home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Виктория

бул. Пенчо Славейков 12-14, София
Кухня: Интернационална, Суши и BBQ Район: Крива Река Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Павел Мариников

Всичко беше на ниво. Благодаря!

Виж повече

За "Happy Виктория"

Happy Виктория отваря врати за своите клиенти на 7-ми април 2011 г. Ресторантът предлага уютна атмосфера, благодарение на която ще се почувствате наистина специални. Множеството аквариуми с екзотични риби ще допринесат за уникалното преживяване. Ресторантът е един от най-луксозните от веригата и с него продължаваме практиката на новите ни ресторанти, а именно нов по-луксозен интериор на същите Хепи цени.

Освен на типичните за Хепи специалитети ще се насладите и на уникалното за веригата ни суши, приготвено от истински майстори на японската кухня. 
За своите клиенти Хепи Виктория разполага с 160 места в закритата част на ресторанта и още 160 на откритата.

Комплекс Хепи Виктория разполага още с басейн, който през летните месеци пренася морското настроение в сърцето на София.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, С басейн, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

 

Виж повече

Коментари

Павел Мариников
София / 30 Ноември / 18:07 ч.

Всичко беше на ниво. Благодаря!

Иван Кожухаров
София / 29 Ноември / 16:10 ч.
Стоян Еленков
София / 24 Ноември / 14:35 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна.

Albena Taneva
София / 23 Ноември / 16:23 ч.

Любимо мое място, в седмицата поне веднъж задължително ви посещавам!

Мария Свиленова
София / 21 Ноември / 11:00 ч.
Страхотно място.
Венета Матева
София / 20 Ноември / 14:33 ч.

Страхотно беше!

Савина Цукева
София / 15 Ноември / 14:05 ч.
Много приятно обслужване, не е претъпкано и имат ново меню, както винаги на ниво!
Теодора Дачева
София / 10 Ноември / 14:21 ч.

Обслужването и храната бяха на ниво, но музиката беше прекалено силна за подобен род заведения...

Ангелина Ангелова
София / 10 Ноември / 09:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря на екипа на Реззо. Спаравиха се изключително бързо със задачата в последния момент да ми посигурят маса за моя празник в любимият ми ресторант. Със сигурност ще ползвам услугите им и за напред.

Таня Кунева
София / 04 Ноември / 19:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Втори ден се възстановявам след хранително натравяне от пикантни те калмари, които поръчах. Посещавам редовно това заведение и не предполагах, да ми се случи нещо подобно. Обръщам внимание на отговорните в заведението, защото не искам да се случи на друг.

Вилма Паунова
София / 31 Октомври / 18:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше много вкусна! Обслужиха ни бързо, както винаги! Любезен персонал!

Добрин Иванов
София / 31 Октомври / 17:31 ч.
Димитрина Влахова
София / 31 Октомври / 11:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очарована съм от изненадата, която служителите на заведението направиха на сина ми след като споменах, че е рожденик !! Благодаря за перфектното изкарне на празника ни, за което допринесохте с усмивката и отзивчивостта си!!

Татяна Ташева
София / 28 Октомври / 17:26 ч.

Мога да кажа, че снощи прекарахме в Хепи Виктория фантастично и голяма заслуга имате за това и вие, уважаеми дами, от rezzo. Вашето лично отношение и внимание към нас допринесе много за доброто ни настроение. В менюто на Хепи имаше много нови ястия и за да опитаме повече видове се наложи да си поръчваме по половин порция. ???? много ни хареса салатата Корсика, рулцата Блек Ангъс бяха богати на вкусове и много точно порционирани. Салатата Разкош ни е любима. Имаме забележка към качеството на доматите в гръцката салата - бяха стари и ниско качество, ако нямате пресни по-добре не предлагайте. Но пък всико друго беше много вкусно. Синът ми, който не живее тук от 30 години беше възхитен от вкуса и качеството на бургера, картофките и чабатата. За обслужването просто не може да се добави нищо към оценката отлично. Тези деца (сервитьорите) са толкова бързи и любезни, че ми се струва такова обслужване няма в друг ресторант. Ами това е моят коментар - крайно позитивен! Благодарим за всичко и до нови срещи.

Красимира Бонева Бонева
София / 27 Октомври / 21:04 ч.
Tina Grozeva
София / 27 Октомври / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сложиха ни на маса под климатика и измръзнахме от студ. Веднага помолихме персонала за смяна на масата, но любезно ни отказаха. Изключително съм възмутена и вече ме загубихте като клиент.

Ивайло Иванов
София / 23 Октомври / 16:50 ч.

Страхотно място, прекрасна обстановка, перфектно обслужване и много вкусна храна. Бих отишъл пак и бих го препоръчал на приятели.

Daniela Puncheva
София / 21 Октомври / 16:15 ч.

Както винаги, перфектно обслужване и прекрасна храна. Благодаря!

Глория Асенова
София / 19 Октомври / 19:26 ч.
Прекрасна обстановка и обслужване
Десислава Петрова
София / 07 Октомври / 19:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ходя в Happy от доста време, но за първи път салатата ми киноа с риба беше ужасна, поръчах сладки картофи които бяха при пържени това го споделихме със сервитьора който каза единствено,, съжалявам ,, От някъде духаше страхотно и съседната маса я преместиха и ние се наложи да станем по-рано от предвиденото! Като цяло качеството според мен спада????

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Ресторантът поднесе своите най - искрени извинения на клиента.

Татяна Ташева
София / 07 Октомври / 15:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Няма никава полза от резервация чрез Резо без отстъпка. Така че в бъдеще ще правя резервация директно чрез любезния персонал на Хепи. Каква полза от вас, Резо???

Атанас Тодоров
София / 07 Октомври / 07:32 ч.
Лилия Филипова
София / 04 Октомври / 16:14 ч.
Останахме доволни от храната и обслужването. Само препоръчваме по-естествено поведение и без излишно рекламиране на менюто за десерти. Иначе това ни е любим ресторант!
Krasimira
София / 02 Октомври / 14:16 ч.
Калина
София / 01 Октомври / 22:10 ч.

Обслужването и храната, както винаги, бяха много на ниво! Но не ни хареса, че ни настаниха на маса за 6 човека, макар да бяхме 4 възрастни с 3 деца. Беше доста тесно.

Адриана Кирова
София / 22 Септември / 23:06 ч.
Любка Лазарова
София / 12 Септември / 19:27 ч.
Резервацията през Rezzo е страхотно удобство. За съжаление Happy Виктория не е на познатото ниво нито като обслужване, нито като качество на храната.
Stefan Bankov
София / 04 Септември / 09:58 ч.

Изключително лошо организиране на резервацията и пълен абсурд при настаняване. За резервация от 6 човека, бех настанен на две слепени малки маси, една от които по ниска и малка от другата и всичко това взаведение с претенция за високо ниво на обслужване. Сервитьора отказа да повика управителя и започна пред гостите, които бяха седнали на масите да дърпа едната маса и да носи друга за наставяне. Нещо, което е възможно да се случи в сергията на панаира но не и в Хепи. На следващо място искам да посоча, че като цяло обслужването е изключително лошо и махленско. Екипа от служители е напълно неадукватен, като двамата служители опитващи се да балансират с професионализма си са напълно недостатъчни. Много има какво да се коментира за нивото наобслужване и заучените фрази в заведението, но аз не бих го препоръчал на никой от познатите ми. Като цяло вечерта може да бъде обобщена, като терор над клиента с обслужване тип БИРА СКАРА, и занижена хигиена и отсервиране на изполвани посуда.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и ресторант Happy Bar&Grill Виктория бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на обекта, като те са взели незабавни мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Клиентът е бил компенсиран на място по време на посещението си в обекта.

Добрин Иванов
София / 02 Септември / 16:15 ч.
Любка Алексиева
София / 23 Август / 14:36 ч.
Отлично, както винаги!
Николай Митков
София / 22 Август / 14:17 ч.

Отлично и бързо обслужване, добра атмосфера и любезни служители.

Цветелина Йолова
София / 17 Август / 08:51 ч.
Ива
София / 12 Август / 17:28 ч.

Доволни сме от факта, че вече менюто на ресторанта предлага суши и то много добре направено!

Станислав Христов
София / 07 Август / 14:24 ч.
Иванка
София / 03 Август / 14:21 ч.
Диана
София / 02 Август / 21:52 ч.

Всичко беше наред с резервацията и рождения ден мина чудесно! Благодаря за отношението на персонала!

Добрин Иванов
София / 02 Август / 19:18 ч.

Любимото ми заведение в София. Браво на мениджмънта

Здравко Спиридонов
София / 30 Юли / 19:11 ч.

Прекарахме си прекрасно в романтичната обстановка край басейна. Кухнята на ниво, както обикновено. Благодарим от сърце на готвача и обслужващия персонал! При първа възможнос ще ви посетим отново.

Павел
София / 29 Юли / 21:22 ч.

Всичко беше коректно и много вкусно. Благодаря

Яна Адамова
София / 29 Юли / 15:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За първи път ми се случва, и то в точно този обект, но този път бях разочарована. Отиваме в точния час и ми казват- ами няма маса, може да ви настаним при басейна. В дъжда?! При въпрос: Защо, нали имам запазена маса на терасата?, получавам отговор: Ами днес имаме много резервации! Каква е тогава идеята им, щом не се спазват? И като цяло обслужването този път беше доста зле, нищо общо с обичайното. А заведох приятелка нарочно точно там. Дано е било инцидентно.

Ани Ненчева
София / 22 Юли / 14:11 ч.
Прекрасна храна и отлично обслужване!
Марина Ангелова
София / 20 Юли / 18:15 ч.
Росен Илиев
София / 19 Юли / 14:13 ч.
Вечерта не започна според очакванията ми. Имахме резервация за "Лятна градина", но много странно в таблета на заведението беше "Маси до басейн". Виждам, че и сега излиза басейн. В мейла за потвърждение ми е пратена коректна резервация лятна градина. Имахме късмет, че ни преместиха. От обслужването и храната останахме доволни.
Валери колев
София / 12 Юли / 14:02 ч.
Николай Миленков
София / 06 Юли / 14:31 ч.
За съжаление в Хепи има проблем с персонала, явно. Не може да се седи вътре в залата, а само навън. Почистването на масата все изоставаше и определено за пръв път ми се случва да остана неприятно изненадан.
Лилия Тенева
София / 26 Юни / 12:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Единственото, от което не съм доволна е, че на 15.06.2022 г. имаше отстъпка 20% от 14:00 до 16:00 часа и се оказа, че не може да се направи резервация, а ми се обаждаше оператор, който ме уверяваше, че в този час няма свободни места. Оказа се, че когато отидох имаше над 15 свободни маси. За съжаление виждам, че тези неща с резервацията продължават и това е лоша реклама за веригата Хепи.

Ралица Костова Костова
София / 20 Юни / 14:09 ч.
Симеон Бончев
София / 20 Юни / 01:18 ч.
Цвете Дръгина
София / 11 Юни / 10:05 ч.
Eva Kuleva
София / 10 Юни / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше наред, като изключим силната музика и миризмата от запалена пура на съседната маса

Albena Taneva
София / 03 Юни / 14:45 ч.
Звезделина Халтъкова
София / 01 Юни / 14:05 ч.
Татяна Ташева
София / 25 Май / 14:26 ч.
Като изключим, че специално резервираната маса ни беше сменена другото беше ОК.
Цветелин
София / 11 Април / 16:06 ч.
Не останахме доволни от качеството на храната. Първо трябваше да питаме кое от менюто може да поръчаме, т.к. имаше неща, които са свършили. Все пак не избирахме обедно меню с ограничен брои порции, а ястия от основното меню. Извинението беше "от утре сме в ремонт и не поръчваме". След това лютите чушки, вместо кисели и люти, плуваха в захар. Калмарите от салатата бяха твърди като камък, а сосът от манатарки беше ужасен. На всичкото отгоре, звъняхме няколко пъти, за да повикаме сервитьорката, да допоръчаме. След неколкократното позвъняване и не отзоваване на сервитьорката, използвахме традиционния начин размахвахме ръце 5мин, . Когато най-накрая нашата сервитьорка се появи, ни обясни,че часовника не е в нея и не знае защо колежката не се е отзовала на позвъняването.
Zorka Petrova
София / 06 Април / 15:26 ч.
Кристина Богданова
София / 24 Март / 14:02 ч.

Сушито беше ужасно. Полято обилно с готов сос и нищо общо с останалите ресторанти от веригата и менюто.

Росица Христова
София / 23 Март / 21:54 ч.
Добрин Иванов
София / 16 Март / 18:15 ч.

Беше хубаво. Даже много хубаво. Отлично обслужване и вкусни манджи. К'во му трябва друго на човек :) :) ;)

Милена Данаилова
София / 15 Март / 16:12 ч.
Приятна атмосфера. Вкусна морска храна. Бързо и любезно обслужване!
Деница Кирилова
София / 14 Март / 17:04 ч.

Перфектно, както винаги!

Марияна Гогова
София / 12 Март / 19:00 ч.

Беше прекрасна вечер! Благодарим!

Мария Панайотова
София / 07 Март / 11:39 ч.

Прекрасно е!

Диана Янковска
София / 07 Март / 09:24 ч.
Петя
София / 05 Март / 23:49 ч.

Нямам никакви забележки, както обикновено

Петя Митева
София / 04 Март / 15:41 ч.

Вкусна храна, отлично обслужване! Благодаря!

Татяна Ташева
София / 04 Март / 14:56 ч.
Прекарах добре. Много добро обслужване. Цените доста са парастнали.
Велизар Йорданов
София / 28 Февруари / 09:42 ч.
Велизар Йорданов
София / 28 Февруари / 09:42 ч.
Добрин Иванов
София / 27 Февруари / 18:04 ч.

Всичко беше много хубаво. Аз си хапнах нещо ново в Хепи : ,, Адана кебап ". Лелеееее , и пръстите си облизах !!! Горещо препоръчвам.

Добрин Иванов
София / 27 Февруари / 17:59 ч.
Petar Zahariev
София / 17 Февруари / 17:35 ч.

Едно от любимите ми ястия напоследък е пуешки стек с bbq. Опитайте... 2 пъти ходим до Виктория в последните седмици, макар че не живеем близо. Харесва ни.

Petar Zahariev
София / 17 Февруари / 17:33 ч.

За нас, предпочитаното Хепи... По-добро обслужване, приятна атмосфера, и не лоша храна. Тараторът ми е слабост... Веган кейкът също беше приятен.

Велина Филчева
София / 16 Февруари / 14:59 ч.
Здравейте, Най- сърдечни благодарности! Изкарахме чудесно. Персоналът беше много внимателен и отзивчив. Благодарности! Поздрави.
Моника Миленкова
София / 14 Февруари / 14:04 ч.
Всичко беше чудесно!
Лъчезар Георгиев
София / 13 Февруари / 19:04 ч.

Чудесна храна и добро обслужване

Данаил Атанасов
София / 13 Февруари / 14:01 ч.
Владимир
София / 04 Февруари / 14:08 ч.
Лъчезар Георгиев
София / 30 Януари / 15:50 ч.

Чудесно храна и обслужване на ниво, както винаги!

Атанас Дойчинов
София / 28 Януари / 14:40 ч.

Винаги страхотни: това са Happy ресторантите (меню, бързо обслужване, вежлив персонал)! Давам 4/5, защото смятам, че такъв ранг ресторанти трябва да имат място за повиване на бебета!

Zlatina Ognyanova
София / 27 Януари / 14:45 ч.

Изкарах си добре, но реално нямах резервация. Когато отидох на място ми казаха, че няма резервация на мое име и, че ще ми подгжтвят маса, нямало проблем, но не могат дафми дадат отстъпката от 25% . Общо взето чаках с всички останали и не получих отстъпка.

Никола Икономов
София / 24 Януари / 16:02 ч.

Много сме доволни от посещението си в ресторант Хепи Виктория. Вкусна храна, перфектно обслужване!

Alex
София / 16 Януари / 15:22 ч.

За съжаление се разрешава употребата на електронни цигари в залата за непушачи, което ни развали изживяването защото се носеше много силен и неприятен аромат. Обслужването и храната - на ниво, както винаги.

Евелин Русинов
София / 15 Януари / 18:22 ч.
Ангел Велчев
София / 13 Януари / 12:53 ч.

Много мило и любезно обслужване. Храната беше вкусна и доставена за минимално време! Имахме семеен празник и си изкарахме чудесно в този ресторант!

Андрей
София / 12 Декември / 14:43 ч.

Чудесно, както винаги

iva georgieva
София / 09 Декември / 18:08 ч.
Ivelina Teneva
София / 04 Декември / 22:30 ч.
Десислава Йосифова
София / 30 Ноември / 19:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна обстановка, чудесна и разнообразна кухня, отлично обслужване. Място както за делови срещи (има пространство и места за уединение), така и за обяд/вечеря с приятели и семейство.

Николай Митков
София / 25 Ноември / 15:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Посрещането и обслужването през цялата вечер беше отлично. Благодаря за професионалната работа на целия екип на Happy Виктория.

Кристина Хаджова
София / 10 Ноември / 15:07 ч.
Росица Христова
София / 08 Ноември / 20:47 ч.
Петя Александрова
София / 25 Октомври / 16:21 ч.
Храната и обслужванвто са чудесни. Харесва ми здравословната сезонна кухня. Това, което ме разочарова е странната нова маркетингова стратегия да се прави отстъпка на по-малко брой хора, а при повече от 6 човека - не. Ние бяхме 9 души и накрая все пак изпросено получихме 15% отстъпка (а беше обявена 20) след като поискахме да ни разделят резрвацията на две. За първи път чувам да се прави намаление за по-малко количество. До какво ли няма да ни доведе тази пандемия.
Емрах Селимов
София / 24 Октомври / 16:21 ч.
При влизането в ресторанта казахме на хостесата,че имаме резрация с резо след което тя ни настани,храната беше уникалана, но при поискване на сметката отстъпката не ни беше добавена, ние не напомних е на сервитьора за това,но предполагахме,че те знаят. Бяхме доста изморени и не искахме да внасяме напрежение,също така вече бяхме платили сметката.
Станислав Кишев
София / 24 Октомври / 15:09 ч.
Обръщам се към вас и да споделя че направих резервация за 4 човека и нямаше такава ,а имаше за 2 ,добре че клиенти станаха за да можем да седнем веднага. Благодаря!
Росица Христова
София / 18 Октомври / 22:58 ч.
Валери колев
София / 15 Октомври / 14:40 ч.
Iva
София / 09 Октомври / 14:23 ч.
Стефан Янков
София / 10 Септември / 14:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки че се възхищавам на готвачите и менюто на Хепи и винаги с удоволствие се храня там, не мога да пропусна и епизодичните разочарования от неспазването на забраната за пушене на закрити обществени места. Кога ще се разбере, че електронните цигари са не по-малко вредни от обикновените и че също усмърдяват дрехите, вещите, кожата и косата на хората и дразнят лигавиците им. А снощи беше като на рок концерт. Облаци от вейпене! И никаква реакция на персонала, даже един от него редовно наглеждаше, разговаряше и изобщо, се грижеше за настроението на нарушителите.

Здравко Спиридонов
София / 05 Септември / 22:05 ч.
Гергана Константинова
София / 29 Август / 14:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте.Аз ,семейството ми и приятелите ни много обичаме кухнята в ХЕПИ ресторантите.посещава ли сме доста от тях най вече този на площад Света Неделя.Вчера за първи път бяхме във Виктория на бул.Пенчо Славейков.Порази ни ни приятната обстановка- този простор ,дистанцията между масите изгледа към басейна ...просто другаде ги няма. А кухнята и обслужването са на високо ниво,което ни доставя удоволствие и прави срещите ни там незабравими.Благодаря ,че ви има.

Ивайло Гатев
София / 28 Август / 14:45 ч.

Както винаги беше вкусно в чудесна атмосфера и с отстъпка от ReZZo.

Емилия Шехтова
София / 26 Август / 19:11 ч.

Всичко е чудесно в заведението, но когато попитахме, не ни отговориха дали при резервация с отстъпка, отстъпката важи за обедно меню. Важно е да се отбележи, обаче, че при обедно меню, не се прилага отстъпката и ще го забележите в крайната сметка.

Кристина Хаджова
София / 17 Август / 22:37 ч.
Лилия Каназирова
София / 30 Юли / 14:51 ч.

Изкарахме чудесно, благодаря! 

Паулина Нинова
София / 22 Юли / 18:18 ч.
Иван Марков
София / 21 Юли / 16:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Да чакаш 15 минути за кафе е абсурдно.

Вера Донкова Донкова
София / 27 Юни / 16:34 ч.
Чудесна резервация. Всичко беше точно
Татяна Ташева
София / 03 Юни / 14:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вчера прекарахме пет приятни часа в Хепи Виктория, където сме редовни клиенти. Както при повечето посещения обслужването беше на ниво, момичетата ( Мира) и още една девойка бяха супер любезни и отзивчиви. Храната беше много вкусна и този път нямаше голяма разлика между снимката и сервираното ястие, но ни направи впечатление, че с новото лятно меню са дошли и нави по-високи цени. И с радост ще отбележа, че накрая конякът ни беше сервиран в оригинални конячени леко затоплени чаши. Благодарим и до нови срещи.

Елица Стоянова
София / 19 Май / 20:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше на много добро ниво. Храната беше вкусна и добре поднесена.

Красимира Симеонова
София / 17 Май / 09:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше добро, но въпреки желанието ни да се сервират заедно четирите основни ястия, имаше забавяне за две от тях, с повече от 20 мин. Много сме доволни от обслужването на Илеана. Успехи и късмет!

Татяна Ташева
София / 15 Май / 19:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме много добре. Храната беше вкусна с много нови предложения. Обслужването също беше добро, но заведението беше претъпкано, нямаше никакво разстояние между масите, сервитьорите не носеха правилно маските си и както винаги нямаше подходящи чаши за коняк! Да пиеш коняк във водна чаша не подобава на реномето на Хепи, толкова ли е сложно да направите необходимото?

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Благодарим Ви за препоръката! Мнението Ви е изключително важно за нас!

Емил Ваклинов
София / 11 Май / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бързо и качественно обслужване! Вкусно приготвена храна!

Йонка Пеловска
София / 29 Април / 16:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много Ви благодаря за хубавото прекарване в ХЕПИ. Много Ви благодаря за внимателното и търпеливо отношение към мен и моите приятели и бързо обслужване! Всичко беше прекрасно! Много съжалявам, че по невнимание, без да искам натиснах нещо на таблета и отказах анкетата. Моля да ме извините. Щях да дам 10 на всички въпроси.

Вилма Паунова
София / 25 Април / 19:59 ч.
Симеон Бончев
София / 18 Март / 14:34 ч.
Росица Христова
София / 16 Март / 22:32 ч.
Йоана Караджова
София / 15 Март / 15:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ексения Димитрова Русенова
София / 14 Март / 11:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше перфектно... както обикновено

Десислава Кирчева
София / 09 Март / 20:38 ч.

Благодаря за прекрасното обслужване и уникално вкусната храна. Препоръчвам!!!

Даниела Гоцева
София / 07 Март / 21:18 ч.
Супер!
Даниела Андонова
София / 04 Март / 14:54 ч.
Марина Ангелова
София / 28 Ноември / 14:54 ч.
Вера Янкова
София / 20 Ноември / 15:16 ч.
Kaloyan Bogdanov
София / 15 Ноември / 16:44 ч.
Супер! Дезинфекцирани маси и столове, меню с нови предложения-пробвайте шкембе чорбата, всичко идва бързо и е вкусно, сметката е точна. Няма и едно нещо, което не е перфектно!
Lyuba
София / 15 Ноември / 14:02 ч.
Десислава Кирчева
София / 13 Ноември / 16:18 ч.
Страхотно обслужване и много вкусно приготвена храна. На всички много им хареса и скоро пак ще ви посетим.
Елена
София / 29 Октомври / 15:57 ч.
Храната беше вкусна,момичето,което ни обслужваше,беше изключително мила!
Петя
София / 24 Октомври / 18:34 ч.
Мария Стойчева
София / 02 Октомври / 16:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше прекрасно

Radostina
София / 02 Октомври / 15:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Редовен клиент съм на Хепи Виктория. Ресторантът е на спадове и възходи. Но тази вечеря беше перфектна във всяко отношение - качество, бързина и вкус.

Любка Алексиева
София / 28 Септември / 14:03 ч.

Отлична обстановка, храна и обслужване. Както винаги ☺️

Мариела Прошева
София / 24 Септември / 14:02 ч.
Натали Петкова
София / 06 Септември / 14:22 ч.
Отлична храна и обслужване!
Ярослав Милев Милев
София / 02 Септември / 17:29 ч.
Това ми е поредното посещение на този ресторант. Имаше голяма разлика с предишните. Първо бяхме поканени на маса за 7 вместо за 8 посетители. Трябваше да минат поне 5 мин., за да ни донесат още един стол от полу празния ресторант. След това чакахме 10-15 мин.да ни донесат менюто за да си изберем какво да поръчаме. Накрая не можахме да вечеряме тъй като спря тока и въпреки че го пуснаха на всички други сгради около ресторанта, нямаше добра организация това да се случи и при нас, за да можем да вечеряме. До сега това беше любимия ресторант на близките и приятелите. Тук празнувяхме всички семейни празници и всичко беше чудесно. До сега.
Пламен Пенчев Дикова
София / 31 Август / 14:07 ч.
Цветан Васев
София / 30 Август / 23:27 ч.
Габриела Николова
София / 30 Август / 14:45 ч.
Изключително сме разочаровани от отношението към клиентите! Резервирах маса на лятната тераса с идеята да сме навън, на масите зад басейна, които са изцяло на открито. Мястото, където искаха да ни настанят всъщност беше вътрешна маса на пътеката, затворена зад някакви стъклени прегради. На трима души от персонала трябваше да обясним, че искаме маса навън, поради което сме резервирали опция лятна тераса. Беше ни отговорено, че желаните от нас места са в лятната градина, която е открита и че на терасата места няма. В т. нар. градина видяхме, че има свободна маса в откритата част и поискахме да седнем там, което ни беше позволено с неохота. В продължение на 10 минути никой не ни донесе меню и си тръгнахме. Видяхме, че хора, настанили се след нас вече бяха обслужени. Тръгнахме си изключително възмутени от отношението. Това се случва за пореден път в този ресторант и повече няма да стъпим там. След като има свободни маси на хубаво място, редно е да се предлагат на клиентите, а не да "се пазят" неясно за кого!
Snezhana Hristova
София / 26 Август / 12:06 ч.

Страхотно място за хапване в летните жеги.

Анна Здравкова
София / 21 Август / 17:15 ч.
Snezhana Hristova
София / 21 Август / 14:04 ч.
Приятно място, любезен персонал и вкусна храна.
Христо Христов
София / 21 Август / 14:04 ч.
Николина Драганова
София / 12 Август / 14:12 ч.

Прекарахме много приятно с добра храна и прекрасно обслужване!

Ярослав Милев Милев
София / 10 Август / 16:23 ч.
Ива Хаджиева
София / 02 Август / 15:21 ч.
Елена
София / 29 Юли / 16:34 ч.
Всичко беще наред. Вкусна храна и добро обслужване!
Maria Trendafilova
София / 25 Юли / 08:50 ч.
Лора Ламбова
София / 20 Юли / 11:28 ч.
Цветослав Найденов
София / 13 Юли / 11:46 ч.

Чусесно място, много разнообразна кухня на нормални цени. Прекрасна атмосфера. Имаше и програма и въпреки, че бяхме само две маси в заведението- наистина се стараха да ни забавляват. Бих посетил отново

Светлана
София / 02 Юли / 15:27 ч.
Мидите бяха страхотно вкусни! И обслужването на ниво! Благодаря!
Марияна Гогова
София / 18 Юни / 14:04 ч.
Чудесно обслужване и на ниво както винаги ! Изкарахме страхотно!
Боян Добрев
София / 16 Юни / 21:51 ч.
Йонка Пеловска
София / 15 Юни / 16:06 ч.

Здравейте, посещението на 13.06.2020г. във вашето заведение мина много хубаво. Обслужването беше отлично, всички сервитьори се отзоваваха на нашите въпроси и желания. Храната беше вкусна. Цените все още са приемливи. Благодаря ви за приятно прекараното време!

Валери колев
София / 11 Юни / 14:02 ч.
Стоян Еленков
София / 08 Юни / 15:05 ч.
Перфектни, както винаги.
Angel Dichev
София / 06 Юни / 15:15 ч.
Milena Zlatkova
София / 06 Юни / 14:34 ч.

Обслужването беше на ниво, храната беше вкусна, бирата пивка. Благодаря за приятната вечер!

Силвия Стаменова
София / 05 Юни / 21:57 ч.
Ваня
София / 04 Юни / 01:07 ч.
Елена
София / 31 Май / 15:45 ч.
Храната не беше вкусна. Отношението на сервитьора - неучтиво за първи път!
Марина Янева
София / 25 Май / 14:08 ч.
Антони Коларов
София / 24 Май / 22:53 ч.
Антони Коларов
София / 24 Май / 22:53 ч.
Анна Здравкова
София / 24 Май / 15:36 ч.
Ексения Димитрова Русенова
София / 16 Май / 14:55 ч.
Петър Христов
София / 15 Май / 14:02 ч.
Прекарахме си чудесно. Обстановката беше много приятна, храната вкусна, а персоналът бе както винаги на ниво
Валентин Таков Таков
София / 12 Май / 20:05 ч.
Ива Хаджиева
София / 12 Май / 15:51 ч.
Коректно направена резервация,високо ниво на обслужване,вкусна храна в приятна обстановка.Разбира се-ще дойдем пак с удоволствие!
Boryana Alexieva
София / 10 Май / 14:02 ч.
Благодаря сърдечно на целия екип На Хепи Виктория. Аз и синът ми бяхме обслужени на ниво , с много добро отношение.
Димитър Рачев
София / 09 Май / 15:49 ч.
Безпроблемно, приятно и вкусно...
Нели Димитрова
София / 07 Март / 15:55 ч.
Красимир Янев рожден ден
София / 02 Март / 14:03 ч.
Деница Сукиязова
София / 01 Март / 19:50 ч.
Сервитьорката беше изключително любезна, благодаря за отношението
Цветна Ненова
София / 28 Февруари / 16:39 ч.
Хепи Виктория за мен е предпочитан ресторант. Прекрасна обстановка, прекрасно обслужване и неизчерпаемо меню! Препоръчвам го горещо!
Снежана Динева
София / 28 Февруари / 15:05 ч.
В заведението Ви посреща усмихнат и любезен персонал сред приятна обстановка,чудесно обслужване и вкусни ястия.
Нели Димитрова
София / 26 Февруари / 15:25 ч.
Емил Витков
София / 24 Февруари / 16:30 ч.
Пастървата беше супер, другата седмица планирам отново да дойда!
Калоян Костов
София / 22 Февруари / 18:50 ч.
Прекрасна храна,бързо обслужване,приятна обстановка.
Атанас Тодоров
София / 17 Февруари / 14:01 ч.

Всичко беше чудесно?!

Йонка Пеловска
София / 16 Февруари / 14:57 ч.

Мястото и тази маса много ни харесват. Благодаря за отличното обслужване и хубавата храна! Прекарахме си много весело и приятно в уютна обстановка!

Силвена Банчева
София / 16 Февруари / 14:18 ч.
Беше страхотно, както винаги! Любезен персонал, вкусна храна, бързо обслужване. Благодаря!
Юлия Георгиева
София / 13 Февруари / 17:30 ч.

Храната и обстановката бяха супер

Martin Harizanov
София / 09 Февруари / 16:58 ч.
Перфектно, както винаги
Христина Стоянова
София / 09 Февруари / 14:05 ч.
Любима кухня, чудесно обслужване, приятна обстановка!!!!
Емил Витков
София / 05 Февруари / 20:41 ч.
Много добра кухня. Обслужването беше малко мудно, но някои хора са уморени...
Таня Караилиева
София / 04 Февруари / 16:10 ч.
Благодаря! Изкарах си чудесно, в приятна компания, безупречна кухня и перфектно обслужване. Заслуга затова имате и Вие, ReZZo.bg.
Нели Димитрова
София / 02 Февруари / 08:31 ч.
Рафаил Младенов
София / 31 Януари / 11:40 ч.

Препоръчвам

Ива Кисьова
София / 20 Януари / 14:08 ч.
Станислава Стойнева
София / 19 Януари / 15:51 ч.
Идеално прекарване. Благодаря на екипа.
Васил Мишинев
София / 12 Януари / 11:27 ч.

Както обичайно, на високо ниво.Перфектно обслужване, бързо и вкусна храна.

Пламен Пенчев Дикова
София / 01 Януари / 15:42 ч.
Павел Мариников
София / 31 Декември / 14:19 ч.
Всичко беше чудесно. Благодаря за доброто отношение и обслужване.
Станислава Стойнева
София / 27 Декември / 17:50 ч.
Перфектно прекарване, благодаря много.
Нели Димитрова
София / 17 Декември / 08:14 ч.
Кристина Хаджова
София / 12 Декември / 14:03 ч.
Розалина Дочева
София / 09 Декември / 18:19 ч.
Доволни сме от посещението: организация, обстановка, обслужване, съотношение цена/ качество на храната.
Марин Маринов
София / 08 Декември / 19:20 ч.
Професионално и коректно!
Martin Harizanov
София / 08 Декември / 14:47 ч.
Пушенето на електронни цигари вътре е кофти
Христо Димитров
София / 01 Декември / 19:04 ч.
Лилия Ангелова
София / 21 Ноември / 14:10 ч.
Новата визия на ресторантите е прекрасна!Аранжировката с розите е доста приятна!А персонала винаги е на ниво в обслужването.Благодаря ти Хепи ,че допринасяте за приятните срещи с приятели!
Стела Маринова
София / 19 Ноември / 14:57 ч.

Вкусно, както винаги, обслужването им е на ниво. Украсата е яко кич като се има предвид, че има БГ рози навсякъде, ама айде...Коледа идва :) И е супер топло, чак до задушно

Марина Ангелова
София / 15 Ноември / 14:50 ч.
Тончо Добрев
София / 14 Ноември / 14:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата, която ни предоставиха беше на неудобно място, имахме чувството, че са направили компромис само за да не ни върнат.

Ан Георгиев
София / 05 Ноември / 00:04 ч.

Приятна вечер, добро обслужване и добра храна. Благодаря.

Светлана
София / 30 Октомври / 15:45 ч.

Изключително съм впечатлена от българското меню! Много беше вкусно! Обслужването както винаги беше на много високо ниво! Благодаря!

Krasimira Panayotova
София / 29 Октомври / 15:57 ч.
Албена Михойлова
София / 28 Октомври / 19:26 ч.
Станислава Стойнева
София / 19 Октомври / 19:23 ч.
Вечерта беше без забележки. Благодаря на персонала.
Снежана Чакърова
София / 18 Октомври / 16:53 ч.

всичко беше супер

Деница Кирилова
София / 13 Октомври / 04:25 ч.

В Хепи Виктория времето, прекарано с приятели или семейство, е винаги чудесно!

Мариана Тачева
София / 07 Октомври / 14:31 ч.

Приятна обстановка, добра храна и отлично обслужване!

Ралица Кавлакова
София / 04 Октомври / 23:07 ч.
Ралица Кавлакова
София / 04 Октомври / 23:07 ч.
Емил Витков
София / 04 Октомври / 21:02 ч.
Много добра кухня и обслужване.
Марина Ангелова
София / 04 Октомври / 01:12 ч.
Asen Prahov
София / 01 Октомври / 14:38 ч.
Елица
София / 30 Септември / 17:05 ч.
Йоана Колева
София / 29 Септември / 15:51 ч.
Страхотно, както винаги. Много благодарим
Мариела Монева
София / 23 Септември / 12:01 ч.
Edna nezabravima vecher!!!!
Емил Витков
София / 21 Септември / 10:48 ч.

Много добра кухня и обслужване!

Мила Дочевска
София / 20 Септември / 08:28 ч.

Много приятна вечер се получи.Обслужването беше на ниво, препоръчвам на всички наливното бяло вино совиньон блан.От храната също останахме доволни.Ако иска някой да се поглези, просто това е мястото!

Krasimira Neykova
София / 19 Септември / 16:32 ч.
Всичко беше много вкусно! А обслужването без забележки! Скоро пак ще отидем в Хепи! :)
Стоян Еленков
София / 19 Септември / 14:13 ч.
Перфектни, както винаги!
Ognyan Ivanov
София / 18 Септември / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много сме доволни !! Много Ви благодаря за отстъпката !!

Райна Йорданова
София / 17 Септември / 14:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме чудесно. Масата, която ни беше запазена на лятната тераса беше точно това, което исках. Сервитьорката ни Никол беше изключително мила и отзивчива. Ще се върнем със сигурност.

Radostina
София / 16 Септември / 15:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хепи Виктория беше любимият ни квартално-семеен ресторант. Вече не е. Храната вчера не беше вкусна. Порциите са доста умалени. Пилешките пуканки ни бяха поднесени полу-готови. Катофената гарнитура към рибата беше студена и не особено прясна. За съжаление ще ограничим посещението при вас, тъй като явно сте на периоди, но това явно зависи от качеството на персонала.

Васил Мишинев
София / 16 Септември / 14:39 ч.
Чудесно, бързо, вкусно, приятно!
А
София / 14 Септември / 10:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При опция лятна тераса се очаква да бъдем настанени на открито , а не затворени в зимната градина и всички около теб да ти пушат на главата. Крайно разочароващо ! Иначе обслужването беше на ниво , но задимената обстановка остави у нас неприятно усещане .

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Krasimira Neykova
София / 12 Септември / 16:08 ч.
Обслужването беше безупречно! Много ни харесва гръцкото меню в Хепи и скоро отново ще ги посетим!
Десислава
София / 10 Септември / 14:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Лятната градина на Happy Victoria е чудесна - свежа, широка и уютна. Персоналът е на ниво - усмихнати и бързи, винаги готови да помогнат в избора.

Николай Мутафов
София / 09 Септември / 14:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодаря! Бяхме обгрижени от симпатични и възпитани момичета,дори малко повече!Почувствахме се истински европейци!

Александра Петрунова
София / 09 Септември / 12:05 ч.
Марина Ангелова
София / 04 Септември / 22:05 ч.
Людмила Михайлова
София / 03 Септември / 21:47 ч.
Angel Dichev
София / 02 Септември / 16:00 ч.
Всичко беше ОК.
Емил Витков
София / 30 Август / 16:19 ч.
Много добра кухня и обслужване.
Емил Витков
София / 30 Август / 16:03 ч.
Много добра кухня и обслужване.
Севдалина Александрова
София / 25 Август / 15:06 ч.

Останахме много доволни от обслужването - и от резервацията, и от храната, и от отношението в ресторанта и търпението към децата.

Йордан
София / 23 Август / 16:10 ч.
Христо Христов
София / 21 Август / 17:18 ч.
Всичко беше перфектно!
Ина Драганова
София / 20 Август / 19:30 ч.
Както винаги на ниво ! Вежлив и усмихнат персонал, чудесна кухня и свежи напитки ! Винаги, когато сме в България посещаваме ресторанта с удоволствие !
Пламен Пенчев Дикова
София / 20 Август / 14:49 ч.
Татяна Ташева
София / 19 Август / 14:08 ч.
Прекарах много добре, но ми се струва, че поръчките се изпълняваха по-бавно от друг път. Може би се дължи на отпуски, не знам... иначе всичко друго беше както винаги много добро. Благодаря.
Боряна Хаджиева
София / 13 Август / 19:06 ч.

Благоаря Ви за чудесната възможност до ни усигурите една приятна вечер ! днес исках да направя резервация и за утре, но не получавам достъп до схемата за резервации ?!

Николай Радионов
София / 11 Август / 19:39 ч.
Много добро ослужване и кухнята беше на ниво :)
Боряна Хаджиева
София / 06 Август / 10:50 ч.
Прекарахме много добре, обслужването беше на ниво, храната също. С удоволствие ще посетим Happy Виктория отново.
Здравко Лапанов
София / 05 Август / 17:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотно преживяване. За първи път посетих точно това Хепи и всичко беше перфектно. Смея да твърдя, че това в новият ми любим ресторант. А храната - прибрах се килограм по-тежък :)))) поздрави!!

Станислава Стойнева
София / 04 Август / 20:59 ч.

Както винаги прекарах идеално.

Samir Preldzich
София / 27 Юли / 22:54 ч.

Всички суперлативи, останахме изключително доволни от обслужването, прекрасната храна и обстановката. Горещо препоръчваме това заведение.

Лилия Ангелова
София / 26 Юли / 14:41 ч.
Много приятно място за среща с приятели????Храната добра, обслужването на ниво!Поздравления за вас!
Борислава Цолова
София / 25 Юли / 15:03 ч.
Ivelina Yankulova
София / 24 Юли / 13:06 ч.
Теодора Кръстанова
София / 23 Юли / 14:13 ч.
Винаги съм била доволна от обслужването и храната в това Хепи,но вчера обслужването не беше на ниво,а салатата не беше свежа,все едно не беше приготвена на момента,сервитьора беше толкова разсеян,че се налагаше постоянно да му напомням и подсещам за поръчката.
Елица Стоянова
София / 20 Юли / 12:57 ч.

Много съм доволна от този ресторант. Обслужването е добро, мястото е приятно и досега не е имало проблем с резервацията ми.

Катя Ганчовска
София / 18 Юли / 22:41 ч.
Вкусна храна и обслужване на ниво.
Ivelina Yankulova
София / 18 Юли / 08:17 ч.
Dimitrinka Toteva
София / 16 Юли / 10:52 ч.
Много любезен персонал. Обслужването е бързо и коректно. Храната беше на ниво и прекарахме чудесно. Имам забележка само за тоалетната - има нужда от освежаване и по- често почистване в предвид големия поток от хора посещаващи този ресторант, липса на тоалетна хартия и малки неудобни кошчета, каращи хората в един момент да трупат около тях ...
Деси Семерджиян
София / 15 Юли / 19:12 ч.
Прекрасно както винаги в Happy
Мирослав Иванов
София / 15 Юли / 14:02 ч.
Кухнята можеше да направи само салати поради някакъв проблем,което разбрахме след 15 минути чакане на масата?
Zvezdelina Pesheva
София / 11 Юли / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше ужасно! През цялото време ни сервираха храна, която не бяхме поръчвали.Сушито ни стоеше на бара 20 мин преди да го донесат! Не донесоха част от поръчката ни!

Владислав Зашев
София / 10 Юли / 19:13 ч.

Добре беше

Татяна Ташева
София / 10 Юли / 14:06 ч.
Доволна съм от вечерята в Хепи Виктория снощи. Много хубави нови предложения на гръцка тема, добро обслужване, чевръсти момчета, вкусни ястия. Само едно лично неудовлетворение, ако ми позволите: гавросът не ми хареса, беше прекалено осолен и не пресен. Но сафридът беше перфектен. Благодаря и успех.
Паулина Нинова
София / 08 Юли / 15:52 ч.

Обслужването беше на ниво. Не всички предложения от менюто бяха налични - напр. бабините кюфтенца и др.

Лилия Ангелова
София / 05 Юли / 16:31 ч.

Перфектно отношение към клиента.

Владислав Зашев
София / 04 Юли / 14:45 ч.

Супер

Паулина Нинова
София / 02 Юли / 14:26 ч.
Хареса ми простора на лятната тераса и изгледа към басейна. Храната беше вкусна, персонала внимателен.
Владислав Зашев
София / 02 Юли / 14:06 ч.
Добре беше
Камен Атанасов
София / 01 Юли / 16:41 ч.
Обслужването е на ниво, но за пореден път попадаме на мръсни прибори и чаши, за съжаление не е прецедент...
Петя Главчева
София / 24 Юни / 14:47 ч.
Беше приятно, но нямаше салата с френски сирена и ягоди, както и хепи пуканки, което ни разочарова, защото искахме точно тях да консумираме!
Илиан Петров
София / 23 Юни / 22:25 ч.
Анита Иванова
София / 19 Юни / 14:23 ч.
Всичко беше чудесно като изключим, това че след като си изпихме каничка мерло 500 мл. си поръчахме по още една чаша, но виното беше различно и доста ароматизирано все едно е съхранявано в бутилка от нещо с доста неприятен мирис.Решихме ,че може да е от препарата с който се измиват чашите, прехвърлихме виното в използваните вече чаши, но продължаваше да е неприятно на вкус.
Емил Витков
София / 17 Юни / 23:16 ч.
Емил Витков
София / 17 Юни / 23:15 ч.
Тони Стефанова
София / 17 Юни / 06:58 ч.
Последните няколко пъти обслужването не беше на същото ниво - объркваха поръчки, келнерите бяха разсеяни и намръщени, но пък келнерките се усмихваха.
Ognyan Ivanov
София / 16 Юни / 15:52 ч.
Много сме доволни от обслужването и коректното отношение на персонала !! Благодаря Ви !!
Lidiya Andonova
София / 15 Юни / 16:07 ч.
беше много приятно,храната вкусна
Живомир Чешмеджиев
София / 14 Юни / 16:05 ч.
Елица
София / 13 Юни / 15:15 ч.
Kirilka Stefanova
София / 13 Юни / 10:33 ч.
Иван Томов
София / 11 Юни / 16:26 ч.
Изключително доволна съм от лесния, удобен и бърз начин за резервиране. Бях посрещната много любезно и настанена в желаната от мен част на заведението. Персоналът беше много отзивчив и позитивен. Заради резервацията си чрез Rezzo получихме и отстъпка от сметката.
Ралица Чорбаджиева
София / 07 Юни / 14:02 ч.
Прекарахме чудесно, екипът на ресторанта се погрижи добре за това.
Arsen Lupin
София / 04 Юни / 14:14 ч.

Много добре се получи. Само където не знаех, че "Зимна градина" е за пушачи, та тряваше да сменя залата. Останах много доволен.

Вера Янкова
София / 03 Юни / 16:42 ч.
Илиан Петров
София / 02 Юни / 17:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлична храна и обслужване, но част от приборите и чашите бяха мръсни.

Йоанна Кънева
София / 01 Юни / 14:09 ч.
Юлиян Попов
София / 26 Май / 18:21 ч.
Храната беше ок, но обслужването беше под всякаква критика!
Марина Ангелова
София / 24 Май / 15:03 ч.
Христо Христов
София / 20 Май / 17:13 ч.
Чудесно,както винаги!
Емил Витков
София / 20 Май / 15:06 ч.

Много добра кухня и обслужване!

anelia Zinovieva
София / 20 Май / 14:05 ч.
Супер обслужване и много вкусна храна.
Татяна Ташева
София / 16 Май / 14:26 ч.
Прекарах много добре. Този път нямам забележки. Персоналът беше повече от любезен и отзивчив. Храната беше вкусна както винаги. Благодаря.
Momchil Bakalov
София / 14 Май / 14:09 ч.
Не съм доволен ! Бях поканил приятели за рожденния си ден. Настаниха ни на сглобени маси, по средата отстрани, на които имаше конструктивна колона и разстояние повече от метър до жена ми. До нас празнуваше много шумна детска компания. Така и не се намери решение да удовлетворят молбата ми да бъдем преместени на по-подходящо място ! Тотално съм разочарован ! :-(
Емил Витков
София / 13 Май / 23:42 ч.
Много добра кухня и обслужване. Един от най-добрите ресторанти от веригата!
Мария Савова
София / 13 Май / 15:41 ч.
прекрасно място и отзивчив персонал
Ivan Mitev
София / 12 Май / 15:49 ч.
Perfect
Светослав Павлов
София / 11 Май / 22:44 ч.
Чудесни кюфтенца!
Ралица Кавлакова
София / 09 Май / 15:23 ч.
lora stoyanova
София / 06 Май / 15:38 ч.
Чудесно обслужване!
Илияна Стойчева
София / 04 Май / 19:43 ч.
Христо Христов
София / 30 Април / 19:04 ч.
Както винаги отлично...
Владислав Зашев
София / 30 Април / 16:18 ч.
Горе долу добре.Разбира се пак ни объркаха сметката!
Пламен Пенчев Дикова
София / 27 Април / 19:27 ч.
DRAGOMIR DOYCHINOV
София / 27 Април / 16:58 ч.
Кухнята както обикновено беше на ниво, но обслужването беше под всякаква критика! Можех и щях да си тръгна без да платя, ако не бях с децата си, но не искам да им давам лош пример... Със сигурност Happy вече няма да е опция, а алтернатива за мен
Мариана Николова
София / 25 Април / 06:00 ч.
Благодаря за доброто обслужване и добре приготвената храна
Женя Гюрова
София / 24 Април / 23:14 ч.
Стефка Младенова
София / 23 Април / 19:10 ч.
Добро обслужване. Много вкусна храна- френско меню.
Йонка Пеловска
София / 22 Април / 17:41 ч.
Всички са много доволни от посещението в Happy!
Петя Александрова
София / 18 Април / 13:42 ч.

Всичко беше идеално с изключение на калмарите в сладко-кисел сос, които бяха прекалено сладки, а кисело изобщо не се усещаше. Трябва готвачът да вземе малко уроци от китайците.

Нина Пенева
София / 17 Април / 20:07 ч.

Имаше забавяне на едно от ястията,което не беше окей.Но освен това обслужването беше добро.

Стефка Младенова
София / 16 Април / 16:11 ч.
Опитах храна от френското меню. Останах изключително доволна от вкусната храна и любезното обслужване.
Владимир
София / 16 Април / 11:49 ч.
Виктория Дойнова
София / 13 Април / 14:16 ч.

Всичко беше супер.

Йовка Палаврова
София / 13 Април / 10:02 ч.

Всичко е на ниво...

Ралица Траянова
София / 12 Април / 21:39 ч.
Владимир
София / 09 Април / 13:07 ч.
Симеон Бончев
София / 06 Април / 14:34 ч.
Kirilka Stefanova
София / 02 Април / 16:46 ч.
Христо Христов
София / 01 Април / 17:52 ч.
Angel Dichev
София / 01 Април / 16:09 ч.
Обслужването и обстановката беше приятна както винаги.
Deyan Duparinov
София / 01 Април / 14:01 ч.
Emilia
София / 27 Март / 15:40 ч.
Катрина Тренчовска
София / 27 Март / 08:12 ч.

Прекрасно!

Emilia
София / 26 Март / 16:12 ч.
Даниела Маджарова
София / 25 Март / 18:36 ч.
Предложиха ни обновено меню от френската кухня, което беше добре приготвено и вкусно, впрочем както винаги. Обстановката и обслужването също бяха на ниво. Прекарахме чудесна вечер!
Ина Цолова
София / 25 Март / 18:16 ч.
Здравко Перич
София / 24 Март / 15:11 ч.

Всичко беше по френски, страхотно като винаги.

Лилия Ангелова
София / 21 Март / 18:45 ч.

Този обект е с приятна обстановка, хубава храна и любезен персонал. Екипите им са много интересни!

Йоанна Кънева
София / 21 Март / 18:08 ч.
Божидар Георгиев
София / 21 Март / 10:40 ч.

Любезен персонал и добро обсужване, традиционно за Хепи Виктория !

Ivona Ilieva
София / 18 Март / 19:37 ч.
Персоналът беше изключително любезен, а храната на ниво, както винаги!
Alexander Georgiev
София / 18 Март / 14:39 ч.

Много добре . Всичко беше както трябва.

Райна Владимирова
София / 16 Март / 13:32 ч.
Росица Христова
София / 15 Март / 17:18 ч.

приятно

Nadezhda Pesheva
София / 12 Март / 14:26 ч.

Страхотна храна и отлично обслужване.

Ася Кръстева
София / 11 Март / 16:50 ч.
Изключително сме доволни и благодарим за отличната организация и обслужване
Александра Петрунова
София / 11 Март / 14:05 ч.
Людмила Андонова
София / 11 Март / 09:22 ч.
Както винаги беше прекрасно
Емилия Караянкова
София / 10 Март / 18:57 ч.
Десислав Ралчев
София / 10 Март / 14:18 ч.
Виктория Филева
София / 08 Март / 09:14 ч.
Татяна Ташева
София / 03 Март / 14:25 ч.
За съжаление този път оценката ми не е еднозначна. Персоналът, както винаги, беше любезен и правеше каквото може, но поръчките се бавеха недопустимо дълго от кухнята, което изнервяше обстановката. Накрая за капак при плащането на сметката отстъпката не беше начислена както до сега върху общата сума, а върху цената на всяко отделно ястие. Не знам кой е решил, че клиентът трябва да сверява цените от касовия бон с тези от менюто и да изчислява процентите отстъпка на всяко ястие. Може би се разчита, че клиентът ще се откаже от проверка поради сложността ѝ и това навява за нечисти намерения. Затова моля да начислявате отстъпката върху крайната сума в сметката за удобство на клиента. Благодаря.
Росен Спасов
София / 01 Март / 16:04 ч.
Много добро обслужване и вкусна и разнообразна кухня
Вера Янкова
София / 28 Февруари / 14:06 ч.
Ясен
София / 28 Февруари / 01:03 ч.
Ивайла Георгиева
София / 27 Февруари / 14:15 ч.
It was nice.
Илиана Крайчева
София / 24 Февруари / 14:05 ч.

Прекарахме чудесно, всичко беше перфектно!

Roman
София / 23 Февруари / 11:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Оризът на сушито този път не беше сварен добре. Във всяка хапка имаше твърди зърна. Представете си ако се случи това в Япония. За пръв път ми се случва сушито за вкъщи да не сложат уасаби и соев сос в кутията. Следващия път бакшиша няма да е 5 лв.

Vladimir Iordanov
София / 22 Февруари / 14:49 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 20 Февруари / 15:11 ч.
Ася Кръстева
София / 18 Февруари / 14:10 ч.
всичко беше точно и благодаря ,че допринесохте за нашето добро прекарване
anelia Zinovieva
София / 17 Февруари / 22:07 ч.
отлично отношение и обслужване
Десислав Ралчев
София / 17 Февруари / 21:59 ч.
Владислав Зашев
София / 17 Февруари / 13:56 ч.
При пристигането ни чакахме 10мин. Някой да ни настани.Персонала ни гледаше как чакаме , но никой не ни настаняваше.Накрая се появи една госпожица, незнам каква длъжност заема.Казахме и че имаме резервация през Rezzo и ни настани, не както бях изискал да е до телевизор.Но както и да е.След като приключихме с вечерята поисках сметката.Донесе я момичето което ни обслужи , но нямаше включената отстъпка от 15%.Казах и с най мил тон и тя изчезна.След около 10мин. Пристигна може бе някакъв управител Деница Йорданова, която се опита да ми вмени вината, че аз не съм обявил на входа че резервацията ми е през Rezzo.Аз и казах че момичето което ни настани видя в таблета , че съм с Rezzo както и аз и го казах.Видя госпожицата че няма да има успех и ми поиска есемеса от телефона за резервацията.И него и показах.Тогава тя най нахално ми каза - "добре де Вие тогава за какво ме викате"?.Останах унемял.Та аз никой не бях викал.Тогава госпожица Йорданова започна да се аплаква с новоназначеният персонал и т.н.Излагазия страшна.И всичко това на висок тон пред клиентите на заведението.Просто нямам думи.Злепостави и мен и себе си и цирк за яудиторията!
Симеон Симеонов
София / 16 Февруари / 09:25 ч.
Diana Baldjieva
София / 15 Февруари / 16:10 ч.
Нора Чолакова
София / 12 Февруари / 15:02 ч.

Добро обслужване, много вкусна храна.

Станислава Стойнева
София / 11 Февруари / 19:21 ч.
Прекарах много приятно. Благодаря на Rezzo и Happy.
Васил Русинов
София / 10 Февруари / 13:07 ч.
Васил Русинов
София / 10 Февруари / 13:06 ч.
Филип Величков
София / 08 Февруари / 15:15 ч.
Всичко беше перфектно!
Антони Иванов
София / 08 Февруари / 15:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпка от сметката

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази част от условията на ReZZo.bg, затова не е получил отстъпката към своята резервация. В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие ресторантът има право да не направи отстъпка от сметката Ви. 

Христо Христов
София / 04 Февруари / 14:14 ч.
Чудесно място да се видиш с приятели. Вкусна храна и прекрасно обслужване! Препоръчвам!
Нина Георгиева Георгиева
София / 04 Февруари / 12:04 ч.
Не разбрах дали има отстъпка, но беше много добро посрещане. Често посещавам точно това заведение, за пръв път с такава резервация, мисля че пак ще се възползвам.
Евгения Стойчева
София / 02 Февруари / 14:28 ч.

Благодаря за посрещане, обслужване и чудесната кухня. Често посещавам този ресторант и нямам забележки.

Татяна Ташева
София / 02 Февруари / 14:06 ч.

Прекарахме перфектно! Нямям никакви забележки и благодаря доброто обслужване и вкусната храна!

Пламен Пенчев Дикова
София / 01 Февруари / 18:31 ч.
Дора Георгиева
София / 01 Февруари / 14:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки направената резервация в rezzo, даваща 10% отстъпка, такава не ни беше начислена в сметката. При носенето на сметката, поръчахме кафе, което в следващите 30 минути така и не дойде...съответно не можахме да направим коментар за полагащата ни се отстъпка и си тръгнахме....

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие, от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Mina Georgieva
София / 29 Януари / 14:01 ч.

Всичко беше наред с резервацията. В хепи винаги всичко е на ниво.

павел яков
София / 27 Януари / 11:00 ч.

Много сме доволни , много вкусна храна , приятна атмосфера и перфектно обслужване

Desislava Petrova
София / 25 Януари / 07:57 ч.
Татяна Ташева
София / 23 Януари / 14:47 ч.

Доволна съм от храната и обслужването, както повечето пъти в Хепи. Благодаря от името на цялата компания, които ви посещаваме редовно. Т. Ташева

Мария Иванова
София / 22 Януари / 11:30 ч.

Много добро обслужване, вкусна храна. Препоръчвам!

Йонка Пеловска
София / 21 Януари / 16:52 ч.
Всички поканени приятели са много доволни от обслужването, от храната и от обстановката. Една от присъстващите изказа желание да направим посещение след един месец. Поздрави за всички вас! Й.П.
Вера Янкова
София / 21 Януари / 14:16 ч.
Десислав Ралчев
София / 20 Януари / 18:27 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 19 Януари / 01:04 ч.
СЮЗЪН ЦАНЕВА
София / 18 Януари / 16:18 ч.

Много любезен персонал, Хепи си е Хепи!

Емил Витков
София / 16 Януари / 20:26 ч.
Всичко беше наред, както винаги
Марая Стоянова
София / 16 Януари / 18:26 ч.
Много съм доволна от обслужването! ????
Недко Ценов
София / 15 Януари / 14:53 ч.
Отлично обслужване и приятно изкарване! :) Препоръчвам.
Вера Толов
София / 09 Януари / 14:05 ч.

Любимо място! Препоръчвам!

Емил Витков
София / 09 Януари / 10:22 ч.

Много учтива сервитьорка, за съжаление не мога да си спомня името й.

Monika Kirlasheva
София / 08 Януари / 21:58 ч.
Не работеше климатичната система при температура -10 навън, не беше приятно да вечеряме с якета...
Пламен Пенчев Дикова
София / 07 Януари / 13:20 ч.
Десислав Ралчев
София / 06 Януари / 14:00 ч.
Юлиян Попов
София / 28 Декември / 19:15 ч.

Сравнително често посещавам това заведение. За първи път храната беше кошмарна. Спанака в салатата сигурно е по-стар от година, основното беше прекалено солено - за първи път огромно разочарование!

Емил Витков
София / 27 Декември / 15:37 ч.

Много добро обслужване, както винаги.

Емил Витков
София / 27 Декември / 15:37 ч.

Много добро обслужване, както винаги в това Хепи.

Росица Христова
София / 27 Декември / 12:29 ч.

доволна съм,много!!

Лилия Шабаб
София / 25 Декември / 07:04 ч.
Емил Витков
София / 23 Декември / 00:31 ч.
Добро обслужване, приятна обстановка.
Пламен Пенчев Дикова
София / 21 Декември / 19:36 ч.
Стоян Еленков
София / 20 Декември / 14:11 ч.

Перфектни, както винаги!

Виолета Николова
София / 20 Декември / 10:59 ч.

Обстановката беше добра, обслужването беше на ниво. поръчките бяха изпълнявани бързо. За в бъдеще отново ще организирам семейните си празници в Happy Виктория. весели коледни празници.

Радина Банова
София / 17 Декември / 17:25 ч.
Като всеки път, обслужването и храната бяха на ниво. Единствено не случихме, че уцелихме точно фирменото парти на ресторанта (поне така изглеждаше). Но за друг път ще знаем.
Десислав Ралчев
София / 16 Декември / 14:29 ч.
Ценка моянова-иванова
София / 14 Декември / 17:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, В сметката не беше включена отстъпката от 10%.

Росимир Падалски
София / 10 Декември / 21:50 ч.
Както винаги - отговаря на очакванията, всичко е безупречно. И понеже сте ни свикнали на хубавото, се чувстваме като у дома си.
Eлена Иванова
София / 10 Декември / 14:35 ч.
Както винаги приятно и безпроблемно изкарване. Един от най- добре управляваните хепи ресторанти в София!
Михаела Люцканова
София / 08 Декември / 14:01 ч.
Доволна съм, вътрешната зала е по-приятна от отвън.
Диана Стоичкова
София / 07 Декември / 14:03 ч.

????????????

Николай Нанков
София / 07 Декември / 14:01 ч.
Пламен Пенчев Дикова
София / 07 Декември / 11:29 ч.
Десислав Ралчев
София / 02 Декември / 14:49 ч.
Ваня
София / 01 Декември / 11:32 ч.

Много вкусна храна, отлично обслужване и приятна обстановка!

Даниела Маджарова
София / 29 Ноември / 14:59 ч.

Прекрасна храна, много бързо и любезно обслужване, уютна атмосфера, което ни направи щастливи и уасмихнати. Благодаря от сърце и препоръчвам на всички!

didi20067080@abv.bg
София / 29 Ноември / 12:41 ч.

Всичко беше окей, но малко са развали ли кухнят

Дорияна Ганова
София / 29 Ноември / 12:13 ч.
Заведението е фантастично и едно от най-любимите ми. Проблем явно има с персонала, момичетата са доста разсеяни, не са обучени на нивото , на което е Happy. Дали бих го посетила отново? Най-вероятно Да, но това ще е компромис.
Моника Стоянова
София / 27 Ноември / 14:27 ч.

Любимо място за обяд или вечеря на цялото семейство. Както винаги прекрасно обслужване. Сервитьорите говорят английски, което е предимство, когато имаме чуждестранни гости :)

Мариана Николова
София / 26 Ноември / 21:39 ч.

Изкарахме страхогна вечер, перфектно обслужване, прекрасна храна, уюгна обсстановка.

Николай Вълчев
София / 22 Ноември / 15:00 ч.
Богато меню. Определено вкусна храна.
Радина Банова
София / 20 Ноември / 16:32 ч.
Рени Патаринска
София / 17 Ноември / 17:03 ч.

Дъщеря ми имаше празник ,14 ти Рожден Ден. Уютната обстановка и усмихнатия персонал , заедно с превъзходната кухня ,допринесоха деня да бъде специален за нас . Сърдечно благодаря !

Емил Витков
София / 12 Ноември / 18:25 ч.

Вкусно и приятно, както винаги.

Ангел Раев
София / 05 Ноември / 15:29 ч.
Супер беше.
Владимир
София / 05 Ноември / 14:37 ч.
Владислав Зашев
София / 31 Октомври / 15:22 ч.
Уникално
Петя Александрова
София / 30 Октомври / 12:19 ч.
Любим ресторант на нашите деца. Когато става дума за празнуване на какъвто и да е повод, няма две мнения за трите ни деца и двамата им братовчеди.
Десислав Ралчев
София / 28 Октомври / 18:51 ч.
Ivan Mitev
София / 28 Октомври / 14:02 ч.
Екстра.
Емил Витков
София / 20 Октомври / 14:50 ч.

Всичко беше перфектно! Един от любимите ми ресторанти.

Мариана Николова
София / 20 Октомври / 14:09 ч.

Всичко беше прекрасно. Благодаря.

Велина Филчева
София / 17 Октомври / 19:04 ч.

Благодаря ви! Изключително посрещане и изкарване!За юбилея на съпруга ми масата беше украсена, персоналът много любезен и обслужването бързо. Отново ще отидем.

Kali
София / 16 Октомври / 14:42 ч.
Tina Grozeva
София / 14 Октомври / 15:01 ч.
Десислава Найденова
София / 11 Октомври / 14:57 ч.

Много приятна вечер. Страхотно обслужване.

Райна Райкова
София / 08 Октомври / 11:09 ч.
Винаги вкусно и с много добро обслужване
Александра Петрунова
София / 08 Октомври / 10:17 ч.
Александра Петрунова
София / 08 Октомври / 10:16 ч.
Antonina Lorinkova
София / 02 Октомври / 16:20 ч.

Всичко беше супер.

Рени Джурова
София / 02 Октомври / 14:36 ч.

Както обикновенно всичко беше перфектно, обслужване, храна и обстановка.

Вера Иванова
София / 30 Септември / 19:22 ч.

Резервацията през сайта Ви беше много лесен, бърз и точен. Ресторант Хепи Виктория е перфектен. Благодаря

Мариана Николова
София / 28 Септември / 14:03 ч.

Всичко беше прекрасно.

Мариана Николова
София / 28 Септември / 14:03 ч.
Mina Georgieva
София / 26 Септември / 14:04 ч.

Перфектна храна и обслужване. Благодарение и на резо, доволна отстъпка. Благодаря

Весела Делибалтова
София / 24 Септември / 15:23 ч.
Весела Делибалтова
София / 24 Септември / 15:23 ч.
Ивелина Върбано
София / 19 Септември / 14:06 ч.

Храната беше под всякаква критика. Пиле със зеленчуци-носят го студено, панираните кашкавалчета свършили, а сушито-меко казано не се ядеше, сухо, солено. Носят сметката, не бяха сложили бонбончетата, а бяхме с две деца. Кутията с бонбони бе на метри от нас, но разсеяността бе взела връх.Качеството е паднало значително. Скоро няма да го посетим отново.

Gavrail Gavrailov
София / 16 Септември / 20:08 ч.

Винаги качество и добро обслужване!

Елка Казакова
София / 16 Септември / 14:47 ч.

Обслужването беше на ниво, всичко беше добре.

Мина Петрова
София / 09 Септември / 15:42 ч.

Много добро обслужване,любезен персонал и много вкусно храна!

Ивелина Даскалова
София / 08 Септември / 20:56 ч.

Страхотно обслужване, сърахотна храна

Красимира Томова
София / 08 Септември / 18:20 ч.

Както винаги-перфектно и засищащо.

Kaloyan Bogdanov
София / 02 Септември / 19:16 ч.
Леко поизстинала беше храната: шефски кюфтета - чиабатата с кашкавал си беше студена, самите кюфтета и доматения сос, хем бяха в тиган, който би трябвало да ги държи топли си дойдоха съвсем леко топли. Няма трагедия, но все пак...
Galya Angelova
София / 02 Септември / 14:16 ч.

Перфектно

Николина Джурова
София / 31 Август / 08:13 ч.

Restoranta prekrasen, kuhniata vkusna s mnogo goliamo raznoobrazie no obslujvaneto pod vsiakakva kritika.

Стоян Еленков
София / 27 Август / 19:21 ч.

Супер, както винаги!

Анна Масларова
София / 23 Август / 15:07 ч.

Всичко беше точно.Останахме доволни.

Вася Ненова
София / 21 Август / 14:20 ч.

Във връзка с вчерашното ни посещение в Happy Victoria, бих искала да оставя следните отзиви: 1.Лятната салата беше сервирана с 2 големи пачета домат, което е ок, но едното от тях почти не ставаше за ядене, тъй като беше абсолютно зелено и "дървено" в почти цялята си част 2.Картофите, които бяха сервирани към свинска пържола бяха стари и жилави, почти негодни за консумация 3.Сервитьорите не бяха включили отстъпката в крайната сметка, което се случва за пореден път.Направиха го след настояване от наша страна.

Radostina
София / 17 Август / 15:18 ч.
Valentina Georgieva
София / 16 Август / 14:24 ч.
Калина Калчева
София / 16 Август / 14:09 ч.
Milena Radlova
София / 11 Август / 19:01 ч.

Стрaхотнa вечер!Без зaбележки

Мария Караджиева
София / 08 Август / 16:22 ч.

Както винаги, беше чудесно!

Даниела Маджарова
София / 08 Август / 16:07 ч.

Приятна обстановка, прясна и вкусна храна и добро обслужване!

Марияна Гогова
София / 06 Август / 14:15 ч.

Беше страхотна вечер ! Резервацията с Rezzo.bg е бързо и лесно :)

Диляна Атанасова
София / 05 Август / 22:30 ч.
Калоян Гюпчанов Гюпчанов
София / 03 Август / 21:46 ч.

Вкусна храна, добро обслужване и добри попадения в менюто.

Владимир
Пловдив / 03 Август / 15:09 ч.
Красимира Томова
София / 02 Август / 00:54 ч.

Чудесно,обстановка,обслужване.

Елена Димитрова
София / 01 Август / 15:56 ч.
Desislava Petrova
София / 27 Юли / 14:43 ч.
Desislava Petrova
София / 27 Юли / 14:42 ч.
Анита Иванова
София / 27 Юли / 14:13 ч.
Много добре изкарахме , но както винаги след като бях казала още при настаняването че имаме резервация през REZZO никой не взе под внимание отстъпката ни.
Ина Драганова
София / 27 Юли / 13:21 ч.

Обслужването беше на ниво както винаги ! Основните ястия, които обичаме и поръчваме бяха с променен вскус ! Може би смяна на главният шеф в кухнята ?! Определено ги харесвахме повече миналото лято, когато си бяхме в БГ

Магдалена Стаматова
София / 25 Юли / 15:09 ч.

Много добро обслужване, вкусна храна и спокойна атмосфера!

Yilei Zhou
София / 25 Юли / 09:53 ч.
Simona Nedeva
София / 23 Юли / 18:55 ч.

Супер!

Теодора Тинчева
София / 23 Юли / 14:01 ч.
Елена Магерова
София / 20 Юли / 18:43 ч.

Чудесно, както винаги.

Десислава Пенева
София / 19 Юли / 14:07 ч.
приятна атмосфера, вкусна храна
Alex
София / 15 Юли / 21:05 ч.
Супер обслужване
Здравко Перич
София / 13 Юли / 21:12 ч.
Чудесно, като винаги.
Асен Николов
София / 12 Юли / 22:25 ч.
Виктория Дойнова
София / 12 Юли / 08:48 ч.

Имахме най-хубавата маса и получихме страхотно обслужване. Благодарим!

Мария Караджиева
София / 09 Юли / 20:38 ч.
Мария Караджиева
София / 09 Юли / 20:38 ч.
Калин Райчев
София / 09 Юли / 11:17 ч.

Всичко беше добре! Благодаря!

Лора Ламбова
София / 09 Юли / 10:41 ч.
Ани Нинова
София / 08 Юли / 17:04 ч.
Марияна Джупанова-Михайлова
София / 06 Юли / 14:23 ч.

Беше прекрасно, както обслужването, така и храната. Благодаря!

Александра Симеонова
София / 04 Юли / 14:25 ч.
Бих искала да изкажа разочарованието ни от обслужването и отношението на персонала.Един от сервитьорите изпусна сосиера със сос барбекю на съседна маса ,следователно целият гръб на момиче от компанията ни беше в сос както и чантите ни и панталоните.Поведенитето на персонала беше такова,че все едно нищо не се е случило.Цялото заведение разбра,но не и той.След около 20 мин. управителя нареди да се изчисти пода и след около 30 мин. ние викнахме въпросният сервитьор за извинение,а неговите думи бяха "Аз не съм видял, немога да гледам по всички маси какво става". След извинение от страна на управител поръчахме десерт който беше с ядки и в тях имаше и черупки.Доста неприятно. Не мисля,че пак бих отишли там :)
Емил Витков
София / 03 Юли / 11:35 ч.

Много добра кухня и обслужване!

Александра Цариградска
София / 30 Юни / 22:08 ч.
Валери колев
София / 29 Юни / 17:10 ч.
Много добре
Милена Златарова
София / 28 Юни / 16:14 ч.

Нямахме никакви проблеми с настаняването и ползването на отстъпка. Храната и обслужването бяха с обичайното добро качество. Единствената ми забележка е, че поради многото поръчки храната понякога пристига топла, а не гореща.

Людмила Андонова
София / 25 Юни / 09:48 ч.

Прекрасно обслужване. Вкусна храна.

Alex
София / 24 Юни / 19:16 ч.

Супер беше.

Alex
София / 24 Юни / 19:16 ч.

Перфектно.

Анна Здравкова
София / 24 Юни / 16:31 ч.

Прекарахме много добре. Чудесно заведение и приветлив персонал.

Жана Коцева
София / 17 Юни / 19:40 ч.
Беше чудесно, както винаги. Чудесна маса, чудесно обслужване - всичко беше прясно и вкусно, без забележки:)
Андрей
София / 17 Юни / 16:20 ч.
Radostina
София / 14 Юни / 14:28 ч.
Посещението ни вчера беше съпроводено още със сядането от покривка с трохи, любимата ми салата с марули, грозде и сирена не беше свежа. Не се отсервираха празните чинии по време на хранене във време, което не бе пиково за ресторанта. Персонала се събираше на групички на раздумка. Често посещаваме място и ни прави впечатление моментите на възход и падение.
Елка Казакова
София / 11 Юни / 15:38 ч.

Всичко беше много добре-храна и обслужване.

Васил Николов
София / 10 Юни / 18:51 ч.
Stefka Naumova Naumova
София / 10 Юни / 15:42 ч.

Благодаря! Беше прекрасна вечер с отлично обслужване и вкусни ястия.

Plamen Popov
София / 06 Юни / 13:54 ч.

Имаха проблем със скоростта на приготвине на храната. Повече от 50 мин чаках и накрая помолих да ми се сложи тогава готовата храна за дома. Екипът се извини за неудобството с безплатен десерт.

Надежда Николова
София / 04 Юни / 15:00 ч.
Цветелина Божанова
София / 02 Юни / 15:52 ч.
Беше приятно
Димитър Несторов
София / 31 Май / 16:56 ч.
Добро обслужване, вкусна храна.
Radostina
София / 31 Май / 15:26 ч.
Чест посетител съм на Хепи Виктория. С удоволствие посещавам ресторанта. Храната и обсужването бяха както винаги на ниво.
Райна Владимирова
София / 30 Май / 15:30 ч.

Всичко беше идеално - атмосферата, обслужването и разбира се, храната и напитките. Благодаря!

Martin
София / 28 Май / 21:01 ч.

Excellent! :))

Веселин Гаров
София / 27 Май / 21:59 ч.
Ева Найденова
София / 27 Май / 18:16 ч.
Всичко беше чудесно, като изключим, че вместо пуешко получихме за основно свинско! :)
Евгени Алексиев
София / 26 Май / 15:05 ч.

Всичко беше перфектно, както винаги, въпреки, че подранихме доста :)

Галина Жекова
София / 24 Май / 12:37 ч.
Димитър Мицев
София / 22 Май / 14:03 ч.

Перфектно!

Lina Dimitrova-Tsvetkova
София / 22 Май / 09:44 ч.

Този път имам забележка към салатата с киноа и бяла риба - 75% от съдържанието беше крутони, киноата беше поръсена само, риба - нищо общо с визията от картинката. Иначе обслужването - на ниво.

Лазарина Петкова
София / 21 Май / 17:39 ч.

Всичко беше на ниво, както винаги. :)

Александра Писарска
София / 20 Май / 15:22 ч.
Сотир Николов
София / 17 Май / 12:45 ч.
Kristina Kirilova Kirilova
София / 04 Май / 16:13 ч.
Kristina Kirilova Kirilova
София / 04 Май / 16:13 ч.
Ина Драганова
София / 31 Март / 21:36 ч.

The best restaurant ever !

Ина Драганова
София / 31 Март / 21:35 ч.

Винаги съм щастлива да посетя Хепи Виктория ! Чудесна атмосфера и персонал ! Обслужване на ниво ! Хранта е винаги вкусна , любим - I'm lovin' it

Vangelina Spirova
София / 28 Март / 15:10 ч.
Отлично!
Анита Иванова
София / 28 Март / 14:44 ч.

Здравейте, направих резервация за Хепи Виктория на дата 27.03.18г. за 20.00ч. с 10% отстъпка ot REZZO.Това което искам да ви кажа, че никой не знаеше, че сме с резервация чрез REZZO и не получихме отстъпката, която се подавате сайта Ви.Ние не им казахме по простата причина, че получихме надписване на сметката с порция, която бяха объркали /исках да получа порция с 1/2 пилешки пуканки и 1/2 пуканки със сирене защото са на една цена 6.99 което не е проблем както ме увери сервитьора/ и след това недоразумение оставаше да поискаме и 10% , което за нас е унизително.Смятам ,че това е е Ваш ангажимент и ангажимент на заведението. Бих желала да получа отговор защо се получава това разминаване за да знам дали има смисъл за в бъдеще да резервирам чрез Вас. Благодаря предварително, Приятен ден! Анита Иванова

raly4ka
София / 27 Март / 14:57 ч.

Не беше добре осветена масата. А от тоалетната "ухаеше".

Vangelina Spirova
София / 26 Март / 14:03 ч.
Супер отношение! Вкусна храна! Бързо обслуждаване! Хепи си е Хепи! Винаги на ниво!
Емил Витков
София / 26 Март / 12:23 ч.
Добра кухня и обслужване.
Alex
София / 24 Март / 14:02 ч.

Перфектно

Alex
София / 23 Март / 12:22 ч.

Отлично обслужване

Alex
София / 23 Март / 12:22 ч.

Перфектно както винаги

Alex
София / 23 Март / 12:22 ч.
Супер.
Ярослав Милев Милев
София / 19 Март / 16:23 ч.
Жана Коцева
София / 19 Март / 14:40 ч.

Масата, която ни беше резервирана беше с чудесно положение. Храната - както винаги - бързо поднесена и вкусна. Обслужването също беше на ниво - на няколко пъти ни попитаха дали всичко е наред. Много съм доволна от прекарването там.

Dimitar
София / 19 Март / 13:07 ч.

всичко беше на ниво

Савина Ангелова
София / 18 Март / 14:26 ч.

Добро обслужване от хостеса и сервитьорки, черупка в храната, мръсни прибори и неработещ пост терминал. Излагация за цялата верига.

Angel Dichev
София / 18 Март / 14:07 ч.

Доволен съм от менюто и от обслужването.

Мадлен Мечкова
София / 15 Март / 21:08 ч.
Krasimira
София / 15 Март / 17:50 ч.
Verginia Zaharieva ЗАХАРИЕВА
София / 15 Март / 15:47 ч.

Сервитьорките Поли и Гери бяха много бързи, компетентни и любезни. Благодарим им! Остановката е приятна, ние често ходим там. Напоследък музиката не гърми и това също е един плюс на заведението.

Александър Топалов
София / 12 Март / 14:36 ч.
Получи се прекрасна вечеря - обслужването беше отлично, а храната - превъзходна! :)
Bilyana Uzunova
София / 11 Март / 14:22 ч.
Ужасно! Пресолена храна, объркани напитки, отвратителна миризма в сепарето.......
Вахрам Краджян
София / 07 Март / 15:28 ч.

Страхотно обслужване и вкусна храна!

Вахрам Краджян
София / 07 Март / 15:27 ч.

Всичко беше чудесно!

Александър Серафимов
София / 07 Март / 08:54 ч.

Както винаги всичко беше без забележка. Наистина веригата е най-добрата в Бг.

Стефан Кръстев
София / 20 Февруари / 15:37 ч.

Доволен съм от преживяването си в Happy Victoria. Всичко беше на ниво. Особено обслужването! Благодаря!!!

anelia Zinovieva
София / 19 Февруари / 10:01 ч.
Много любезен персонал. Приятна обстановка и наистина вкусна храна
Alex
София / 10 Февруари / 18:29 ч.
Вяра Денкова
София / 31 Януари / 16:40 ч.
Alex
София / 27 Януари / 13:40 ч.
Alex
София / 27 Януари / 13:40 ч.
Карина
София / 23 Януари / 12:02 ч.
Хостесата беше изключително груба. Отношението към нас беше обидно. Храната в частност сушито беше вкусно.
Ани Иванова
София / 16 Януари / 14:05 ч.
Беше приятно и храната много вкусна.Има само една забележка,в салатите,т.е. спанак с киноа-липсва киноа,само спанак,салата с бира тон-също замо зелена салата без риба тон.Обърнете внимание на салатите си.От носто обслужването-беше прекрасно.Пак ще Ви посетим.:)
Мария Куманова
София / 15 Януари / 16:14 ч.

Чудесно обслужване, без проблеми с резервацията, добра кухня.

Димитър Мицев
София / 15 Януари / 10:02 ч.

Приятно, както винаги. Резервация с отстъпка за след час + пефектно обслужване и хубава храна. Няма какво повече да се иска!

Весела Делибалтова
София / 14 Януари / 16:57 ч.

Благодаря!

Alexander Yosifov
София / 14 Януари / 14:44 ч.
Krasimira
София / 14 Януари / 14:14 ч.
Илияна Стойчева
София / 12 Януари / 16:35 ч.

Всичко беше перфектно.. благодаря Ви!

Raia Tzvetkova
София / 12 Януари / 14:43 ч.
Всичко си беше супер!
Силвия Кусева-Владимирова
София / 08 Януари / 14:41 ч.

Страхотна атмосфера! Много внимателен и отзивчив персонал. Много вкусна храна!

Райна Владимирова
София / 04 Януари / 16:59 ч.

Всичко беше чудесно!

Весела Делибалтова
София / 02 Януари / 08:34 ч.
Владислав Зашев
София / 31 Декември / 14:33 ч.
УЖАСНО!Бяхме на вечеря със жена ми и детето, която се провали от сервитьорката, която освен че не беше компетентна относно менюто на ресторанта, но и беше доста непохватна.Същата поднасяйки 2 порции ребра, исипа барбекю соса върху якетата на жена ми и детето.Якето на малкия беше на два дни.Цялото в червен сос.Същата не се притесни особено и извика управитела.Човекът се смути много и започна да се извинява вместо нея.Наглото момиченце се оттегли в почивка и седна най спокойно да си вечеря.Нямам думи за персонала в този ресторант.Развалиха ни вечерята и едва ли ще ги посетя отново
Alex
София / 30 Декември / 15:20 ч.
Скъпо :(
Rado Velev
София / 30 Декември / 15:05 ч.
Велина Филчева
София / 27 Декември / 18:18 ч.
Честито Рождество Христово и щастлива Новата 2018 Година! Изкарахме прекрасно. Благодаря Ви!
Plamen Popov
София / 27 Декември / 16:26 ч.

Top experience. All food and service were at their best.

Ani Sirakova
София / 25 Декември / 22:02 ч.
Перфектно!
Несрин Дурмушева
София / 23 Декември / 00:49 ч.

Прекарахме си страхотно в Happy Виктория! Обстановка, обслужване, меню, всичко беше на много високо ниво, с пълна грижа към клиента и отдаденост. Все по-приятно като местенце ни се оформя Виктория. Поздравления за грижата и обслужването!

Емил Витков
София / 22 Декември / 21:59 ч.

Много приятно изкарване

Kali
София / 22 Декември / 14:15 ч.

Бързо и добро обслужване в приятна обстановка! Доволни сме!

Асен Иванов
София / 21 Декември / 14:28 ч.
Приятна обстановка и бързо обслужване.
Neli Timneva
София / 20 Декември / 15:43 ч.
Обслужването беше много добре, но някои порции очевидно не бяха според посочения грамаж.
Ирена Ангелова
София / 17 Декември / 16:05 ч.
Ужасно приятно и ужасно вкусно,както винаги❤Благодаря,Happy Victorya,благодаря,Rezzo!
Татяна Ташева
София / 15 Декември / 18:43 ч.

Прекарахме добре. Обслужване бързо и акуратно, но накрая бяха забравили да включат отстъпката в сметката. Грешката беше поправена без усложнения.

Живка Атанасова
София / 14 Декември / 19:56 ч.

Вечерта беше прекрасна.Приятна обстановка, бързо обслужване, много приветливи сервитьори и прекрасна кухня.Препоръчвам.

Иван Рачев
София / 14 Декември / 15:41 ч.

Благодаря за прекрасната вечер, която изкарахме! Благодаря на прекрасният и отзивчив персонал на ресторанта. До нови срещи!

Gavrail Gavrailov
София / 14 Декември / 14:15 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 14 Декември / 14:15 ч.
Маргарита Василева
София / 14 Декември / 08:20 ч.
Пожелавам на Happy веригата да е все така успешна и предпочитана както досега.
Емил Витков
София / 12 Декември / 19:21 ч.

Много добра кухня и обслужване.

Ани Иванова
София / 11 Декември / 08:12 ч.
Като цяло обстановката беше хубава.Но първо цените са много вече високи.Обслужването куца.Не ни изпълняват цялата поръчка.Бяха забравили едно от нещата които бяхме поръчали.Порциите също не са на ниво.Напирмер салата със спанак и киноа...тя беше само със спанак,киноа липсваше.Климатикът също духаше СТУДЕНО и на няколко пъти трябваше да ес обърнем към сервитьора ....Преди години вашето Хепи беше много по-добро.Най-вече не ми хареса обслужването и високите цени.
Весела Делибалтова
София / 10 Декември / 18:46 ч.
Весела Делибалтова
София / 10 Декември / 18:46 ч.
Iskra
София / 10 Декември / 15:04 ч.

Чудесно! Прекрасно обслужване, качествена храна и напитки. Изключително отзивчив зам.управител. От сърце благодарим за чудесния обяд.

Shutova
Пловдив / 09 Декември / 20:54 ч.

Великолепно, както всеки път!!!

Кристин Русев
София / 09 Декември / 15:16 ч.

Беше перфектно! Благодаря за добрата храна и обстановка!

Momchil Bakalov
София / 07 Декември / 16:27 ч.
Много сме доволни от обслужването и храната ! Имахме повод за празнуване и изкарахме страхотно ! Браво - продължавайте в същия дух !!
Юлияна Дюлгерова
София / 07 Декември / 15:12 ч.
Татяна Ташева
София / 06 Декември / 16:04 ч.
Може да се каже, че прекарахме задоволително. Имам впечатление, че бях ощетена. Поръчах си чаша вино, както винаги, но количеството беше по-малко. Обърнах внимание на сервитьора, но той не ми обърна внимание. А за сьомгата, която винаги си поръчвам съм сигурна, че просто не отговаряше на грамажа. Едно толкова миниатюрно парче беше и се мъчеха да ме убедят, че се мери сурово и се е свила толковаприпеченето. Да ми беше за сефте да се излъжа. Питам се дали следващия път трябва да си нося везна? Или се връщаме в едни времена, когато беше нормално ка те ощетяват. Ресторантите? Жалко за Хепи, което много харесвах.
Олга Стоянова
София / 04 Декември / 22:12 ч.
Чудесна вечер. Вкусна храна и добър персонал.
Марио Радев
София / 04 Декември / 14:04 ч.
Весела Делибалтова
София / 02 Декември / 14:51 ч.
Весела Делибалтова
София / 02 Декември / 14:51 ч.
Татяна Ташева
София / 30 Ноември / 19:01 ч.
Прекарахме много добре, храната вкусна, нови изкусителни предложения, добро обслужване. Благодарим на Rezzo.
Стелла Христова
София / 30 Ноември / 14:28 ч.
Boris Israel
София / 30 Ноември / 14:15 ч.

Както винаги прекарахме чудесно! Това е любимият ми ресторант от Happy!

Емил Витков
София / 28 Ноември / 19:34 ч.

Добра кухня

Alex
София / 27 Ноември / 10:10 ч.
Отлично обслужване. Добра храна. Жалко, че повишихте цените скоро.
Krasimira
София / 26 Ноември / 14:48 ч.
Svetlana Shelyapina
София / 26 Ноември / 14:14 ч.

Перфектно!

Полина
София / 25 Ноември / 17:11 ч.
Изключително бавно обслужване, непрекъснато се налагаше да напомням за някои забравени ястия. Не съм доволна, за разлика от предния път.
Светослав Павлов
София / 22 Ноември / 21:35 ч.

Ядохме, пихме, затворихме кръчмата и останахме много доволни от себе си! Пак ще дойдем! Слави (Светльо), Илияна, Илята и Митко

Полина
София / 20 Ноември / 22:11 ч.
Останах доволна от обслужването, както и от кухнята. Сметката също беше коректна.
Radostina
София / 20 Ноември / 15:02 ч.

Всичко беше точно. Бяха развалили храната преди време, но явно са се поправили, защото този път всичко беше вкусни и пресно. Салата с грозде беше уникална. Ползвахме и 15% отстъпка за направената резервация.

Vasil Vasilev
София / 20 Ноември / 14:11 ч.

Беше прекрасно! Супер персонал, супер място!

Весела Делибалтова
София / 20 Ноември / 09:46 ч.
Жанета Велкова
София / 19 Ноември / 21:14 ч.
Прекарахме чудесна семейна вечер в уютна обстановка, отлична кухня и перфектно обслужване
Владислав Зашев
София / 19 Ноември / 14:01 ч.

Super

Anna Lekova
София / 18 Ноември / 17:51 ч.
excelent
Ваня
София / 18 Ноември / 14:51 ч.
Живко Жеков
София / 15 Ноември / 22:24 ч.

След ремонта, ресторантът е едно прекрасно място за хапване и отдих, особено в студените и дъждовни дни!

Филип Величков
София / 15 Ноември / 14:02 ч.

всичко беше на ниво

АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 15 Ноември / 14:02 ч.

Всичко беше на ниво.

Невяна Милова
София / 14 Ноември / 17:32 ч.
Елисавета Маринова
София / 13 Ноември / 10:21 ч.

Масата, която ни беше резервирана беше на страхотно място и обслужването беше любезно, както винаги ♥

Росица Павлова
София / 12 Ноември / 14:38 ч.

Страхотно обслужване,храна,всичко! Направиха ни и отстъпка ,както си пишеше в сайта и тя остана за бакшиш!обичам този сайт!

Десислава
София / 11 Ноември / 23:26 ч.
Krasimira
София / 11 Ноември / 15:55 ч.

Много добро обслужване и чудесна храна!

Димитър Димитров
София / 11 Ноември / 14:01 ч.

Беше страхотно

Ани Нинова
София / 09 Ноември / 18:30 ч.
Елица Йорданова
София / 09 Ноември / 17:10 ч.

Уютна атмосфера, добро и вежливо обслужване, вкусна храна.

Plamen Popov
София / 09 Ноември / 15:03 ч.

Need to cancel

Zvezdelina Pesheva
София / 08 Ноември / 16:35 ч.
Изключително бавно и непрофесионално обслужване от сервитьорката.
iren
София / 06 Ноември / 21:54 ч.
многоо ..добре, организация и комфорт.
Ан Георгиев
София / 06 Ноември / 17:28 ч.
Както винаги чудесна храна, добра обстановка. Обслужването на моменти и от различен персонал не е едно и също. Искайки да платим с карта Виза ни беше казано, че няма талони за промоцията. Въпреки, че тя приключва на 8-11-2017г. Пропуск на Хепи или персонала не е ясно. При положение, че нещо се рекламира навсякъде трябва да се спазват условията иначе е безсмислено.
Victoria Ivanova
София / 01 Ноември / 14:03 ч.
Храната беше много вкусна, персонала много любезен и внимателен. С удоволсвие вечерям в ресторант Хепи
Ивайло Диманов
София / 31 Октомври / 14:09 ч.
Уютна обстановка, бързо обслужване, вкусна храна, усмихнат персонал.
Весела Делибалтова
София / 30 Октомври / 14:24 ч.
Благодаря
Весела Делибалтова
София / 30 Октомври / 14:23 ч.
Благодаря!
Петя Александрова
София / 30 Октомври / 12:50 ч.
Цветелина Илиева
София / 29 Октомври / 07:48 ч.

Както винаги всичко беше на ниво - храната и персонала са страхотни!

Виктория Баръмова
София / 28 Октомври / 11:25 ч.
Ogniana Lalova
София / 24 Октомври / 11:50 ч.
Нямаше опция в резервацията, че е за рожден ден. Храната се бавеше изключително много и никой не ни попита дали искаме да носят, каквото е готово, или на всички заедно да сервират, поради което на тези, които им донесоха първи, чакаха и ястията им изстинаха... Освен това храна е отровно солена и за да става за ядене, трябва изрично човек да си я поръча без сол.
Весела Делибалтова
София / 23 Октомври / 14:09 ч.
Весела Делибалтова
София / 23 Октомври / 14:08 ч.
Валерия Илиева Илиева
София / 22 Октомври / 14:10 ч.
Мария Драганова
София / 20 Октомври / 08:01 ч.
Ресторантът не беше получил резервацията ми.
Атанас Тодоров
София / 19 Октомври / 07:07 ч.
Чудесно място
Велина Филчева
София / 17 Октомври / 16:27 ч.

Здравейте, Благодаря ви! Изкарахме чудесно в Happy Victoria. Персоналът бе любезен и обслужването бързо и акуратно. Обстановката е чудесна. До скоро, Велина

Велина Филчева
София / 17 Октомври / 16:22 ч.
Петя Александрова
София / 17 Октомври / 12:00 ч.
Ivan Mitev
София / 16 Октомври / 14:10 ч.

Екстра

Alex
София / 09 Октомври / 21:17 ч.
Супер
Alex
София / 09 Октомври / 21:17 ч.
Супер
Alex
София / 09 Октомври / 21:17 ч.
Супер
Мария Вълкова
София / 07 Октомври / 23:22 ч.

Безупречни, както винаги, за което благодаря

Димитър Радичев Radichev
София / 03 Октомври / 10:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването бе на ниво, както обикновено, но предвидената отстъпка от 20% не бе калкулиране в сметката ни....много разочароващо...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Петър Спасов
София / 02 Октомври / 10:17 ч.

Приятна обстановка, добра храна и адекватно обслужване.

Здравко Перич
София / 01 Октомври / 15:32 ч.

Чудесно!

Атанас Тодоров
София / 29 Септември / 16:47 ч.

Всичко беше чудесно!

Димитър Мицев
София / 28 Септември / 14:49 ч.
Чудено, както винаги в Хепи. Всичко е на ниво в тези заведения! П.С. Като оправиха фасадата се надявам да се погрижат и за тоалетната ;)
Боряна Георгиева
София / 28 Септември / 14:23 ч.
МНого приятно място, прекрасна нова салата , вкусно суши и любезен персонал :)
Деси Семерджиян
София / 24 Септември / 13:10 ч.
прекрасно, за пореден път
Владислав Зашев
София / 23 Септември / 14:14 ч.

СУПЕР

Яна Чакалова
София / 23 Септември / 14:02 ч.

Всичко беше прекрасно! Храната както винаги беше невероятна, както и чудесно то преживяване на рождения ми ден❤❤❤

Диана Сталева
София / 22 Септември / 20:42 ч.
Всичко беше супер. Прекрасно място с много вкусна храна.
Vesselin
София / 18 Септември / 14:32 ч.

За втори път сме там и пак ще дойдем. Беше идеално.

Ани Нинова
София / 17 Септември / 17:22 ч.
Петър Спасов
София / 17 Септември / 16:35 ч.
Йоана Колева
София / 17 Септември / 15:23 ч.

Всичко беше супер! Благодаря

Калина
София / 15 Септември / 14:05 ч.

Както винаги, прекарахме с супер в Хепи :) Сушито беше уникално :)

Драгомир Стефанов
София / 15 Септември / 13:45 ч.

Happy, както винаги! Вкусно суши!

Вирджиния
София / 13 Септември / 15:48 ч.

чудесно обслужване, хубава храна, свежо суши

Александра Апостолова
София / 12 Септември / 23:17 ч.

Беше приятно. Обстановката и храната са невероятни. Сервитьорката беше малко разсеяна. Седеше на входа и се хилеше с колежката си. Чакахме 10мин. за ни забележи за да си искаме сметката.

Shutova
Пловдив / 12 Септември / 17:28 ч.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Лъчезар Георгиев
София / 11 Септември / 14:44 ч.

Чудесна кухня и обслужване на ниво!

Емил Тодоров
София / 10 Септември / 14:28 ч.

Отлично.

Емил Тодоров
София / 10 Септември / 14:27 ч.

Без забележки.

Емил Тодоров
София / 10 Септември / 14:26 ч.

Всичко беше на ниво.

Стоян Николов
София / 07 Септември / 13:16 ч.

Прекрасно обслужване и кухня, благодаря

Стоян Николов
София / 07 Септември / 13:16 ч.

Прекрасно обслужване и кухня, благодаря

Alex
София / 07 Септември / 13:01 ч.

Супер

Галина
София / 31 Август / 14:54 ч.

Перфектни :)

Грета Грозева-Дамянова
София / 27 Август / 14:52 ч.

Много сме доволни, страхотна маса ни беше запазена и чудесно обслужване! А храната както винаги е уникално вкусна!

Alex
София / 27 Август / 14:39 ч.

Както винаги, всичко беше на ниво. Благодарим!

Ваня
София / 26 Август / 14:32 ч.
Sofia Tzvetkova
София / 25 Август / 14:03 ч.
Десислава Христова Караджинова
София / 21 Август / 14:55 ч.
Винаги, когато съм посещавала ресторанта съм оставала доволна от обслужването и кухнята им.
Alex
София / 20 Август / 14:05 ч.
Супер
Кирил Вачов
София / 17 Август / 16:52 ч.
Цвете Дръгина
София / 17 Август / 14:01 ч.
Мария Караджиева
София / 16 Август / 17:43 ч.
Bozhidar Todorov
София / 16 Август / 11:01 ч.

Всичко беше страхотно.Имаше промени от наша страна,но удовлетвориха всичките ни желания :)

Alex
София / 13 Август / 14:21 ч.
Перфектно както винаги.
Атанас Тодоров
София / 10 Август / 09:43 ч.

Всичко беше супер

Георги Иванов
София / 09 Август / 14:29 ч.
Отлично, както винаги.
Росица ТОДОРОВА
София / 01 Август / 13:59 ч.

Всичко беше на ниво! Благодаря!

Любомир Йонков
София / 31 Юли / 14:12 ч.

Всичко беше точно. Кухнята е чудесна.

Momchil Bakalov
София / 30 Юли / 14:46 ч.

Много добре изкарахме ! Супер обслужване !

Лучия Цолова
София / 28 Юли / 14:56 ч.

Всичко беше чудесно! Храната беше вкусна и поднесена бързо, а обслужването на ниво. Благодаря!

Simeon Ranguelov
София / 24 Юли / 20:03 ч.

Настаниха ни на малка маса неотговаряща на бройката ни, което създаде известен дискомфорт. Обслужването беше задоволително.

Марио Лозанов
София / 24 Юли / 00:11 ч.
Любимо място! Класа, както винаги.
Alex
София / 22 Юли / 14:55 ч.

Перфектно

Велислава Миленкова
София / 19 Юли / 14:22 ч.

Прекарахме чудесно!

Георги Христов
София / 19 Юли / 14:11 ч.

Отлично обслужване и вкусна храна, както винаги

Нели Георгиева
София / 18 Юли / 14:03 ч.

Много добро обслужване

Alex
София / 17 Юли / 15:00 ч.

Супер както винаги

Мариана Калинова
София / 17 Юли / 14:27 ч.

Най-доброто обслужване, вкусна храна и 20% отстъпка от сметката е сериозна сума, за да продължим да използваме услугите на Happy и Rezzo. Благодаря ви! Запазете нивото и ние ще останем ваши клиенти!

Екатерина Колева
София / 17 Юли / 12:45 ч.

Благодаря, всичко беше на ниво. Може малко да наблегнете на музика, нямаше такава или не се чуваше.

Райна Райкова
София / 17 Юли / 09:54 ч.

Професионално обслужване и страхотна кухня!

Shutova
Пловдив / 16 Юли / 20:46 ч.
Отлични, както винаги!!!
Росимир Падалски
София / 14 Юли / 11:22 ч.

Резервациятя през сайта - лесно и бързо :) Масата чакаше, гостите ни бяха доволни от всичко - ранообразното меню, пресните миди и риба, вкусните ястия, чудесното охладено розе, любезното обслужване - вечерта стана незабравима! Благодарим на екипа на външна тераса и на невидимите вълшебници в кухнята - ще дойдем отново!

Ирена
София / 13 Юли / 14:25 ч.
Александър Янков
София / 13 Юли / 00:39 ч.
Перфектно
Стоян Хаджиев
София / 13 Юли / 00:31 ч.
Нели Георгиева
София / 05 Юли / 14:10 ч.
Добро обслужване
Здравко Перич
София / 05 Юли / 08:35 ч.
Чудесно, като винаги!
Десислава Калчева
София / 04 Юли / 09:53 ч.
Допълнително сложените маси на лятната тераса са малки и изглеждат като вид помощни маси. При наличието на други свободни маси в градината отказаха преместване. При опит на персонала да настани гости на малките маси, хората отказваха и предпочитаха по-нормалните маси. Като препоръка - нека не поставят масите така, че хората да се чувстват като изгонени в страни .
Росица ТОДОРОВА
София / 03 Юли / 16:42 ч.
За първи път разочарование от Хепи:бавно обслужване, объркана поръчка и по-малко отстъпка от сметката накрая
АСЕН ДЕШЕВ
София / 03 Юли / 14:03 ч.

Всичко беше чудесно и бяха много мили. След като си тръгнахме се сетихме, че при сметка 102 лева, пропуснаха да ни предложат скреч карта за играта.

Георги Христов
София / 02 Юли / 10:12 ч.

Наложи се сматката да бъде преизчислявана, защото беше донесена без %- та, но иначе прекарването и кухнята си остават пекрасни.

Ирена
София / 30 Юни / 14:56 ч.
Ирена
София / 30 Юни / 14:55 ч.
Гергана Минева
София / 30 Юни / 14:17 ч.

Много хубава обстановка.

Plamena
София / 29 Юни / 14:01 ч.
Супер
Gavrail Gavrailov
София / 27 Юни / 14:53 ч.

Чудесен избор

Димитър Мицев
София / 26 Юни / 14:25 ч.
Много съм доволен, в Хепи нещата са така - ръководния персонал е наел специалисти, които си разбират от работата, те от своя страна са подбрали персонал за заведенията, който си разбира от работата и накрая на веригата се получава безупречно обслужване и качество, равни на доволни и редовни клиенти! Благодаря на екипа и за жеста с променената резервация, ще продължавам да хапвам там.
Диана Лукова
София / 19 Юни / 14:31 ч.
Иван Раднев
София / 17 Юни / 15:43 ч.
violeta Hristova
София / 17 Юни / 14:09 ч.

Хубава кухня, приятен персонал

ВАСИЛ ИЛИЕВ
София / 14 Юни / 16:56 ч.

Много добро обслужване и организация

Alex
София / 13 Юни / 21:26 ч.

Лятната тераса е страхотна!

Shutova
Пловдив / 13 Юни / 09:18 ч.

Отлично, както всеки път когато сме били!!!

Елка Казакова
София / 11 Юни / 19:47 ч.

Всичко беше перфектно! Обслужването и храната също!

Rumena Ganeva
София / 10 Юни / 17:03 ч.

Както винаги и обслужването, и храната бяха на ниво!Поздравления за екипа!

Ани Душкова
София / 10 Юни / 16:53 ч.

Благодаря ви, беше изключително вкусно и приятно! А хората, които ни обслужваха, бяха невероятни!

Татяна Ташева
София / 09 Юни / 22:35 ч.

Прекарахме много добре в спокойна атмосфера и отлично обслужване. Благодаря.

Петър Данаилов
София / 09 Юни / 16:12 ч.

Както винаги всичко е вкусно и на ниво.

Kiril Bankov
София / 07 Юни / 14:04 ч.

Супер!

Alex
София / 06 Юни / 23:05 ч.

Супер

Татяна Ташева
София / 05 Юни / 05:58 ч.

Както винаги отлично. Изключвам малки неудобства с менюто, което в момента се променяше.

Даниела Маджарова
София / 04 Юни / 18:49 ч.

Компанията остана много доволна - любезно и бързо обслужване, вкусно и обновено меню, приятна обстановка ...

Йордан Йорданов
София / 04 Юни / 14:11 ч.

Всичко беше много добре.

Kristian Velev
София / 03 Юни / 14:01 ч.
Ася Бойкова
София / 02 Юни / 14:28 ч.

Поръчките са бавеха по 20 мин и повече.!

Боян Банчев
София / 01 Юни / 07:43 ч.

Екстра беше

Галина Никова
София / 31 Май / 14:18 ч.
Единствено съм недоволна от наличието на прекалено много монитори в злата с аквариумите, беше много шумно, неприятно и невъзможно да си контактуваш с приятелите, за което всъщност си отишъл на ресторант. Прекаленият шум ме накара да не посещавам Хепи срещу НАТФИЗ. Моля Ви, не ме принуждавайте да не посещавам и Хепи Виктория.
Alex
София / 30 Май / 07:04 ч.

Супер

Десислава Стилиянова
София / 29 Май / 18:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Харесвам Хепи! Всичко беше чудесно, както винаги. Единствено при пристигането ни се установи, че резервацията ни през rezzo.bg не е отразена в системата. Но персоналът създаде много бързо организация и бяхме настанени след 2 минути.

Отговор от ReZZo.bg:

Случаят е проверен. Благодарим Ви за подадения сигнал. По този начин имаме възможност постоянно да подобряваме услугите на ReZZo.bg.

Alex
София / 29 Май / 18:28 ч.

Перфектно

Елка Казакова
София / 29 Май / 14:28 ч.

Всичко беше перфектно! Любезен и усмихнат персонал, вкусна храна.

Йоана Колева
София / 28 Май / 09:37 ч.

Всичко беше страхотно (както обикновено). Обужването - бързо и с усмивка. Изкарахме си прекрасно. Йоана

Alex
София / 26 Май / 18:01 ч.

Много добро!

Мая Рачева
София / 25 Май / 18:09 ч.
Shutova
Пловдив / 25 Май / 09:27 ч.

Страхотно!!!

Nadezhda Pesheva
София / 25 Май / 09:27 ч.
Nadezhda Pesheva
София / 25 Май / 09:27 ч.
Nadezhda Pesheva
София / 25 Май / 09:27 ч.
Nadezhda Pesheva
София / 25 Май / 09:26 ч.
Наталия Милтенова
София / 23 Май / 23:43 ч.

Много добра кухня и обслужване.

Димитър Ванев
София / 23 Май / 19:37 ч.
Храната беше на ниво, но за съжаление имаше забавяне в обслужването. Въпреки наличието на бутон за повикване на сервитьорите, доста дълго се налгаше да ги чакаме.
АСЕН ДЕШЕВ
София / 23 Май / 14:10 ч.

Екипът се постара празникът ми да мине прекрасно! Благодаря им за вниманието!

АСЕН ДЕШЕВ
София / 21 Май / 14:28 ч.

Налагаше се да викаме сервитьрката с бутона - рядко се завърташе около масата ни. Празни чинии стояха на масата по 20-30 мин и за капак ни поляха с чаша вино...

Alex
София / 20 Май / 12:57 ч.
Всичко беше перфектно. Единствено ни направи впечатление, че сервитьорът не си носеше часовника и когато и да натиснехме бутона за поръчка, не се реагираше.
Maria Trendafilova
София / 19 Май / 15:01 ч.
Maria Trendafilova
София / 19 Май / 15:01 ч.
Maria Trendafilova
София / 19 Май / 15:01 ч.
Maria Trendafilova
София / 19 Май / 15:01 ч.
Maria Trendafilova
София / 19 Май / 15:01 ч.
Райна Владимирова
София / 19 Май / 14:01 ч.

За първи път използвах rezzo. Перфектно!

Alex
София / 17 Май / 21:35 ч.

Перфектна кухня и обслужване.

Десислава Лазарова
София / 14 Май / 17:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пръв път сме разочаровани от Хепи. При влизане чакахме 10 минути до табелата "изчакайте тук да бъдете настанени". При поръчана комбинирана чабата с кашкавал и сирене 2 пъти донесоха само със сирене, вътре беше ледена. Сервитьорът ни правеше каквото може, но или кухнята го саботираше, или нещо сериозно куца в този ресторант...

Деница Гудева
София / 14 Май / 15:02 ч.

Както винаги много хубава храна и страхотно обслужване!

Калин Кънев
София / 14 Май / 14:14 ч.

отлично качество на услугата

Галина Пенева
София / 14 Май / 14:05 ч.

супер беше

Rositsa Stoyanova
София / 13 Май / 21:13 ч.
Боряна Петрова
София / 12 Май / 22:39 ч.

Както винаги храната и обслужването в Happy са на ниво!!! Happy Виктория е новото ми любимо местенце за хранене в София.

Александра Жечева
София / 12 Май / 14:22 ч.

Обслужването както винаги беше на ниво, храната също! Препоръчвам :)

Alex
София / 11 Май / 22:40 ч.

Перфектно.

Диана Коцева
София / 09 Май / 23:01 ч.

Бързо обслужване, приятна обстановка и много вкусна храна.

Tatiana Peeva Cvilincova
София / 09 Май / 16:19 ч.
Tatiana Peeva Cvilincova
София / 09 Май / 16:18 ч.

Hranata beshe mnogo vkusna

Alex
София / 08 Май / 14:22 ч.

Супер

Владислав Зашев
София / 08 Май / 14:01 ч.

great

Юрий Славчев
София / 05 Май / 15:42 ч.

пет звезди, както винаги

Юлияна Начева
София / 03 Май / 20:27 ч.

Както всеки път, така и този път останахме много доволни, от вечерята, от обстановката, от обслужването и от отстъпката през сайта rezzo. Благодарим и до нови срещи!

Alex
София / 03 Май / 20:08 ч.

Перфектно както винаги :)

Даниела Гоцева
София / 02 Май / 15:13 ч.

Супер е!

Gergana
София / 01 Май / 21:16 ч.

Всичко беше отлично!

Gergana
София / 01 Май / 21:13 ч.

Всичко беше отлично.

Alex
София / 01 Май / 20:19 ч.

Перфектно.

Диана Лукова
София / 01 Май / 19:41 ч.
Здравко Перич
София / 01 Май / 14:01 ч.

чудесно

Shutova
Пловдив / 01 Май / 11:45 ч.

Отлично!!!

Латинка Демирова
София / 30 Април / 18:57 ч.
Емилиян Стоянов
София / 30 Април / 17:44 ч.

Както винаги обслужването и атмосферата бяха на ниво! :)

Ваня
София / 30 Април / 12:02 ч.

С удоволствие и често посещавам ресторантите от тая верига. Вкусна храна и много мили момичета.

Атанас Тодоров
София / 30 Април / 10:32 ч.

Всичко беше супер!

Биляна Кръкманова
София / 28 Април / 14:01 ч.

Всичко беше чудесно :)

Геновева Бакърджиева
София / 28 Април / 06:58 ч.

Отлично обслужване и много вкусна храна - както винаги! Имах личен празник и се чувствах като в къщи.

Aksel Ferzuev
София / 27 Април / 10:14 ч.
Весислава Иванова
София / 26 Април / 12:53 ч.

Чудесна храна и много приятна обстановка. Единствната забележка, че се забавиха със сметката и се наложи да чакаме, но това е незначително. Препоръчвам!

Alex
София / 24 Април / 19:24 ч.
Всичко беше перфектно :)
Симеон Тодоров
Пловдив / 24 Април / 17:11 ч.
Уникално място.
Борис Стефанов
София / 24 Април / 14:12 ч.
Приятно място с добра храна и любезен персонал.
Деси Семерджиян
София / 23 Април / 20:45 ч.
Прекрасно
Атанас Тодоров
София / 21 Април / 15:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добра храна! Отлично обслужване!

Диана Лукова
София / 13 Април / 08:18 ч.
Елка Казакова
София / 10 Април / 14:29 ч.

Всичко беше на ниво, персоналът усмихнат и любезен, храната вкусна! Едно от любимите ми места!

Калина Гайдарова
София / 09 Април / 23:08 ч.
Калина Гайдарова
София / 09 Април / 23:07 ч.
Савина Хаджиева
София / 09 Април / 16:25 ч.

много добре

Alex
София / 07 Април / 14:04 ч.

Много добро обслужване и храна. 10% отстъпка

Мария Крекманова
София / 06 Април / 15:54 ч.
Валерия Георгиева
София / 05 Април / 15:36 ч.

Всичко беше чудесно, сервитьорите супер учтиви, отстъпката начислена. Прекарахме страхотно! Благодаря!

anelia Zinovieva
София / 04 Април / 10:53 ч.

Храната отново беше вкусна, персоналът - много отзивчив и любезен.

Мая Рачева
София / 03 Април / 19:51 ч.
Весела Делибалтова
София / 03 Април / 17:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За пореден път беше чудесно, благадаря!

Лазарина Петкова
София / 01 Април / 20:37 ч.
Атанас Тодоров
София / 01 Април / 14:01 ч.

Обслужването беше много добро. Храната и виното бяга страхотни!

Alex
София / 31 Март / 20:12 ч.

Както винаги, всичко беше на ниво. 10% отстъпка.

Емил Тодоров
София / 30 Март / 11:14 ч.
Приятна атмосфера. Вкусна храна.Отлично обслужване.
Татяна Ташева
София / 29 Март / 22:03 ч.
Прекарахме прекрасно. Както винаги обслужването беше на ниво. Имам препоръка, ако позволите: снимките в менюто на десертите да отговарят на истината. Благодаря на Rezzo за добрата оферта и на Happy за вкусните ястия и доброто обслужване.
Галина Никова
София / 28 Март / 10:08 ч.

Добро обслужване и вкусна храна, както винаги. Предпочитано място от семейството.

Elly Birdanova
София / 27 Март / 11:45 ч.

Super! Blagodaria!

СЮЗЪН ЦАНЕВА
София / 27 Март / 09:52 ч.

Отлично обслужване и вкусна храна!

Alex
София / 26 Март / 17:24 ч.

Уютно

Даниела Маджарова
София / 24 Март / 11:06 ч.

Много приятна вечер в уютна обстановка с добра храна и обслужване!

Annamaria Axinte
София / 23 Март / 14:18 ч.

отлично обслужване, качествена храна

Alex
София / 23 Март / 14:15 ч.

Супер.

Alex
София / 22 Март / 07:17 ч.

Супер обслужване.

iren
София / 21 Март / 18:21 ч.

много сулена спаначена супа

Калина Колева
София / 21 Март / 14:01 ч.
Владислав Георгиев
София / 19 Март / 14:46 ч.
Agaian big 6
Владислав Георгиев
София / 18 Март / 14:34 ч.
Bezsporno nai dobroto Heppy , mnogo dobar menidgarski sastav , savsem malko se iska ot personala
Alex
София / 18 Март / 14:01 ч.
Супер.
Nadezhda Pesheva
София / 17 Март / 14:42 ч.
Тихомир николов
София / 16 Март / 15:52 ч.
Александра Жечева
София / 16 Март / 14:13 ч.

Както винаги изкарахме чудесно!

Недко Ценов
София / 13 Март / 14:01 ч.
Alex
София / 12 Март / 19:36 ч.

Супер :)

Кирил Вачов
София / 12 Март / 19:15 ч.
Георги Ганчев
София / 11 Март / 11:55 ч.

Както винаги всичко беше на ниво. Обслужването,кухнята,обстановката,всичко беше прекрасно.

АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 10 Март / 23:47 ч.

Без забележки!

Николай Антонов
София / 10 Март / 21:01 ч.

Винаги перфектни

Владислав Зашев
София / 10 Март / 14:19 ч.

както винаги ПЕРФЕКТНИ

Димитър Мицев
София / 09 Март / 12:14 ч.

Много доволен, както винаги. Всеки ресторант от веригата е на ниво, храната е чудесна, обслужването перфектно, отстъпката също беше много добра. Ще се възползвам отново!

maia gergova
София / 09 Март / 10:54 ч.
Alex
София / 07 Март / 21:13 ч.

Винаги се чувстваме като у дома.

Росимир Падалски
София / 06 Март / 20:04 ч.

Приятна, спокойна атмосфера за следобедно кафе. Обслужването - на ниво, както винаги. До нови срещи.

Maria Dakova
София / 06 Март / 14:31 ч.

Перфектно (както винаги) - безкрайно мил и отзивчив персонал. Прекрасни изненади за рожденника от сервитьорките - с изнасянето на тортата колективно му изпяха Нappy Birthday; направиха ни безплатна групова снимка. Очаровани сме! Очаквайте ни отново (за пореден път). Благодаря!

Атанас Тодоров
София / 01 Март / 19:42 ч.
Добро обслужване
Златина Атанасова
София / 01 Март / 14:07 ч.
Всичко беше прекрасно. Вечерята ни - суши сет, беше вкусна и отлично изглеждаща. Вече планирам следващото ми посещение в ресторанта.
Стоимен Капитански
София / 01 Март / 14:02 ч.
Обслужване като по учебник, с вкусна храна, бързо приготвена и сервирана.
Nadezhda Pesheva
София / 28 Февруари / 15:08 ч.
Страхотна атмосфера, отлична храна и чудесно обслужване. Feels like home. :) Благодаря ви, готини хора! Така се прави бизнес. :)
Денис Радоилски
София / 27 Февруари / 16:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

не беше начислена отстъпка към сметката...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента стана ясно, че е пропуснал да предостави потвърждение на обслужващия персонал и поради това не е била начислена първоначално отстъпката, към неговата резервация.

Дияна Драголова
Варна / 27 Февруари / 14:38 ч.
Чудесно си изкарах! Кухнята е перфектна!
Калина Колева
София / 27 Февруари / 14:13 ч.
Както винаги на ниво
Роберто Цанков
София / 27 Февруари / 11:12 ч.
Всичко беше точно!
Таня Карабашева
София / 27 Февруари / 05:31 ч.
Офертата със суши беше чудесна.Доволни сме.
Емил Витков
София / 25 Февруари / 17:02 ч.
Много добра кухня и обслужване!
Anna
София / 23 Февруари / 17:06 ч.
Приятна обстановка с много добро обслужване. Храната беше много вкусна!
Милена Босилкова
София / 22 Февруари / 10:26 ч.
Останахме много доволни!
Калоян Костов
София / 21 Февруари / 14:07 ч.
Първоначално на масата която ни бяха настанили не бях доволен защото не беше до телевизор а на всичко отгоре беше до вратата която граничеше с помещението за пушачи.След като помолих бяхме преместени.Обслужването не беше на виоко ниво.Донесоха салата различна от поръчаната а при поръчка на друга салата от друг човек от нашата компания дойдоха 2 салати една след друга.
Мария Георгиева
София / 20 Февруари / 14:03 ч.
Прекарахме чудесно, благодаря на Реззо!
Даяна Миткова
София / 20 Февруари / 07:38 ч.

Храната беше много вкусна както винаги и персоналът много любезен. За съжаление ми направи лошо впечатление, че сушито ни дойде 35 минути след като го бяхме поръчали.

Бойка Стефанова
София / 19 Февруари / 09:55 ч.

Останахме много доволни от обслужването и храната.

Мария Караджиева
София / 16 Февруари / 14:39 ч.

Прекрасно място, много вкусно, изключително любезен персонал! Горещо препоръчвам!

Александър Караджов
София / 16 Февруари / 14:20 ч.

Много сме доволни от храната в Хепи Виктория. Обслужването е на ниво, сушито невероятно.

Даниела Гоцева
София / 14 Февруари / 08:40 ч.

Ресторантът е хубав, обслужването - на ниво, rezzo отстъпката - добра - все предпоставки човек да прекара приятно. Само една забележка: вкусните иначе ястия бяха леко попресолени, което смъква малко отличното впечатление.

Кремена Стойкова
София / 13 Февруари / 09:26 ч.

Леко съм разочарована (за пръв път) от факта, че сушито не беше прясно приготвено. Личеше си, че беше престояло известно време.

Boryana Faual
София / 12 Февруари / 14:42 ч.

Чудесно обслужване!Много вкусна храна! Личното отношение на Зам.Управителя ни накара да се чувстваме специални!

Калин Кънев
София / 11 Февруари / 21:19 ч.

Вкусна храна, отлично обслужване...

Петя Владова Vladova
София / 11 Февруари / 19:25 ч.

Много благодаря за специалното отношение към дъщеря ми, която имаше Рожден Ден! За нас останаха усмивките и хубавите спомени!

АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 11 Февруари / 17:58 ч.

Всичко беше на ниво

Илиян Христов Христов
София / 10 Февруари / 14:11 ч.

This very cozy and excellent place

Петър Йорданов
София / 10 Февруари / 14:01 ч.

страхотно обслужване. невероятно качество на храната и напитките.

luchiya Manolova
София / 09 Февруари / 23:23 ч.

отлично

Svetlana
София / 07 Февруари / 14:28 ч.

Прекарахме чудесно! Храната и персоналът бяха на ниво!

Мариана Тонева
София / 07 Февруари / 14:18 ч.

В ресторантите на Happy, винаги се чустваме Happy

Здравко Перич
София / 05 Февруари / 23:32 ч.
Чудесно, като винаги.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 05 Февруари / 22:31 ч.

За разлика от предния път, когато за суши-поръчка трябваше да се чака час и 10 минути, сега всичко беше перфектно.

Филип Величков
София / 05 Февруари / 22:14 ч.
Много добре си изкарахме
Камелия Дикова
София / 05 Февруари / 15:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Зле! Както винаги бяхме посрещнати много добре и след като ни заведе до масата, момичето се извини, че не е почистена добре и сервитьорката си направи труда да я пообърше с длан между хартиените подложки...?!?!? След това чакахме сушито около 40 минути! Защото "има много поръчки"!!! Дай Боже да има много поръчки, защото това плаща заплатите на обслужващите ги, но ние май вече няма да сме сред тях, поне не в период на оферти :(

Отговор от ReZZo.bg:

Сигнала на клиентката бе предаден, към ресторанта. Управата на веригата ни уверява, че са взети необходимите мерки, за в бъдеще да не се повтарят подобни ситуации! Поднесоха своите сърдечни извинения и тъй като Happy Виктория високо ценят и държат на своите клиенти, клиентката ще бъде компенсирана, за причиненото неудобство, при следващо посещение в ресторанта! 

Владислав Георгиев
София / 05 Февруари / 14:08 ч.
Владислав Георгиев
София / 05 Февруари / 14:08 ч.
Весела Делибалтова
София / 05 Февруари / 14:02 ч.

Перфектно!

Атанас Тодоров
София / 31 Януари / 19:51 ч.
Хубава храна и обслужване
Alex
София / 18 Януари / 09:09 ч.
Обслужване и обстановка на ниво. Давам четири звезди единствено заради високите цени на напитките. Ще ме прощавате, ама 3.00 лева за кола-кола в кенче е малко прекалено.
Maria Trendafilova
София / 13 Януари / 14:00 ч.
ok
АСЕН ДЕШЕВ
София / 09 Януари / 14:48 ч.
Много добре, но на терасата беше доста студено и не ни преместиха печка наблизо. Разбирам, че е най-студената част от зимата, но ние помолихме учтиво...
Javor Dudev
София / 08 Януари / 15:39 ч.
Малко по- силна от необходимото музика и намален грамаж на порциите, но това си е валидно и отразено в менютата на цялата верига. Обслужването отговаря на фирмените стандарти на Хепи.
Alex
София / 07 Януари / 14:17 ч.
Всичко беше наред. Малко беше студено в ресторанта, но имаха проблем с климатиците и нямаше как да отреагират на момента.
Емил Витков
София / 06 Януари / 12:55 ч.
Много добра кухня, много заети сервитьорки...
Мария Караджиева
София / 05 Януари / 17:40 ч.
Мария Караджиева
София / 05 Януари / 17:40 ч.
Много доволна остана цялата компания. Аз го намирам за прекрасно, да мога бързо и лесно да направя резервация.
Mihail Peshevski
София / 04 Януари / 17:05 ч.
Иван
София / 03 Януари / 10:00 ч.
Георгина
София / 31 Декември / 16:51 ч.
Георгина
София / 31 Декември / 16:51 ч.
Недко Ценов
София / 31 Декември / 14:04 ч.
Качествено и бързо обслужване. Страхотна кухня. Единствен минус - няма топла вода в тоалетните.
luchiya Manolova
София / 29 Декември / 23:28 ч.
Maria Dakova
София / 28 Декември / 14:16 ч.
Alex
София / 24 Декември / 19:05 ч.
Както винаги, висок стандарт на храна и обслужване. Единствено не ми харесва, че няма топла вода в тоалетната.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 24 Декември / 15:06 ч.
Лазарина Петкова
София / 22 Декември / 15:49 ч.
Никола Атанасов
София / 21 Декември / 14:56 ч.
Беше приятно, но много шумно.
Мария Георгиева
София / 21 Декември / 09:16 ч.
Чудесно както винаги!
Мария Георгиева
София / 21 Декември / 09:15 ч.
Чудесно както винаги!
Елина Ангелова
София / 19 Декември / 19:51 ч.
Ани Иванова
София / 19 Декември / 08:33 ч.
Alex
София / 18 Декември / 18:54 ч.
Супер
katia
София / 16 Декември / 14:43 ч.
katia
София / 16 Декември / 14:43 ч.
katia
София / 16 Декември / 14:43 ч.
Даниела Попова
София / 15 Декември / 15:46 ч.
Благодарим Ви , атмосферата бе чудесна, ястията изключително вкусни.
Александра Атанасова
София / 14 Декември / 14:11 ч.
Сервитиорите бяха претрупани с работа, трябваше да питам 4 пъти за оливерник и 3 пъти за лед. Сушито не беше прясно
Ирена Ангелова
София / 10 Декември / 23:27 ч.
Любезен и усмихнат персонал,достатъчно бързо обслужване за петък-вечер,вкусна храна и "да,отстъпката ви е отбелязана..." :) Перфектната вечер!
Нели Неделчева
София / 10 Декември / 15:32 ч.
Здравейте, за съжаление за първи път останахме разочаровани от обслужването в ресторанти Happy. От години, на едни от важните ни семейни празници ( какъвто беше и снощния), а и не само, сме Ваши клиенти. За нас винаги е било удоволствие да изкараме вечерта в уютна обстановка с добра кухня. Но за жалост това не се получи. От съседни маси също се дочуха недоволства по една или друга причина. Надявам се ръководния персонал да е разбрал за допуснатите грешки на обслужващия персонал и за в бъдеще, те да бъдат отстранени.
katia
София / 10 Декември / 14:42 ч.
katia
София / 10 Декември / 14:41 ч.
Татяна Ташева
София / 10 Декември / 05:57 ч.
Прекарах прекрасно, обслужването бързо, точно и акуратно, залата добре проветрена, а си пушим свободно и храната вкусна както винаги. Благодаря!
Татяна Ташева
София / 10 Декември / 05:53 ч.
Галина Тренева
София / 09 Декември / 14:00 ч.
Беше чудесно!
Rumena Ganeva
София / 07 Декември / 14:50 ч.
Чудесен вътрешен дизайн на заведението! Храна и обслужване - на много добро ниво!.Без мирис на цигари. Обща много висока оценка на "Хепи Виктория" от нас!
Alex
София / 06 Декември / 21:58 ч.
Обслужването беше малко бавно. Като изключим това, всичко друго беше супер, както обикновено.
Весела Делибалтова
София / 04 Декември / 22:23 ч.
Всичко отново беше перфектно! Благодаря!
Грозданова
София / 01 Декември / 14:32 ч.
Много студено! Измръзнахме!
Иван
София / 30 Ноември / 23:22 ч.
Емил Тодоров
София / 30 Ноември / 10:05 ч.
Бяхме настанени на маса с хубаво разположение.Всичко беше на ниво.
Сия Канзова
София / 28 Ноември / 22:12 ч.
Лично на нас,винаги ни е харесвало да посещаваме Happy :) И колкото повече оферти за суши се пускат от там,ние с удоволствие,ще се възползваме :)
Снежина Димитрова
София / 28 Ноември / 14:27 ч.
Красимира
София / 28 Ноември / 11:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

След като получихме сметката видяхме, че отстъпката от 20% не е начислена и трябваше да се прави корекция.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. В случая клиентката е пропуснала да предостави потвърждението на обслужващия персонал и поради това първоначално не е била начислена отстъпката, към нейната резервация. 

Стелла Георгиева
София / 28 Ноември / 10:30 ч.
Страхотно място, любезен персонал и бързо обслужване!
Alex
София / 26 Ноември / 21:25 ч.
Както винаги - на ниво!
Александър Ангелов
София / 25 Ноември / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нямах възможност да платя с American Express - ПОС терминалите не я приемаха. Текстът на касовата бележка беше прекалено блед и нечетим. Не знам дали ми се полагаше някаква отстъпка поради факта, че съм запазил през Rezzo, но не получих никаква.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че в ресторанта разполагат с пос терминали обслужващи карта тип American Express. Възможно е проблема при заплащането да е бил временен технически или в картата на клиента. При проверка по система установихме, че резервацията на клиента е била стандартна, без отстъпка, затова и не е била вписана такава в касовия бон. 

Милена Маринова
София / 24 Ноември / 12:48 ч.
Храната беше страхотна, както винаги. Но смятам, че зимната градина за пушачи или трябва да спрат да я предлагат като вариант или да я отоплят. Измръзнахме.
Владислав Зашев
София / 24 Ноември / 06:40 ч.
Както винаги , прекрасно !!!
Сирма Иванова
София / 23 Ноември / 20:48 ч.
Винаги номер 1
Симеон Бончев
София / 21 Ноември / 18:08 ч.
Весела Делибалтова
София / 21 Ноември / 14:40 ч.
Здравейте! Всичко беше прекрасно! Благодаря от сърце и до скоро! Поздрави Весела Делибалтова
Радостина Русинова
София / 21 Ноември / 08:40 ч.
Изкарахме си чудесно! Благодаря на персонала за личното отношение! Храната е уникално вкусна по подразбиране.
Полина Константинова
София / 20 Ноември / 18:41 ч.
Всичко беше наред с изключение на малкото персонал за това голямо заведение.
Ива Антониева
София / 20 Ноември / 17:42 ч.
Правъзходно суши, както винаги в Хепи!
Ани Рожкова
София / 20 Ноември / 14:32 ч.
Tsvetelina Dikova
София / 19 Ноември / 14:18 ч.
Благодаря за страхотната вечер, вкусната храна и приятна атмосфера.
Владислав Георгиев
София / 19 Ноември / 14:08 ч.
Цветелина Лилова
София / 18 Ноември / 14:30 ч.
Винаги е приятно в Хепи- усмихнати девойки, бързо обслужване! Само отстъпката през Резо падна драстично на 10%, което почти обезсмисля резервация през този сайт.
Грета Грозева-Дамянова
София / 14 Ноември / 16:33 ч.
Цветомира Хубенова
София / 14 Ноември / 14:44 ч.
Като цяло съм много доволна и от храната, и от учтивия персонал. Имаше леко забавяне в сервирането, но би могло да се отдаде на факта,че бяхме доста хора (11 човека). Единствено детско столче не беше сложено,както беше упоменато в резервацията, но и този случай бързо беше решен. Направиха ни отстъпка без възражение и коментар. Хубаво е мястото, бих го посетила отново. :)
Антония Иванова
София / 14 Ноември / 09:54 ч.
Препоръчвам на всички които желаят да прекарат една хубава вечер.Кухнята е много добра а обслужването е на ниво .
Deyana
София / 10 Ноември / 16:15 ч.
Всичко беше прекрасно!
Михаил Илиев
София / 09 Ноември / 14:14 ч.
Даниела Гоцева
София / 07 Ноември / 17:52 ч.
Страхотни!
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 06 Ноември / 22:12 ч.
ОК
Tsvetko Lyubenov
София / 06 Ноември / 14:26 ч.
Храната беше страхотна. Обслужването куцаше малко.
Емил Витков
София / 03 Ноември / 14:39 ч.
Всичко беше ок, и кухнята и обслужването.
anelia Zinovieva
София / 02 Ноември / 16:00 ч.
Здравейте, храната и обстановката за пореден път са чудесни. Забелязваме промяна в персонала - момичетата са с емоции на машини...
Цветелина Димитрова
София / 02 Ноември / 15:01 ч.
Всичко беше на ниво. Вкусна храна и добро обслужване
Zvezdelina Pesheva
София / 31 Октомври / 17:30 ч.
Изключително бавно обслужване!Сервитьорката Виктория Юлиева обръщаше повече внимание на косата си, отколкото на клиентите.Ястията дойдоха студени, а като помолихме да ги стоплят, ги топлеха 15-20 мин!
Zvezdelina Pesheva
София / 31 Октомври / 14:37 ч.
Изключително бавно обслужване от Виктория Юлиева, която обръщаше повече внимание на косата си отколкото на клиентите.Ястията пристигаха студени.Върнахме ги и ги претопляха 15-20 мин на микровълновата!
Петя
София / 31 Октомври / 10:40 ч.
Мария Георгиева
София / 30 Октомври / 15:35 ч.
Чудесно суши!
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:55 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:55 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:54 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:54 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:53 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:52 ч.
o.k. както винаги
Антон Широв
София / 25 Октомври / 01:57 ч.
перфектно, както винаги !
Емил Витков
София / 24 Октомври / 18:56 ч.
Mnogo dobra atmosfera I obslujvane!
Maria Trendafilova
София / 24 Октомври / 15:23 ч.
Владислав Георгиев
София / 17 Октомври / 16:07 ч.
Neveroiatni niama drugi dumi
Борислава Михайлова
София / 17 Октомври / 01:54 ч.
Отлично беше абсолютно всичко! Чудесен подбор на персонал и правила на обслужване!
Ивайло Иванов
София / 16 Октомври / 14:10 ч.
Ужасно обслужване.
Борислава Михайлова
София / 15 Октомври / 01:15 ч.
Чудесно обслужване, чудесна храна и винаги отличително отлично отношение! Просто са различни и се гордея заедно със собствениците, че е чисто българска веригата!
Юрий Славчев
София / 12 Октомври / 20:41 ч.
Всичко си беше на ниво, ще се посещава отново
Юрий Славчев
София / 12 Октомври / 20:41 ч.
Доволен съм от всичко, ще резервирам пак
Иван
София / 06 Октомври / 15:10 ч.
Галина Никова
София / 04 Октомври / 15:37 ч.
Сушито е страхотно и специално си вземам такава оферта. Като цяло харесвам Хепи Виктория като ресторант.
Ангел Панайотов
София / 01 Октомври / 16:04 ч.
Елена Димитрова
София / 30 Септември / 12:42 ч.
Много усмихнат персонал!
Елена Димитрова
София / 30 Септември / 12:42 ч.
Благодаря за доброто обслужване!
Христина Бенова
София / 29 Септември / 10:46 ч.
Останахме доволни от офертата. Единствено масичката, на която бяхме настанени, беше леко забутана. Но като цяло атмосферата, обслужването и менюто бяха на ниво. Адмирации към Реззо, изключително удобно е да резервираш с тях.
Лъчезар Георгиев
София / 26 Септември / 15:57 ч.
Супер!
Лъчезар Георгиев
София / 26 Септември / 15:57 ч.
Страхотно, както обикновено!
Лъчезар Георгиев
София / 26 Септември / 15:57 ч.
Страхотно обслужване и качествено суши!
Виктория Милева
София / 25 Септември / 18:56 ч.
Заведението е много голямо и уютно. Персонала беше много учтив, но за жалост поръчката ни се забави повече от 30 минути, което никога не ни се е случвало в Хепи досега.
Теодора Тинчева
София / 24 Септември / 21:13 ч.
Александър Скордев
София / 23 Септември / 21:04 ч.
Юлиан Тодоров
София / 22 Септември / 19:42 ч.
Храната, която консумирахме не беше на нужното ниво с това на което сме свикнали в ресторантите на Happy.
Деян
София / 21 Септември / 14:06 ч.
Всичко беше чудесно, но не мога да разбера защо спряха да предлагат кашкавалените хапки и бразилския хляб при положение, че се търсят от много хора!
Любомир Стефанов
София / 19 Септември / 08:31 ч.
mnogoooo zle. 2 chasa 4akane za sushi....
Надежда Николова
София / 18 Септември / 16:28 ч.
За първи път ми се случва подобно нещо в расторант от веригата Happy. Липсваше персонал, хората, които бяха дошли явно да празнуват бяха изнервени и разочаровани. Нямаше маса от вътрешната зала която да не си тръгна със скандал. Бавеха се поръчки, или изобщо не ги сервираха. Сервитьорите бяха абсолютно неадекватни. След като ми донесоха салатата след 1 ч. и 30 минути и четири пъти напомняне на сервитьорката тя каза, че има проблем със системата. Хората ставаха от масите и си тръгваха без да дочакат поръчките си. Направо недоумявам как можаха да допуснат подобно нещо и то на празник. Развалиха празника на много хора и дори не получиха едно извънявай. Пак казвам за първи пъти ми се случва подобно нещо в тази верига, а именно заради доброто обслужване избрах да заведа семейството си за празника там. Незнам колко време ще ми е нужно за да се престраша отново да отида, за което искрено съжарявам.
Звезделина Халтъкова
София / 17 Септември / 19:35 ч.
Останахме доволни, както всеки път!
Даниела Николова
София / 17 Септември / 14:24 ч.
Беше много причтно и вкусно!
Симеон Бончев
София / 17 Септември / 14:14 ч.
Хубава храна и обслужване.
Elena
София / 16 Септември / 16:24 ч.
въпреки предварително заявеното меню кум резервацията, чакахме повече от 1 час докато ни донесат храната. За да си поръчаме нещо за пиене се налагаше иъвестно време да понатискаме звънеца на масата, както и смвтката чакахме доста време. Като цяло обслужването беще намрзяено, бавно и не на ниво!
Maria Trendafilova
София / 16 Септември / 14:11 ч.
Maya Mileva
София / 16 Септември / 09:24 ч.
Беше приятно, храната беше вкусна. Определено си заслужаваше покупката
Stefan StefanovStefanov
София / 15 Септември / 15:20 ч.
Идеала атмосфера. Прекрасен персонал.
Silvia Marchokov
София / 15 Септември / 14:01 ч.
excellent
Мая Димитрова
София / 12 Септември / 13:18 ч.
Ралица Русанова
София / 12 Септември / 10:08 ч.
Анна Белева
София / 11 Септември / 23:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги Хепи са на ниво - чудесно обслужване и храна. Сервитьорката забрави, че имам процентното намаление по резервацията от Резо, въпреки че показах кода в началото и така платих пълната сума без намаления, но заради общото високо ниво им простих ;)

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. В случая клиентката е пропуснала да предостави потвърждението, при поискване насметката и поради това не е била начислена отстъпката, към нейната резервация. 

Tsvetko Lyubenov
София / 11 Септември / 16:43 ч.
Прекрасно прекарана вечер.
Vasil Vasilev
София / 11 Септември / 16:01 ч.
супер беше
Диляна Захариева
София / 11 Септември / 15:19 ч.
Благодарим за чудесната оферта. Храната и обслужването бяха на ниво. Препоръчвам!
Росен
София / 10 Септември / 14:29 ч.
Безупречно обслужване и най-доброто суши във веригата. Не знам как го постигат, но е така. Според мен и интериорът на Виктория е най-добър от всички Хепи, в които съм бил.
Мария Паризова
София / 09 Септември / 14:01 ч.
Добро обслужване, вкусна храна
Plamen Popov
София / 07 Септември / 11:27 ч.
Pleasant dining experience. Cozy interior renovation.
Габриела Николова
София / 06 Септември / 08:30 ч.
много вкусно
Войко Стоянов
София / 04 Септември / 15:53 ч.
Страхотно суши
Делян Великов
София / 04 Септември / 14:02 ч.
много добро
neli
София / 01 Септември / 14:04 ч.
За съжаление сушито не беше на нивото на Хепи Парадайз...
Зорница Симиджийска
Пловдив / 01 Септември / 11:14 ч.
Останахме доволни от менюто и обслужването. Пак бихме отишли.
Емил Витков
София / 31 Август / 21:01 ч.
Много добра атмосфера и обслужване.
Надежда Николова
София / 29 Август / 15:37 ч.
Всичко беше на ниво
Десислава Рачева
София / 29 Август / 14:14 ч.
Сушито беше много солено. Всичко друго беше ок.
Здравко Перич
София / 28 Август / 19:07 ч.
Чудесно!!!
Здравко Перич
София / 28 Август / 19:07 ч.
Чудесно!!!
Desislava Antova
София / 28 Август / 14:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сушито с ваучер е различно от стандартно поръчаното на място.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението, към клиента. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и поднасят искренните си извинения. 

Борислава Пъжева
София / 27 Август / 17:04 ч.
Всичко беше на ниво!
Борислава Пъжева
София / 27 Август / 17:04 ч.
Всичко беше на ниво!
Людмила Йонкова
София / 25 Август / 16:28 ч.
Изкарахме чудесна вечер в много уютна и приятна обстановка. Персоналът е изключително мил, обслужването бързо, храната вкусна. Като приятен бонус към всичко това беше и символичната цена на храната, с ваучер чрез Rezzo.
Ралица Русанова
София / 24 Август / 17:00 ч.
Фиданка Гочева
София / 24 Август / 16:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Като цяло добре, единствено на масата, на която бяхме беше доста проветриво и постоянно духаше.

Отговор от ReZZo.bg:

В случая според общите условия при резервация чрез ReZZo.bg, клиента е имал право да смени резервираната маса с друга, която е свободна в часа на резервацията и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.

Анита Иванова
София / 24 Август / 15:59 ч.
Беше чудесно
Atanas Rabadzhiyski
София / 23 Август / 16:51 ч.
Приятна обстановка, добро обслужване, храната беше вкусна.
Ралица Солакова
София / 23 Август / 14:08 ч.
С момичета - чудесно :)
Ана Георгиева
София / 22 Август / 14:49 ч.
Супер обслужване. Храната беше страшно вкусна, както винаги.
Марина Николова
София / 22 Август / 08:28 ч.
Добро обслужване и много приятна обстановка.
Несрин Дурмушева
София / 21 Август / 15:14 ч.
Останахме очаровани от посещението си - и обстановка, и обслужване, и суши меню. Приказно беше. В Happy винаги е така, смело го твърдя, пълно удоволствие е човек да се намира там. А в Happy Виктория има един допълнителен щрих- близостта на басейна до лятната тераса, създава едно невероятно лятно усещане. А и персоналът е невероятен, дава всичко от себе си.
Николай Антонов
София / 20 Август / 08:59 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията беше отказана в телефонен разговор

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая и кореспонденция с клиента, установихме, че с коментара се има предвид, че той сам е отказал резервацията си, с телефонно обаждане. 

Диляна Трачева
София / 18 Август / 21:11 ч.
Прекрасно обслужване, любезен и отзивчив, но ненатрапчив персонал, пълно съдействие, разнообразна добра кухня и обстановка с множество различни варианти за настаняване!
Daniela Ulyamova
София / 18 Август / 15:36 ч.
Здравейте, нямаше проблем с резервацията, имахме запазена маса и веднага ни настаниха. Промоционалното суши плато беше доста разочароващо. За пръв път ям толкова лошо суши в ресторант на Хепи, което ни изненада неприятно. Имаше проблем и с ястието, което поръчахме на място. Персоналът реагира адекватно Като цяло преживяването в този ресторант не беше приятно, въпреки че сме редовни кленти на Хепи ресторантите.
Златина Атанасова
София / 18 Август / 14:24 ч.
Много добро ниво на ядене и обслужване. Ще следя и за нови оферти.
Мария Николова
София / 17 Август / 15:00 ч.
Както винаги: вкусна храна, уютна обстановка и добро обслужване. Благодарности.
Пламен Шопов
София / 15 Август / 14:21 ч.
Храната беше чудесна!
Евелина Драмова
София / 15 Август / 09:34 ч.
Отлично
Tanya Божкова
София / 14 Август / 18:15 ч.
Чудесни както винаги
Peter Velinov
София / 12 Август / 13:31 ч.
Евелина Драмова
София / 11 Август / 14:44 ч.
Много високо ниво на обслужване и кухня
Евелина Драмова
София / 11 Август / 14:44 ч.
Прекрасна кухня и отлично обслужване
Владимир Цанев
София / 10 Август / 14:49 ч.
Десислава Градева
София / 10 Август / 09:40 ч.
Прекрасна храна и чудесно обслужване. Любимото ми Хепи!
Лъчезар Георгиев
София / 08 Август / 14:36 ч.
Страхотно!!!
Maria Dakova
София / 08 Август / 09:20 ч.
И ние, и гостите ни останахме много доволни, както обикновено - прекрасна кухня и перфектно обслужване.
Лили
София / 06 Август / 15:10 ч.
Много учтив персонал и храната става бързо :)
Георги Динков
София / 04 Август / 14:41 ч.
Персоналът беше любезен както обикновено. Лятната салата която поръчах нямаше нищо общо със снимката в менюто. Обяснено ми беше , че е такава, но след малко на съседната маса същата салата беше в съвсем друг вид и обем.Във второто поръчаното суши хапките бяха със всевъзможни размери. Имам чувството , че след всяко посещение размера на тази храна става все по малък. Поръчах пиле Алфредо с манатарки - но ни предложиха нещо друго, а след като се извиниха и донесоха поръчаното ястие в него преобладаваха печурки, а манатарка имаше само за аромат. Също ястие съм консумирал и в други ресторанти на веригата и не е било приготвено по този начин. В близкото минало при подобна ситуация десертите са били поемани от заведението заради неудобството. Такова нещо нямаше, но пък в сметката беше включена чебата която никой не беше поръчал. Нещата не са кой знае какво но тенденцията очевидно е доста занижено качество, на фона на някакъв стандарт изграден в предишни години.
Георги Ганчев
София / 03 Август / 11:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги прекарахме чудесно.Единствено мога да отбележа като пропуск,че за пореден път резервация направена през Rezzo,не беше отчетена от персонала и се наложи да им обърнем внимание.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че от ресторанта са разполагали с информация за резервацията на клиента. Получило се е недоразумение, защото клиента е разговарял с обслужващ персонал, който не е отговорен за настаняването на клентите и не разполага с информация относно резервациите. От ресторанта са реагирали своевременно, клиентите са настанени и са получили отстъпката, към своята резервация. 

Владислав Зашев
София / 02 Август / 20:41 ч.
СТРАХОТНООО!!!!
Надя Ауал
София / 02 Август / 17:01 ч.
Храната е винаги на ниво, но вчера бяхме в края на работното време и персоналът беше нелюбезен.
Мария Бакова
София / 01 Август / 15:37 ч.
Maria Dakova
София / 01 Август / 14:04 ч.
Чудесна кухня и безупречно обслужване - ненатрапчиво и любезно. Благодаря
Георги Ганчев
София / 01 Август / 10:37 ч.
Всичко беше на ниво,много приветлив персонал,храната беше вкусна както винаги. Обстановката е чудесна след обновяването.Харесва ни редовно ходим там:)
Иглика Нецова
София / 29 Юли / 14:59 ч.
Перфектно място за среща с приятели след горещия работен ден!
Румяна Георгиева
София / 28 Юли / 14:17 ч.
Alexandar
София / 25 Юли / 14:38 ч.
Както винаги отлично !
Николай Митков
София / 25 Юли / 11:06 ч.
Приятна атмосфера, добра храна.
Станислава Вазова
София / 25 Юли / 09:36 ч.
Супер суши и много добро обслужване!
Ангел Панайотов
София / 23 Юли / 18:29 ч.
Нели Неделчева
София / 21 Юли / 06:59 ч.
Приятна обстановка, страхотна кухня и добро обслужване. Благодаря!
Илия Събев
София / 13 Юли / 14:07 ч.
Много съм доволен от престоя си на терасата. Вкусно и чудесно обслужване.
Мариана Калинова
София / 12 Юли / 15:54 ч.
Обслужването беше перфектно! Масата точно там, където исках. Не ми искаха никакво потвърждение на резервацията. До десетина минути сервираха поръчаните ястия - вкусни, както винаги. Единствено правеше изключение ризотото с морски дарове - не беше добре приготвено. Отстъпката беше направена коректно. Изобщо прекарахме чудесно!
Анастасия Кацарова
София / 11 Юли / 19:53 ч.
Беше, както винаги, на ниво! И обслужването и качеството на храната! Доста шум от басейна,но... така е, лято е!
Ана Янакиева
София / 11 Юли / 14:26 ч.
Прекрасно! Всичко беше на ниво!
Дима Чакърова
София / 08 Юли / 14:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Макар резервацията да не бе отбелязана, хостесата ни посрещна и настани на свободна маса, а обслужването беше чудесно!

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че от ресторанта са разполагали с информация относно резервацията, но се е получило объркване при предаването на информация между обслужващия персонал в заведението. Реакцията на персонала, при пристигане на клиента е била своевременна и той е бил настанен. От ресторанта съжаляват за причиненото неудобство и ни уверяват, че са взели необходимите мерки да избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Десислава Пенева
София / 05 Юли / 14:18 ч.
Лятната градина е приятна с хубава гледка към басейна. Правят страхотно суши!
Светлан
София / 03 Юли / 15:50 ч.
Приятно беше,с добро обслужване,музика и интериор.Ще дойдем отново!!!
Radka Bogomilova
София / 23 Юни / 19:07 ч.
Приято беше. Повечето персонал е нов, малко разсеян откам детайли,но нормално.
+359 885 164 016
София / 20 Юни / 17:23 ч.
Не съм доволна от обслужването,Чакахме 50 мин. за порция сафрид. Явно персонала е намален.Накрая при поднасяне на сметката, фискалния бон изобщо не се четеше. Общо взето не съм доволна.
Ангел Панайотов
София / 18 Юни / 17:36 ч.
Stefani Matova
София / 15 Юни / 16:04 ч.
Прекарах добре в ресторанта, защото бях в добра компания на приятелите си. Обслужването за първи път ме изненада, и то неприятно! Сервираха ми мръсни прибори, сервираха основното преди салатата, която става много по-бързо... Беше забравена. Разля се напитка на масата, но никой от сервитьорите не обърна внимание и не изчисти. Празните ни чаши и чинии седяха на масата докато си тръгнахме. Разочарована съм много, най-вече от непрофесионалното отношение на неопитния персонал.
Галина Никова
София / 15 Юни / 11:20 ч.
Много приятно място за срещи с пиятели. Много добро обслужване. Вкурсна храна.
Анастасия Кацарова
София / 13 Юни / 19:46 ч.
всичко беше на ниво! настаниха ни на терасата, както пожелахме! Храната и напитките - според очакванията ни! Момичетата (които се грижеха за нас) - отзивчиви, делови, внимателни и експедитивни!
Росен
София / 07 Юни / 18:36 ч.
Безупречно обслужване, както всеки път. Със силно смесени чувства съм към новото суши меню, салмон комбото е много по-особено и ми допада далеч по-малко.
Милена Златарова
София / 07 Юни / 00:36 ч.
Най-доброто Хепи суши в София!
Никола Константинов
София / 27 Май / 17:13 ч.
Всичко беше наред с резервацията, но все повече не ми харесва новото меню на Happy и трябва сериозно да помислят върху това кое да върнат и кое да оставят така, ако искат да запазят клиентите си.
Маргарита Василева
София / 27 Май / 14:56 ч.
Новото меню е отлично! Но защо махнахте суши със змиорка?
Ilona Petrova
София / 25 Май / 19:41 ч.
Alexa see Zaykov
София / 20 Май / 15:10 ч.
супер суши както и много добър сервитьор, и в заключение -25 от сметката беше направо идеално ;)
Ани Иванова
София / 17 Май / 15:56 ч.
Всичко беше много добре,обслужване,храна.Ще посетим пак вашето заведение.
Vladimir Nikolov
София / 14 Май / 14:20 ч.
Обслужването беше ужасно бавно! Крайно разочарован съм. Повече няма да посетя това Хепи по никакъв повод. Чакахме срашно много време да ни обслужат, ако не повикаме сервитьор , никой не ни обръщаше внимание. Нито масата се отсервираше , нито се сменяха пепелниците ,чашите ни бяха с червило и пресипваха виното от една чаша в друга пред очите ни, което е недопустимо!!!... Абсолютна излагация, а са ресторант с авторитет и име ...или поне бяха за мен . Повече никога няма ги посещавам!
Filip Molev
София / 13 Май / 12:04 ч.
Супер!
Владислав Георгиев
София / 29 Април / 11:32 ч.
Най ужасното хепи а твърдя че съм бил в всички . Обслужване под всякаква критика , храна студена управители който не знаят къде са , очаквам тяхно обаждане защото аз няма да оставя нещата така за пореден ПЪТ
Ивайло Цветков
София / 25 Април / 14:38 ч.
Обслужването безобразно. Храната перфектна. Входната врата постоянно беше отворена и вътре духаше и беше студено и неуютно. Никакъв сервиз - няма сервитьор за поръчка и отсервиране.
Елина Ангелова
София / 25 Април / 10:03 ч.
Благодаря, менюто и обслужването бяха на ниво!
Галина Никова
София / 25 Април / 07:30 ч.
Редовно правя резервации за Хепи Виктория. Ресторанта ми харесва като интериор и като обслужване. Менюто е много добро. Харесвам сушито, което предлагат.
Галина Никова
София / 25 Април / 07:29 ч.
Камелия Дикова
София / 22 Април / 13:14 ч.
Камелия Дикова
София / 22 Април / 13:14 ч.
Веселина Маринова
София / 22 Април / 12:18 ч.
Както винаги, чудесна храна и чудесно обслужване!
Веселина Маринова
София / 19 Април / 11:26 ч.
Винаги си изкарваме чудесно в Хепи, децата много обичат да се хранят там.
Диляна Карамфилова
София / 19 Април / 06:50 ч.
Резервацията иотстъпката беше спазена дори без да представяме разпечатка или нещо.. Доволни сме!
СЮЗЪН ЦАНЕВА
София / 14 Април / 12:53 ч.
+359 885 164 016
София / 13 Април / 11:04 ч.
Не съм очарована от обслужването. Един те започва друг от персонала те приключва и ти ставаш разноглед.Особено недоволна съм от едно момче, което като му поискахме още две чинии и лъжица ни попита какво още ще искаме с тон като че ли сме му дотегнали. Нямя ги усмихнатите и любезни момичета. Иначе кухнята е невероятна, но какво от това!
Svetlana Shelyapina
София / 08 Април / 14:36 ч.
Отлично!
Николай Антонов
София / 07 Април / 12:32 ч.
ТЕОДОРА ЛУКАНОВА
София / 07 Април / 11:05 ч.
Огнян
София / 05 Април / 11:19 ч.
По тази оферта никога нямаше места, когато желаехме да запазим, но след като се доредихме след удължаването на срока за ползване, всичко беше прекрасно!
ДАРИН Данков
София / 04 Април / 13:13 ч.
перфектно
ДАРИН Данков
София / 04 Април / 13:12 ч.
С отстъпки :)
Ася Кръстева
София / 04 Април / 12:17 ч.
Катя Дечева Дечева
София / 04 Април / 11:10 ч.
беше супер :)
Мариана Русева
София / 03 Април / 06:18 ч.
Всичко беше точно. Очакваме още такива оферти :)
Бранимир Иванов
София / 01 Април / 11:38 ч.
кухнята е отвратителна, мястото е претъпкано и шумно, "забравиха" отстъпката...
Milena
София / 31 Март / 20:05 ч.
Всичко с ваучера беше коректно.
Николай Николов Николов
София / 31 Март / 12:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

С резервацията нямаше проблем, всичко беше точно масата беше в правилната зала. Храната беше добра както винаги. Обслужването не беше на познатото ниво обаче (не знам дали това има връзка с факта, че бяхме с ваучъри). Ходили сме многократно и в това и в други happy в София и страната - винаги още с влизането ни дават менюта, питат ни всичко наред ли е и тн. Сега чаках над 10 мин да ми дадат меню и то след като си поисках. До нас седна човек няколко минути след нас и получи меню преди нас. Иначе сервитьорите бяха усмихнати и учтиви както винаги.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и ще вземат необходимите мерки за да избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Кремена Стойкова
София / 30 Март / 11:14 ч.
Сушито не беше прясно приготвено, а леко изсъхнало!!!
Елена Димитрова
София / 30 Март / 11:02 ч.
Елена Димитрова
София / 30 Март / 11:02 ч.
Елена Димитрова
София / 30 Март / 11:02 ч.
Димитър Гаджев
София / 30 Март / 11:02 ч.
Всичко беше супер :)
Ива Антониева
София / 28 Март / 16:14 ч.
Всичко беше супер!
Daniela Davidkova
София / 24 Март / 12:46 ч.
Съжалявам, че си направих резервация за отпразнуване на роджения ми ден в този ресторант. Персоналът необучен. Сноват като неориентирани атоми. Храната безвкусна и посредствена. Съжалявам, че резервирах !
Иванина Илчева
София / 23 Март / 12:07 ч.
Приятна обстановка, добро и бързо обслужване
Aleksandyr
София / 22 Март / 12:46 ч.
Хепи, на ниво както обикновено.
Виктория Баръмова
София / 22 Март / 12:06 ч.
Ива Антониева
София / 21 Март / 12:34 ч.
Всичко беше перфектно!
Мария Василева
София / 20 Март / 16:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме обслужени доста бавно от кухнята - останах с впечатлението, че щом сме с ваучер, нашата поръчка е последна. Хора, настанили се след нас, получиха преди нас поръчката си - суши.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. В ресторанта ще бъде направена проверка и ще бъдат взети необходимите мерки подобни ситуации да бъдат избегнати за в бъдеще. 

 

Александра Петкова
София / 16 Март / 17:02 ч.
Приятна обстановка, хубава храна и услужлив персонал. Препоръчвам на всеки да посети този ресторант.
Ралена Герасимова
София / 16 Март / 16:26 ч.
Мария Калайджиева
София / 16 Март / 07:47 ч.
Останахме доволни от обслужването. Отстъпката ни беше коректно калкулирана.
Ася Кръстева
София / 14 Март / 15:47 ч.
Росица ТОДОРОВА
София / 14 Март / 11:06 ч.
Всичко бе на ниво,както винаги в Хепи!
Георги Стоянов
София / 14 Март / 03:57 ч.
Едно от любимите ни места в София ;)
Деница Стоева
София / 11 Март / 18:37 ч.
Prekrasno obslujvane, nai-dobria serviz izmejdu vsichki happy-ta, koito sym poseshtavala. I vkusna hrana
Александра Антонова
София / 11 Март / 12:36 ч.
Обстановката е много уютна и приятна! Обслужването също беше добро до момента, в който чакахме 15-20 мин., за да си оправим сметката.
Галина Никова
София / 11 Март / 09:03 ч.
Много приятно място. Добър дизайн на заведението и много добро обслужване. С удоволствие ще го посетя пак.
Yoana Hristova
София / 10 Март / 12:12 ч.
Прекарах прекрасно. Обслужването, храната, обстановката, всичко беше на отлично ниво. Задължително ще посетя заведението отново.
Kali
София / 09 Март / 12:56 ч.
В това ХЕПИ всеки път им куца обслужването! Сервитьорките са доста зле - необходима е почти пълна подмяна! Нямаме желание да го посещаваме точно по тази причина!
Kali
София / 09 Март / 12:53 ч.
Много добре! Храната и обслужването бяха на ниво! Поднесоха цветя за дамите във връзка с женския празник! Забележка имам за бялото вино от вила "Любимец", което не беше никак добро - препоръчвам да го сменят!
Диана Савова Савова
София / 09 Март / 12:32 ч.
Беше чудесно! Благодаря!
Теодора Тинчева
София / 07 Март / 12:14 ч.
Велина Филчева
София / 06 Март / 15:13 ч.
Blagodaria Vi za rezervaziata v Happy bar and grill Victoria. Izkarahme chudesno, obslujvaneto i obstanovkata biaha na visoko nivo. Blagodaria Vi oshre vednuj za sudeistvieto.V.F.
Ilija Chinkarov
София / 06 Март / 13:00 ч.
Отидохме по-рано,но ни очаквахаМного приятна обстановка!Перфектно обслужване! Храната е много добра и визуално и на вкус.
luchiya Manolova
София / 06 Март / 10:30 ч.
Всичко беше чудесно освен сервитьорката, която си беше нещо изнервена. Подхвърли клечките на масата, удари каничката в чашите......
Венцислав Петров
София / 05 Март / 23:21 ч.
Страхотно обслужване за разлика от други Happy ресторанти (Paradise Center ужасно обслужване.... )
Христина Христова
София / 02 Март / 19:04 ч.
Приятна обстановка,много добро обслужване и прясно приготвена храна,изключително вкусна.
Кирил Глушков
София / 02 Март / 14:51 ч.
Изкарах много приятно. Всичко беше точно. Благодаря ви!
Dimitrinka Toteva
София / 02 Март / 13:48 ч.
Найден Коев
София / 02 Март / 13:00 ч.
ЧУК
Людмила Костова
София / 01 Март / 09:21 ч.
Happy е любимият ни ресторант така, че за нас не беше изненада добрата храна и приятната обстановка и обслужване
Robert Djerassi
София / 29 Февруари / 12:25 ч.
Прекарахме една изключително приятна вечер. След реновирането ресторантът изглежда много приятно. Масите са на голямо разстояние една от друга, обстановката е много просторна и приятна. Зимната градина е направо изненада и е много удобна за компании с пушачи между гостите. Храната и обслужването бяха много добри. При много обилно хапване и пийване сметката излиза около 20 лв на човек с предложеното намаление. Благодаря на ReZZo.bg за предоставената възможност да отпразнуваме толкова добре един семеен празник!
Христина Минчева
София / 29 Февруари / 08:23 ч.
Никола Константинов
София / 28 Февруари / 13:30 ч.
Пресолени ястия, много задимена зала и бавно обслужване, без опция за повикване със звънец на сервитьора.
Валентин Джанабетски
София / 26 Февруари / 18:22 ч.
Обстановката е страхотна и обслужването е на ниво ... абе с две думи - "ЗАСЛУЖАВА СИ" :)
Kaliopa Lukova
София / 25 Февруари / 20:38 ч.
Много ми хареса. Вкусно страхотно обслужване
Iana
София / 24 Февруари / 14:55 ч.
Добро обслужване!
Teodora Kyuchukova
София / 24 Февруари / 14:12 ч.
Теодора Нешева
София / 22 Февруари / 12:13 ч.
Веселка Бранкова
София / 22 Февруари / 09:00 ч.
Благодаря! Атмосферата беше приятна, обслужването е на ниво. Като цяло съм доволна от вечерта!
Гергана
София / 19 Февруари / 14:05 ч.
Прекрасно обслужване и кухня!
Viktoria Dimitrova
София / 18 Февруари / 12:43 ч.
Изключително приятна обстановка, перфектно обслужване и вкусна храна!
Maria Trendafilova
София / 18 Февруари / 12:06 ч.
anelia Zinovieva
София / 17 Февруари / 14:36 ч.
Безпроблемна резервация, чудесно обслужване и атмосфера.
Борислав Банев
София / 17 Февруари / 13:20 ч.
Много приятна вечер в Виктория.Няма по отзивчив персонал.Браво на вас!Незнам какво може да надграждате .Бъдете здрави и Happy.
Margarita Aleksandrova
София / 17 Февруари / 06:23 ч.
Стоян Хаджиев
София / 16 Февруари / 22:00 ч.
Всичко с Rezzo е ОК !!!
Ванина Петрова
София / 12 Февруари / 16:33 ч.
Както винаги в "Happy" се почувствахме повече от happy :)
Елена Димитрова
София / 12 Февруари / 13:23 ч.
Maria Grozeva
София / 12 Февруари / 08:55 ч.
Благодаря Ви за обслужването, всичко беше перфектно!
Наташа Петрова
София / 10 Февруари / 12:11 ч.
Много сме доволни от обслужвавнето - бързо и качествено. Никакви проблеми с резервацията. Благодарим
Iva
София / 10 Февруари / 12:03 ч.
Чудесно място, всичко на ниво, особено нашата сервитьорка.
Юлия Каменова
София / 08 Февруари / 12:06 ч.
Останахме много доволни от резервацията и обслужването! Важно е да се уточнява предварително със сервитьора , че имате отстъпка.
Nadezhda Pesheva
София / 08 Февруари / 07:51 ч.
Прекрасна атмосфера, страхотно обслужване, много вкусна храна. Препоръчала съм на приятели. :) Благодарим ви, хора, за наложените високи стандарти! Така се прави бизнес! :)
Димитрина Лазова
София / 05 Февруари / 13:01 ч.
Всичко беше чудесно. Благодаря за любезното обслужване.
Десислава Димитрова
София / 05 Февруари / 12:44 ч.
Прекрасно както винаги
Viktoria Dimitrova
София / 03 Февруари / 13:56 ч.
Останах очарована от обслужването и от интериора на заведението. Препоръчвам горещо на всички да посетят Bar & Grill Happy Виктолия и съм сигурна, че няма да останате разочаровани. Аз вече съм техен клиент и занапред.
Христо Апостолов
София / 03 Февруари / 12:13 ч.
Михайлов
София / 02 Февруари / 23:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не съм доволен!Явно в този ресторант считат, че щом идваш с резервация през Rezzo.bg все едно си изпаднал германец. Сложиха ме в някаква крайна зала,където персонала си го ползва като стая за почивки.По време на престоя ми различни доставчици, които правят разнос, идваха да си починат, да похапнат, да разменят някоя приказка,подвикват си,пускат си лафчета с останалите и т.н.Нищо лошо, ама или да си направят стая за персонала или да намерят друго решение.Много се дразня на ресторантьори, които като им дойде някой с ваучер или с намаление, като в случай, все едно си прокажен.Едно пренебрежение, набутват те в ъгъла, един вид пари ли нямаш, че им идваш по тоя начин.Щом са си пуснали такава оферта, считам, че не трябва клиентите да се делят.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. Също така ни увериха, че за в бъдеще подобни ситуации ще бъдат избегнати. В "Общите условия" на ReZZo.bg e описано, че ако има свободна маса в ресторанта и тя не е резервирана за друг клиент, имате право да се преместите, като по този начин не губите резервацията или отстъпката към нея. В случая след кореспонденция с клиента разбрахме, че в ресторанта е имало свободини маси и той е имал възможност да се премести. 

Росен
София / 31 Януари / 19:53 ч.
Отлично, както винаги.
Павлина Езекиева
София / 28 Януари / 13:00 ч.
Много сме доволни от начина на работа в Rezzo, получихме добро обслужване и сериозна отстъпка от сметката.
Албена Стамболова
София / 28 Януари / 12:10 ч.
Велизар Руженов
София / 27 Януари / 15:32 ч.
Печеното пуешко е превъзходно,персонала е на познатото високо ниво
Николай Миланов
София / 26 Януари / 12:57 ч.
Перфектен ресторант за празнуване на Рожден Ден.Качествена храна, безупречно обслужване от приветлив и момичета и уютна обстановка.Със сигурност ще идвам пак.
Karmen Kirova
София / 25 Януари / 19:32 ч.