юлия Алексиевя
София / 18 Юли / 10:13 ч.
Мястото е много приятно. Храната беше вкусна, а облужването отлично!
Димка Ташкова
София / 17 Юли / 13:50 ч.

Всичко беше на ниво ! С удоволствие отново ще посетим !

Миглена Манолова
София / 15 Юли / 16:21 ч.
Терасата на втория етаж е чудесна. Там е по-тихо и по-спокойно.
Николета Иванова
София / 12 Юли / 22:52 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпката към сметката. Всипко друго беше наред.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспондеция с клиента установихме, че при настаняване и искане на сметката  е пропуснал да уведоми, че резервацията е направена, чрез Rezzo.bg.

Миглена Манолова
София / 07 Юли / 15:46 ч.
Чудесно място! Отзивчив персонал! Препоръчвам!
Цветомила
София / 07 Юли / 09:11 ч.
Обслужването беше на ниво, но не получихме 15% отстъпка, както беше упоменато при резервацията, въпреки заемането на масата навреме.
Мартин
София / 01 Юли / 14:03 ч.
Благодаря на персонала за разкошната вечер!
Пламена Нинова
София / 27 Юни / 19:37 ч.
Райна Лазаркова
София / 26 Юни / 10:11 ч.

Всичко беше чудесно! Благодарим за резервацията!

Росина Михалева
Варна / 21 Юни / 15:06 ч.
Глори Веселинова
София / 20 Юни / 09:40 ч.

Празнувахме рожден ден и бяхме голяма група. С резервацията всичко беше наред, персоналът беше много отззивчив и любезен и останахме изключително доволни! Със сигурност ще посетим отново!

Rositsa Stoyanova
София / 18 Юни / 07:46 ч.
Йордан Витанов
София / 16 Юни / 14:20 ч.

Добро място за среща с приятели. Добра, разнообразна и изненадваща с нови предложения кухня. Добро обслужване.

Росица Иванова
София / 16 Юни / 08:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Няколко пъти посещавам заведението.Този път беше трагично обслужването.Порциите са силно намалени ,като грамаж.Повече от 5 души ни обслужваха и никой нямаше представя защо е там. Задушно,,шумно,разочароващо!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana Шипка бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението, като те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Ekaterina Arnaudova
София / 15 Юни / 19:44 ч.
rossykossova
София / 14 Юни / 17:28 ч.
Беше прекрасно! Благодаря!
Станислава Захариев
София / 13 Юни / 17:04 ч.
Страхотно място, обслужване и вкусна храна
Michael Yordanov
София / 11 Юни / 14:02 ч.

Всичко беше супер - храна, обслужване и т.н.

Деян Неделчев
София / 05 Юни / 14:14 ч.

Страхотно обслужване и много вкусна храна. Сервитьорът (Чочо), който отговаряше за нашата маса беше изключително любезен и отзивчив. Задължително ще повторим.

Симеон Бончев
София / 03 Юни / 23:03 ч.
Вяра Стефанова
София / 30 Май / 09:35 ч.

Много сме доволни от обслужването и обстановката! Храната беше изключително вкусна!

Нина Христова
София / 29 Май / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна и персоналът любезен, но масата за 6 човека беше реално за 5, шестото място е стол, набутан между стената и масата, който трябва да се дърпа настрани, за да може да се "пъхне" човек на това място.

Станислава Захариев
София / 28 Май / 21:55 ч.

Прекрасно място!

Силвия Игнатова
София / 23 Май / 09:36 ч.

Храната и онслужването бяха чудесни. Благодаря ви.

Rositsa Stoyanova
София / 21 Май / 09:43 ч.

Много приятна обстановка и отлично обслужване.

Милена Иванова
София / 20 Май / 22:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очаквах повече и като качество на храната, и като обслужване. Съжалявам да го напиша, но десертът дзупа ... беше поднесен в отвратителен вид.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Петя Панамска
София / 19 Май / 21:12 ч.
Валентина Кирилова
София / 16 Май / 14:20 ч.

Прекрасен ресторант, обстановка и обслужване.

Цветанка Димова
София / 16 Май / 01:24 ч.
Ангел Велчев
София / 13 Май / 11:02 ч.
Krasimir
София / 12 Май / 09:41 ч.
Прекрасна и уютна обстановка, бързо и любезно обслужване. Храната чудесно приготвена, както винаги в ресторанти Happy, разнообразно меню за всеки вкус. Горещо препоръчвам! Поздравления за екипа!
Живко
София / 11 Май / 22:28 ч.

Изключително неадекватно обслужване от сервитьорка та. На 28 маса бяхме и имаше над 10 недоразумения. Забави абсолютно всички поръчки, не се извини дори и обърка половината неща. Бирите стояха над 5мин на бара след което лично си ги взехме. Кафето беше точно 10мин на бара без да бъде сервиране. Забрави подложни чинии, изобщо не ги донесе. Десерт дойде след 30мин от поръчката му леко студен вече. Птиците също пристигнаха вече изстинали. Не пиша коментари, но толкова неадекватно отношение мисля, че досега не съм имал. Повикахме управител, но така и не се появи. Сметката също беше объркана и надписа а за нещо което не сме консумирали.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение“.

Емилия Христова
Пловдив / 11 Май / 09:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановка е много приятна, храната вкусна, обслужването любезно, единствено поръчките ни или биваха забравяни или забавени.

Ясен Турсунов
София / 08 Май / 22:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

прекрасна храна, хубава обстановка, приветлив персонал

Яна Църова
София / 06 Май / 14:18 ч.
Emil Belyov
София / 05 Май / 14:21 ч.

Прекрасно заведение и обслужване, препоръчваме го!

Васил Димитров
София / 04 Май / 14:03 ч.
Неда Данчева Данчева
София / 04 Май / 10:51 ч.
не им беше много ден на екипа, но пък всичко беше много вкусно! обстановката също много ни допадна
Мартин Бакърджиев
София / 03 Май / 14:08 ч.
Супер прекарване и вкусна храна
Никола Граматиков
София / 01 Май / 16:12 ч.

Заведението е един от малкото неуспешни опити на собственика на Хепи. Ужасни пици, сервирани студени, без никаква плънка....безвкусна салата,. тотално неориентиран персонал...

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Лидия Де Фрийс
София / 30 Април / 15:08 ч.

Храната беше вкусна, но този път обслужването не беше на ниво. Беше бавно,2ма от 4ма ни бяха преполовили основното, докато на останалите бъде сервирано. Добре е храната да се сервира едновременно, за да всички да се хранят заедно.

Станимира Дичева
София / 29 Април / 15:51 ч.
Петър Василев
София / 21 Април / 15:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка, но на 2 маси около нас пушеха електронни цигари IQOS и честно казано ми миришеше на тоалетна от тях...Както и да е, това е нещо, за което заведението не може да направи нищо. Като цяло беше добре, обслужването бе на ниво, но от храната очаквах повече. Някак тестото на пицата ми бе сухо и безвкусно.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че са предприели незабавни мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Ваня Георгиева
София / 20 Април / 15:03 ч.
Чудесно е!
Тоня Джелепова
София / 18 Април / 14:34 ч.
Дора Димитрова
София / 18 Април / 07:25 ч.
Прекараме си чудесно, храната беше хубава, пицата бургер не беше същата, като в Парадайз. Много сервитьори, суматоха, 5 пъте ни питаха дали определени поръчки са за нас, които не сме поръчали. Няма комуникация между тях.
Boris Kondurov
София / 17 Април / 16:29 ч.
Тина Денчева
София / 14 Април / 15:35 ч.
Супер неудобни столове в градината, необяснимо евтино решение за стандарта, който се представя.
Андонина Пашалиева
София / 14 Април / 14:54 ч.
Приятна обстановка, много добра храна и супер обслужване! Благодаря! :)
Валерия Симеонова
София / 13 Април / 13:58 ч.
Страхотен ресторант! Храната е изключително вкусна. Обслужването е на ниво, приятна обстановка.
Мария Николова
София / 13 Април / 09:36 ч.
Приятна обстановка. Вкусна храна. Мило и любезно обслужване.
Мария Иванова
София / 12 Април / 14:11 ч.

Много добро обслужване. Вкусна храна.

Радостина Миланова
София / 08 Април / 05:14 ч.
Много приятно заведение. Храната е много вкусна и добро обслужване.
Златина Иванова - Стойчева
Пловдив / 06 Април / 15:40 ч.
Много приятна атмосфера, отлично обслужване, вкусна кухня. Доволни сме!
Петя Панамска
София / 04 Април / 23:26 ч.
Йордан Витанов
София / 04 Април / 10:37 ч.
Звезделина Халтъкова
София / 31 Март / 17:14 ч.

Прекрасно беше всичко!

Кристофър Замфиров
София / 31 Март / 15:38 ч.

Недружелюбното отношение на сервитьора ни направи лошо впечатление,но храната беше вкусна и дойде сравнително бързо.

Димитър Диков
София / 27 Март / 18:02 ч.
Димитрина Дикова
София / 27 Март / 14:27 ч.
Наталия Ангушева
София / 26 Март / 23:44 ч.

Приятна атмосфера . Разнообразие от предложения за хапване. Вкусна храна . Добро обслужване .

Александър Емилов Пармаков
София / 25 Март / 23:32 ч.
Предоставен по-малък процент отстъпка?!
Деница Медарова
София / 21 Март / 18:39 ч.
Ваня Георгиева
София / 21 Март / 16:38 ч.

Не получихме отстъпката!!!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че от Burrata Italiana Шипка са реагирали незабавно с компенсация на място в ресторанта. 

Боряна Ангелова
София / 21 Март / 08:56 ч.

Останахме много доволни!

Боряна Мудева
София / 20 Март / 15:42 ч.
Страхотно обслужване от Ваня!!! Много много сме доволни и от обстановката и от храната и от обслужването!! Ще го посетим отново!
Evelina Petkova
София / 13 Март / 18:37 ч.

Закъсняхме с половин час, но ни бяха запазили резервацията и ни позволиха да се възползваме от нея. Бързо, вежливо и приятно обслужване, много вкусна храна и хубава атмосфера. Препоръчвам.

Katerina Krasteva
София / 09 Март / 15:10 ч.
Емилия Вълчинкова
София / 09 Март / 07:29 ч.
Таня Андреева
София / 08 Март / 20:37 ч.
Чудесно място. Храната е вкусна, обстановката е доста приятна
Калина Манасиева
София / 06 Март / 15:19 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво.

Леда Вълева
София / 05 Март / 07:52 ч.

Останахме много доволни! Атмосферата напомня на Happy. Поръчките ни пристигнаха бързо и всичко беше вкусно (пица Маргарите Екстра и салата с авокадо и бурата). Момичето, което ни обслужваше беше много мило и отзивчиво. Не сме посещавали други обекти, но тук определено бихме се върнали отново.

Violeta Andreeva
Варна / 03 Март / 15:38 ч.

Чудесно място в сърцето на София.Изискана обстановка,светла,просторна,богато декорирана зала,любезен персонал и отлична храна!

Daniela Mashova
София / 03 Март / 06:29 ч.
Лъчезар Адамов
София / 28 Февруари / 17:36 ч.

прекрасана организация и обслужване

REBECCA ZURLETTI
София / 24 Февруари / 15:08 ч.

Great support from the rezzo team in changing the reservation. Lovely restaurant, great service: very attentive and professional staff.

Отговор от ReZZo.bg:

Thank you for taking the time to give us your valuable feedback.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса