home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Bar & Grill Изток

ул. „Академик Методи Попов“ 26, София
Кухня: Интернационална и Суши Район: Изток Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Кремена Данева

Храната беше вкусна, но освен че объркаха поръчката ми на финала сервитьора не начисли отстъпката с оправдание, че не е знаел и трябвало аз да му кажа. Разочароващо.

Виж повече

За "Happy Bar & Grill Изток"

Happy Bar & Grill Изток е най-новото заведение в семейството ни, като се намира в столичния квартал Изток в близост до Парк Хотел Москва и различни посолства. Заведението отвори врати през март 2022 г.  и предлага модерна атмосфера, добро обслужване и разбира се любимите Happy ястия. Ресторантът разполага с голяма основна зала с капацитет от 80 места. За удобството и комфорта на нашите клиенти до заведението има платен паркинг. Ресторантът предлага пълното  меню с най-харесваните в ресторантите ни ястия, суши, както и сезонно коктейлно-десертно меню.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.


Виж повече

Коментари

Кремена Данева
София / 03 Декември / 09:08 ч.

Храната беше вкусна, но освен че объркаха поръчката ми на финала сервитьора не начисли отстъпката с оправдание, че не е знаел и трябвало аз да му кажа. Разочароващо.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация

Евелина Гюдорова
София / 01 Декември / 15:25 ч.
Iva Dimitrova
София / 26 Ноември / 15:25 ч.

Страхотно обслужване! Изключително мил персонал, съобразиха се с всичките ни желания. При пристигането ни, масата вече беше наредена с постелчици и моливи за децата и им обърнаха специално внимание! Силно препоръчвам точно този ресторант на Хепи! Продължавайте все така :)

Димитър Ставрев Ставрев
София / 25 Ноември / 16:18 ч.
Чудесна обстановка, отлично обслужване, всукна хранал
Kristiyan Pavlinov Павлинов
София / 21 Ноември / 14:23 ч.
За съжаление беше станала някаква грешка, и отстъпката не беше добавена към сметката. Това беше забелязано след като платихме. Беше приблизително 12 лв. Сервитьора се извини, но не пресложиха адекватно решение.
Ива Владова
София / 18 Ноември / 15:42 ч.
Светла Георгиева
София / 14 Ноември / 12:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително некоректно отношение към клиентите, които имат резервация чрез rezzo. В сметката не беше включена отстъпка с обяснението, че не сме си я поискали. Предлагам прецизиране на комуникацията между сайта за резервации и ресторанта, тъй като клиентът не е длъжен да посредничи, както и през цялото време да е загрижен за ангажимента си да проследи дали ще му бъде начислена отстъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Марин Славчев
София / 09 Ноември / 17:24 ч.

Всичко беше наред, Благодаря.

Ралица Василева Василева
София / 01 Ноември / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше свършила газта в бутилките (за лампите) и беше студено. Персонала беше изключително любезен, както винаги.

Victoria Ivanova
София / 30 Октомври / 14:14 ч.

Бързо обслужване и вкусна храна

Диляна Борисова
София / 28 Октомври / 15:46 ч.
Много добра храна, перфектно обслужване.
Людмила Дичева
София / 23 Октомври / 14:17 ч.

Идеално обслужване и кухня. Всичко беше на ниво както винаги.

Tyanko Chirlov
София / 20 Октомври / 15:18 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна и добро обслужване.
Атанас Станилов
София / 12 Октомври / 14:25 ч.
Tatiana Todorova
София / 11 Октомври / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме чудесно!Благодарим за обслужването,вниманието и вкусната храна.Майка ми посрещна щастлива 89 -тия си рожден ден! Благодаря!

Alex Filchev
София / 11 Октомври / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нв ни направиха отстъпкаа от 15 % от сметката ????????

Василена Тотева
София / 10 Октомври / 20:09 ч.
Бях изключително разочарована, защото въпреки че при настаняването казах на управителя, че имаме резервация през Rezzo за 16:30 отстъпката от 10% която имахме не беше отразена в сметката.
Лиляна Димитрова
София / 09 Октомври / 13:28 ч.
Йордан Пенев
София / 07 Октомври / 21:00 ч.

Препоръчвам кюфтетата на генерал Цо и новото суши с драконов сос.

Mariya Docheva
София / 07 Октомври / 14:35 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Чакахме за суши малко повече от 40 минути! Това не се е случвало никога. За съжаление никой дори не се извини. Отделно, че нв беше нарязано….Посещавахме често ресторанта, сега ще се ориентираме към друг. Сладоледът го донесоха след 15 минути…… Жалко.

Делян Йотов
София / 07 Октомври / 14:10 ч.
Винаги е страхотно обслужването. Храната обичайно супер.
Момчил Биволаров
София / 05 Октомври / 14:05 ч.
Цонка Савова
София / 04 Октомври / 15:54 ч.

Много съм доволна от храната и обслужването!

Виктория
София / 03 Октомври / 16:16 ч.
Радмила Марковска
София / 01 Октомври / 18:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Aleksandar
София / 01 Октомври / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не беше както обикновеното ,препълнено и едвам смогваха

Силвия Вукова
София / 30 Септември / 23:44 ч.
Стефан Башев Башев
София / 27 Септември / 14:05 ч.
Лиляна Димитрова
София / 26 Септември / 08:38 ч.
Посещаваме доста често ресторанта. Останахме много доволни и повече от добре обслужени от сервитьор на име Петко. Изключително професионално обслужване, приветливо и с усмивка, изцяло насочено към това да се чувстваш добре като клиент на заведението! Очарована съм!
Борис Йорданов
София / 25 Септември / 15:07 ч.

Много вяло и несериозно отношение от страна на персонала! При идвамето ни, масатане беше готова, сервитьорката забравя поръчките, храната не беше на нивото на което съм свикнал в останлите заведения на Happy. Не правят резервации за повече от 6 човека, като искам да изразя благодарности към Rezzo, които направиха всичко възможно за да осъществят резервацията! Няма са посетя отново и не препоръчвам да ходите там!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Happy Изток бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Нели Иванова
София / 25 Септември / 14:42 ч.

Доволни сме от храната, която е много вкусна както винаги, от персонала, който беше учтив и от светлото помещение с приятна гледка. Единствено неприятно беше че е тясно - уцелихме почивен ден с много хора и едва се минаваше между масите.

Цонка Савова
София / 22 Септември / 17:01 ч.
Вкусна храна! Отлично обслужване !
Александър Марински
София / 18 Септември / 14:16 ч.

Вкусно както винаги. Пак ще дойдем.

Рени Иванова Иванова
София / 14 Септември / 22:08 ч.
Aleksandar
София / 09 Септември / 09:05 ч.
Добро беше
Aleksandar
София / 03 Септември / 22:21 ч.

Идеално

Радостина Кисьова
София / 31 Август / 14:04 ч.

Обслужването беше прекрасно, храната- както обичайно-добра. Прекарахме прекрасна вечер.

Miroslav Marinov
София / 26 Август / 00:08 ч.
Лиляна Димитрова
София / 20 Август / 17:02 ч.
Лиляна Димитрова
София / 20 Август / 17:01 ч.
Kameliya Antonova
София / 19 Август / 09:59 ч.
Всичко беше добре ,само малко съм разочарована ,че си забравихме пакет със шоколади на дето на стола и не ни повикаха . Имат връзка с мен нали направих през вас резервация.
Станимира Коларова
София / 18 Август / 14:05 ч.
Благодарим за прекрасната храна!
Jan
София / 17 Август / 16:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше на ниво - обслужването и храната. Единствената ми забележка е, че не приложиха отстъпката, която имах от 15% по резервацията - странно, т.к. си го бяха отбелязали в списъка на хостесата, но и аз не обърнах нвнимания.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Мартина Михайлова
София / 15 Август / 14:03 ч.
Прекрасен персонал със страхотно обслужване. Мили, възпитани, усмихнати и любезни! Беше удоволствие
Йордан Карамалаков
София / 12 Август / 15:13 ч.
Borislav Stoilkov
София / 10 Август / 17:03 ч.
Прекрасно място за обяд и вечеря!!!
Даниела
София / 10 Август / 14:02 ч.
Ивайло Гешев
София / 07 Август / 18:27 ч.

Страхотен персонал и обстановка, бързо обслужвене и удобна локация. Паркирането е трудно.

Lilia Dakovska
София / 05 Август / 16:08 ч.

Мн доволни,особено от обслужването.Мидите и супата от пиле не бяха добре приготвени

Lilia Dakovska
София / 03 Август / 07:16 ч.
Lilia Dakovska
София / 03 Август / 07:15 ч.
Георги Петров
София / 01 Август / 14:12 ч.

Храната беше вкусна и персоналът беше достатъчно любезен, за да ми плати отстъпката от 10 процента дори след като първоначално бях забравили да ми я начислят в сметката и аз вече я бях платил с карта. Благодаря!

Irena Ivanova
София / 29 Юли / 21:25 ч.
Радмила Марковска
София / 29 Юли / 15:08 ч.
Jan
София / 28 Юли / 20:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обичайно обслужването и храната са добри, е този път и двете не бяха

Цонка Савова
София / 28 Юли / 15:59 ч.

Доволна съм от обслужването и хигиената. Харесаха ми десертите!

Лиляна Димитрова
София / 18 Юли / 19:28 ч.
Мая Петкова
София / 14 Юли / 14:18 ч.
Здравейте, приятен и мил персонал, топло посрещане и вкусна храна. Препоръчвам.
Лиляна Димитрова
София / 08 Юли / 14:14 ч.

Не съм доволна от коментарите на обслужващият ни коментар, който чух да си подхвърлят помежду си, че им е писнало и е време да ни "гонят" вече от заведението. Недопустимо е да се правят такива коментари пред клиентите и при положение, че сме избрали точно това заведение, в което да си оставим парите , по минимум 2 пъти в седмицата! Моля, мениджърите да вземат под предвид написаното или ще си загубят изобщо клиентите.

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Елена Цонева
София / 28 Юни / 13:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Залата е много малка,масите са много близо една до друга,много е шумно.Храната е с отлично качество както във всеки един ресторант Happy

Радостина Кисьова
София / 24 Юни / 14:55 ч.

Резервацията ни бе объркана, така че когато пристигнахме, се наложи да чакаме да реагират на ситуацията. Сервитьорите са нови и доста неопитни. Ресторантът е малък и се губи от атмосферата, която е присъща на другите ресторанти на веригата. Решението да се пусне и изтанцува "Бяла роза" насред масите добави към негативния образ на ресторанта.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Denitsa Goranova
София / 23 Юни / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много мили и любезни, беше вкусно

Лиляна Димитрова
София / 20 Юни / 16:42 ч.
Изключително приятно заведение, отзивчив и мил персонал, който се грижи за добрата атмосфера в заведението..Отлична храна и прекрасно обслужване!Посещавам го често и го препоръчвам горещо!
Цонка Савова
София / 09 Юни / 18:34 ч.

Добро обслужване!

Kristina P
София / 01 Юни / 14:39 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна.

Христо Чичовски
София / 23 Май / 14:26 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Цветелина
София / 21 Май / 19:35 ч.
Боряна Николаева
София / 15 Май / 17:50 ч.
Чакахме 10 минути, за да получим меню. След това обслужването беше ОК. Но едно от поръчаните неща пристигна 1/2 час след поръчката и беше студено. Определено досега в никое от заведенията не сме чакали толкова. Сервитьорите като че ли се движеха доста хаотично.
Антон Шолев
София / 08 Май / 17:37 ч.

Любезен персонал, вкусна храна, порции, които не отговарят на записания грамаж, претъпкано и шумно. Заведението има както плюсове, така и минуси. Всеки сам трябва да прецени за себе си заслужава ли си посещението.

мария Божинова Божинова
София / 12 Април / 08:23 ч.
прекрасно обслужване, уютна атмосфера и прекрасна храна....Василена, Биляна и Камелия бяха прекрасни
Инна Ничева
София / 06 Април / 15:24 ч.
Кристина Янева
София / 04 Април / 15:22 ч.
Приятна атмосфера, бързо обслужване, любезно отношение. Препоръчвам
Кристияна Пенкова
София / 01 Април / 15:44 ч.

Много уютна обстановка, обслужването беше много на ниво и храната беше вкусна, останахме много доволни като цяло от вечерта!

Светлана Парашкевова
София / 25 Март / 17:37 ч.
Радмила Марковска
София / 17 Март / 14:08 ч.
Страхотно обслужване!
Ивана
София / 16 Март / 20:01 ч.
Димитър Ставрев Ставрев
София / 09 Март / 16:54 ч.
Заведението е чисто ново, но е част от доказана верига, така че останахме много доволни от празнуването на 8 март, и като кухня и като обстановка. Новият ресторант е съвсем близко до нас и ще ходим редовно.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса