home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

AURA by Bamboo RestoClub

бул. „България“ 1, НДК, София
Кухня: Европейска Музика: Дийп Хаус, Хаус, Комерсиална, DJ, Live music и Чилаут Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Николай Долапчиев Долапчиев

Елегантно посрещане и настаняване, бързи и отзивчиви сервитьори. Храната е добра. Обстановката е прекрасна. Цените са над средните за София.

Виж повече

Събития

It’s show time
Насладете се на ексклузивното ни шоу в петък!
22:30
Amazonia latino dance show
00:30
Krissy band
 

It’s show time
Насладете се на ексклузивното ни шоу в събота!
22:30
Fly high dance show
00:30
Bamboo band
 

За "AURA by Bamboo RestoClub"

Bamboo NDK RestoClub е dine & club концепция, която съчетава в себе си всички елементи на едно ексклузивно изживяване – впечатляваща атмосфера, изискана кухня, авторски коктейли, иновативна шоу програма, събития и изпълнители на живо.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Коктейл бар, Наргиле бар, Музика на живо, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шоу програма
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 08:00 - 03:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Николай Долапчиев Долапчиев
София / 23 Май / 15:17 ч.

Елегантно посрещане и настаняване, бързи и отзивчиви сервитьори. Храната е добра. Обстановката е прекрасна. Цените са над средните за София.

Гергана Чакърова
София / 19 Май / 17:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Зле Запазихме маса за 10 човека и накрая - Заблуждават клиентите си, като никъде не споменават, че има фонд Музика. Това си е чисто надписване на сметките, щом не е обявено предварително в резервацията или в менюто. Във всички ДОБРИ заведения това се обявява предварително. Изключително разочарована. Ще изпратя сигнал до институциите.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и от името на ресторанта бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Красимир Миланов
София / 10 Май / 15:01 ч.
Чудесно място
Пламен Вълчев
София / 06 Май / 19:26 ч.

Отлично отношение и обслужване. Беше перфектно.

Марая Борисова
София / 25 Април / 14:02 ч.

Любимо място! Прекарахме чудесно, както винаги! Храната е страхотна, програмата на Аура винаги си заслужава!

Ивайла Начева
Варна / 21 Март / 15:42 ч.
Петя Панамска
София / 18 Март / 16:11 ч.
Севелина Тушева
София / 10 Март / 23:55 ч.
Николай Долапчиев Долапчиев
София / 07 Март / 16:51 ч.

Много приятна обстановка, акуратно настаняване и бързо обслужване. Цените са малко над "нормално приемливите", но си струва заради програмата...

Цветина Александрова
София / 16 Февруари / 19:17 ч.

Изключително любезен персонал, които се съобразиха с всяко желание и направиха вечерта ни неповторима!

Nikolay Klenski
София / 15 Февруари / 14:06 ч.
Отлична храна,, отлично обслужване, но се пуши след 22 часа. Не препоръчвам.
Светослав Велинов
София / 04 Февруари / 14:06 ч.

Здравейте.Отидохме в 19.02 часа.,с влизането се чуваше невероятно силна и дразнеща музика Оказа се че правили саунд чек.Това продължи почти час,през който въобще не се чувахме. Повиках управителя, която ни обясни ,че не е знаела за това. Беше изключително неприятно.

Ирина Тончева
София / 27 Ноември / 10:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Плюсове: В тази вечер на сцената бяха Веси Бонева и Светлин Къслев - прекрасни, създават настроение, страхотен репертоар, миксове, чудесни са. Персоналът - много любезен и отзивчив. Минуси: Пуши се навсякъде и всичко, без никакъв проблем. Вентилацията не смогва. Въпреки, че е незаконно, се предлага и райски газ. Това окончателно ме отказва да посетя заведението отново. Възмутена съм!

Таня Станчева
София / 28 Октомври / 23:35 ч.

Отлична кухня, учтиви севитьори, страхотна програма!

Марина Николова
София / 28 Октомври / 09:24 ч.

Мястото е чудесно. Един от приятелите ни имаше нелек стомашен дискомфорт, след като беше ял талиатели със скариди. Отбеляза, че са доста мазни и с прекалено силни подправки.

Radostina Traykova
София / 17 Октомври / 16:10 ч.
Михаела Кръстева
София / 16 Септември / 14:53 ч.
Лия Любенова
София / 14 Септември / 15:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поредното натруфено заведение със заявка за лукс и висока кухня, в което никой не знае какво прави и изобщо как се готви. Поръчахме ризото и ребра, ризото дори не беше с ориз Арборио, кашесто и недоварено, прекалено воднисто. Но това беше най-малкия проблем. След час и 10 мин чакане, попитахме какво се случва и се оказа, че поръчката ни някакви не е стигнала до кухнята, а готвача вече си е търгнал дори. Нямам думи, такъв абсурд не ми се беше случвал преди, а по-абсурдното е че освен едно смънкано извинение и сметката, друго не получихме.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Aura by Bamboo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще

Jasmina Koycheva
София / 27 Август / 14:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Food was fine, but service was aweful. Reserved table in the garden was moved inside as it rained. When we arrived the rain was over, but the manger told us that the garden is closed and we can’t sit there. An hour later tables outside were being prepared. When we asked again if we can sit outside, the waitress said it’s not possible. A bit later many people were sitting in the outside. Absolutely not customer oriented, not friendly and competent.

Нели Тодорова
София / 15 Август / 14:17 ч.
Страхотна храна. Препоръчвам!
Teodora Krasteva
София / 02 Август / 14:19 ч.
Донесоха ми препържена стара риба с лоша миризма! След това и салата, която беше меко казано доста семпла и безвкусна.
Teodora Krasteva
София / 02 Август / 14:18 ч.
Кристиян Найденов
София / 11 Юли / 06:48 ч.
Mila Yashova
София / 04 Юли / 10:46 ч.
4 от 5 точки.
Глория Асенова
София / 19 Юни / 07:47 ч.
Марина Николова
София / 05 Юни / 13:14 ч.

Заведението е много приятно, чудесно обслужване и интересна програма!

Viktor
София / 03 Юни / 20:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Като отидох на място ми казаха, че резервацията не важи

Ина Данева
Русе / 27 Май / 18:41 ч.

Чудесно място,добро обслужване,хубава музика.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса