home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Pure & Sense Restaurant

бул. „Цар Освободител“ №16, София
Кухня: Европейска, Интернационална, Фюжън и Авторска Район: Център Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Yordan Hristev

Перфектно място, храната беше уникална… преживяването също… ще бъда гост отново при първа възможност!

Виж повече

За "Pure & Sense Restaurant"

Разположен в петзвездния хотел Sense в сърцето на София, ресторант Pure & Sense предлага на своите клиенти комфортна атмосфера и изискани ястия от различни региони по света. Модерният интериор е от различни стилове в обзавеждането, съчетани с усет и въображение от нашите интериорни дизайнери. Ресторантът разполага с градина, която работи целогодишно.

Нашият екип от готвачи ще Ви предложи разнообразно меню от ястия, приготвени с много въображение и професионализъм – наслада за сетивата. Можете да започнете вечерта с коктейли с екзотични вкусове, приготвени от нашите виртуозни бармани. За нас е важно да предложим на нашите клиенти богата селекция от качествени вина и алкохолни напитки от най-добрите производители и изби.
 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Коктейл бар, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Yordan Hristev
София / 09 Юни / 14:55 ч.

Перфектно място, храната беше уникална… преживяването също… ще бъда гост отново при първа възможност!

Анастасия Димитрова
София / 13 Април / 14:05 ч.

Уникална атмосфера, перфектно обслужване, страхотна кухня. Препоръчвам тартар с риба тон и авокадо.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса