home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Gora Restaurant

ул. „Филип Кутев“ 14, София
Кухня: Интернационална и Средиземноморска Район: Хладилника Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Йордан Йорданов
Спокойно и приятно място с вкусна храна и много добро обслужване. Менюто е семпло, добре подбрано. Има и добра селекция от вина. Виж повече

Оферти

Гръцка вечер

Цена на куверт 50лв на човек

Гръцка вечер в Gora!
Готвим с преданост и всяко ястие разказва древните традиции.
Вълненията стигнаха до Гората и ще консумираме специално приготвено меню и...
каквото си хванем от гръцкото море.
Жива музика: Aris Zarimis
Дата: 27.04
Час: 19:00
Куверт: 50лв.
 

За "Gora Restaurant"

Gora Restaurant. Новото и модерно място в София, което ще Ви изненада с уютна обстановка и подбрани специалитети. Ресторантът е разположен в GORA (Green Office and Residential Area), един от най-зелените и високотехнологични сградни комплекси в София.

Разполага със 105 седящи места и лоби бар 20 места. 

Насладете се на изискана кухня, приготвена с грижливо подбрани продукти от нашия главен готвач.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Брънч меню, Паркинг, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Йордан Йорданов
София / 06 Юли / 14:04 ч.
Спокойно и приятно място с вкусна храна и много добро обслужване. Менюто е семпло, добре подбрано. Има и добра селекция от вина.
красимир миланов
София / 12 Май / 16:17 ч.
Супер място
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса