home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

COOKÓ Kitchen:Drinks

ул. „Иван Денкоглу“ 40, София
Кухня: Балканска кухня и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Нина Дичева

Прекрасен интериор, интересно меню. Много пропуски в обслужването, не е лошо да се помисли за управител, който да обучи сервитьорите, да следи и организира действията им.

Виж повече

За "COOKÓ Kitchen:Drinks"

Cookó Kitchen:Drinks пленява от пръв поглед, предлагайки нова визия за живота в града.

Обвитият в топла светлина бар и комфортната атмосфера на спокойствие и грижа в ресторанта приканват за свежо начало на деня с чаша хубаво кафе, обяд с колеги, aperitivo с приятели или авторски коктейли след вечеря.

Откритото пространство в задната част на хотела е превърнато в градина, която привлича както със зеленина и светлина, така и с възможността да прекарате безметежни следобедни часове с книга в ръка, любувайки се на изящното изкуство на Павел Койчев или пък на чаша, две, три вино.

С пъстрия си професионален опит младият шеф Валери Русанов създава меню, отговарящо на съвременните кулинарни въжделения - балансирана, семпла, сезонна и преди всичко вкусна храна - от закуската преди работния ден, през дневните предложения до лек десерт след богатата на аромати и разговори вечеря.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Място за хора с увреждания, Коктейл бар, Брънч меню, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.


Виж повече

Коментари

Нина Дичева
София / 03 Септември / 18:20 ч.

Прекрасен интериор, интересно меню. Много пропуски в обслужването, не е лошо да се помисли за управител, който да обучи сервитьорите, да следи и организира действията им.

Отговор от ReZZo.bg:

Здравейте, Нина и благодаря, че сте отделили време да споделите обратна връзка относно прекарването Ви в Cookó! Постоянно работим върху подобряване на обслужването и въобще преживяването на нашите гости с оглед да не даваме повод за подобни коментари. Вярваме, че пропуските, които визирате са по-скоро изключение, отлколкото тенденция и ще сме благодарни за повече детайли около тях, за да фокусираме усилията си в желаната посока.

Благодаря в аванс и ще се радвам да Ви посрещнем отново, за да докажем, че с всеки изминал ден ставаме по-добри.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса