home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Ale House Лозенец

ул. „Крум Попов“ №4, София
Кухня: Интернационална и BBQ Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Radi Radev Radev
Виж повече

За "Ale House Лозенец"

Има много любов във всичко, което Ale House прави. Любов към обслужването, любов към професионализма, към стила, към изобретателността, към гостоприемството, към традицията, към забавлението. Ние просто искаме да ви дадем най-доброто изживяване в София. 

Разположени в сърцето на кв. Лозенец, ние ви уверяваме, че ако търсите вечер на забавление, качествена бира и неустоима храна, ние сме единственото място, на което ще искате да бъдете! От най-добрата бира в града до балансирани приятни пространства, нашият невероятен персонал с гордост създава уникално изживяване за нашите гости. Независимо дали хапвате с приятели или просто се опитвате да утолите жаждата си, винаги сте добре дошли да прекарате вечерта с нас. Очакваме ви с нетърпение! 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 11:30 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Radi Radev Radev
София / 24 Юни / 09:13 ч.
Panagiotis Mitsiou
София / 20 Май / 08:48 ч.
Танер Али
София / 27 Март / 14:17 ч.
Росица Стоянова
София / 26 Март / 11:22 ч.
Петър Гълъбов
София / 13 Януари / 15:14 ч.

Доволен съм.

Десислава Антова
София / 29 Декември / 02:37 ч.
Kristiyan Gostev Гостев
София / 11 Ноември / 17:36 ч.
Мария Трайкова
София / 27 Май / 21:15 ч.

Приятна атмосфера, добро обслужване, хубава бира!

Борислав Иванов
София / 30 Април / 21:36 ч.

Вкусно шкембе и хлебчета.

Цветелина Шишкова
София / 24 Април / 14:10 ч.
Gabriela Ivanova
София / 15 Февруари / 17:29 ч.
Тиана Генова
София / 15 Февруари / 16:57 ч.
Много приятна обстановка, вкусна храна и обслужване на високо ниво!
Милена
София / 02 Декември / 15:12 ч.

Атмосферата е много приятна, храната беше страхотна и обслужването беше много добро.

Антон Шолев
София / 23 Ноември / 13:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятно заведение, ако си дошъл да пиеш бира - има голяма селекция от различни марки и подходящи мезета. Ние бяхме отишли с идеята да обядваме и в тази връзка изборът ни не беше най-добрия - от менюто липсват обявени в интернет позиции, трябва също така да имате предвид, че менютата на двете заведения Център и Лозенец са различни и е възможно това, което сте видяли в менюто в интернет да не е налично в заведението, в което сте седнали. В нашия случай в Лозенец липсваше ХРУПКАВИ ЗЕЛЕНЧУЦИ В ЛЕКА ТЕМПУРА - било спряно, а ЗЕЛЕНЧУКОВ САЧ там не се предлага. Любезен персонал!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса