home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

BESO

ул. „Тодор Каблешков“ 45, София
Кухня: Европейска и Средиземноморска Район: Манастирски Ливади Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Nikolay Ivanov
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Виж повече

За "BESO"

* BESO разполага с 280 безплатни паркоместа 

На кулинарния тепих се водят битки за по-екзотично, артистично и атрактивно поднасяне на всяко блюдо. Цялата палитра на менюто съдържа краски от четирите краища на света. Следването на мода и тенденции е ежедневието, което развива визията на всеки Шеф, поставяйки го под светлините на прожекторите.

Кухнята е сцена, а публиката е критикът, чиито аплодисменти всички, заети в приготвянето и поднасянето на храната, очакваме с нетърпение. Страст, вдъхновение и талант влагаме във всяко ястие, което предлагаме в BESO.

Определяме менюто ни като fusion, но то е много повече. То е магията, с която се стремим да ви очароваме. Това е приказката, която разказваме всеки ден, за да задоволим и най-финия каприз. Бизнес обяд, романтична вечеря, време, споделено с най-близките, щуро тържество или напитка с приятели – ние сме тук, за да оставим незабравими спомени, експлозия от емоции и пиршество на вкусовете.

Наблягаме на новите технологии. Отделяме специално внимание на иновацията Josper. Елегантната комбинация между скара и пещ в един уред създава нов вид усещане за храната, която ви поднасяме. „Су вид“ готвене звучи екзотично. Способът е признат като един от най-здравословните начини за приготвянето на храна. Запазва хранителните свойства на продуктите и предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и теглото на хранителните продукти.

Високото качество изисква отдаденост, а вие сте нашата причина всеки ден да прибавяме по щипка звезден прах в ежедневието ви!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Коктейл бар, Наргиле бар, Паркинг, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 09:00 - 01:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Nikolay Ivanov
София / 03 Юли / 14:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Николай Мечков
София / 11 Юни / 21:55 ч.

Смесени чувства от това посещение: Неадекватно настаняване Нелюбезна управителка Добро обслужване от страна на сервитьорите Вкусна храна

Божидар Неделчев
София / 02 Април / 10:26 ч.
Много съм доволен! Голямо заведение, обстановката е спокойна, персонала е много любезен, храната е вкусна!
Румяна Кръстанова
София / 16 Септември / 19:22 ч.
Иван Ботев
София / 28 Август / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Лесен, удобен и сигурен начин за резервации. Добра предпоставка за приятно изкарване!

Красимира Дойчинова
София / 01 Юли / 16:28 ч.

Всичко беше чудесно - храна, обстановка, обслужване. Определено ще го посетя отново.

Люба Шестакова
София / 27 Май / 14:16 ч.

Много съм доволна! Храната както винаги беше чудесна, а обслужването бързо :)

Ивета Керемидчиева
София / 10 Май / 18:03 ч.

С нетърпение очаквам да се върна отново, за да имам възможност да се храня в градината, която изглежда много обещаващо. Менюто е много разнообразно и има избор за вегетарианци и вегани, което беше неочаквано. Вкусна храна с чудесна презентация. Впечатли ме винената листа, в която вината са подбрани много внимателно.

Натали Цакова
София / 10 Май / 16:29 ч.

Изключителни професионалисти! Храна, обстановка, обслужване, всичко е на много високо ниво. Благодарим,че направихте престоя ни още по-страхотен!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса