home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

ARIA Restaurant

ул. „Узунджовска“ 7-9, София
Кухня: Авторска и Българска Район: Център Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Вилияна Стоянова

Изключително вкусна и красива храна, сервирана в приятна обстановка от учтив и знаеш персонал. Успех на АRIA! Заслужавате го!

Виж повече

За "ARIA Restaurant"

Шеф Атанас Балкански с въленение Ви представя най-новата вкусна дестинация в София. Място, където традиционните вкусове и рецепти се сливат със съвременната гастрономия.

За почитателите на вино са подбрали разнообразни български вина с внимание към местните сортове. Ще откриете още и селектирани вина от цял свят.
Заповядайте за едно незабравимо кулинарно изживяване!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA и MasterCard
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Вилияна Стоянова
София / 12 Юни / 21:10 ч.

Изключително вкусна и красива храна, сервирана в приятна обстановка от учтив и знаеш персонал. Успех на АRIA! Заслужавате го!

Марина Георгиева
София / 12 Юни / 14:04 ч.
Прекрасно място с неповторима кухня и атмосфера. В градината е много приятно, а каквото и да изберете от менюто няма да сгрешите!
Адриана Минева
София / 09 Юни / 14:27 ч.

Ресторантът е със страхотен интериор, чудесно обслужване и страхотно вкусна храна. Шеф Балкански продължава да ни радва с оригинално приготвени вкусотии.

Veneta Hristova Христова
София / 08 Юни / 20:19 ч.

Истинска наслада е храната, а мястото и атмосферата допринасят за доброто изживяване! Препоръчвам!! ????

Георги Добрев
София / 07 Юни / 00:20 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса